Belépés Regisztráció | Elfelejtett jelszó
2018. Október 23. Kedd, Gyöngyi
   
   
SZAKMAI ELIT DÍJÁTADÓ
KITÜNTETÉSEK - DÍJAK 2018
KITÜNTETÉSEK - DÍJAK 2017
KITÜNTETÉSEK - DÍJAK 2016
KITÜNTETÉSEK - DÍJAK 2015
KITÜNTETÉSEK - DÍJAK 2014
KITÜNTETÉSEK - DÍJAK 2013
KITÜNTETÉSEK - DÍJAK 2012
KITÜNTETÉSEK - DÍJAK 2011
EXKLUZÍV INTERJÚK
PR CÉGBEMUTATÓ
ÉLŐVILÁG - TERMÉSZET
AUTÓ - MOTOR
ESKÜVŐ
FASHION
DIVAT HÍREK
TOP MODELL
FÉNYKÉPEZ
INTERJÚ
GASZTRONÓMIA - KIVÁLÓ MAGYAR BORÁSZ
FOTÓ
ÉRDEKESSÉGEK - TATTOO
OTTHON
SZÉPSÉG & EGÉSZSÉG
REG - ENOR INFO

CINESTAR - A CITISTAR.HU videogaléria
a Videótartalmak feltöltése folyamatban, a galéria hamarosan indul...

Bemutatjuk a legjobb téli sapkákat és sálakat

A kesztyűk után most két másik nélkülözhetetlen téli kiegészítő következik, a sapka és a sál. Nagy divatházak mutatják meg, hogy egy jól kiválasztott kiegészítő igenis öltöztet.

Mivel minden évben szükségszerűen használjuk a sapkákat és a sálakat, ezért sokan nem öltözékük kiegészítőjeként tekintenek rájuk, hanem elengedhetetlen darabokként, amelyeket muszáj viselni a hidegebb hónapokban. Idén a divatházak hadat üzentek ennek a szemléletnek, és mindent megtesznek, hogy olyan kiegészítőkként tekintsünk a sálakra, sapkákra, amelyek alapvetően megváltoztatják megjelenésünket. A nagy divatházak kínálatából válogattuk ki az idei trendnek megfelelő férfi és női téli kiegészítőket.

Klasszikus és vagány női sapkák

A tavalyi évben érezhető volt már a változás szele, egyre több helyen jelentek meg kalapok és usánkák. Alapvetően ez a két fazon tükrözi a női fejfedők világát, ami egyszerre nyúl vissza a klasszikus gyökerekhez, és próbál meg valami új, vagány stílust is meghonosítani.

Elmondható, hogy mindkét típusra van kereslet, és ne arra gondoljunk, hogy idősödő dámák csapnak a fejükbe egy túlméretezett kalapot. A kisebb és nagyobb darabok egyaránt népszerűek a kalapok közül, stílusuk egyszerű és letisztult, így illeszkednek a hétköznapi ruhatárunkba is.

Deluxe.hu
Ne kötelező pluszként gondoljunk rájuk

Az elvontabb sapkák közül említettük már az usánkát, de vannak kapucnira emlékeztető darabok, és természetesen a szőrmés fülvédőket sem hagyhatjuk ki. Mindezek mellett azért tartja magát a hagyományos kötött sapkák irányvonala is, amelyeket mintájuk vagy színük tesz különlegessé.

A Burberry klasszikus kockás kalapja 125 font (40 ezer forint), Stella McCartney párducmintás hurkolt anyagú sapkája 165 euró (45 ezer forint), a Burberry aviátor stílusú sapkája 295 fontba (94 ezer forintba) kerül. A Rag&Bone által tervezett usánka 195 euró (53 ezer forint), Roberto Cavalli fülvédője 121 euró (33 ezer forint), illetve a D&G jellegzetes kapucnis sapkája 155 euróba (42 ezer forintba) kerül.

Szőrme és hagyományos sálak előnyben

A sálak esetében is kétféle stílust lehet megkülönböztetni, a luxus érzetét keltő szőrmés darabokat és a hagyományos kötött vagy hurkolt anyagú sálakat. A szőrmés modelleknél többféle lehetőséget kínálnak a divatházak, választhatunk nyakmelegítőt, hagyományos sálat vagy éppen szalaggal köthető galléros fazont. Akármelyik mellett döntünk, csak elegáns kabátokhoz vegyük fel, a sportos darabokhoz nem illenek.

Deluxe.hu
Több irányzat képviselteti magát

A másik irányzat szerint megmaradhatunk a jól bevált kötött modelleknél, idén a legegyszerűbb modellek vannak divatban. Vannak természetesen kivételek, úgy is mondhatnánk, hogy kombinált funkciójú sálakat is láthatunk, amelyekhez egy kapucni vagy vállvédő rész van hozzávarrva. Ezek a darabok biztos, hogy egyediek és nagyon praktikusak.

