Belépés Regisztráció | Elfelejtett jelszó
2018. Szeptember 20. Csütörtök, Friderika
   
   
SZAKMAI ELIT DÍJÁTADÓ
KITÜNTETÉSEK - DÍJAK 2018
KITÜNTETÉSEK - DÍJAK 2017
KITÜNTETÉSEK - DÍJAK 2016
KITÜNTETÉSEK - DÍJAK 2015
KITÜNTETÉSEK - DÍJAK 2014
KITÜNTETÉSEK - DÍJAK 2013
KITÜNTETÉSEK - DÍJAK 2012
KITÜNTETÉSEK - DÍJAK 2011
EXKLUZÍV INTERJÚK
PR CÉGBEMUTATÓ
ÉLŐVILÁG - TERMÉSZET
AUTÓ - MOTOR
ESKÜVŐ
FASHION
GASZTRONÓMIA - KIVÁLÓ MAGYAR BORÁSZ
FOTÓ
ÉRDEKESSÉGEK - TATTOO
A világ legérdekesebb tetoválásai
Exclusive női tetoválások
Tudta?
Érdekes fotók
Őrület
Miami Tattoo Expo 2009 - Stephanie Fleischman - Női tetoválás
Piercings :: Max Brand
Érdekes tetoválások
Piercings :: Jonny Needles
Sexy-Tattoo-Girls
Tattoo érdekességek
Testékszerezés
Idiot Tattoos
Női tetoválások
Piercingek és tágítók
Hülye piercing
Sexy-Tattoo-Girls 18+
Bizarr party (Usa) 18+
OTTHON
SZÉPSÉG & EGÉSZSÉG
REG - ENOR INFO

CINESTAR - A CITISTAR.HU videogaléria
a Videótartalmak feltöltése folyamatban, a galéria hamarosan indul...

A világ tíz legveszélyesebb munkája

Halálra unod magad az irodában és valami izgalmasabb állásról álmodozol? Pedig van, aki az életét kockáztatja minden nap a betevő falatért. Íme a világ tíz legveszélyesebb állása.

Az íróasztal fölé görnyedve, üveges szemmel bambulva a monitort biztosan Te is elgondolkoztál már nem egyszer azon: vajon a megfelelő hivatást választottad? Aki kevésbé bírja a monotonitást, talán minden nap elmélázik ezen. Vannak azonban olyan állások is a világon, ahol még arra sincs idő, hogy az ember végig gondolja: vajon jól csinálja amit csinál?

A világ legveszélyesebb munkáival ugyanis sokan nap mint nap kockára teszik az életüket. Néhányan szenvedélyből, de legtöbben kényszerből fogadják el ezeket a munkákat és örülnek, ha a nap végén ép bőrrel hazajutnak. Nem irigyeljük ezeknek az embereknek a feleségeiket, családtagjaikat sem, akik szintén sosem lehetnek biztosak abban, hogy este együtt ül le a család vacsorázni.

Íme tíz a világ legveszélyesebb állásai közül, amiket sosem szeretnénk kipróbálni >>>


Ablakmosó egy felhőkarcolón

A világ legmagasabb épülete, a Burj Dubai mellett (amely 828 méter magas) rengeteg kisebb felhőkarcoló is csillog még Dubajban és a Föld többi nagyvárosában, melyeken több ezer ablak biztosítja a kilátást és a természetes fényt. Igen ám, de ezeket az ablakokat is tisztítania kell valakinek, járdákat pedig egyikhez sem mellékeltek. Az ipari alpinisták egyetlen lehetősége tehát alászállni a több száz méteres magasságból egyetlen ablaktörlővel és egy vödör vízzel. De hogy a sokk teljes legyen, Dubajban néhány szakember mindezt biztosítókötél nélkül végzi, pusztán az ablakpárkányra kiállva.


Haditudósító

Aki erre a munkára vállalkozik, az őrült vagy szerelmes. Vagy a kettő együtt. Folyamatos életveszély, lőfegyverek, erőszakos támadások, emberrablások, rossz egészségügyi ellátás – ez mind, amire egy haditudósítónak fel kell készülnie. Elég, ha csak a Hírek szerelmeseire gondolsz.


Krokodil kaszkadőr

Van olyan thai munkás, aki örül, ha a nap végén a feje még a helyén van. Mert ha netán rossz napja van a kollégájának, könnyen elveszítheti a fickó a fejét. A thaiföldi Samphram állatkertben ugyanis a krokodilidomárok egyik legfőbb attrakciója, amikor a férfiak befektetik a fejüket egy-egy krokodil szájába.


Késdobáló célpontja

Gyakran szerepelnek különböző paródiákban olyan jelentek, amikor a részeg vagy öreg késdobáló próbálja eltalálni a táblát a csinos fiatal lány körül. A késdobálás mutatványa még ma sem ment ki a divatból a nagy cirkuszfamíliák repertoárjában. De egyszer minden késdobáló volt újonc, aki a szalmabábu után egyik rokonával kezdett gyakorolni.


