Belépés Regisztráció | Elfelejtett jelszó
2019. Augusztus 17. Szombat, Jácint
   
SZAKMAI ELIT DÍJÁTADÓ
KITÜNTETÉSEK - DÍJAK 2019
KITÜNTETÉSEK - DÍJAK 2018
KITÜNTETÉSEK - DÍJAK 2017
KITÜNTETÉSEK - DÍJAK 2016
KITÜNTETÉSEK - DÍJAK 2015
KITÜNTETÉSEK - DÍJAK 2014
KITÜNTETÉSEK - DÍJAK 2013
EXKLUZÍV INTERJÚK
PR CÉGBEMUTATÓ
SZAKMAI ELIT KARRIER PLUSZ
GASZTRONÓMIA
FASHION
SZÉPSÉG & EGÉSZSÉG
FOTÓ
SZAKMAI ELIT ÉLETMÓD PROGRAM
MÉDIAAJÁNLAT

CINESTAR - A CITISTAR.HU videogaléria
a Videótartalmak feltöltése folyamatban, a galéria hamarosan indul...

Interjú Kovács Kovi Istvánnal, a Biocom International (Europe) AG.hálózatvezetőjével

Interjú Kovács Kovi Istvánnal, a Biocom International (Europe) AG.hálózatvezetőjével.

Mondanál néhány szót magadról? Mit érdemes tudni rólad?

Budapesten születtem, igazi polgári családban nőttem fel. Apukám villamosmérnök volt, nagyon komoly szaktekintélyként tisztelték a szakmában. Sajnos már nincs közöttünk. Anyukám a szívbetegsége miatt le lett százalékolva abban az évben, amikor én érettségiztem. Most 86 éves, és a sok-sok Biocomos készítménynek köszönhetően, és hála Istennek, a korához képest jó egészségnek örvend.

Az én szoftverem ebben az évben lett 6.0-ás. Vallom, hogy mindenki annyi éves, amennyinek érzi magát. Így én örömmel mondhatom magamról, hogy fiatalember vagyok. Az eredeti szakmám fotós, újságíróként dolgoztam néhány újságnál. Szabadúszóként más fotós munkáim is voltak. Egy 1991-ben elvégzett, rosszul sikerült térdműtét miatt fel kellett adnom a hivatásomat, mert a műtét során a jobb térdemet elszúrták. A műtéti fertőzés miatt kialakult komoly gyulladásnak az lett a következménye, hogy elpusztult a térdemben a porc, így nem tudom behajlítani a jobb térdemet. 


Ezt persze az évek során a bal térdem is megsínylette. Így aztán új hivatás után kellett néznem. Kitaláltam, hogy felnőtt filmeket fogok forgatni. Akkor ilyen még nem volt Magyarországon. Mondhatom, hogy én voltam az, aki ezt elkezdte itthon művelni. Szerénytelenség nélkül mondhatom, hogy a munkámat a közönség és a szakma is elismerte, elismeri. Összesen 26 hazai és nemzetközi díjat kaptam, többek között 4 AVN díjat, ami ebben a műfajban az Oscar díjnak felel meg. 2015 óta nem forgatok. Mondhatom, hogy a rosszul sikerült térdműtétnek köszönhetem, hogy Kovi lett belőlem. (Minden rosszban van valami jó!)


Hogy kapcsolódtál a Biocom International (Europe)-hoz?

Kónya Gyuri barátom a Biocom egyik hálózatigazgatója évekig próbálta elhitetni velem, hogy magyaros étrenddel, jókat kajálva is lehet diétázni, fogyni. Nem hittem neki, majd 2016-ban „beadtam a derekamat”. Január 12-én elkezdtem a Reg-Enor kúrát, és a hozzá tartozó étrendet alkalmazni. Ennek köszönhetően azóta lefogytam 47 kilót és meggyógyultak a betegségeim. Rendbejött a magas vérnyomásom, normál értékű lett a cukrom, teljesen elmúlt az asztmám, javultak az ízületeim állapotai. Így aztán elmeséltem másoknak is, hogy milyen pozitív változásokat köszönhetek a Reg-Enornak, és más Biocomos készítménynek. Ezzel sikeresen keltettem fel mások érdeklődését is. Így már sok ember alkalmazza a Reg-Enor életmódot, használja a Biocom készítményeit.


