Belépés Regisztráció | Elfelejtett jelszó
2018. Október 22. Hétfő, Elöd
   
   
SZAKMAI ELIT DÍJÁTADÓ
KITÜNTETÉSEK - DÍJAK 2018
KITÜNTETÉSEK - DÍJAK 2017
KITÜNTETÉSEK - DÍJAK 2016
KITÜNTETÉSEK - DÍJAK 2015
KITÜNTETÉSEK - DÍJAK 2014
KITÜNTETÉSEK - DÍJAK 2013
KITÜNTETÉSEK - DÍJAK 2012
KITÜNTETÉSEK - DÍJAK 2011
EXKLUZÍV INTERJÚK
PR CÉGBEMUTATÓ
ÉLŐVILÁG - TERMÉSZET
AUTÓ - MOTOR
ESKÜVŐ
FASHION
GASZTRONÓMIA - KIVÁLÓ MAGYAR BORÁSZ
FOTÓ
ÉRDEKESSÉGEK - TATTOO
OTTHON
SZÉPSÉG & EGÉSZSÉG
REG - ENOR INFO

CINESTAR - A CITISTAR.HU videogaléria
a Videótartalmak feltöltése folyamatban, a galéria hamarosan indul...

Amit a férfiak utálnak az ágyban 18+

Szigorúan csak tizennyolc éven felülieknek!

Hímtag kettő - sorstársai közreműködésével - listába szedte, mit utál a férfi az ágyban.

Kukis-puncis hímtag cikk, jeee! Annyit lelkiztünk már, hogy itt az ideje ennek is. Mármint annak, hogy lelkizzünk a dugáson - mert mi is tudunk ám. Persze csak a magunk szintjén, úgyhogy azt azért nem hiszem, hogy ezek után bárki is sajnálni fogja a férfiúi nemet, de emancipációs törekvéseim ettől még nem lohadnak: tudja meg a világ, hogy nemcsak a férfi ronthatja el a szexet. Az empirikus jelleg erősítése érdekében nem egyedül nyilatkozom - a rendes pénteki összejövetelen körbekérdeztem, majd a 101 kiskutya című örökbecsű klasszikus mintájára ("ez is milyen emberi!") ugatóláncot szerveztünk, így egész sokan belemorogták a panaszukat az éterbe. Íme a lista.

Mindig visszanyúl

Egy illedelmes, jól nevelt úriember sokat tűr az ágyban - ahogyan azt az egyik barátom egyszer összefoglalta: "tudod, nekem az a filozófiám, hogy adni, adni, adni, adni, aztán adni, majd még adni egy kicsit, és csak utána kapni, de akkor sem elvenni". (Más kérdés, hogy úgy folytatta: "de ezt a csajt bazmeg a fülénél rángattam, olyan hülye volt". Mindegy.)Ennek a magatartásnak azonban megvannak a hátulütői, elsősorban akkor, ha egy illedelmes mozdulattal nem lehet a nőt lebeszélni arról, amit a fejébe vett. Magyarul: ha a fickó egyértelműen próbál eltolni mondjuk a mellbimbójáról, akkor nem jó ötlet minduntalan visszacuppanni oda, ahogy azt sokan teszik.

Félgőz

Ha valamihez nincs kedve egy nőnek (az baj, de most legyünk komolyak), akkor jobb, ha inkább teljesen kihagyja a repertoárból, mert a félig elszántan, egye fene alapon bevállalt dolgok nem fele olyan jók, hanem kétszer annyira rosszak. Félig bekapni, félig lenyelni, ímmel-ámmal nyalogatni (igen, mindig arra gondolunk azon belül is) nem jó ötlet, mert vagy elalszik közben a férfi, vagy elkezd azon gondolkozni, hogy vele van valami baj, vagy egyszerűen azt mondja, hogy köszi, majd kiértesítelek. Az persze nem garantált, hogy ha inkább kihagyod, nem ugyanez lesz a vége, de azért nagyobb az esélye.

Tanárnéni-stílus

Mindenki hibázhat, csak mi ritkán. Ha mégis megtörténik, lehet szólni, hogy nem jó, fáj, akármi, mert az mindenkinek az épülésére szolgál. Az viszont nemcsak kiborító, hanem hervasztó is, amikor ez olyan hangnemben történik, ahogyan az óvónéni rakja helyre a délutáni csendes pihenő alatt maszturbáló gyerekeket. Akkor meg még felháborító is, amikor a kioktató szemrehányás egy olyan nő szájából hangzik el, aki a műbeles virslihez is nagyobb érzéssel nyúl, mint egy férfi farkához. Merthogy amúgy van ilyen is.

Zokni

Ez inkább férfihiba, de éppen ezért nyomja hatványozott hatékonysággal mínuszba a libidót, ha egy nő követi el. Egészséges férfiemberre körülbelül olyan hatással van, ha fűrészelés közben meglátja, hogy fennmaradt a fuszekli, mintha a saját nagyanyja nyitna be a szobába, mert a női lábfej fontos, nagyon fontos. Ilyen alapon persze figyeljen oda a férfi, hogy mi van a zoknival, de hát van az úgy, hogy a cselekmény hevében még a legnagyobbaknak is elkerüli valami a figyelmét. Akár még valami jelentősebb is.