A The North Circular multifunkciós sálja 175 euróba (47 ezer forintba) kerül, a szőrmés Marc by Marc Jacobs gallér 300 euró (82 ezer forint), a D&G piros kötött sálja 255 euró (69 ezer forint), a Burberry lila kockás sálja 210 font (67 ezer forint), míg Cavalli szőrme nyakmelegítője 365 euróba (100 ezer forintba) kerül.

Visszafogott férfi sapkák és kalapok

Az erősebbik nem esetében is inkább a hagyományos stílusú sálak divatját éljük, amely azonban nem jelenti azt, hogy unalmasan kell öltözködni. Az elegánsabb darabok között itt is megtalálhatjuk a kalapokat, kis karimával, sötét színekben, estenként kockás díszítéssel. Reméljük, a férfiak is újra felfedezik ennek a klasszikus stílus báját, hiszen remekül mutatnak.

Deluxe.hu
Kalaptól az usánkáig

Akik inkább a sportos fazonok mellett maradnak, azoknak sem kell megijedni, többféle lehetőség közül választhatnak. Egyrészt itt van a hagyományos kötött modell, egy-egy nagy pomponnal, vagy mintával megbolondítva, másrészt választhatunk kicsit nagyobb darabokat, amelyek szorosan simulnak a fejre, de hosszú végük miatt lelóg a tarkó felé. Természetesen a férfiak sem maradhatnak ki az usánka-lázból, mely a téli zimankóban nagyon hasznos és stílusos viselet.

A Burberry klasszikus kockás kalapja 175 font (55 ezer forint), a Cavalli kötött nagyméretű sapka ára 78 euró (21 ezer forint), a Burberry ellenzős sapka 150 font (47 ezer forint). A D&G kék kötött sapka 95 euró (26 ezer forint), a Cavalli olajzöld sapka ára 72 euró (19 ezer forint), a D&G usánkáért 255 eurót (69 ezer forintot) kell kiadnunk.

Klasszikus férfi sálak

Bár a férfiak hagyományosan nem igazán szeretik a sálakat, ebben az évben azért reméljük, mindenki megtalálja majd a kedvencét. A klasszikus eleganciát sugárzó, vékonyabb modellek stílusukhoz hűen visszafogott darabok, sötétebb, maszkulin árnyalatúak, főleg kockás és csíkos mintázatúak.

Deluxe.hu
Nem feltétlenül unalmas, ami egyszerű

Ezzel szemben a sportosabb és jóval melegebb kötött daraboknál megjelennek a színek és a minták, amelyek kifejezetten jól mutatnak a sötét téli ruhatárban. A férfiaknál sem hagyható ki a nyakmelegítő, érdemes felpróbálni egyet, hiszen egy többfunkciós darabról van szó, mely tényleg hasznos a hidegben.

A Burberry kockás nyakmelegítő ára 195 font (62 ezer forint), a D&G mintás férfi sál 330 euró (90 ezer forint), a Roberto Cavalli feliratos sál 152 euró (41 ezer forint). A Burberry csíkos sál ára 275 euró (87 ezer forint), míg a D&G kötött szürkés sálja 165 euróba (45 ezer forintba) kerül.

Központi adminiszrátor (deluxe)


nyomtatható változat nyomtatható változat ajánlás e-mailben ajánlás e-mailben ugrás a lap tetejére ugrás a lap tetejére
 
Hírek Fórumok Szavazások  
Amikor a hercegre várunk
Irigykedve kémleled esténként a szemközti lakás boldog párocskáját,
Itt a tavasz! Hozd ki magadból a legtöbbet!
Nyakunkon a tavasz:
Az öltönyetikett
Egy férfi öltözködésének egyik legfontosabb darabja az öltöny.
Anja Rubik topmodell
Anja Rubik igazi topmodellé nőtte ki magát.
Késni tudni kell
Nincs olyan munkavállaló, aki legalább egyszer ne késett volna el munkahelyéről, igaz?
Látványosság lett az indonéz óriáscsecsemő
Kíváncsiskodók tömegét vonzotta pénteken a rekordsúllyal, 8,7 kilogrammal született indonéz csecsemő Kisaran városában.
A világ legfurcsább kávézói
Ön megkóstolná a világ legdrágább kávéját,
Bemutatkozik a Biotech Sport, Élet, Egészség Központ
Biotech Fitness Shop Szombathely
Szex: Mit kezdj a gátlásos férfival?

Megszoktad, hogy érted hajtanak, téged próbálnak ágyba csábítani?

Biztos tippek fájdalom ellen
Lüktető fejfájás, hasogató végtagok és izületek, kellemetlen, fájdalmas görcs
Legyen a kezdőlapom | Hozzáadás a kedvencekhez | Médiaajánlat | Impresszum | Felhasználási feltételek | Szerzői jogok
Copyright © 2008. Citistar. - All rights reserved.