A hálózatépítés milyen változásokat hozott az életedbe?

A Biocomnál az az alapelv, hogy a sikerünknek az a fokmérője, hogy hány embernek sikerült az életén javítanunk. Ez felelősséggel jár. Azok, akik elkezdtek engem követni, számítanak – számíthatnak a segítségemre. Nem hagyhatom őket magukra, bármikor megkereshetnek, ha kérdésük van. Ha tudom, megválaszolom azt, ha nem, akkor szakemberhez irányítom őket. Segítek nekik abban is, hogy ők is hogyan tudnak saját csapatot felépíteni, akiknek szintén segítségre van szükségük. Ezt nevezik szponzorálásnak, én mentorálásnak hívom. A névjegyemen is a mentor titulus szerepel.

Hogyan telik ma egy rendszer szerinti nap, hét? Mennyire dolgozol tervszerűen?

Pontosan megtervezem a napomat, hetemet. Kitűzött céljaim vannak, ehhez elengedhetetlen, hogy tudjam, hogy mikor mit csinálok. Igaz, hogy a magam ura vagyok, de azért egyeztetni szoktam az én mentorommal Kónya Gyurival. Ő szokott engem inspirálni, ösztönözni, és ezt próbálom én is átadni a csapatom azon tagjainak, akik igényt tartanak erre. Reggel átgondolom, hogy milyen feladataim, találkozóim vannak aznap. Este pedig összegzem, hogy a kitűzött célokból miket sikerült megvalósítanom. Nagyon élvezem ezt az életmódot.

Mik a kedvenc Biocom termékeid?

Természetesen az első számú kedvencem a Reg-Enor. Nagy kedvencem a Grapefruitmag-kivonat is, ami szerintem minden házi patika alap készítménye kell, hogy legyen. Ilyen az Alga Supreme komplex alga készítmény, valamint az MSM-C vitamin por, a D5000-es vitamin. Évente 2x, tavasszal és ősszel is megcsinálom a 10 napos Intestinal Cleansing Program tisztító kúrát. Az Ökonet fogkrémmel mossuk a fogunkat, innen való a folyékony szappanunk is. Természetesen a reverse ozmózis elvén működő víztisztító készülék volt, amit elsőként vettünk meg, hiszen a készülék segítségével egészséges, tiszta vizet iszunk. De a háztartásunkban is bio alapanyagokból készült tisztító- és háztartási szereket használunk.


Mi a kedvenc ételed és mi a kedvenc Reg-Enor alapanyagod?

Mindent nagyon szeretek, ami hús. Így ez a „diéta” számomra ideális. Kedvenceim közé tartozik a töpörtyű, a szalonna, a csülök, valamint a rántott hús zsírban kisütve, és más magyaros ételeket is nagyon szeretek. Órákig sorolhatnám őket.


Felidéznél néhány személyt, akiktől sokat tanultál?

A legtöbbet barátomtól, a Biocom egyik hálózatigazgatójától, a mentoromtól Kónya Györgytől tanulhattam. Ő az, aki napi szinten támogat engem, átadja nekem a 25 év alatt megszerzett tapasztalatait. Nagyon sokat tanulhattam a Biocom vezető természetgyógyászától Ferenczy Lászlótól is. Ő nem csupán nagyszerű ember, de kiváló természetgyógyász is. Mindig nagy élvezettel hallgatom az előadásait. Természetesen a Reg-Enor feltalálója Szabó Sigfrid is rengeteg hasznos tanáccsal látja el az érdeklődőket. Nála jobban senki nem tudja, hogy hogyan lehet a Reg-Enor kúrát a leghatékonyabban alkalmazni.

