Belépés Regisztráció | Elfelejtett jelszó
2018. Január 17. Szerda, Antal, Antónia
   
   
SZAKMAI ELIT DÍJÁTADÓ
KITÜNTETÉSEK - DÍJAK 2017
KITÜNTETÉSEK - DÍJAK 2016
KITÜNTETÉSEK - DÍJAK 2015
KITÜNTETÉSEK - DÍJAK 2014
KITÜNTETÉSEK - DÍJAK 2013
KITÜNTETÉSEK - DÍJAK 2012
KITÜNTETÉSEK - DÍJAK 2011
EXKLUZÍV INTERJÚK
PR CÉGBEMUTATÓ
ÉLŐVILÁG - TERMÉSZET
AUTÓ - MOTOR
ESKÜVŐ
FASHION
GASZTRONÓMIA - KIVÁLÓ MAGYAR BORÁSZ
FOTÓ
ÉRDEKESSÉGEK - TATTOO
OTTHON
SZÉPSÉG & EGÉSZSÉG
REG - ENOR INFO

CINESTAR - A CITISTAR.HU videogaléria
a Videótartalmak feltöltése folyamatban, a galéria hamarosan indul...

Szinglik, irány Amerika!

Az angol kutatók nemrég azt vizsgálták, hogy a britek szerint hol élnek a legvonzóbb emberek. Az eredmény legalább annyira meglepő, mint az a tény, hogy a legszebb lányokról híres országunkat még a lábjegyzetben sem említik. 4 szingli olvasónknak megadtuk a lehetőséget, hogy elmondják a saját véleményüket.

A legszebb emberek Amerikában élnek – állítják az unaloműzésként bizarr kutatásokat és felméréseket folytató brit tudósok. Nemrégiben ötezer, gyakran utazgató szigetországi állampolgárt kérdeztek meg arról, mely nép fiait találják a legvonzóbbnak. Az első helyen a hollywoodi világsztárokkal azonosított amerikaiak végeztek. Valószínűleg a britek elsikkadtak ama tény fölött, hogy a WHO szerint az Egyesült Államokban az emberek kétharmada túlsúlyos, és az elhízottak száma folyamatosan növekszik.

A lista legvégén az eredmény láttán felháborodott németek végeztek, akik olyan humán exportcikkeket tudhatnak magukénak, mint Heidi Klum, Claudia Schiffer vagy Til Schweiger. 

A kutatócég szóvivője elmondta: az olyan dekoratív sztárok, mint a bájosan szexi Jessica Alba vagy a szívdöglesztő és minden egyéb nyálas jelzővel illethető Brad Pitt sokat segítenek az USA-nak az imázsépítésben. A filmeknek és sorozatoknak köszönhetően sokak fejében fogpasztareklám-mosolyú, fitos orrú görkoris Cindyk és kigyúrt, napbarnított Ken babák élnek hájas amerikaiak helyett.

A második helyen végzett Brazília is sokat profitál abból, hogy évente egyszer a riói karneválra figyel a világ. Bejárják a világot azok a képek, amelyeken bikininek nevezett csillogó fecniben ropják a táncot a szambaiskolák bosszantóan sudár növendékei. Náluk valószínűleg az is alapvető követelmény, hogy minimum a fülükig érjen a combjuk. 

A dobogós harmadik helyre a spanyolok kerültek, akikről szinte mindenkinek a tüzes tekintetű macsók, Antonio Banderas és Javier Bardem, valamint a tűzrőlpattant Penélope Cruz ugrik be. Már megint a filmek, ugye?

Szinglik, irány 
Amerika!

A felmérés alapján felállított, attraktivitást mutató lista:
1. Amerika (USA)
2. Brazília
3. Spanyolország
4. Ausztrália
5. Olaszország
6. Svédország
7. Anglia
8. India
9. Franciaország
10. Kanada
11. Mexikó
12. Portugália
13. Wales
14. Oroszország
15. Japán
16. Írország
17. Argentína
18. Hollandia
19. Skócia
20. Németország

És mit gondolnak a magyar lányok?

Ágnesnek (27), aki az Utrechti Főiskolán számtalan Erasmus-hallgatóval találkozott, és azóta is rendszeresen utazik, sokkal inkább az északi típusú férfiak jönnek be. „A déli macsókra nem bukom, inkább a svédek, angolok, hollandok mozgatnak meg. A lista első helyén nálam a németek állnak, biztos azért, mert az első nagy nyári románcom egy német sráchoz fűződött. Szerintem a német férfiak a maguk módján humorosak, külsőre hasonlóak az átlag magyarokhoz, de sokkal igényesebbek, és érződik rajtuk a nyugati népekre jellemző gondtalanság és lazaság.”

