Belépés Regisztráció | Elfelejtett jelszó
2018. Augusztus 15. Szerda, Mária
   
   
SZAKMAI ELIT DÍJÁTADÓ
KITÜNTETÉSEK - DÍJAK 2018
KITÜNTETÉSEK - DÍJAK 2017
KITÜNTETÉSEK - DÍJAK 2016
KITÜNTETÉSEK - DÍJAK 2015
KITÜNTETÉSEK - DÍJAK 2014
KITÜNTETÉSEK - DÍJAK 2013
KITÜNTETÉSEK - DÍJAK 2012
KITÜNTETÉSEK - DÍJAK 2011
EXKLUZÍV INTERJÚK
PR CÉGBEMUTATÓ
ÉLŐVILÁG - TERMÉSZET
AUTÓ - MOTOR
ESKÜVŐ
FASHION
DIVAT HÍREK
TOP MODELL
FÉNYKÉPEZ
INTERJÚ
GASZTRONÓMIA - KIVÁLÓ MAGYAR BORÁSZ
FOTÓ
ÉRDEKESSÉGEK - TATTOO
OTTHON
SZÉPSÉG & EGÉSZSÉG
REG - ENOR INFO

CINESTAR - A CITISTAR.HU videogaléria
a Videótartalmak feltöltése folyamatban, a galéria hamarosan indul...

Bemutatjuk a legjobb téli sapkákat és sálakat

A kesztyűk után most két másik nélkülözhetetlen téli kiegészítő következik, a sapka és a sál. Nagy divatházak mutatják meg, hogy egy jól kiválasztott kiegészítő igenis öltöztet.

Mivel minden évben szükségszerűen használjuk a sapkákat és a sálakat, ezért sokan nem öltözékük kiegészítőjeként tekintenek rájuk, hanem elengedhetetlen darabokként, amelyeket muszáj viselni a hidegebb hónapokban. Idén a divatházak hadat üzentek ennek a szemléletnek, és mindent megtesznek, hogy olyan kiegészítőkként tekintsünk a sálakra, sapkákra, amelyek alapvetően megváltoztatják megjelenésünket. A nagy divatházak kínálatából válogattuk ki az idei trendnek megfelelő férfi és női téli kiegészítőket.

Klasszikus és vagány női sapkák

A tavalyi évben érezhető volt már a változás szele, egyre több helyen jelentek meg kalapok és usánkák. Alapvetően ez a két fazon tükrözi a női fejfedők világát, ami egyszerre nyúl vissza a klasszikus gyökerekhez, és próbál meg valami új, vagány stílust is meghonosítani.

Elmondható, hogy mindkét típusra van kereslet, és ne arra gondoljunk, hogy idősödő dámák csapnak a fejükbe egy túlméretezett kalapot. A kisebb és nagyobb darabok egyaránt népszerűek a kalapok közül, stílusuk egyszerű és letisztult, így illeszkednek a hétköznapi ruhatárunkba is.

Deluxe.hu
Ne kötelező pluszként gondoljunk rájuk

Az elvontabb sapkák közül említettük már az usánkát, de vannak kapucnira emlékeztető darabok, és természetesen a szőrmés fülvédőket sem hagyhatjuk ki. Mindezek mellett azért tartja magát a hagyományos kötött sapkák irányvonala is, amelyeket mintájuk vagy színük tesz különlegessé.

A Burberry klasszikus kockás kalapja 125 font (40 ezer forint), Stella McCartney párducmintás hurkolt anyagú sapkája 165 euró (45 ezer forint), a Burberry aviátor stílusú sapkája 295 fontba (94 ezer forintba) kerül. A Rag&Bone által tervezett usánka 195 euró (53 ezer forint), Roberto Cavalli fülvédője 121 euró (33 ezer forint), illetve a D&G jellegzetes kapucnis sapkája 155 euróba (42 ezer forintba) kerül.

Szőrme és hagyományos sálak előnyben

A sálak esetében is kétféle stílust lehet megkülönböztetni, a luxus érzetét keltő szőrmés darabokat és a hagyományos kötött vagy hurkolt anyagú sálakat. A szőrmés modelleknél többféle lehetőséget kínálnak a divatházak, választhatunk nyakmelegítőt, hagyományos sálat vagy éppen szalaggal köthető galléros fazont. Akármelyik mellett döntünk, csak elegáns kabátokhoz vegyük fel, a sportos darabokhoz nem illenek.

Deluxe.hu
Több irányzat képviselteti magát

A másik irányzat szerint megmaradhatunk a jól bevált kötött modelleknél, idén a legegyszerűbb modellek vannak divatban. Vannak természetesen kivételek, úgy is mondhatnánk, hogy kombinált funkciójú sálakat is láthatunk, amelyekhez egy kapucni vagy vállvédő rész van hozzávarrva. Ezek a darabok biztos, hogy egyediek és nagyon praktikusak.