A hálózatvezetői minősülés mérföldkő. Változtatott a szemléletmódodon?

Már előtte is átéltem a szemléletváltozást. Ez azt jelenti, hogy tudom, hogy felelősséggel tartozom a csapatom tagjainak azt illetően, hogy meg kell adnom számukra mindazt a támogatást, ami csak kitelik tőlem. Én is ezt kaptam korábban az én mentoromtól Kónya Gyuritól, én ezt adom tovább a csapatom tagjainak.


Szépen fejlődik a hálózatod! Milyen potenciált látsz a csapatodban és magadban az idei évre?

Teljesen reálisnak érzem, hogy ebben az évben lesz a csapatomban 3 hálózatvezetőm. Közülük az egyik Németh Imre barátom lesz. Én mindenképpen ezüst hálózatvezető leszek idén.

Egy olyan elfoglalt ember, mint Te, hogyan osztja be az értékes szabadidejét?

Szabadidőm leginkább hétvégén van. Az is csak akkor, amikor nincs szombaton, vagy vasárnap képzés. A szabadidőmet nagyon szeretem eltölteni a feleségemmel, Magdikámmal. Vele immár 36 éve vagyunk házasok. Amikor együtt vagyunk, mindegy, hogy mit csinálunk, csak együtt lehessünk.


Mennyire fontosak számodra a rendezvények, és milyen érzés előadóként rengeteg ember előtt színpadra lépni?

Mióta Biocomos vagyok 1 alkalom kivételével minden képzésen ott voltam. Minden alkalommal sokat tanulok az előadóktól, ami tudást megszereztem, azt mindet nekik köszönhetem. Azon az alkalmakon, amikor sok ember előtt beszélek, még csupán rövid előadásokat tartottam. Az elején nagyon izgultam, de már kezdek belejönni. Igyekszem a tapasztalataimat minél hatékonyabban átadni a hallgatóságnak.

Mi a következő üzleti célod?

Azt az üzleti célt tűztem ki magam elé, hogy a csapatomban minél többen tudják megvalósítani a saját céljaikat, álmaikat. Ezzel én is jól járok, mert nálunk így van felépítve a rendszer. Így én is ösztönözve vagyok arra, hogy a munkatársaim minél magasabb szintre kerüljenek. Mindent meg is fogok tenni ennek érdekében.

Boldog vagyok, hogy újra azt csinálhatom, amit élvezek. Megtaláltam az új hivatásomat!

Köszönöm szépen az interjút, sok sikert kíván a továbbiakban is a Citistar csapata!

Központi adminiszrátor


nyomtatható változat nyomtatható változat ajánlás e-mailben ajánlás e-mailben ugrás a lap tetejére ugrás a lap tetejére
 
Hírek Fórumok Szavazások  
David Finnegan
David Finnegan és a csapata 6 Sense  széles körű tapasztalattal, vizuálisan hatásos életmód képeket készít.
Csak egy kis photoshop
Alekosz "alsót" a parlamentbe
Candice Swanepoel topmodell képei
Candice Swanepoel szupermodell szexis képei.
Sztárok- Pinocchio
Photoshop trükkök
Interjú Horváth Zoltánnal, a Nyugat Rádió ügyvezető igazgatójával
Citistar Selencion - Média a Társadalomért díjazottja
Interjú Bognár Tamás FIFA játékvezetővel

Exkluzív interjú

Lord együttes

Interjú a Lord együttessel

Belmondo együttes
Interjú a Belmondo együttessel
Punkanimals
Photoshop 
Interjú Prancz Petrával, a 2009-es Miss Kalocsa győztesével
Szépségkirálynő
Legyen a kezdőlapom | Hozzáadás a kedvencekhez | Adatkezelési tájékoztató | Impresszum | Felhasználási feltételek | Szerzői jogok
Copyright © 2008. Citistar. - All rights reserved.