Belépés Regisztráció | Elfelejtett jelszó
2019. Augusztus 17. Szombat, Jácint
   
SZAKMAI ELIT DÍJÁTADÓ
KITÜNTETÉSEK - DÍJAK 2019
KITÜNTETÉSEK - DÍJAK 2018
KITÜNTETÉSEK - DÍJAK 2017
KITÜNTETÉSEK - DÍJAK 2016
KITÜNTETÉSEK - DÍJAK 2015
KITÜNTETÉSEK - DÍJAK 2014
KITÜNTETÉSEK - DÍJAK 2013
EXKLUZÍV INTERJÚK
PR CÉGBEMUTATÓ
SZAKMAI ELIT KARRIER PLUSZ
GASZTRONÓMIA
FASHION
SZÉPSÉG & EGÉSZSÉG
FOTÓ
SZAKMAI ELIT ÉLETMÓD PROGRAM
MÉDIAAJÁNLAT

CINESTAR - A CITISTAR.HU videogaléria
a Videótartalmak feltöltése folyamatban, a galéria hamarosan indul...

Interjú Solymosi Beátával, a 2013-as Citistar Selencion Szépe harmadik helyezettjével

Interjú Solymosi Beátával, a 2013-as Citistar Selencion Szépe harmadik helyezettjével.

Mondanál néhány szót magadról? Mit érdemes tudni rólad?

Solymosi Beáta vagyok, 22 éves, és Zalaegerszegen élek. Végzettségemet tekintve Pénzügyi- Számviteli Ügyintéző vagyok, bár rendelkezem Kázápoló-és Műkörömépítő végzettséggel, továbbá Valutapénztáros végzettséggel is. Tavasszal amikor megismerhettetek még a Magyar Államkincstárnál dolgoztam, mint bérszámfejtési referens. Azóta munkahelyet váltottam. Jelenleg az ország egyik legnevesebb pénzváltó cégénél az Exclusive-Change Kft.-nél dolgozom, mint valutapénztáros. 


Fontos számomra az egészséges életmód, így szabadidőmben sokat sportolok, odafigyelek az étkezésre, de azért igyekszem nem átesni a ló túlsó oldalára. Emellett a rohanó életstílus mellett azért próbálok minél több időt tölteni azokkal, akik nekem a legfontosabbak. Citistar Selencion Szépe választáson harmadik helyezett lettél! Gondoltad volna, hogy ilyen eredményes leszel?

Fogalmazzunk úgy, hogy nagyon bíztam benne. Kezdetben „csak” a legszebb 12-be szerettem volna bejutni, amikor ez sikerült, a következő célom már a 3 legjobb közé való jutás volt. Elmondani sem lehet azt az érzést, amikor az embernek ilyenkor kimondják a nevét.


Bár tény és való, hogy nagyon készültem a versenyre, figyeltem az étkezésre, heti hat alkalommal edzettem, és igyekeztem a legjobb formámat hozni.

Ennek ellenére nem éreztem volna magamat kevesebbnek, ha nem érek el helyezést. Sok élménnyel gazdagodtam, a lányok kedvesek voltak, jó csapat kovácsolódott össze.

Milyennek találtad a szépségkirálynő jelölteket a Citistar Szépe versenyen? Kötöttél barátságot valakivel?

A lányok mindannyian gyönyörűek voltak, mindenki barátságos volt és közvetlen. Voltak magabiztosabb indulók is, és voltak szerényebb versenyzők is, de ettől függetlenül egy nagyon jó kis csapat állt össze. Én személy szerint, nagyon élveztem a verseny minden egyes pillanatát. Igen, több lánnyal is tartom a kapcsolatot valamilyen szinten, de a döntősök közül az Anikó az, akivel azóta is ha tehetjük találkozunk, közös programokat szervezünk. 


Miért fontos számodra egy szépségverseny?

Erre a versenyre nem magamtól jelentkeztem. A versenykiírást az egyik fiú ismerősöm látta meg, aki hetekig könyörgött nekem, hogy legalább próbáljam meg. Úgy gondoltam veszteni valóm abszolút nincs, maximum nem jutok tovább, de egy próbát megér.

Utólag azt mondom, hogy egy percig sem bánom hogy jelentkeztem, mert ez jót tett az önbizalmamnak, másrészt kár lett volna kihagyni ezt az egészet, mert ettől csak több lettem. Számomra egy megmérettetést, egy megerősítést ad, pláne ha pozitívan zárul egy verseny.


Mit jelent számodra a szépség? Milyen szépségpraktikákban hiszel?

A szépség mint szó, nem helytálló, mert olyan hogy szép nincs. Ami másnak szép, az lehet, hogy az én szememnek csak átlagos. A „szépség” úgymond több összetevőből áll, a legfontosabbak: a mosoly, a testalkat, az öltözet, és a kisugárzás. Az évezredek során a nők és a szépség elválaszthatatlanul összefonódott. A magunknak és a másoknak való megfelelés a mindennapok része lett, így ezzel én sem vagyok másképp. Nőből vagyok.