Tamara (24) a legszebb férfiakkal Franciaországban találkozott. „Na nem a párizsi cicafiúkra gondolok, hanem a nizzai sétányon vagy a cannes-i kikötőben kocogó félvér félistenekre. A természetük nagyon barátságos, sőt már túlságosan is. Ha meghívnak egy italra, és elfogadod, akkor úgy értelmezik, hogy körülbelül mindenre igent mondtál. Persze az előítélet is működik nálam, az északi népek nekem halvérűek, a Balkánon és Kelet-Európában pedig túlságosan dús szőrzettel megáldott embereket láttam. Ha félúton megállok, és körbenézek itthon, végül is nem panaszkodom. Mindenesetre egy hónappal ezelőtt elkezdtem egy francianyelv-tanfolyamot…”

Ági (26) viszont pont a délieket kedveli: „A magyar lányok szerintem vonzódnak a déli típusokhoz, legyen az olasz, spanyol vagy argentin. A déli fiúk jobban értenek a nők nyelvén, jobban tudnak udvarolni, és igazi nőnek érezhetjük magunkat mellettük. Nem mellesleg a »forró, tüzes latin szerető« sztereotípiát is megerősíteném…”

Mindenkinek megvan a kedvenc nemzete – mondja Eszter (30) –, de nála az amerikaiak nem rúghatnának labdába, inkább európai párti. „Nekem az írek a favoritom, van bennük valami életigenlés, jó a humoruk, arról nem is beszélve, hogy mindig megfog a rosszcsontos csillogás a szemükben. Az írek szabad nemzet, mernek nyitni, közelednek az emberhez, és nem frusztráltak. Amit akarnak, azt véghez is viszik, és ez vonzó számomra.”

A sorból kilóg egyik külföldön dolgozó ismerősöm véleménye, aki, mikor megtudta, miről írok, a következő e-mailt írta: „Sokat utazom, így tapasztalatból írom a következőket. Az angol és a német népek fiai nem épp a legszebbek; a gall orr nem vonzó, és a franciák amúgy sem rajonganak más népekért; a mediterrán pasik túl jóképűek, s ezzel tisztában is vannak, bármilyen nyelven öt perc alatt szerelmet tudnak vallani; az arab férfiak két lábon járó útlevélnek néznek, így az udvarláshoz értenek, ami nekünk, európai nőknek szinte már szokatlan. A  legfontosabb tényező egy kapcsolatban a kommunikáció. Beszélhetünk bármilyen nyelven társalgási szinten, az soha nem lesz anyanyelv, mint ahogy a két nép kultúrája sem fog soha teljesen összecsiszolódni! Én mindenképpen a magyar pasik mellett teszem le a voksomat. Végérvényesen!


Központi adminiszrátor (nlcafe)


nyomtatható változat nyomtatható változat ajánlás e-mailben ajánlás e-mailben ugrás a lap tetejére ugrás a lap tetejére
 
Hírek Fórumok Szavazások  
Bizarr: 12 évesen lett apa a kisfiú!
Alternative Hair Show 2010 London
Akkor most egy kicsit hagyjuk ott az ExCel Exhibition Centert és a Salon Internationalt,
Az ékszerpiac legújabb trendjei
Megnéztük, hogy idén milyen trendek meghatározók az ékszerdivatban,
Lara Stone januárban
Lara Stone-ról ezúttal két fotósorozatot is szemügyre vehetünk,
Georgia Jagger – a botrányos bombázó – fotókkal
Alig múlt 18 éves Mick Jagger lánya, botrányaitól szinte naponta hangos a szülői ház, no meg a sajtó.
Barnító diéta
Ábrándozol a barna bőrről, de félted? Nem akarsz foltosan barnulni, félsz az egyre vékonyodó ózonrétegtől?
Lakástrend&Dizájn kiállítás - Képekkel

Továbbra sem kell lemondani az otthoni fényűzésről,

Fül- és testgyertya - tisztít és gyógyít
A dél-amerikai indiánok "találmányának" napjainkban is hasznát vehetjük
Mi a különbség a nők és a férfiak között?
A nők és a férfiak különböznek egymástól, ez vitathatatlan és szemmel látható tény.
Medencés party szép lányokkal - Képek
Ez egy nagyon kellemes medencés buli!
Legyen a kezdőlapom | Hozzáadás a kedvencekhez | Médiaajánlat | Impresszum | Felhasználási feltételek | Szerzői jogok
Copyright © 2008. Citistar. - All rights reserved.