Belépés Regisztráció | Elfelejtett jelszó
2018. November 15. Csütörtök, Albert, Lipót
   
SZAKMAI ELIT DÍJÁTADÓ
KITÜNTETÉSEK - DÍJAK 2018
KITÜNTETÉSEK - DÍJAK 2017
KITÜNTETÉSEK - DÍJAK 2016
KITÜNTETÉSEK - DÍJAK 2015
EXKLUZÍV INTERJÚK
PR CÉGBEMUTATÓ
AUTÓ - MOTOR
Bemutatkozik Lökkös Árpád karosszérialakatos
Faragó István karosszérialakatos mester
Bemutatkozik Auto-Ferrum BT.
Bemutatkozik Lökkös Árpád - karosszérialakatos mester
Luxus autók
Teszt
Forma1
Autó márkák
Érdekességek
Tuning
FASHION
GASZTRONÓMIA - KIVÁLÓ MAGYAR BORÁSZ
FOTÓ
ÉRDEKESSÉGEK - TATTOO
OTTHON
SZÉPSÉG & EGÉSZSÉG

CINESTAR - A CITISTAR.HU videogaléria
a Videótartalmak feltöltése folyamatban, a galéria hamarosan indul...

A „hogyan utazz nővel autóban, ha ő vezet” tízparancsolata

Most térjünk vissza egy gondolat erejéig a legálisan „okos”, komoly vezetői tapasztalattal rendelkező fiúkra.

Nos, semmi baj nincs azzal, ha valaki segít abban, hogy mit hogyan érdemes csinálni vezetés közben. Na de uraim: TISZTELET.

Mindennek megvan a maga ideje, formája. Az alábbiakban elárulnék néhány titkot, hogyan lehet elkerülni az autóban való verekedést és hajtépést, ha egy nő ül a volánnál.

1) Nem szólunk rá a jogosítványát frissen megszerzett leányzóra erőteljesebb hangon, a felháborodás vagy egyet nem értés bármilyen jelét is mutatva.

2) Tessék szíves lenni szem előtt tartani, hogy nekünk nőknek, „akik szépek, okosak, a nők gondoskodnak rólunk és családunkról, de, ha kell, határozottak” stb. vannak időpontok, amikor a legkevésbé sem célszerű olyan dolgokat firtatni, mint hogy „ferdén parkoltál” vagy „húzd be a kéziféket”. Persze az sem megoldás, hogy két bolt között leszaladunk és átállunk az autóval, vagy míg a hölgy felveszi a kabátját behúzzuk a kéziféket.

3) Nem nyúlkálunk vezetés közben! Itt nem a rádióra gondolok, engedélyezés után néhány hölgynek talán még könnyebbség is, ha elkapcsol a pasi egy idegesítő számról és csatornát vált, bár én szeretem magamnak beállítani a csatornát és nem lelkesedem érte, ha valaki elállítgatja. A babrálás inkább az ablaktörlő be- és kikapcsolására vagy a kézifék ellenőrzésére vonatkozik. A mai napig a frász tör ki rajtam, ha valaki vezetés közben a kormányhoz vagy annak környezetéhez nyúl. Egyrészt balesetveszélyes, másrészt meg hadd döntsem már el én, hogy mikor nem látok már az esőtől. 

4) Nem kell kapaszkodni! Vagy legalábbis ne úgy, hogy a nő azt lássa. Nincs szükség fölösleges feszültségfokozásra. Bőven elég az nekünk, hogy azon izgulunk, na, vajon hogy fog kiszállni? Hogy „be se ül mellém többet?” vagy azért „vezethetsz te is legközelebb” mondat kíséretében.

5) Párok esetében nem célszerű problémákat felhozni akkor, ha a nő vezet! Higgyétek el fiúk, hogy nem működik az „úgyis stresszel a vezetésen, most majd mindenbe sokkal könnyebben belemegy” elv. Attól, hogy vezetünk, tökéletesen hallunk és látunk mindent, nem kell magatokból kiindulni.

6) Ne csapjunk óriási piknikeket utazás közben. Ne ez legyen az időpont, amikor mindenáron meg akarsz állni Mekizni! Gondolj csak bele, te ott falod a Big Mac-et, a csaj meg egyszerre navigál, szórakoztat téged, mert evés közben persze nem tudsz beszélni, és még vegyen is erőt magán, hogy nem eszik ilyen mindenféle, a női karcsúságot nem éppen szem előtt tartó falatokat.

7) Ne olvass! Vagy, ha már olvasol, próbálj meg olyan könyvet vagy újságot bogarászni, aminek a gondolatait megosztod a sofőrrel. Nem arról van szó, hogy női magazinokat kell bújni és együtt nevetgélni azon, hogy miért rosszak a fiúk az ágyban. Erre valók a lányos kiruccanások. Ilyenkor előnyben részesítjük az intellektuális, tanító jellegű cikkeket vagy érdekességekről való tájékoztatást.