Sikoly


Oké, hogy a férfiak rengeteg pornót néznek, és a pornóban a nők vonyítanak, de az azért már nem kedvünkre való, ha disznóvágást játszanak velünk a hálószobában. Én például a mai napig megborzongok, ha eszembe jut kamaszkorom egyik vasárnap délelőttje, amikor anyám a nappaliban egy barátnőjével csevegett, én meg a szomszédos szobámban a szirénázásra erősen hajlamos csajommal voltam.A végén egyszerűen rátettem a kezemet a szájára, annyira kínos volt már az óbégatása - és sietnék leszögezni: nem kell ennyire kiélezett helyzet hozzá, hogy zavaró legyen a sápítozás, mert egy bizonyos hangerő fölött még egy süketszobában is zavarba ejtő a dolog, és egyébként hihetetlen is. Persze a ló másik oldalára sem kell átesni, mert a "csendes éj" is kiábrándító műsorszám.

No, Joe

Tagadhatatlan, hogy az első G. I. Joe minden korombeli fiúgyerek életében meghatározó élmény volt, és utána évekig lekötött minket, hogy ezeket a játékfigurákat minden irányba szabadon lehetett hajtogatni. Mindazonáltal akinek viszonylag szerencsés a pszichoszexuális fejlődése, az előbb vagy utóbb kinőtt ebből. Ergo hiába nem rossz egy ideig az, ha úgy lehet pakolni a nőt, ahogy épp jól esik: a pártner passzivitással vegyes határtalan hajlandósága rövid úton frusztráló tényezővé válik a férfi számára. Nem követeli azt persze senki, hogy viselkedjenek az ágy Patton tábornokaiként a nők, vagy nyomjanak le egy balhorgot, ha nem való valami a kedvükre, de némi életjel nem árt menet közben.

Nagyjelenet

Fordítsuk egy pillanatig teljesen komolyra a szót. Nem azt akarom itt elhitetni, hogy észrevesszük a színlelet orgazmust, mert sajnos nem vesszük észre. De amikor már a második, harmadik ismerős párról hallja vissza az ember a pletykavonalon, hogy a csaj mindig csak eljátssza, akkor minden bizalom és önbizalom ellenére is elgondolkodik, hogy őt vajon hányszor ejtették át. Tekintve pedig, hogy ennek a hosszú távú következményeivel mindenki tisztában van, elég gáz, hogy a mímelt élvezet árnyéka ott lebeg az ágy fölött. Elsőre persze még gázabb szembesülni vele, hogy tényleg nem megy a dolog, de ennek ellenére valószínűleg mindenkinek jobb lenne, ha leszoknának a kegyes hazugságról a nők.

Púp

A közcím nem egy finghangot imitál. Ebben a pontban egészen biztosan nem egységes a férfitábor véleménye, mert mint megtudtam, a kutyapóznak a domborítós változatát a széplelkek "cicapóznak" nevezik, és szeretni is tudják. Vagyunk viszont néhányan olyanok is, akik ismerik Munkácsy Mihály művészetét, és nem szeretnék a Rőzsehordót dugni. "True story."

Utójáték

Igen, megtanultuk a színes magazinokból, hogy a nőnél nem úgy cseng le a dugás, mint a férfinél, akinél ugye kábé leszakad a harang, aztán kész. Ennek megfelelően igyekszünk is mindent megtenni azután, hogy leszakadt a harang, pedig amúgy rohadt nehéz ám. De ha a kisujját nyújtja az ember, ne kelljen már az egész karja, légyszi.Szóval az ilyen - női szemmel bizonyára roppant romantikus - kéréseket, hogy például "beszélgessünk", felejtsük el. Amúgy sem gondolhatja komolyan egy nő sem, hogy majd pont ilyenkor fog egy jót tereferélni, de ha igen, akkor is muszáj megérteni, hogy a férfiak ebből a szempontból kapcsolóval működnek, és az ilyenkor OFF állásba kattan.

Visszautasítás

Nyilván a végére maradt a legfontosabb. Kommentárt különösebben nem igényel: bármit, csak ezt ne. Más szóval inkább ne fájjon a feje egy nőnek sem az eddig felsoroltak miatt - csak akkor tényleg ne fájjon a feje. Az már több mint fél siker.

Központi adminiszrátor (borsa)


nyomtatható változat nyomtatható változat ajánlás e-mailben ajánlás e-mailben ugrás a lap tetejére ugrás a lap tetejére
 
Hírek Fórumok Szavazások  
Sexi 18+
Az erotikus tartalom miatt az oldalt csak 18 éven felüliek látogathatják!
Reserved - 2011 tavasz/nyár

A Reserved 2011-es tavaszi kínálatát Magdalena Frackowiak-on szemlélhetjük meg,

Melissa Giraldo - fürdőruhás fotók
Melissa Giraldo fehérnemű és fürdőruha modell,
A női vagy a férfi munkaerő ér többet?
Elvileg nem lenne szabad megkülönböztetni a férfiakat és a nőket a munkaerőpiacon,
Sörös koktélok
Sörös koktélokat a világon szinte mindenhol fogyasztanak, annál is inkább,
Interjú Füzessy Balázs nemzetközi aerobic prezenterrel
Exkluzív interjú
Jessica White még mindig ellenállhatatlanul szexi! - fürdőruhás fotók
Egy percig sem volt kérdéses, hogy Jessica White is szerepelni fog a Sports Illustrated fürdőruha kiadásában.
Interjú Marjai Judit fotóművésszel
Exkluzív interjú
Tíz parancs lakásvásárláshoz
Mindenkinek megvannak a maga szempontjai, amikor a lakásvásárlás mellett dönt, és ez így is van jól.
A hosszú házasság tízparancsolata
Hogy mi kell ahhoz, hogy egy házasság valóban a sírig tartson?
Legyen a kezdőlapom | Hozzáadás a kedvencekhez | Médiaajánlat | Impresszum | Felhasználási feltételek | Szerzői jogok
Copyright © 2008. Citistar. - All rights reserved.