Belépés Regisztráció | Elfelejtett jelszó
2018. November 15. Csütörtök, Albert, Lipót
   
SZAKMAI ELIT DÍJÁTADÓ
KITÜNTETÉSEK - DÍJAK 2018
KITÜNTETÉSEK - DÍJAK 2017
KITÜNTETÉSEK - DÍJAK 2016
KITÜNTETÉSEK - DÍJAK 2015
EXKLUZÍV INTERJÚK
PR CÉGBEMUTATÓ
AUTÓ - MOTOR
FASHION
GASZTRONÓMIA - KIVÁLÓ MAGYAR BORÁSZ
FOTÓ
ÉRDEKESSÉGEK - TATTOO
OTTHON
SZÉPSÉG & EGÉSZSÉG

CINESTAR - A CITISTAR.HU videogaléria
a Videótartalmak feltöltése folyamatban, a galéria hamarosan indul...

15 gondolat a tartós kapcsolatért

Frissítsük fel a házasságunkat!

Több éve együtt élő párok gondja, hogy a lángoló szerelem elmúlik, helyébe a megszokás lép, ők pedig valami érdekesebbre vágynak. Szeretnék újra átélni a szerelem mámorát, de akkor mi lesz a házasságukkal? Legjobb lenne ezt a megújítást együtt csinálni! De hogyan?

1. Randevú házon kívül!

Milyen jó randevúra készülődni, csinosan felöltözni, várni a másikkal való találkozást! Éljük át néha újra! Egy-egy ilyen házon kívüli randevú alkalmas lehet mélyebb témák megbeszélésére is a napi gondokon kívül.

2. Fő az őszinteség?

Vannak titkaink egymás előtt, meg merünk mindent beszélni? Ne féljünk kommunikálni, hiszen minden kapcsolatnak ez az alapja!

3. Varázsoljunk ünnepélyes alkalmakat!

Néha sokkal bensőségesebb lehet egy otthon együtt elköltött vacsora, mint ha étterembe mennénk. Persze adjuk meg a módját, a gyerekeket küldjük át a nagymamához! Néha rábízhatunk egy-egy ilyen készülődést a párunkra is. A férfiak is el tudnak készíteni egy vacsorát.

4. Miért szerettem bele?

Idézzük fel párunk olyan tulajdonságait, amelyekért beleszeretettünk! Keressünk olyan vonásokat, amelyeket most is nagyon becsülünk benne, amelyek a mai napig szeretetre méltóvá teszik. Ezek a gondolatok nagyon hasznosak lehetnek szexuális együttlét előtt is, amikor jó, ha lelkileg is felkészülünk a szerelmeskedésre.

5. Tiszteljük egymást!

Ha párunkat elkezdi valami érdekelni, amit mi nem tartunk olyan fontosnak, próbáljuk megérteni, mi lehet abban izgalmas, jó és hasznos. Ha panaszkodik valamire vagy valakire, ne intézzük el egy kézlegyintéssel, mert legközelebb már nem hozzánk fordul.

6. Mindketten megváltoztunk?

Ahhoz, hogy kapcsolatunk érdekesebb legyen, nemcsak párunknak kell megváltoznia, hanem nekünk magunknak is. Néha nem árt feltenni magunknak a kérdést: ugyanannyit adok magamra, mint régen, mindig csinos vagyok otthon is?

7. A szex nem kötelező!

Egy-egy szombat-vasárnapi lustálkodás vagy ebéd utáni pihenő alkalmas lehet egy hosszabb szexuális együttlétre, amikor mást is kipróbálunk, mint a megszokott. Lehet egymást simogatni, becézgetni, esetleg szépeket mondani a másiknak, ha nem is lesz forró ölelés a vége. (Legalábbis ne várjuk el, de azért minden lehetséges…)

8. Mi lenne, ha...

Sokaknak akkor jutnak eszükbe a legjobb ötletek, hogy mit kellett volna tenniük, amikor kiderül, hogy párjuk már mást szeret. Lehet előre is gondolkozni ezen, és akkor még semmi sem késő! Sok megcsalt feleség akkor kezd el csábítóan viselkedni, amikor ez már inkább visszatetsző a férj számára. Ha már megjelent a harmadik, akkor inkább legyünk visszafogottak, mint kihívóak!

9. Dicsérjük meg mások előtt

Magunkban mindannyian tudjuk, mi mindent szeretünk a másikban. Nekünk is jólesik hallani, ha megdicsérnek valamiért, neki is! A szóbeli megerősítés sokat számít. Néha úgy gondoljuk, hogy felesleges ilyesmiket mondani, hiszen úgyis mindenki tudja! Vagy úgyis elég beképzelt, minek erősítsem még én is? Ennek ellenére párunknak is jólesik hallani, hogy milyen fantasztikus!

