Belépés Regisztráció | Elfelejtett jelszó
2018. Június 21. Csütörtök, Alajos, Leila
   
   
SZAKMAI ELIT DÍJÁTADÓ
KITÜNTETÉSEK - DÍJAK 2018
KITÜNTETÉSEK - DÍJAK 2017
KITÜNTETÉSEK - DÍJAK 2016
KITÜNTETÉSEK - DÍJAK 2015
KITÜNTETÉSEK - DÍJAK 2014
KITÜNTETÉSEK - DÍJAK 2013
KITÜNTETÉSEK - DÍJAK 2012
KITÜNTETÉSEK - DÍJAK 2011
EXKLUZÍV INTERJÚK
PR CÉGBEMUTATÓ
ÉLŐVILÁG - TERMÉSZET
Állatvilág
Kutyák - Kutyakozmetika
Hobbiállatok
Érdekességek
Horgászat
Interjú Both Zoltán hüllőszakértő és vadállatbefogóval
Egyesület
AUTÓ - MOTOR
ESKÜVŐ
FASHION
GASZTRONÓMIA - KIVÁLÓ MAGYAR BORÁSZ
FOTÓ
ÉRDEKESSÉGEK - TATTOO
OTTHON
SZÉPSÉG & EGÉSZSÉG
REG - ENOR INFO

CINESTAR - A CITISTAR.HU videogaléria
a Videótartalmak feltöltése folyamatban, a galéria hamarosan indul...

Hogyan bánnak a gazdagok az állatokkal?

Masszázs, magánrepülőgépes utazás, több milliós gardrób, vacsorára pedig mesterszakácsok menüje. Ez nem egy gazdag örökös, hanem egy luxuskörülmények között élő kutya napirendje is lehet. Egy egyesült államokbeli cég felmérést készített, hogy mennyit és mire költenek a gazdag állattulajdonosok az Egyesült Államokban.

A világ talán legelkényeztetettebb házállata a néhai Leona Helmsley mágnásnő Trouble névre hallgató máltai ebe. Az unokák és a dédunokák semmit, a kutya 12 millió dollárt, azaz 2,7 milliárd forintot örökölt a gazdájától (Leona Helmsley közelmúltban elhunyt férje hagyott azért némi pénzt az unokáinak is).

forbes.com
Kutya játékbarátokkal

Trouble 24 órás biztonsági felügyelete, orvosi ellátása, étkeztetése és szépségápolása évente 300 ezer dollárba (67 millió forintba) kerül. Amikor az eb befejezi földi luxuséletét, gazdái 1,4 millió dolláros (313 millió forintos) mauzóleumába fog kerülni.

A négylábú örökösök egyáltalán nem ritkák a milliárdosok világában. A Prince & Associates nevű, a gazdagok szokásait kutató cég munkatársa szerint ennek többek között az az oka, hogy sok vagyonos ember csak a háziállataitól kap szeretetet. Elhidegülnek a saját gyerekeiktől, üzleti partnereikkel pedig inkább versengő a viszonyuk, mint baráti.
 
A cég 304 igen tehetős, azaz legalább 47 millió dolláros (10,5 milliárd forintos) évi jövedelemmel rendelkező család részvételével készített felmérést. Az eredmények szerint a gazdag állattartók akár évente 328 ezer dollárt (73,3 millió forintot) is elköltenek a kedvenceikre. Nézzük, mi mindent vesznek meg nekik.

Mélyizom-masszázs és állatgardrób
 
A kutatásban résztvevők egyharmada beismerte, hogy költött már pénzt olyan speciális étrendre, amelyet híres séfek állítottak össze, és nem feltétlenül azért, mert az állat egészsége ezt megkívánta.

forbes.com
A luxusfogásokat sokszor séfek állítják össze

A szerencsés helyre került négylábúak exkluzív életének része a mélyizom-masszázs, amelyet 2000 dolláros órabérben végeznek, lelki életüket pedig állatpszichológusok és coachinggal foglalkozó szakemberek felügyelik.

Vannak, akik magánrepülőgépet bérelnek a négylábú kedvenceknek, személyzettel együtt, és a megkérdezettek negyede 25 ezer dollárt (5,6 millió forintot) költött eddig az állatok gardróbjára. A felmérésben résztvevők 16 százaléka fordított ugyanennyit a születésnapi partikra. Mármint az állatokéra.
 
De mindezeken túltesz, hogy a milliomos állattartók negyede végrendeletében már gondoskodott az állatok anyagi biztonságáról, illetve nyilatkozott arról, mi történjen a házi kedvencükkel, ha a nagyvonalú gazdi már nem lesz az élők sorában. A kutatás alanyainak 28 százaléka konkrétan pénzt hagy az állatokra, hogy ne kelljen feladniuk a megszokott életszínvonalat.

forbes.com
A gyertyaelfújást még gyakorolni kell

A felmérés készítői tudnak egy struccról, ami 4 millió dolláros (900 millió forintos) örökség várományosa De vannak olyan esetek is, ahol az örökösök csak akkor kaphatják meg a több tízmillió dolláros vagyont, ha a végrendeletben foglaltak szerint gondozzák majd a családfő papagáját. Ami akár 90 évig is elélhet.

Központi adminiszrátor (deluxe)


nyomtatható változat nyomtatható változat ajánlás e-mailben ajánlás e-mailben ugrás a lap tetejére ugrás a lap tetejére
 
Hírek Fórumok Szavazások  
Fiatalító táplálkozás

Szeretné minél tovább megőrizni fiatalságát, lassítani az öregedés folyamatát

Erotic 18+
Az erotikus tartalom miatt az oldalt csak 18 éven felüliek látogathatják!
Egymillió dollárt fizet Bill Gates egy magyar feltaláló ötletéért
Lézerfénnyel harcol a moszkitók ellen a magyar asztrofizikus. Bill Gates alapítványa egymillió dollárral támogatja a projektet.
Lexus kontra BMW - Mire indulnak be az amerikaiak?
Nyerő szériába került a BMW az amerikai luxusautók piacán. A német vállalat kilenc év után először vette át a vezetést a Lexustól.
Hotel Viur Spanyolország
Bemutatjuk az ultramodern építészet remekét a spanyol  Hotel Viurát képekben.
Az idei őrület

Minden éveben van valami, amit először csak kevesen hordanak, a többiek pedig nem értik, hogyan is lehet az ominózus darabot viselni.

Világszerte hódít a csók, de vajon miért?
"A leglényegesebb az, hogy finom" - így foglalta össze az egyik legtekintélyesebb nemzetközi szakértő azt, hogy miért oly fontos a csók.
Top 5: a sztárok legjobb fitnesz-trükkjei
Tornaruhában alszanak, articsókát esznek vagy almaecetet isznak.
Leáldozóban a tanga-korszak? Elő a nagyi-bugyikkal!
Ha lehet hinni a divatszakértőknek,
Közeleg a világvége? 2012. december 21-én vége a világnak?
Semmi gond, béreljünk magunknak fekvőhelyet vagy bunkert... már Európában is!
Legyen a kezdőlapom | Hozzáadás a kedvencekhez | Médiaajánlat | Impresszum | Felhasználási feltételek | Szerzői jogok
Copyright © 2008. Citistar. - All rights reserved.