Belépés Regisztráció | Elfelejtett jelszó
2018. Március 18. Vasárnap, Sándor, Ede
   
   
SZAKMAI ELIT DÍJÁTADÓ
KITÜNTETÉSEK - DÍJAK 2017
KITÜNTETÉSEK - DÍJAK 2016
KITÜNTETÉSEK - DÍJAK 2015
KITÜNTETÉSEK - DÍJAK 2014
KITÜNTETÉSEK - DÍJAK 2013
KITÜNTETÉSEK - DÍJAK 2012
KITÜNTETÉSEK - DÍJAK 2011
EXKLUZÍV INTERJÚK
PR CÉGBEMUTATÓ
ÉLŐVILÁG - TERMÉSZET
AUTÓ - MOTOR
ESKÜVŐ
FASHION
GASZTRONÓMIA - KIVÁLÓ MAGYAR BORÁSZ
FOTÓ
ÉRDEKESSÉGEK - TATTOO
OTTHON
SZÉPSÉG & EGÉSZSÉG
REG - ENOR INFO

CINESTAR - A CITISTAR.HU videogaléria
a Videótartalmak feltöltése folyamatban, a galéria hamarosan indul...

Szinglik, irány Amerika!

Az angol kutatók nemrég azt vizsgálták, hogy a britek szerint hol élnek a legvonzóbb emberek. Az eredmény legalább annyira meglepő, mint az a tény, hogy a legszebb lányokról híres országunkat még a lábjegyzetben sem említik. 4 szingli olvasónknak megadtuk a lehetőséget, hogy elmondják a saját véleményüket.

A legszebb emberek Amerikában élnek – állítják az unaloműzésként bizarr kutatásokat és felméréseket folytató brit tudósok. Nemrégiben ötezer, gyakran utazgató szigetországi állampolgárt kérdeztek meg arról, mely nép fiait találják a legvonzóbbnak. Az első helyen a hollywoodi világsztárokkal azonosított amerikaiak végeztek. Valószínűleg a britek elsikkadtak ama tény fölött, hogy a WHO szerint az Egyesült Államokban az emberek kétharmada túlsúlyos, és az elhízottak száma folyamatosan növekszik.

A lista legvégén az eredmény láttán felháborodott németek végeztek, akik olyan humán exportcikkeket tudhatnak magukénak, mint Heidi Klum, Claudia Schiffer vagy Til Schweiger. 

A kutatócég szóvivője elmondta: az olyan dekoratív sztárok, mint a bájosan szexi Jessica Alba vagy a szívdöglesztő és minden egyéb nyálas jelzővel illethető Brad Pitt sokat segítenek az USA-nak az imázsépítésben. A filmeknek és sorozatoknak köszönhetően sokak fejében fogpasztareklám-mosolyú, fitos orrú görkoris Cindyk és kigyúrt, napbarnított Ken babák élnek hájas amerikaiak helyett.

A második helyen végzett Brazília is sokat profitál abból, hogy évente egyszer a riói karneválra figyel a világ. Bejárják a világot azok a képek, amelyeken bikininek nevezett csillogó fecniben ropják a táncot a szambaiskolák bosszantóan sudár növendékei. Náluk valószínűleg az is alapvető követelmény, hogy minimum a fülükig érjen a combjuk. 

A dobogós harmadik helyre a spanyolok kerültek, akikről szinte mindenkinek a tüzes tekintetű macsók, Antonio Banderas és Javier Bardem, valamint a tűzrőlpattant Penélope Cruz ugrik be. Már megint a filmek, ugye?

Szinglik, irány 
Amerika!

A felmérés alapján felállított, attraktivitást mutató lista:
1. Amerika (USA)
2. Brazília
3. Spanyolország
4. Ausztrália
5. Olaszország
6. Svédország
7. Anglia
8. India
9. Franciaország
10. Kanada
11. Mexikó
12. Portugália
13. Wales
14. Oroszország
15. Japán
16. Írország
17. Argentína
18. Hollandia
19. Skócia
20. Németország

És mit gondolnak a magyar lányok?

Ágnesnek (27), aki az Utrechti Főiskolán számtalan Erasmus-hallgatóval találkozott, és azóta is rendszeresen utazik, sokkal inkább az északi típusú férfiak jönnek be. „A déli macsókra nem bukom, inkább a svédek, angolok, hollandok mozgatnak meg. A lista első helyén nálam a németek állnak, biztos azért, mert az első nagy nyári románcom egy német sráchoz fűződött. Szerintem a német férfiak a maguk módján humorosak, külsőre hasonlóak az átlag magyarokhoz, de sokkal igényesebbek, és érződik rajtuk a nyugati népekre jellemző gondtalanság és lazaság.”

