Belépés Regisztráció | Elfelejtett jelszó
2017. Október 20. Péntek, Vendel
   
   
SZAKMAI ELIT DÍJÁTADÓ
KITÜNTETÉSEK - DÍJAK 2017
KITÜNTETÉSEK - DÍJAK 2016
KITÜNTETÉSEK - DÍJAK 2015
KITÜNTETÉSEK - DÍJAK 2014
KITÜNTETÉSEK - DÍJAK 2013
KITÜNTETÉSEK - DÍJAK 2012
KITÜNTETÉSEK - DÍJAK 2011
EXKLUZÍV INTERJÚK
PR CÉGBEMUTATÓ
ÉLŐVILÁG - TERMÉSZET
AUTÓ - MOTOR
ESKÜVŐ
FASHION
GASZTRONÓMIA - KIVÁLÓ MAGYAR BORÁSZ
FOTÓ
ÉRDEKESSÉGEK - TATTOO
OTTHON
SZÉPSÉG & EGÉSZSÉG
REG - ENOR INFO

CINESTAR - A CITISTAR.HU videogaléria
a Videótartalmak feltöltése folyamatban, a galéria hamarosan indul...

Interjú Nagyváradi Nellivel, a Noa Énekstúdió iskolaigazgatójával, vezető énektanárával

Interjú Nagyváradi Nellivel, a Noa Énekstúdió iskolaigazgatójával, vezető énektanárával.

Mint tudjuk énektanárnő, iskolaigazgató vagy a hétköznapi életben. Bemutatnád a Noa Énekstúdiót?

Amikor a Noa Énekstúdiót alapítottam, az volt a cél , hogy úgy tanítsunk könnyűzenét , hogy a diákok szeressenek ide járni, és olyan tanároktól tanulhassanak, akik mind diplomás énektanárok.

Az iskolában a könnyűzene minden formáját tanítjuk, a rocktól a jazzen át a funkyig.

Elsősorban húszon évesek járnak hozzánk, de természetesen tanítunk fiatalabbakat és idősebbeket is, de leginkább felnőtt képzés folyik nálunk.

Milyen zenei múlttal rendelkeznek azok, akikkel dolgozol?

A kollégáim kiválasztása nagyon fontos volt számomra, mindig úgy gondoltam, hogy ne tanítson olyan ember éneket, akinek nincs pedagógusi végzettsége , mert úgy gondolom hogy a pedagógiai pszichológia az nagyon fontos az ének tanításban. Valamint, hogy olyan énektanárok tanítsanak nálunk, akik mind rendelkeznek színpadi rutinnal, mert ugye ez nem csak ének tanulás, hanem előadó művészet is.


Szankovics-Kiss Enikővel alapítottuk az iskolát. Ő több magyar hírességnek a vokalistája a mai napig.

Az évek során bővültünk és szerencsések vagyunk, mert két remek tanár csatlakozott hozzánk. Schmélné Pap Ágnes, aki több kórust is vezet különböző helyeken, így nagyon nagy rutinja van a szólamozásokban, valamint Mayer Blanak, aki ének tanári végzettsége mellett még beszéd technikatanár is,  ami szintén nagy lehetőség a diákjaink továbbfejlesztésében.

Januártól pedig újabb tanárnővel bővülünk.

ÉV KIVÁLÓ SZAKEMBERE 2017 DÍJ
Nagyváradi Nelli vezető énektanár, iskolaigazgató
Noa Énekstúdió Budapest 

Mi az az énektechnika, amit a stúdióban oktatsz a hozzád betérő énekes növendékeknek, és miben különbözik ez a más stúdióban tanultakhoz?

A könnyűzenei énekoktatás nagyon összetett dolog és rendkívül sokrétű. Nagyon sok módszer létezik az énekoktatásban, de úgy választottuk ki a tanárainkat, hogy mindenki más szakterületen legyen profi. Ez műfaji különbözőségeket jelent elsősorban. A technika és a módszer az pedig Brett Manning módszerére alapszik elsősorban.