Nyilván mint mindenki más, az új dolgokat én is szívesen kipróbálom, de sajnos nem minden új és drága dolog egyben jó is, ahogy ezt a saját káromon én is tapasztaltam.


Manapság számomra a legfontosabb a sport, ami egy jó testalkatot, jobb közérzetet biztosít, igyekszem a számomra legelőnyösebben öltözködni, ezen kívül rendszeresen járok kozmetikába, a hajamat pedig különböző hajpakolásokkal, olajokkal ápolom. Mit szeretsz legjobban magadon? Esetleg van olyan testrészed, amivel elégedett vagy?

Az arcomat és a szemeimet kifejezetten szeretem, ugyanis van egy olyan kisugárzásom, amivel bárkit pillanatok alatt leveszek a lábáról. Milyen stílus irányzatot szeretsz a divatban?

Leginkább az elegáns, nőies öltözetet részesítem előnyben, de szeretek sportosan, vagányan is öltözködni, ha a barátnőimmel vagyok. 


Mi a kedvenc ételed? A konyhatündér szerepével, hogy állsz?

Ez egy jó kérdés. Nagyon válogatós vagyok, így nincs kedvencem. Bár ha választanom kell, akkor talán roston sült csirkemell rizzsel. Konyhatündér? Inkább csak szimplán tündér vagyok.


Vannak rossz szokásaid, amelytől szeretnél megszabadulni?

Nagyon makacs vagyok, ezt jó lenne elhagyni, de sajnos nehéz.
Az esetek nagy részében meghallgatom mások véleményét, de mindig a sajátom a döntő, ami persze nem mindig jó döntés.


Melyik férfitípus jön be neked?

Wentworth Miller a Szökés c. sorozat főszereplője a nagy favorit számomra. Az első számú kikötés, hogy jóval magasabb legyen tőlem az adott férfi, legyen sportos, vagány, és legyen egy olyan kisugárzása, amivel levesz a lábamról. Ezen felül legyen kedves, megbízható, és igenis legyen rám büszke. 


A 2013-as Citistar Szépe verseny óta sok idő telt el. Hogy vagy most? Mivel töltöd a napjaidat? Mik a terveid a közeli, valamint a távolabbi jövőben?

Köszönöm szépen, jól vagyok. Jól érzem magam a bőrömben. Mint említettem, munkahelyet váltottam, jelenleg pénzváltóban dolgozom. Nagyon szeretem a munkámat, és ez látszik is rajtam. Szabadidőmben sportolok, pihenek, zenét hallgatok, és azokkal vagyok, akiknek fontos vagyok. Szeretném magamat még jobb formába hozni, ugyanis jövőre több versenyen is szeretném megmérettetni magam, de ehhez sok mindent meg kell tennem még, hogy magabiztosan merjek a zsűri elé állni. Több évre előre nem szeretek tervezgetni, mert szerintem felesleges. Én inkább az a típus vagyok, aki közelebbi célokat tűz ki maga elé.

Köszönöm szépen az interjút, sok sikert kíván a továbbiakban is a Citistar csapata!


                                                                                                                                                   Németh Imre


Központi adminiszrátor


nyomtatható változat nyomtatható változat ajánlás e-mailben ajánlás e-mailben ugrás a lap tetejére ugrás a lap tetejére
 
Hírek Fórumok Szavazások  
Interjú Vámos Erikával, a Tv2 2Testőr című életmódmagazinjának műsorvezetőjével
Rózsaszín leányálmok, mézeskalácsház, és egy szakmai sikertörténet.
Interjú Márkus Erzsébet olimpiai ezüstérmes súlyemelővel

Exkluzív interjú

A Victoria
A Victoria's Secret gyönyörű modellje, Candice Swanepoel
Interjú Nagy Amarilla aerobikoktatóval és személyi edzővel

Exkluzív interjú

Állati jó
Photoshop
Punkanimals
Photoshop 
Interjú dr. Bodri Istvánnal, a szekszárdi Bodri pincészet borászával

Kiváló magyar borász - Interjú dr. Bodri Istvánnal,

Alessandra Ambrosio
Alessandra Ambrósio, brazil szupermodell 1981 április 11-én született Erechimben, Rio Grande do Sul tartományban.
Interjú Kirschner Anna fotóssal, az Anna Kirschner Photostudio vezetőjével
Interjú Kirschner Anna fotóssal, az Anna Kirschner Photostudio vezetőjével
Rozgonyi István - Bodrogkeresztúri Rozgonyi pincészet
Kiváló magyar borász - Interjú Rozgonyi Istvánnal, a bodrogkeresztúri Rozgonyi pincészet borászával
Legyen a kezdőlapom | Hozzáadás a kedvencekhez | Adatkezelési tájékoztató | Impresszum | Felhasználási feltételek | Szerzői jogok
Copyright © 2008. Citistar. - All rights reserved.