Belépés Regisztráció | Elfelejtett jelszó
2018. Október 22. Hétfő, Elöd
   
   
SZAKMAI ELIT DÍJÁTADÓ
KITÜNTETÉSEK - DÍJAK 2018
KITÜNTETÉSEK - DÍJAK 2017
KITÜNTETÉSEK - DÍJAK 2016
KITÜNTETÉSEK - DÍJAK 2015
KITÜNTETÉSEK - DÍJAK 2014
KITÜNTETÉSEK - DÍJAK 2013
KITÜNTETÉSEK - DÍJAK 2012
KITÜNTETÉSEK - DÍJAK 2011
EXKLUZÍV INTERJÚK
PR CÉGBEMUTATÓ
ÉLŐVILÁG - TERMÉSZET
AUTÓ - MOTOR
ESKÜVŐ
FASHION
GASZTRONÓMIA - KIVÁLÓ MAGYAR BORÁSZ
FOTÓ
ÉRDEKESSÉGEK - TATTOO
OTTHON
SZÉPSÉG & EGÉSZSÉG
REG - ENOR INFO

CINESTAR - A CITISTAR.HU videogaléria
a Videótartalmak feltöltése folyamatban, a galéria hamarosan indul...

Néhány ok, amiért nem éri meg rámenősködni a nőnek

Ha egy nő túl zárkózottan reagál a közeledésre, azzal könnyen zavarba hozhatja a férfiakat. De megtörténhet ugyanez akkor is, ha túl rámenősen viselkedik.

Szokták mondani, hogy a jófiúk szinte mindig veszítenek a csajoknál. Nos, ugyanilyen erővel lehet arról is beszélni, hogy a kőkeményen nyomuló nők sem gyakran nyertesek a pasiknál. Kivételek persze vannak, úgyhogy az alábbi sorok célja nem is az, hogy lebeszéljenek bárkit a cselekvésről (pláne mivel a cselekvéssel nincs is probléma, csak a túlzott rámenősséggel) – inkább tekintsen mindenki úgy az írásra, mint egyszerű elmélkedésre, amely arról szól, miből és miért lehet baj, ha a nő elszántan nyomul.

Eleve gyanús

Na jó, nyomul a nő, de miért nyomul? Nem ehhez van szokva az ember, ennél fogva könnyen áll neki hátsó szándékot vagy más, önmagára nézve nem kecsegtető tényezőt keresni a sztori mögött. Talán azért ilyen rámenős a csaj, mert kell neki a skalpom, vagy mondjuk a pénzem, netán egyenesen azért nyomul, mert máshogy nem tud pasihoz jutni? Nem mindenki született Philip Marlowe, de a gyanú könnyen felébred.

Minden csoda három napig tart

De oké, tegyük fel, hogy nincs gyanú, sőt két vállra fektette a férfit, hogy rányomultak. Nos, sokaknál pont ez fog visszaütni is. Nagy hirtelen ugyanis annyira lenyűgözheti az embert, hogy ennyire kell valakinek, hogy nem is nagyon figyel oda rá, kivel van dolga – ez a varázs azonban elég hamar elmúlik (még az sem biztos, hogy eltart három napig), akkor pedig igen könnyen kiderülhet, hogy igazából csak az első lendület vitte előre az egész ügyet. Persze aki csak egy éjszakára tervez, annál ez nem probléma.

Okot ad a féltékenységre

Előfordulhat természetesen az is, hogy a nő nem egy éjszakára tervezett, a férfi pedig nem unta meg a dolgot három nap után sem. Ebben az esetben is lehet azonban féltékenykedni a csajra, hiszen ki tudja, nem fog-e megtetszeni neki valamikor valaki más is – azt meg ugye már nem kell bemutatnia, hogy ha akar valamit, akkor ő aztán nem rest a tettek mezejére lépni. Tiszta para.

