Belépés Regisztráció | Elfelejtett jelszó
2019. Augusztus 17. Szombat, Jácint
   
SZAKMAI ELIT DÍJÁTADÓ
KITÜNTETÉSEK - DÍJAK 2019
KITÜNTETÉSEK - DÍJAK 2018
KITÜNTETÉSEK - DÍJAK 2017
KITÜNTETÉSEK - DÍJAK 2016
KITÜNTETÉSEK - DÍJAK 2015
KITÜNTETÉSEK - DÍJAK 2014
KITÜNTETÉSEK - DÍJAK 2013
EXKLUZÍV INTERJÚK
PR CÉGBEMUTATÓ
SZAKMAI ELIT KARRIER PLUSZ
GASZTRONÓMIA
FASHION
SZÉPSÉG & EGÉSZSÉG
FOTÓ
SZAKMAI ELIT ÉLETMÓD PROGRAM
MÉDIAAJÁNLAT

CINESTAR - A CITISTAR.HU videogaléria
a Videótartalmak feltöltése folyamatban, a galéria hamarosan indul...

Horváth Krisztián dió likőr készítés mestere

Horváth Krisztián dió likőr készítés mestere 15 éve készítette az első pálinkáját kisebb nagyobb sikerrel. 8-9 éve egy rosszul sikerült pálinka végett indult el a dió likőr készítése. Többszöri módosítással eljutott a mostani íz és minőségig. 2013 -ban vitte először versenyre Dió likőr párlatát, ahol nagy sikert aratott, Arany minősítés kapott. Azóta számos megmérettetése volt, nagy sikerekkel. Több változata is van dió likőrjeinek: Dió likőr, Narancsos dió likőr, Narancsos szilvás dió likőr.


Tudta:

Gyógyhatása a zölddió hatóanyagaiból ered, azok közül is elsősorban a flavonoidokból, C-vitaminból, juglonból, tanninból. Egy szlovén vizsgálat (F. ©tampar és társai) olyan mennyiségű flavonoidot talált a diólikőrben, hogy az már gyógyszer-számba megy.



Nagyobb elért eredményei :

2014,2015,2016,2017 Vas megyei pálinka verseny Arany minősítés 


Kategória győztes

2015 ,2016 Quintessence Competition Arany minősítés

2015,2016 Bácska Baja város Pálinkája lett Arany minősítés

2015,2016 Pálinka Világ Kupa Gyula Ezüst minősítés

2015 ,2016 Pannon Pálinka verseny Arany minősítés

2015,2017,2018 évben a Vadászok év Pálinkája címet kapta

2015 Kárpát Medencei Pálinka verseny Arany minősítés

2016 Destillata ( Európai verseny ) ezüst minősítés

2016 Dió likőr készítés mestere oklevél

Citistar Selencion díj 2014, 2015, 2016

Most már, hogy rendelkezünk kiváló diólikőrökkel, néhány, diólikőrből készült koktéllal is megismerkedhetünk.

SÁRKÁNYKOKTÉL

Egyenlő arányban mixeljünk össze diólikőrt, mandulalikőrt, vodkát és kávélikőrt, jéggel. Pezsgőspohárban szervírozzuk, és apró nyársra tűzött cherry-s meggyel díszítsük.

OROSZ KOKTÉL

Felerész diólikőrt, felerész vodkát töltsünk egyenesen a pohárba, amelynek az alján sok jég van. Az orosz koktél egyik változatában a koktélra tejszín is kerül.

"MODENA 71" KOKTÉL

Egyharmad diólikőrt egyharmad fehér mentalikőrrel, egyharmad brendivel mixeljünk el. Rumos meggyel, narancskarikával, citromkarikával díszített pohárban szervírozzuk.


Központi adminiszrátor


nyomtatható változat nyomtatható változat ajánlás e-mailben ajánlás e-mailben ugrás a lap tetejére ugrás a lap tetejére
 
Hírek Fórumok Szavazások  
George Hoffman
George Hoffman - Onyx Photography igazi művész, aki hozza a kreativitás és a képzeletet.
Interjú Prancz Petrával, a 2009-es Miss Kalocsa győztesével
Szépségkirálynő
Citistar Selencion 2010
Citistar Selencion 2010 díjazottak
Interjú Markács Rózsával, a Naturisták Magyarországi Szövetségének (NAMASZ) főtitkárával

Tervezett naturista programok 2010

Interjú Pirner Almával, a 2006-2007-es sztriptíz VB győztesével
A nemzetközi Rúdtánc Sport Világszövetségnek magyarországi exkluzív licensz tulajdonosával beszélgettünk.
Interjú Márkus Erzsébet olimpiai ezüstérmes súlyemelővel

Exkluzív interjú

Interjú Kirschner Anna fotóssal, az Anna Kirschner Photostudio vezetőjével
Interjú Kirschner Anna fotóssal, az Anna Kirschner Photostudio vezetőjével
Sztárok- Pinocchio
Photoshop trükkök
Interjú Podmaniczky Jánossal, a balatonföldvári Podmaniczky pincészet borászával
Kiváló magyar borász
Rozgonyi István - Bodrogkeresztúri Rozgonyi pincészet
Kiváló magyar borász - Interjú Rozgonyi Istvánnal, a bodrogkeresztúri Rozgonyi pincészet borászával
Legyen a kezdőlapom | Hozzáadás a kedvencekhez | Adatkezelési tájékoztató | Impresszum | Felhasználási feltételek | Szerzői jogok
Copyright © 2008. Citistar. - All rights reserved.