10. Naponta többször is fejezzük ki szeretetünket!

Elég egy simogatás, amikor elhalad mellettünk a másik, néha apró ajándékok – egy szelet csoki, egy szál virág. Könnyen kitaláljuk, mik lehetnek ezek, ha a kapcsolatunk kezdetére gondolunk, vagy arra, hogy ha meg akarnánk hódítani valakit, mit tennénk.

11. Találjunk közös hobbit, szenvedélyt!

Akik szívesen sportolnak vagy kirándulnak egymás társaságában, sokkal szívesebben töltik együtt szabadidejüket, mint akiknek nincs ilyen közös érdeklődési körük. Társunkat még jobban megismerjük a közös játék, szórakozás során, ugyanakkor a kedvenc időtöltés nyújtotta örömöket is megoszthatjuk.

12. Engedjük néha szabadon!

Minden embernek szüksége van néha egy kis magányra – és a házastársán kívül mások társaságára is. Ahogy a meleg, biztonságos családi fészekre vágyakozunk, ugyanúgy a kalandra is. Akit túl rövid pórázon tartanak, az előbb-utóbb menekülni próbál. Adjunk lehetőséget párunknak arra, hogy külön élményeket szerezzen, aztán ha akarja, úgyis megosztja őket velünk!

13. Vegyünk részt egymás életében

Ha mindketten más iránt érdeklődnek, és az előzőek figyelembevételével szabadon engedik a másikat, egyszer csak arra kell rádöbbenniük, hogy jobban érzik magukat külön, mint együtt. Ezt megakadályozhatjuk azzal, ha részt veszünk egymás szórakozásában.

14. Hallgassunk figyelmesen!

Mindannyiunknak szükségünk van arra, hogy kibeszéljük magunkat, de ha unott arckifejezéssel hallgatnak, vagy mást csinálnak közben, akkor ettől hamar elmegy a kedvünk. Sok nő tapasztalata az, hogy míg ő mindennap végighallgatja a férjét a nap – főleg negatív – élményeiről, addig a férje unja, ha ő akar beszámolni valamiről.

15. Szeretlek!

Sokan azt hiszik, hogy elcsépelt lesz ez a szép szó, ha sokszor használják. Milyen szégyenlősek vagyunk, ha ki kell mondani! Gondoljunk vissza, hogy kapcsolatunk elején hányszor is mondtuk – és most? Persze nem kell erőltetni, csak ha tényleg úgy érezzük! Használjuk minél többször, nem fog elkopni.
Központi adminiszrátor (nlcafe)


nyomtatható változat nyomtatható változat ajánlás e-mailben ajánlás e-mailben ugrás a lap tetejére ugrás a lap tetejére
 
Hírek Fórumok Szavazások  
Tim Hartley férfi és női fizurák 2011

Ahogy megszokhattuk, a többszörös brit év fodrásza, Tim Hartley most is egy igen merész,

Neveletlenségek és rossz szokások a repülőn
Állítólag a tolerancia a felebarátunkkal megosztott tér csökkenésével egyenesen arányos:
A következő randira már el se menj
Felsorolunk 10 félreérthetetlen jelet, fennforgásuk esetén nem érdemes erőltetned a fiúddal a találkozgatást.
A Föld legpazarabb úszómedencéi (elképesztő fotók)
A jó idő beálltával egyre jobban vágyunk egy kis felüdülésre.
Magyarország legjobb strandjai

Teljesíthetetlenül nehéz feladatba fogtunk: Magyarország legjobb strandját keressük.

A világ legnagyobb kártyavára! Fotó, videó!
Az amerikai Bryan Berg saját rekordját megdöntve felépítette a világ legnagyobb kártyavárát,
A „hogyan utazz nővel autóban, ha ő vezet” tízparancsolata

Most térjünk vissza egy gondolat erejéig a legálisan „okos”, komoly vezetői tapasztalattal rendelkező fiúkra.

Jóga nagyi 83 évesen is hajlékony
"Felejtsd el a korodat!" - mondja az ausztrál "szupernagyi",
Állati jó
Photoshop
Bikinis szépségek kézenállása - Képek

Nézd meg a lányokat kézenállás formában.

Legyen a kezdőlapom | Hozzáadás a kedvencekhez | Adatkezelési tájékoztató | Impresszum | Felhasználási feltételek | Szerzői jogok
Copyright © 2008. Citistar. - All rights reserved.