Belépés Regisztráció | Elfelejtett jelszó
2018. Június 23. Szombat, Zoltán
   
   
SZAKMAI ELIT DÍJÁTADÓ
KITÜNTETÉSEK - DÍJAK 2018
KITÜNTETÉSEK - DÍJAK 2017
KITÜNTETÉSEK - DÍJAK 2016
KITÜNTETÉSEK - DÍJAK 2015
KITÜNTETÉSEK - DÍJAK 2014
KITÜNTETÉSEK - DÍJAK 2013
KITÜNTETÉSEK - DÍJAK 2012
KITÜNTETÉSEK - DÍJAK 2011
EXKLUZÍV INTERJÚK
PR CÉGBEMUTATÓ
ÉLŐVILÁG - TERMÉSZET
AUTÓ - MOTOR
ESKÜVŐ
FASHION
GASZTRONÓMIA - KIVÁLÓ MAGYAR BORÁSZ
FOTÓ
ÉRDEKESSÉGEK - TATTOO
OTTHON
SZÉPSÉG & EGÉSZSÉG
REG - ENOR INFO

CINESTAR - A CITISTAR.HU videogaléria
a Videótartalmak feltöltése folyamatban, a galéria hamarosan indul...

Színes karrier - Mit vegyek fel az állásinterjúra?

Vajon hány interjú előtt fordul meg a fejünkben, hogy miként kápráztathatnánk el esetleges munkaadónkat?

S mi az, amivel elrémiszthetjük? Nyilvánvaló, hogy nem célszerű túl rövid szoknyát, agyonmosott farmert, vasalatlan inget felvenni. De hol az igazság, ha színekről van szó? Ugyan meglehet, hogy a neonlila a kedvenc színünk, de talán mégse ezt válasszuk állásinterjúra. Nézzük, mely színek mit sugároznak környezetünk számára.

Kékek:
Ha nem túl rikító kéket választunk, jól járunk. Hisz bölcsességet és nyugalmat sugárzunk. Ez a szín idealistának és kellően racionalistának tűntet fel mások szemében, a túl sötét variáció távolságtartásra ösztönzi hallgatóságunkat, a túlságosan világos, élénk kék viszont magabiztosságot sugároz. Talán érdemes lenne a kettőt ötvözni…

Szürkék és feketék:
Az örök és megunhatatlan slágerek, mindannyiunk birtokában van ilyen színű ruházat. Ha nagyon komolynak, felkészültnek és távolságtartónak akarunk tűnni munkaadónk szemében, válasszuk ezeket a színeket, de érdemes valamilyen apró és színes kiegészítővel megtörni az egyhangúságot, hacsak nem az a célunk, hogy éppen ilyen színben tüntessük fel magunkat…Zöldek:
Ideálisak, bár nagy mennyiségben nem célszerű viselni, - ez esetben azt a látszatot keltjük, hogy túlságosan gondoskodóak vagyunk, mi lehetünk a cég új „tyúkanyója”! Ha felesben ilyen színt viselünk, az mindenképpen gyorsan megnyitja a kommunikációs csatornákat, könnyen szót értünk főnökjelöltünkkel, ezzel a színnel állandóan képesek leszünk a megújulásra, sokféle arcunkat megmutathatjuk egyszerre.

Narancs:
A narancs bármely variációja olyan személyre utal, aki tele van energiával, nem hiányzik belőle a kreativitás, meri önmagát vállalni. Ez a szín az optimizmus jelképe, s emellett erőteljes szexuális energiát is áraszt, ezért óvatosan kell vele bánni! Inkább kiegészítőnek, blúznak, ingnek válasszuk, teljes ruházatnak bemutatkozás céljából soha!

Rózsaszín:
Ezt a színt minden esetben és mindenki a nőies dolgokhoz társítja, ezért nagy mennyiségben tilos interjú idejére magunkra ölteni. Hisz mely vezető vágyna egy túl nőies személyre? De azért ne húzzuk le a sárga földig azt az igenis kecses színt! Hisz az előbbieken túl nyíltszívűségre, jó rá- és beleérző képességre is utal. Kiegészítőnek megfelel, teljes ruházatként nem!