Hogy látod  jelenleg a zenei nevelést Magyarországon, s mi a jövője mindennek?

Jelenleg nagyon nagy kereslet van az ének tanulásra, ugyanis rengeteg tehetségkutató műsor van a televíziókban,  az emberek azt látják a médiából és mindenhonnan hogy jó dolog zenélni. Így nagyon sok ember akar énekelni tanulni, de ez nem mindig egyenlő azzal, hogy sok a tehetség is. Azt gondolom a zene az mindig is megállta a helyét az életben, az embereknek szüksége van arra, hogy kikapcsolódjanak és jól érezzék magukat. A zene már időszámításunk előtt is jelen volt az ősember életében, ezért szerintem  mindig is szükséges lesz mindenki lelkének a muzsikára.


Mi a véleményed a tehetségkutató műsorokról, és az azok által híressé vált énekesek munkásságáról?

A tehetségkutató műsorok mindig nagyon megosztóak. Az gondolom, hogy nagyon sok tehetséges embert fedeznek fel, de a tehetség nem mindig egyenlő azzal, hogy az illető sztárrá is válhat. Ugyanis az, hogy valaki jól énekel az nem jelenti azt, hogy egy olyan karakter vagy olyan kitartása van, hogy képes legyen arra, ami a sztársággal jár. Ez egy nagyon nehéz pálya, és nagyon sok dologgal kell megküzdenie az embernek, sok dologról kell lemondania  ahhoz, hogy sztár lehessen. És sokszor az emberek ezeknek nincsenek tudatában. Alapjába véve nagyon jó dolog a tehetségkutató műsor, hisz rengeteg ember kipróbálhatja magát, hogy mire képes, és kiderül hogy mennyi a tűrőképessége is. És aki jól bírja abból lehet valami.


Milyen konkrét műfajokat, előadókat szeretsz?

Az én zenei ízlésemen általában nagyon sokan megdöbbennek. Mert én kifejezetten a rockzenének azon válfaját szeretem , amit a hétköznapi emberek üvöltözésnek is kiabálásnak hívnak. 😃Ha szórakozás céljából hallgatok zenét, akkor csak ezt. Viszont tanítani mindenféle könnyűzenei műfajban tanítok. És a zenekarom , a Proof of life, az megint egy teljesen más műfajt képvisel.


Ha egy koncert erejéig bárkivel játszhatnál, kikkel állnál színpadra?

Ez érdekes kérdés, még sosem gondolkodtam ezen. Természetesen vannak előadók akikre felnézek és tisztelem őket, de még álmomban sem mertem gondolni azt, hogy velük színpadra állhassak, de ha kívánhatnék ilyet, akkor Gwen Stefani, Brandon Boyd, Miles Kennedy!


Szexibbnél szexibb ruhákban láthatunk! Mennyire fontos neked, hogy milyen ruhákat veszel fel? Milyen stílus irányzatot szeretsz a divatban?

Szeretem a  ruhákat, cipőket, mint minden nő. De nem foglalnék állást semmilyen aktuális divathóbort mellett, sem pedig stílusokba nem kategorizálnám magam. Egyszerűen ránézek valamire, és érzem , hogy kell nekem vagy nem. Amit gyakran mondok a barátaimnak, hogy ha felhúzok egy ruhát, szeretem valamivel "tönkretenni". Pl. egy csinos ruhához nagyon szívesen felhúzok egy tornacipőt!


Mekkora szerepet játszik életedben a sport?

Már kb. 10 éve sportolok,  ami azt jelenti, hogy heti 4-5-ször  járok konditerembe. Nagyon fontos szerintem a test karbantartása. És valljuk be már nem leszünk fiatalabbak sem.

Melyik táplálkozási forma áll hozzád a legközelebb? Kedvenc ételed?

