Belépés Regisztráció | Elfelejtett jelszó
2021. Szeptember 24. Péntek, Gellért, Mercédesz
   
RÓLUNK
DÍJAINK
DÍJAZOTTAK
TÁMOGATÓI SZINTEK
SAJTÓSZOBA
SZTÁRVILÁG
EXKLUZÍV INTERJÚK
PR CÉGBEMUTATÓ
PROGRAMAJÁNLÓ
LUXUS
GASZTRONÓMIA
FASHION
FOTÓ
SZÉPSÉG
ÁLTALÁNOS TUDNIVALÓ - ADATKEZELÉS - SZERZŐI JOG

CINESTAR - A CITISTAR.HU videogaléria
a Videótartalmak feltöltése folyamatban, a galéria hamarosan indul...

A jövő szaunája

Szauna S1 Klafs - A jövő szauna

Mindannyian hallottunk a szaunák egészségünkre és közérzetünkre gyakorolt ​​jótékony hatásáról. A meleg szobában való tartózkodás ideális megoldás nemcsak a sportolók, hanem a hétköznapi felhasználók számára is. Végül is sokunk számára a szauna a legjobb kikapcsolódás, az aktuális események elterelésének egyik formája, és a megfeszült izmok vagy a száraz bőr gyógyírja. Különösen télen vigyázzunk a kényelmünkre, és szerezzünk be egy igazi spa szalonot otthonunkba. A látszattal ellentétben a magánszauna álma kéznél van. Nincs szükségünk nagy házra vagy külön, külön szobára a házunkban.


Az S1 KLAFS szauna egy innovatív koncepció, amely minden belső térben jól működik - a nappaliban, a hálószobában és az irodában egyaránt. Ez a világ első szaunája, amelynek mérete egyetlen gombnyomással megváltoztatható. 20 másodperc alatt növeli a mélységet 60-ról 160 cm-re. Érdemes egy kis luxust bevinni otthonába, anélkül, hogy értékes, rendezési helyet veszítene.

Kevés helyet foglaló szauna? Lehetséges!

Az S1 szauna egy innovatív, egyedülálló megoldás, amely a távcső lencséhez hasonlóan megváltoztatja a méretét. Kezdetben csak 60 cm mély, így nem foglal nagyobb helyet, mint egy hagyományos bútor. 20 másodperc alatt 160 cm-ig meghosszabbíthatjuk, elegendő helyet kínálva a pihenésre. A KLAFS S1 szauna az első szauna, amely méretétől függetlenül bármilyen nyílt térbe illeszkedik.


Egyszerű recept az otthoni relaxációs zónához

Akár házban, bérházban, városi tetőtérben vagy nyaralóban - a helytakarékos S1 legkisebb formájában mindössze 1 m²-re van szüksége, hogy egy gombnyomással valódi 2,8 m²-es relaxációs zónává váljon. Meglepő módon a legnagyobb zárt modell csak 1,4 m² szabad területet és kevesebb, mint 4 m²-t igényel, hogy a felhasználó teljes funkcionalitását élvezhesse.

Az S1 szauna három méretben, öt különböző stílusban és négy különböző fronton kapható. Ennek köszönhetően bármilyen elrendezéshez és stílushoz igazíthatjuk. A harmonikus kialakítás és a kis méretek együttesen lehetővé teszik a pihentető fürdést bárhol, a szoba funkciójának fenntartása mellett. Ennek eredményeként a vendégszoba, iroda, hálószoba, fitneszterem nem veszíti el jelenlegi jellegét.


Tökéletes pihenés a környezet gondozásával

A KLAFS törődik termékei kiváló minőségével. Ennek eredményeként az S1 szauna csomómentes kanadai fenyőfát használ, amely egyenletesen adja le a hőt. Az S1 belső tér dió- vagy hársfával történő befejezésének lehetősége, amely pozitívan befolyásolja a szív- és érrendszert, óriási előnyt jelent, befolyásolja a relaxációs zóna kényelmét és esztétikáját. A kényelmes és ergonomikus szauna két, egymás mellett fekvő ember számára nyújt kikapcsolódást az alternatív felszereltségnek köszönhetően, egy további kihajtható kanapéval.

Az S1 szauna a gyönyörű kivitelezés és stílus mellett a VARIUS kályhával is felszerelhető, amely további SANARIUM® rendszerrel is felszerelhető. Ennek köszönhetően szaunánknak akár ötféle fürdési formája is lehet: klasszikus szauna, trópusi fürdő, forró levegő fürdő, aromás fürdő és gyengéd gőzfürdő.


Érdemes megemlíteni az S1 szauna gyártása során alkalmazott technológiákat is, amelyek csökkentik a környezetre gyakorolt ​​negatív hatásokat. Az S1 Frame Stability Construction rendkívül tartós fa szerkezet, amely 2/3-mal kevesebb alapanyagot használt fel. Ennek eredményeként az S1 modell 40% -kal könnyebb, mint egy hagyományos szauna. Ha a környezetre gondol, nem hagyhatja figyelmen kívül az energia kérdését. Az SCC (Save Clean Condensat) szellőzőmodulnak köszönhetően, amely ezen felül szárítja és tisztítja a levegőt, az S1 szauna akár 30% -kal kevesebb áramot fogyaszt.

Központi adminiszrátor (www.citistar.hu)


nyomtatható változat nyomtatható változat ajánlás e-mailben ajánlás e-mailben ugrás a lap tetejére ugrás a lap tetejére
 
Hírek Fórumok Szavazások  
Sztárok- Pinocchio
Photoshop trükkök
Interjú Horacsek Ági sminkmesterrel

Exkluzív interjú

Jordan Carver legújabb fotói
Vegyünk egy pillantást Jordan Carver legújabb képeire.
Citistar Selencion 2010
Citistar Selencion 2010 díjazottak
Interjú Domján Diana modellel
Interjú Domján Diana modellel.
Tóth Gabi

Fiatal, tehetséges énekesnővel Tóth Gabival beszélgettünk.

Interjú Prancz Petrával, a 2009-es Miss Kalocsa győztesével
Szépségkirálynő
Phillip Lim - amerikai divattervező
Phillip Lim kínai származású amerikai divattervező, jelenleg a 3.1. Phillip Lim divatház vezetője.
Velünk pörög az élet!
Interjú Horváth Zoltánnal, a Nyugat Rádió ügyvezető igazgatójával
Citistar Selencion - Média a Társadalomért díjazottja
Legyen a kezdőlapom | Hozzáadás a kedvencekhez | Adatkezelési tájékoztató | Impresszum | Felhasználási feltételek | Szerzői jogok
Copyright © 2008. Citistar. - All rights reserved.