Halász a Bering-tengeren

A Discovery csatorna szerint a világ legveszélyesebb állása azoknak a halászoknak van, akik a Bering-tengerre hajóznak ki hetekre, hogy több tonnányi zsákmánnyal térjenek vissza. A gyakori viharok, a jeges víz amely sokszor átcsap a fedélzet felett és a szüntelen műszakváltás tizedeli meg a leggyakrabban a legénységet. Ráadásul ha rossz a fogás vagy pusztul a rakomány, oda a fizetés is. Ez az állás jár az egyik legmagasabb halálozási aránnyal a világon.


Bombaszakértő

A filmekben mindig olyan egyszerűnek tűnik, hogy egy éles vadászkéssel óvatosan hatástalanítja a remegő kezű főhős a bombákat. Sajnos ez az életben nem mindig van így, sokszor még azelőtt robban a bomba, hogy a szakember a közelébe kerülhetne. A felmérések szerint ma még mindig nagyobb azon földterületek száma a világon, ahol élesített taposóaknák maradtak a földben, mint amennyit a háborúk után hatástalanítottak. Ráadásul a taposóaknákat a mai napig kézzel hatástalanítják.


Bányász

Nem elég, hogy szinte éhbérért dolgoznak lent a Föld mélyén a sötétben, még folyamatos életveszélyben is vannak. Jó példa erre az a néhány bányakatasztrófa, amely az elmúlt hónapokban botránkoztatta meg a világsajtót. A túlzott fizikai megterhelés mellett az életüket rövidíti a friss levegő hiánya, a magas páratartalom és hőmérséklet, a rendkívül rossz látási körülmények és a biztonsági előírások figyelmen kívül hagyása.


Magasfeszültségű vezeték-javító

Nagy-Britanniában bevett szokás, hogy a megrongálódott magasfeszültségű vezetékeket egy speciális csapat helikopterrel javítja. A szakemberek speciális ruhában ereszkednek a vezetékekre, amiket egyenként földelnek. A tevékenységük még így is gombócot okoz a torkukban, hisz egyetlen óvatlan pillanattól sült csirkévé válhatnak egy perc alatt.


Rönkvágó Alaszkában

Bár hazánkban nincsenek akkora erdők, mindenki látott már olyan filmet, amelyben a világ legnagyobb erdeiben élő monumentális fákat mutatják. Ezeket a fákat vágják a rönkvágók, akik gyakran meredek hegyoldalakon dolgoznak, ahová munkagépek nem jutnak el. Sokszor a fák törzsére kötik ki magukat, hogy a fejük fölött vágják ketté a rönköt – így haladnak egyre lejjebb. Egyetlen mozdulat, és a több tonnás rönk magával ragadhatja őket, vagy elsodorja a társaikat.


Kígyóméreggyűjtő

Többnyire aki ilyen feladatra vállalkozik, az ismeri a kígyók jellemét és viselkedésüket. Ez azonban nem jelenti azt, hogy garantáltan ki tudja védeni minden támadó mozdulatukat. Ezért a méreggyűjtő fiola mellett mindig ott van az aktuális kígyó mérgének ellenszere is – biztos, ami biztos alapon.
Központi adminiszrátor


nyomtatható változat nyomtatható változat ajánlás e-mailben ajánlás e-mailben ugrás a lap tetejére ugrás a lap tetejére
 
Hírek Fórumok Szavazások  
A legdrágább bevásárlóutcák
Az idén a párizsi Champs-Elysées luxusüzlet-helyiségeinek bérleti díja a legmagasabb,
Erotic 18+
Az erotikus tartalom miatt az oldalt csak 18 éven felüliek látogathatják!
Új Év -Új fogadalom
Csak a változás állandó az ember életében - tartja a bölcsesség.
Másképp értelmezzük a férfi és a női szexualitás csúcsát

Közkeletű az elmélet, miszerint a férfiak húszas éveikben, a nők azonban jóval később lépnek szexuális

Jól fizetett profik voltak a római gladiátorok
Az ókori Róma amfiteátrumaiban harcoló gladiátorok
Sexy-Tattoo-Girls
Tattoo
A világ legdrágább szobája a hétmilliárdos házban
Eladó az Egyesült Államok egyik leghivalkodóbb kúriája, a házért hétmilliárd forintot kérnek.
Fülledt erotika 18+
Az erotikus tartalom miatt az oldalt csak 18 éven felüliek látogathatják!
Néhány ok, amiért nem éri meg rámenősködni a nőnek
Ha egy nő túl zárkózottan reagál a közeledésre, azzal könnyen zavarba hozhatja a férfiakat.
13+1 tipp elhízás ellen
A fogyásnál már csak egy nehezebb dolog van: megelőzni az elhízást.
Legyen a kezdőlapom | Hozzáadás a kedvencekhez | Médiaajánlat | Impresszum | Felhasználási feltételek | Szerzői jogok
Copyright © 2008. Citistar. - All rights reserved.