Mivel már 34 éves vagyok , ezért tartok egy elég szigorú diétát,  ami az edzéssel együtt jár és ezzel együtt hat. Amik a kedvenc ételeim, azokat sajnos csak az úgynevezett "csaló napomon" fogyaszthatom. Például a hamburger minden mennyiségben, csirkepörkölt nokedlival, rántott hús krumplipürével.


Hogy képzeljük el a hétköznapjaidat? Csak a csillogás, bulik, luxus, kemény munka, vagy..?

Nekem minden napom teljesen más. Egyik nap forgatok, másik nap tanítok vagy próbálok épp a zenekarommal, nincs két egyforma napom és sajnos nem elég a nap 24 órája. Rengeteget dolgozom, napi 16 -18 órát, és ezáltal nagyon kevés idő jut a családomra és a barátaimra. Bulizni egyáltalán nem szeretek, mert úgy gondolom, hogy az egyetem alatt kibuliztam magam már kedvemre, és nincs is igényem rá.  A sok munka mellett annyira fáradt vagyok, mert hétfőtől vasárnapig dolgozom, hogy nincs kedvem bulizni. A partyzás az a saját koncertjeim keretein belül kimerült és még akkor is nagyon elfáradok.

Hogyan képzeled el a jövődet a zene világában? Mi a legnagyobb álmod?

 Sokszor mondják ezt az emberek, de én velem tényleg így történt, hogy mindig jókor voltam jó helyen. És mivel kicsi gyerekkorom óta színész és énekes és énektanár akartam lenni úgy gondolom, hogy nagyon szerencsés vagyok, mert ez sikerült is, összejött, úgyhogy ennél többet nem is kívánhatok!

Köszönöm szépen az interjút, sok sikert kíván a továbbiakban is a Citistar csapata!

                                                                                                                                       Németh Imre

Központi adminiszrátor


nyomtatható változat nyomtatható változat ajánlás e-mailben ajánlás e-mailben ugrás a lap tetejére ugrás a lap tetejére
 
Hírek Fórumok Szavazások  
Melissa Giraldo - fürdőruhás fotók
Melissa Giraldo fehérnemű és fürdőruha modell,
Brazil diéta: táncolja le felesleges kilóit!
Az egészség megőrzése nem divat, hanem létszükséglet.
A „hogyan utazz nővel autóban, ha ő vezet” tízparancsolata

Most térjünk vissza egy gondolat erejéig a legálisan „okos”, komoly vezetői tapasztalattal rendelkező fiúkra.

Akt modell 18+
Az erotikus tartalom miatt az oldalt csak 18 éven felüliek látogathatják!
2010 legvadítóbb ruhakölteményei - fotókkal
Megmutatjuk, hogy mik voltak azok a ruhaköltemények a vörös szőnyegen az elmúlt egy évben,
Sexi 18+
Az erotikus tartalom miatt az oldalt csak 18 éven felüliek látogathatják!
Nem mindig ártalmas a szolárium
Napjainkra a tudomány és a technológia fejlődésével lezárulhat a szoláriumok körüli évtizedes vita.
Rozgonyi István - Bodrogkeresztúri Rozgonyi pincészet
Kiváló magyar borász - Interjú Rozgonyi Istvánnal, a bodrogkeresztúri Rozgonyi pincészet borászával
Öl is, gyógyít is - mi az?
Egészségesebbek leszünk, ha sólámpát tartunk a szobánkban, az étkezési sóval viszont ártunk szívünknek és szervezetünknek.
Fülledt erotika 18+
Az erotikus tartalom miatt az oldalt csak 18 éven felüliek látogathatják!
Legyen a kezdőlapom | Hozzáadás a kedvencekhez | Médiaajánlat | Impresszum | Felhasználási feltételek | Szerzői jogok
Copyright © 2008. Citistar. - All rights reserved.