Magasra kerül a léc

Ha egy nő nyomul, akkor nyilván szereti maga intézni a dolgokat. Márpedig akit így ismer meg az ember, attól hajlamos el is várni, hogy mindent maga intézzen. Egy rámenős csajnak bizonyára nem kell odatenni magad az ágyban, nem kell programokat kitalálni, nem kell támogatni semmiben, nem kell megkérdezni, van-e valami baja, és így tovább. Ez meg azért csak idegesítővé válik egy idő után a nőnek – akkor viszont már késő bánat azon nyammogni, hogy milyen nyámnyila és tunya és bunkó is a pali, mert a kockát nem ő vetette el.Soha nem fognak szeretni a barátnők

Mármint a pasas haverjainak a barátnői. A tapasztalat legalábbis ez – egy nyomulós csaj mindig, minden körülmények között gyanús, mert biztos csak egy rossz felforgató, aki kihasználja azt a szegény fiút, arról nem is beszélve, hogy nyilván az összes pasira rá akarja tenni a kezét. Amúgy sem könnyű egy ilyen társaságnál bevágódni, úgyhogy nem az a legjobb megoldás, ha direkt keresi egy nő a villámló tekinteteket és a háta mögötti gúnyos/lenéző megjegyzéseket.

A barátok viszont túlzottan is

Az viszont tuti, hogy a pasas haverjai nagyon is nyitottak lesznek, mégpedig épp a fentebb említett okból kifolyólag, hogy tudniillik egy ilyen nő biztos szeret kalandokba keveredni. Igazán jó barátok persze egymás csajára nem nyomulgatnak, na de egyáltalán nem csak igazán jó barátok léteznek, ferde pillantások meg mindig mindenhol akadnak – és a lényeg talán nem is az, hogy gyakorlati következménye lesz-e ennek az egésznek, hanem az, hogy mit gondolnak a rámenős nőről. Márpedig a véleményük meglesz a férfiaknak is.

A férfiak általában szeretnek férfiak lenni

A legalapvetőbb baj ezzel az egésszel az, hogy egy férfi többnyire szeret férfi lenni, sőt szüksége is van rá, hogy az legyen, ahhoz meg hozzátartozik, hogy nem őt szedik fel, hanem ő a nőket. Ez természetesen nem azt jelenti, hogy az a jó, ha a csaj szűzies, és semmiféle jelet nem ad (erről külön is érdemes volna írni, akár könyvet is), sőt kezdeményezni is lehet. Az otromba lerohanásnak és a dolgok erőteljes forszírozásának azonban nem feltétlenül van értelme, főleg nem hosszú távon, mert annak vérmérséklettől függően előbb vagy utóbb könnyen az lesz a vége, hogy a manus egyszerűen dobbant, mondván: szeretne inkább önmaga lenni.

Központi adminiszrátor (borsa)


nyomtatható változat nyomtatható változat ajánlás e-mailben ajánlás e-mailben ugrás a lap tetejére ugrás a lap tetejére
 
Hírek Fórumok Szavazások  
Interjú Marjai Judit fotóművésszel
Exkluzív interjú
A következő randira már el se menj
Felsorolunk 10 félreérthetetlen jelet, fennforgásuk esetén nem érdemes erőltetned a fiúddal a találkozgatást.
Szokatlan terápia: a pszichológusnő pucérra vetkőzik
A 24 éves Sarah White terápia közben fokozatosan levetkőzik,
Itt a tavasz! Hozd ki magadból a legtöbbet!
Nyakunkon a tavasz:
A 3 leghatékonyabb tavaszi tisztító zöldség
Szeretnéd megtisztítani szervezetedet, de nincs elég időd vagy pénzed, hogy félrevonulhass a világtól egy hosszabb léböjtkúrára?
Öt életmentő gyógynövény
A gyógynövények egy része enyhe tüneteket tud enyhíteni, mások azonban egészen komoly betegségekből is felgyógyíthatnak minket.
Otthon japán szellemben
A távol-keleti hagyományoknak megfelelően emeltette ezt a budai házat korábbi tulajdonosa.
Öt tévhit a női testről
Bár a nagyobb klinikai tanulmányok közül egyre több koncentrál már csak és kizárólag a nőkre,
David Finnegan
David Finnegan és a csapata 6 Sense  széles körű tapasztalattal, vizuálisan hatásos életmód képeket készít.
Bolt-kór-kép: a kényszeres vásárlás rabjai
Boltról boltra, termékről termékre járnak. Ha kudarc éri őket, vásárolnak.
Legyen a kezdőlapom | Hozzáadás a kedvencekhez | Médiaajánlat | Impresszum | Felhasználási feltételek | Szerzői jogok
Copyright © 2008. Citistar. - All rights reserved.