Belépés Regisztráció | Elfelejtett jelszó
2018. November 15. Csütörtök, Albert, Lipót
   
SZAKMAI ELIT DÍJÁTADÓ
KITÜNTETÉSEK - DÍJAK 2018
KITÜNTETÉSEK - DÍJAK 2017
KITÜNTETÉSEK - DÍJAK 2016
KITÜNTETÉSEK - DÍJAK 2015
EXKLUZÍV INTERJÚK
PR CÉGBEMUTATÓ
AUTÓ - MOTOR
FASHION
GASZTRONÓMIA - KIVÁLÓ MAGYAR BORÁSZ
FOTÓ
ÉRDEKESSÉGEK - TATTOO
OTTHON
SZÉPSÉG & EGÉSZSÉG

CINESTAR - A CITISTAR.HU videogaléria
a Videótartalmak feltöltése folyamatban, a galéria hamarosan indul...

Megéri-e a flört és ami utána jöhet?

Huncutságra készülve, vagy előrelátó óvatossággal mérlegelheted: kikerülhető a flört az életedben, vagy elbuksz benne mindenképpen? Bárcsak jósolhatnánk neked, hogy a te életed mennyire lesz meredek!

Szexszeregy

A kérdés például így szólhat: "2.5 éve tart az első kapcsolatom ahol minden rendben van, de mind a ketten szeretnénk kipróbálni más kapcsolatot, flörtölni, stb. Nem tudjuk, mi legyen, megéri-e?"

Mindig megéri tapasztalni, élményekben dúskálni. Fejlődni és nem bezárkózni. (Milyen egyszerű ezt leírnom. Alaptézisnek fogadjuk el most ezt vagy amit akarsz, aztán majd úgyis meglátjuk, ha merjük.) A fejlődés, így a szexuális fejlődés is, talán megér minden rizikót, de tudni kell számon tartani a kapcsolataidat. Ha képtelen vagy rá, összezavarodsz és nem tudod majd felépíteni őket egymással párhuzamosan. Hiszen egyszerre egy kedvest sem könnyű megtartani! De előfordult, hogy amikor sok volt, akkor le voltál kötve, amikor kevés jutott, akkor voltál szabad. Ez ekkora kitolás lenne?

A szexológus dolga a szex?

Hírességeknél is bevált: "...a házasok számára az effajta szexuális praktikák nemhogy a kapcsolatuk rovására mennének, de egyenesen erősítik azt."

Szerintem is így van. Ugye nem is csodálkozol rajtam? Talán nem is képzeled, hogy mennyire hasznos dolog, ha az ember ért ahhoz, amit csinál.

Mihez értsen egy szexológus? Mi legyen a szerepe? Visszatartson, vagy megmutassa a valót? Ezt mi alapján tegye? Tudnom kellene, hogy neked mi tetszene? Talán tudom és éppen ezért mondom neked is.

Egyet kell értenem azzal, hogy másra, szebbre és jobbra vágysz. Nem az a dolgom, hogy lebeszéljelek erről. A legújabbat és a legjobbat érdemes továbbadni. Nem szükséges a többieket is végigjáratni azon az úton, ahogy én kezdtem valaha. Most velem együtt haladva kisebb a rizikód, mint egyedül, bár nagyobb az ugrás a semmibe, ahová még nem láthatsz be. Ez csupán bizalom kérdése. Rizikó azért mindig van, de csak annak, aki akar valamit. Én mindig azzal dolgozom együtt, aki akar valamit.

Zárt vagy korlátolt?

Annak érdekében is rizikózni kell, hogy ne legyen az élet élményszegény és ismétlődő problémákkal tele, amiket soha sem sikerül megoldani, csak továbbvinni.

Ismered "Gábort", vagy "Évit" és barátaiddal egyetértésben azt látjátok, hogy mindig rosszul választanak párt, méghozzá mindig ugyanolyat. Ez kívülről sokkal jobban megítélhető. Ők nem élnek bezártan és mégis olyan, mintha be lennének zárva, mert semmi lényeges nem változik meg.

Legyenek újabb problémák a régiek helyett? Ezt érdemes rizikózni? Miért? Kívánja ezt valaki?

Megérné kívánni ezt is. Azért, mert a régi gyorsan elavul, érvényét és értékét veszíti, már nem sarkall semmire és nem is kényszerít. Azért, mert már nem zavar, nem fogsz már arra törekedni, hogy megértsd és hogy megváltoztasd. De nem érted majd, hogy más dolgok, melyek ennek a következményei, miért nem változnak már meg. Megszokod és elfelejted, nem tartod számon tovább és nem értheted meg. Találsz majd más okot, amire haragudni is lehet, de a valódi elbújik előled. Ez a fejlődésképtelenséged egyik jele. Micsoda kár mindenkinek!

Mi akkor a flört? Mire jó? "Pont attól flört, hogy nincs jövője, csak jelene, nincs benne tervezés, vagy számítás. A flört tehát csak úgy van, l'art pour l'art, egy kis kényeztetés nőknek... ...és persze a kalandvágyó ifjaknak."

...és gyakran nem is tart tovább, mégis korlátlan. Éppen azért, mert nem torpansz meg, nem kell torlaszt építened közben, hogy ne tovább. Egyszer csak megszakad magától. Milyen kár, hogy vége és mégis ettől olyan jó. Ebbe a távoli kapcsolatba nem kell beleőrülni, mert nem a személyekről, hanem csak a vágyak kiéléséről szól.

A flörtben te csupán készre érsz, hogy újra szerelmessé válhass. Igen, erre is készülni kell. Gyakran mondják is a pártalanok: úgy szeretnék szerelmes lenni! A szerelem szinte már él, összes feltétele létrejött, kész az egyik pólus. Már csak a másik hiányzik, de az egy másik valaki. Ő semmilyen, csak egy pólus, egy objektív nagy ő. Így vagy kész a valódi szerelemre és pont azt kapod meg, aki kell neked. Ugye hogy minden szerelem előtt a magány tölt el vágyaival? Ez a vágy benned helyet csinál, hogy majd kibírd, ha a szerelem szétfeszít.Központi adminiszrátor (storyonline)


nyomtatható változat nyomtatható változat ajánlás e-mailben ajánlás e-mailben ugrás a lap tetejére ugrás a lap tetejére
 
Hírek Fórumok Szavazások  
A legjobb zenék szerelmi légyotthoz

Kövezzetek meg, ha kell, de én bizony zenemániás vagyok.

Sokkoló luxusautók Genfben
Bizonyos értelemben sokkoló hatású az idei Genfi Autószalon,
Britney Spears
Tudtad? Ezért jobb a reggeli szex

Régi tapasztalat, hogy a férfiak reggelente fickósabbak,

Az 5 leggyakoribb női szexképzelgés
A szexszel kapcsolatos gondolatoktól
Buja tippek távkapcsolatban élőknek
Messze él tőled a párod? Vagy csak jó néhány hétre elutazott?
Újabb érv a halfogyasztás mellett
Hét fejlődő országban, mintegy 15 ezer idős emberrel elvégzett felmérés szerint
Izgató masszázsok egymás kényeztetésére
Valami izgató dolgot csinálnál a pasiddal?
Szexis horgászlányok 18+
Horgászat nem csak férfi  sport?
Top 7: A világ legegészségesebb étrendjei
Ausztrália egyik legnevesebb sztártrénere körbeutazta a világot azért,
Legyen a kezdőlapom | Hozzáadás a kedvencekhez | Adatkezelési tájékoztató | Impresszum | Felhasználási feltételek | Szerzői jogok
Copyright © 2008. Citistar. - All rights reserved.