Belépés Regisztráció | Elfelejtett jelszó
2022. Július 05. Kedd, Emese, Sarolta
   
RÓLUNK
DÍJAINK
DÍJAZOTTAK
TÁMOGATÓI SZINTEK
SAJTÓSZOBA
SZTÁRVILÁG
EXKLUZÍV INTERJÚK
PR CÉGBEMUTATÓ
PROGRAMAJÁNLÓ
LUXUS
GASZTRONÓMIA
FASHION
FOTÓ
SZÉPSÉG
ÁLTALÁNOS TUDNIVALÓ - ADATKEZELÉS - SZERZŐI JOG

CINESTAR - A CITISTAR.HU videogaléria
a Videótartalmak feltöltése folyamatban, a galéria hamarosan indul...

A jövő szaunája

Szauna S1 Klafs - A jövő szauna

Mindannyian hallottunk a szaunák egészségünkre és közérzetünkre gyakorolt ​​jótékony hatásáról. A meleg szobában való tartózkodás ideális megoldás nemcsak a sportolók, hanem a hétköznapi felhasználók számára is. Végül is sokunk számára a szauna a legjobb kikapcsolódás, az aktuális események elterelésének egyik formája, és a megfeszült izmok vagy a száraz bőr gyógyírja. Különösen télen vigyázzunk a kényelmünkre, és szerezzünk be egy igazi spa szalonot otthonunkba. A látszattal ellentétben a magánszauna álma kéznél van. Nincs szükségünk nagy házra vagy külön, külön szobára a házunkban.


Az S1 KLAFS szauna egy innovatív koncepció, amely minden belső térben jól működik - a nappaliban, a hálószobában és az irodában egyaránt. Ez a világ első szaunája, amelynek mérete egyetlen gombnyomással megváltoztatható. 20 másodperc alatt növeli a mélységet 60-ról 160 cm-re. Érdemes egy kis luxust bevinni otthonába, anélkül, hogy értékes, rendezési helyet veszítene.

Kevés helyet foglaló szauna? Lehetséges!

Az S1 szauna egy innovatív, egyedülálló megoldás, amely a távcső lencséhez hasonlóan megváltoztatja a méretét. Kezdetben csak 60 cm mély, így nem foglal nagyobb helyet, mint egy hagyományos bútor. 20 másodperc alatt 160 cm-ig meghosszabbíthatjuk, elegendő helyet kínálva a pihenésre. A KLAFS S1 szauna az első szauna, amely méretétől függetlenül bármilyen nyílt térbe illeszkedik.


Egyszerű recept az otthoni relaxációs zónához

Akár házban, bérházban, városi tetőtérben vagy nyaralóban - a helytakarékos S1 legkisebb formájában mindössze 1 m²-re van szüksége, hogy egy gombnyomással valódi 2,8 m²-es relaxációs zónává váljon. Meglepő módon a legnagyobb zárt modell csak 1,4 m² szabad területet és kevesebb, mint 4 m²-t igényel, hogy a felhasználó teljes funkcionalitását élvezhesse.

Az S1 szauna három méretben, öt különböző stílusban és négy különböző fronton kapható. Ennek köszönhetően bármilyen elrendezéshez és stílushoz igazíthatjuk. A harmonikus kialakítás és a kis méretek együttesen lehetővé teszik a pihentető fürdést bárhol, a szoba funkciójának fenntartása mellett. Ennek eredményeként a vendégszoba, iroda, hálószoba, fitneszterem nem veszíti el jelenlegi jellegét.


Tökéletes pihenés a környezet gondozásával

A KLAFS törődik termékei kiváló minőségével. Ennek eredményeként az S1 szauna csomómentes kanadai fenyőfát használ, amely egyenletesen adja le a hőt. Az S1 belső tér dió- vagy hársfával történő befejezésének lehetősége, amely pozitívan befolyásolja a szív- és érrendszert, óriási előnyt jelent, befolyásolja a relaxációs zóna kényelmét és esztétikáját. A kényelmes és ergonomikus szauna két, egymás mellett fekvő ember számára nyújt kikapcsolódást az alternatív felszereltségnek köszönhetően, egy további kihajtható kanapéval.

Az S1 szauna a gyönyörű kivitelezés és stílus mellett a VARIUS kályhával is felszerelhető, amely további SANARIUM® rendszerrel is felszerelhető. Ennek köszönhetően szaunánknak akár ötféle fürdési formája is lehet: klasszikus szauna, trópusi fürdő, forró levegő fürdő, aromás fürdő és gyengéd gőzfürdő.


Érdemes megemlíteni az S1 szauna gyártása során alkalmazott technológiákat is, amelyek csökkentik a környezetre gyakorolt ​​negatív hatásokat. Az S1 Frame Stability Construction rendkívül tartós fa szerkezet, amely 2/3-mal kevesebb alapanyagot használt fel. Ennek eredményeként az S1 modell 40% -kal könnyebb, mint egy hagyományos szauna. Ha a környezetre gondol, nem hagyhatja figyelmen kívül az energia kérdését. Az SCC (Save Clean Condensat) szellőzőmodulnak köszönhetően, amely ezen felül szárítja és tisztítja a levegőt, az S1 szauna akár 30% -kal kevesebb áramot fogyaszt.

Központi adminiszrátor (www.citistar.hu)


nyomtatható változat nyomtatható változat ajánlás e-mailben ajánlás e-mailben ugrás a lap tetejére ugrás a lap tetejére
 
Hírek Fórumok Szavazások  
Interjú Dj Bruckmann Balázzsal, a Magyar Diszkósok Érdekvédelmi Szövetségének elnökével
Exkluzív interjú
Citistar Selencion 2010
Citistar Selencion 2010 díjazottak
Interjú dr. Bodri Istvánnal, a szekszárdi Bodri pincészet borászával

Kiváló magyar borász - Interjú dr. Bodri Istvánnal,

Interjú Podmaniczky Jánossal, a balatonföldvári Podmaniczky pincészet borászával
Kiváló magyar borász
Candice Swanepoel bikinis fotói
Candice Swanepoel(született 1988.október 20-án) dél-afrikai topmodell,
George Hoffman
George Hoffman - Onyx Photography igazi művész, aki hozza a kreativitás és a képzeletet.
Csak egy kis photoshop
Alekosz "alsót" a parlamentbe
Tóth Gabi

Fiatal, tehetséges énekesnővel Tóth Gabival beszélgettünk.

Interjú Nagy Amarilla aerobikoktatóval és személyi edzővel

Exkluzív interjú

Justin Price
Justin Price's Photos
Legyen a kezdőlapom | Hozzáadás a kedvencekhez | Adatkezelési tájékoztató | Impresszum | Felhasználási feltételek | Szerzői jogok
Copyright © 2008. Citistar. - All rights reserved.