A The North Circular multifunkciós sálja 175 euróba (47 ezer forintba) kerül, a szőrmés Marc by Marc Jacobs gallér 300 euró (82 ezer forint), a D&G piros kötött sálja 255 euró (69 ezer forint), a Burberry lila kockás sálja 210 font (67 ezer forint), míg Cavalli szőrme nyakmelegítője 365 euróba (100 ezer forintba) kerül.

Visszafogott férfi sapkák és kalapok

Az erősebbik nem esetében is inkább a hagyományos stílusú sálak divatját éljük, amely azonban nem jelenti azt, hogy unalmasan kell öltözködni. Az elegánsabb darabok között itt is megtalálhatjuk a kalapokat, kis karimával, sötét színekben, estenként kockás díszítéssel. Reméljük, a férfiak is újra felfedezik ennek a klasszikus stílus báját, hiszen remekül mutatnak.

Deluxe.hu
Kalaptól az usánkáig

Akik inkább a sportos fazonok mellett maradnak, azoknak sem kell megijedni, többféle lehetőség közül választhatnak. Egyrészt itt van a hagyományos kötött modell, egy-egy nagy pomponnal, vagy mintával megbolondítva, másrészt választhatunk kicsit nagyobb darabokat, amelyek szorosan simulnak a fejre, de hosszú végük miatt lelóg a tarkó felé. Természetesen a férfiak sem maradhatnak ki az usánka-lázból, mely a téli zimankóban nagyon hasznos és stílusos viselet.

A Burberry klasszikus kockás kalapja 175 font (55 ezer forint), a Cavalli kötött nagyméretű sapka ára 78 euró (21 ezer forint), a Burberry ellenzős sapka 150 font (47 ezer forint). A D&G kék kötött sapka 95 euró (26 ezer forint), a Cavalli olajzöld sapka ára 72 euró (19 ezer forint), a D&G usánkáért 255 eurót (69 ezer forintot) kell kiadnunk.

Klasszikus férfi sálak

Bár a férfiak hagyományosan nem igazán szeretik a sálakat, ebben az évben azért reméljük, mindenki megtalálja majd a kedvencét. A klasszikus eleganciát sugárzó, vékonyabb modellek stílusukhoz hűen visszafogott darabok, sötétebb, maszkulin árnyalatúak, főleg kockás és csíkos mintázatúak.

Deluxe.hu
Nem feltétlenül unalmas, ami egyszerű

Ezzel szemben a sportosabb és jóval melegebb kötött daraboknál megjelennek a színek és a minták, amelyek kifejezetten jól mutatnak a sötét téli ruhatárban. A férfiaknál sem hagyható ki a nyakmelegítő, érdemes felpróbálni egyet, hiszen egy többfunkciós darabról van szó, mely tényleg hasznos a hidegben.

A Burberry kockás nyakmelegítő ára 195 font (62 ezer forint), a D&G mintás férfi sál 330 euró (90 ezer forint), a Roberto Cavalli feliratos sál 152 euró (41 ezer forint). A Burberry csíkos sál ára 275 euró (87 ezer forint), míg a D&G kötött szürkés sálja 165 euróba (45 ezer forintba) kerül.

Központi adminiszrátor (deluxe)


nyomtatható változat nyomtatható változat ajánlás e-mailben ajánlás e-mailben ugrás a lap tetejére ugrás a lap tetejére
 
Hírek Fórumok Szavazások  
Nicolas Cage
Nicolas Cage amerikai Oscar-díjas színész
Női szemmel: Titkos szexuális fantáziáink
Mindannyian gondolunk a szexre. Egyes felmérések szerint mi nők, pont ugyanannyit, mint férfitársaink.
Franciaország lett a világ legjobb országa
Immár negyedik alkalommal választotta éves felmérésén az amerikai International Living magazin a világ legjobb országának Franciaországot.
Interjú Sebestyén Gáborral, a Szombathelyi Haladás Fan törzsszurkolójával
Interjú Sebestyén Gáborral, a Citistar Selencion díjas  Haladás Fan törzsszurkolóval
Földönkívüli táj a Földön
Vajon hol látható a legbizarrabb táj a Földön?
Piercings :: Jonny Needles
Klasszikus California design - Buckhead kastély
A nagy Buckhead kastély 12.500 négyzetméter alapterületű. Klasszikusan modern"
Lord együttes

Interjú a Lord együttessel

Az infraszauna
Az infraszaunázás során az infra sugarak
Interjú Pirner Almával, a 2006-2007-es sztriptíz VB győztesével
A nemzetközi Rúdtánc Sport Világszövetségnek magyarországi exkluzív licensz tulajdonosával beszélgettünk.
Legyen a kezdőlapom | Hozzáadás a kedvencekhez | Médiaajánlat | Impresszum | Felhasználási feltételek | Szerzői jogok
Copyright © 2008. Citistar. - All rights reserved.