Tamara (24) a legszebb férfiakkal Franciaországban találkozott. „Na nem a párizsi cicafiúkra gondolok, hanem a nizzai sétányon vagy a cannes-i kikötőben kocogó félvér félistenekre. A természetük nagyon barátságos, sőt már túlságosan is. Ha meghívnak egy italra, és elfogadod, akkor úgy értelmezik, hogy körülbelül mindenre igent mondtál. Persze az előítélet is működik nálam, az északi népek nekem halvérűek, a Balkánon és Kelet-Európában pedig túlságosan dús szőrzettel megáldott embereket láttam. Ha félúton megállok, és körbenézek itthon, végül is nem panaszkodom. Mindenesetre egy hónappal ezelőtt elkezdtem egy francianyelv-tanfolyamot…”

Ági (26) viszont pont a délieket kedveli: „A magyar lányok szerintem vonzódnak a déli típusokhoz, legyen az olasz, spanyol vagy argentin. A déli fiúk jobban értenek a nők nyelvén, jobban tudnak udvarolni, és igazi nőnek érezhetjük magunkat mellettük. Nem mellesleg a »forró, tüzes latin szerető« sztereotípiát is megerősíteném…”

Mindenkinek megvan a kedvenc nemzete – mondja Eszter (30) –, de nála az amerikaiak nem rúghatnának labdába, inkább európai párti. „Nekem az írek a favoritom, van bennük valami életigenlés, jó a humoruk, arról nem is beszélve, hogy mindig megfog a rosszcsontos csillogás a szemükben. Az írek szabad nemzet, mernek nyitni, közelednek az emberhez, és nem frusztráltak. Amit akarnak, azt véghez is viszik, és ez vonzó számomra.”

A sorból kilóg egyik külföldön dolgozó ismerősöm véleménye, aki, mikor megtudta, miről írok, a következő e-mailt írta: „Sokat utazom, így tapasztalatból írom a következőket. Az angol és a német népek fiai nem épp a legszebbek; a gall orr nem vonzó, és a franciák amúgy sem rajonganak más népekért; a mediterrán pasik túl jóképűek, s ezzel tisztában is vannak, bármilyen nyelven öt perc alatt szerelmet tudnak vallani; az arab férfiak két lábon járó útlevélnek néznek, így az udvarláshoz értenek, ami nekünk, európai nőknek szinte már szokatlan. A  legfontosabb tényező egy kapcsolatban a kommunikáció. Beszélhetünk bármilyen nyelven társalgási szinten, az soha nem lesz anyanyelv, mint ahogy a két nép kultúrája sem fog soha teljesen összecsiszolódni! Én mindenképpen a magyar pasik mellett teszem le a voksomat. Végérvényesen!


Központi adminiszrátor (nlcafe)


nyomtatható változat nyomtatható változat ajánlás e-mailben ajánlás e-mailben ugrás a lap tetejére ugrás a lap tetejére
 
Hírek Fórumok Szavazások  
Fülledt erotika 18+
Az erotikus tartalom miatt az oldalt csak 18 éven felüliek látogathatják!
George Hoffman
George Hoffman - Onyx Photography igazi művész, aki hozza a kreativitás és a képzeletet.
Szex és önbizalomhiány
Az önbizalom hiánya az élet minden területén kimutatja foga fehérét, de a szexualitással való kapcsolatodat is
Ricky Martin In Golden Beach otthona
Bemutatjuk Ricky Martin Floridai otthonát.
Akt modell 18+
Az erotikus tartalom miatt az oldalt csak 18 éven felüliek látogathatják!
Lara Stone strandolni készül
Lara Stone az amerikai Vogue júniusi számában látható különféle fürdőruhákban,
Ami a Csajokat zavarja szex közben 18+
Szerinted mi a legidegesítőbb egy szeretkezés alkalmával?
Ajándékozás az üzleti életben
Az üzleti ajándék olyan figyelmességből adott dolog, amely kifejezi a két cég közötti üzleti barátságot
Foot 2009 (Remi Gaillard)
A labdakezelésében jeleskedő Remi !Ilyet még nem láttam - Videó
Szeretem a tengerpartot 18+
Beachen készült képek
Legyen a kezdőlapom | Hozzáadás a kedvencekhez | Médiaajánlat | Impresszum | Felhasználási feltételek | Szerzői jogok
Copyright © 2008. Citistar. - All rights reserved.