Lilák:
Ez a színek közül talán a legnagyobb kérdőjellel ellátott… Nemcsak egyedi és különleges, hanem, mert a lilát szinte mindenki szereti, mégis kevesen hordják. Pedig ebben a színben mindig egyedinek és igazán különlegesnek érezhetjük magunkat, kilógunk az egyhangú tömegből, s tudatosítjuk környezetünkkel, hogy belőlünk bizony csak egy van! Minket meg kell ismerni, velünk jót lehet beszélgetni. Ezzel a színnel garantáltan elkápráztatjuk főnökjelöltünket.

Pirosak, bordók:
Erőteljességet, kellő magabiztosságot ad, ugyanakkor félő, hogy agresszívvá teszi megjelenésünket, ezért igen óvatosan kell vele bánni, nem célszerű interjúra ezt a színt választani, kivéve akkor, ha olyan állásról van szó, ahol a pozíció magas beosztással ruház fel bennünket, s meg kell mutatnunk, hogy erőskezű vezető válik belőlünk.
Ez a szín óriási önbizalmat ad, hozzásegít ahhoz, hogy felülemelkedjünk másokon, - de ugyanezért el is rémiszthet, épp ezért kell nagyon körültekintőnek lenni, szürkével, zölddel kombinálni.Fehér:
Nos, leszögezhetjük, hogy ez egy nagyszerű választás lehet, minden munkakeresőnek! Tisztaságot, üdeséget, frissességet mutat, az új lehetőségét hozza meg számunkra. Ha nők vagyunk, s főnökjelöltünk is az, akkor bátran válasszuk ezt a színkombinációt. Férfiak számára viszont teljes viseletként természetesen nem javasolt.

Citromsárgák, napsárgák:
Nők számára a fehér mellett ez is nagyszerű választás. Ez a szín feldob, mosolygósabbá varázsol, intellektuálissá és kommunikatívvá tesz. Kifejezetten csintalan szín, ezért komoly pozícióhoz kapcsolódó, s annak betöltésére invitáló interjú idejére nem javasolt, de művészeti ágakhoz vagy gyerekekkel kapcsolatos munkamegbeszélésre kiváló!

Barnák:
Kellően meleg és semleges szín, mégis kifejezetten rossz választás lehet. A földet jelképezi, ezért beszélgetőtársunk számára azt sugallhatja, hogy túlságosan földhöz ragaszkodottak és makacsok vagyunk, nehezen lehet minket kimozdítani elképzeléseinkből, s talán nem is vagyunk nyitottak a felkínált állásra.Központi adminiszrátor (nlcafe)


nyomtatható változat nyomtatható változat ajánlás e-mailben ajánlás e-mailben ugrás a lap tetejére ugrás a lap tetejére
 
Hírek Fórumok Szavazások  
A kutya mint gyerekpótló
A kutya mint gyerekpótló sok háztartásban ismerős.
Palacsintológia, avagy a palacsintasütés technikája
Nem hisszük, hogy nagy vitát kavarna az az állítás, hogy a palacsintát mindenki szereti.
Jessica White még mindig ellenállhatatlanul szexi! - fürdőruhás fotók
Egy percig sem volt kérdéses, hogy Jessica White is szerepelni fog a Sports Illustrated fürdőruha kiadásában.
Orgazmusra igenis szükség van, mert egészséges 18+

A szexuális kielégüléssel kapcsolatos ősi babonáinkat

Anja Rubik topmodell
Anja Rubik igazi topmodellé nőtte ki magát.
Körbesöpörjük a házi babonákat

Definíció alapján tudományos, logikus magyarázatot nélkülöző szokások, hiedelmek.

A görkorizó csecsemők az új őrület - Videóval!
4 millióan kattintották az interneten a tévéreklámot. Nézd meg te is!
Candice Swanepoel topmodell képei
Candice Swanepoel szupermodell szexis képei.
Nudi art 18+
Az erotikus tartalom miatt az oldalt csak 18 éven felüliek látogathatják!
Sexi 18+
Az erotikus tartalom miatt az oldalt csak 18 éven felüliek látogathatják!
Legyen a kezdőlapom | Hozzáadás a kedvencekhez | Médiaajánlat | Impresszum | Felhasználási feltételek | Szerzői jogok
Copyright © 2008. Citistar. - All rights reserved.