8) Autópályán való közlekedéskor, amikor nagyobb sebességgel való haladásra van kilátás, nem éljük meg második gyerekkorunkat. Egyrészt azért nem, mert akkor hadd élvezze a nő, másrészt, attól, hogy elhalad mellettünk egy Ferrari, nem kell rácuppanni a szélvédőre és őrjöngeni, hogy „gyerünk, nyomd a gázt! Előzd meg!”. Fiúk, maradjunk a realitások talaján: édesapámon kívül senki sem tud lenyomni egy Ferrarit (ő mindezt egy Punto-val tette meg!), másrészt mit kell megőrülni ennyire egy autótól? Persze, lévén, hogy nekem is van némi közöm az autókhoz, mert mégiscsak autókat tesztelek néha napján, az én szívem is megdobban, bár én inkább a kabriókra bukom, de nem kezd el habzani a szám.

9) Nem bámulunk csajokat, ha mellettünk ül a nőnk! Ez alapszabály. És nehogy azt higgyétek, hogy ez nem tűnik föl. Első dolog, amit kiszúrunk. Mondjuk nehéz nem észre venni, hiszen én pasit úgy bámulni csajt még soha nem láttam, hogy ne lett volna égbekiáltó.

10) Ne fotózgass utazás közben. Nem ismerek nőt, aki szereti azt, ha profilfotó készül róla vezetés közben. Tessék minket hagyni a vezetésre koncentrálni és nem bohóckodni. Amikor megállunk egy rövidebb szünetre, szíves örömest vetem alá magam én is a fotózásnak, de nem közben! És ismét visszatértünk az időzítéshez!

Félreértés ne essék, nem oktatok, csak tanácsokat adok!

A pasiknak egy dolgot kellene megjegyezni, attól, hogy csaj van a volánnál, minden ugyanúgy működik, mintha ők vezetnének!

Egy kisebb problémaforrást vállalok fel, de azt sem az egész női nem nevében: a parkolás. Sajnos nem az erősségem, de tessék, íme a kihívás a pasinak, hogy tökéletesítse tudásomat, ő pedig ismét a teremtés koronájának érezheti magát, hogy valami újat tanított az oldalbordájának. Nem nagyszerű? Mindenki jól jár.

Szerencsére rengeteg olyan kolleginát ismerek, aki mind a parkolásban, mind a szintén gyengeségként emlegetett tájékozódásban is megszégyenítenek bármilyen korú és tapasztalatú hímet.Központi adminiszrátor (rukko)


nyomtatható változat nyomtatható változat ajánlás e-mailben ajánlás e-mailben ugrás a lap tetejére ugrás a lap tetejére
 
Hírek Fórumok Szavazások  
Értékes veterán autókat találtak a gazban
Több mint 30 ritka és értékes autót találtak Norfolkban egy elhagyatott telken,
Szexi buli: Lake Havasu Girls party 18+
A legjobb dolog, hogy itt a nyár!  Az egyik legjobb hely a szexi bulira a Lake Havasu Girls party.
Jóga nagyi 83 évesen is hajlékony
"Felejtsd el a korodat!" - mondja az ausztrál "szupernagyi",
Másképp értelmezzük a férfi és a női szexualitás csúcsát

Közkeletű az elmélet, miszerint a férfiak húszas éveikben, a nők azonban jóval később lépnek szexuális

Szexfüggőség kontra erős szexuális vágy
A legtöbb függőséghez hasonlóan a szexuális addikció is úgy alakul ki,
12 férfi titok
Fedezd fel mit gondolnak a férfiak valójában a szexről, kapcsolatról, rólad.
A konyhai tárolás 10 pontja
Az utóbbi néhány évben meghatározó szemléletváltás zajlott a belsőépítészet és ezzel összefüggésben
Vanília, a nyári kedvenc
Ma már rengeteg helyen találkozhatunk a vaníliával.
Ötletek a külső napvédelemre
Manapság, különösen az új építésű házak, hatalmas üvegfelületekkel, óriás ablakokkal, nagy teraszajtókkal néznek a kert, a panoráma felé.
Otthon pinkben és fehérben
Ebben a lenyűgöző, Párizs közelében épült, modern családi házban a tulajdonosok nemcsak a XXI. század formanyelvét alkalmazták
Legyen a kezdőlapom | Hozzáadás a kedvencekhez | Adatkezelési tájékoztató | Impresszum | Felhasználási feltételek | Szerzői jogok
Copyright © 2008. Citistar. - All rights reserved.