Belépés Regisztráció | Elfelejtett jelszó
2018. Szeptember 24. Hétfő, Gellért, Mercédesz
   
   
SZAKMAI ELIT DÍJÁTADÓ
KITÜNTETÉSEK - DÍJAK 2018
KITÜNTETÉSEK - DÍJAK 2017
KITÜNTETÉSEK - DÍJAK 2016
KITÜNTETÉSEK - DÍJAK 2015
KITÜNTETÉSEK - DÍJAK 2014
KITÜNTETÉSEK - DÍJAK 2013
KITÜNTETÉSEK - DÍJAK 2012
KITÜNTETÉSEK - DÍJAK 2011
EXKLUZÍV INTERJÚK
PR CÉGBEMUTATÓ
ÉLŐVILÁG - TERMÉSZET
AUTÓ - MOTOR
ESKÜVŐ
FASHION
GASZTRONÓMIA - KIVÁLÓ MAGYAR BORÁSZ
FOTÓ
ÉRDEKESSÉGEK - TATTOO
OTTHON
SZÉPSÉG & EGÉSZSÉG
REG - ENOR INFO

CINESTAR - A CITISTAR.HU videogaléria
a Videótartalmak feltöltése folyamatban, a galéria hamarosan indul...

Szex: Mit kezdj a gátlásos férfival?

Megszoktad, hogy érted hajtanak, téged próbálnak ágyba csábítani? De mi van akkor, ha álmaid pasija nem veti magát egyből rád? Sőt, gátlásokkal küzd, amit neked kell feloldanod…

Valld be, nem szoktál hozzá, hogy a pasi hezitál, ha ágybéli csatározásokról van szó. A legtöbb esetben alapérzelmezett, hogy a férfi az, aki kezdeményez, aki nehezebben tud megálljt parancsolni a vágyainak.
Mit tehetsz, ha mégis olyan pasiba futsz bele, aki gyámolításra, ösztönzésre szorul, ha te vagy a hevesebb, és bár tisztán látszik, hogy tálcán kínálod magad, ő mégsem bizonyul tüzesnek?

Mégis mi lehet a gond?

Makacs belső sorompók, rossz tapasztalat, komplexusok… rengeteg minden állhat a háttérben. Ne légy rest négyszemközt „puhatolózni”, hiszen egy friss párkapcsolatban mégsem indíthattok párterápiával.

Szóval, mitől fél? Tőled! Attól, hogy tetszik-e neked igazán, jól fog-e „szerepelni”, és egyáltalán, mit gondolsz róla... Bármilyen furcsa, nem csak a nők küzdenek komplexusokkal!
Bátorítsd! Mosolyogj, nevess rá (de soha ne rajta!), simogasd meg az arcát, a vállát… fontos, hogy érezze rajtad:  jókedvű vagy, és szereted őt.

Eleinte kimondottan izgi lehet

Az első visszautasítás még nem tragédia. Sőt! Jól is jöhet: „kihívás szaga” van, szórakoztató és szexuális vágyfokozó lehet ilyenkor a tabut döntögető rossz kislány bőrébe bújni. Ez még másodszorra, vagy harmadjára is beválik, de utána már fordul a kocka: nem feltétlenül esik jól, hogy szinte meg kell erőszakolnod a partneredet.

A kudarcélményen túl a nőiességed mérlege is erősen mínuszba billenhet olyankor, ha a pasi túlontúl gátlásos. Ideig-óráig persze vigasztalhat a gondolat, hogy egy tökéletes úriemberrel akadtál össze, aki várni akar a nászéjszakáig, de ha a többedik randi után sem jutottatok el az ágyig… beindul a női agy fogaskereke: „Vajon nem vagyok elég kívánatos? Csak a barátját látja bennem? Ne adj isten, szűz még?, stb.”

A kitalált, többnyire valótlan indokok pedig befészkelik magukat a fejedbe, és némelyikből rögeszme lesz.

„Nagyon szerelmes voltam Csabába, és eleinte az sem zavart, hogy folyton nekem kellett kezdeményezni, bókolni, udvarolni. Később azonban, ahogy telt az idő egyre inkább magam alatt voltam, holott arra lett volna szükségem, hogy engem csábítsanak el. Másfél hónap után derült ki, hogy nem heverte még ki az exével való szakítást, és a velem töltött szeretkezések előtt (néha alatt is), úgy érezte, hogy megcsalja. Rémes volt!” Kriszti

Oldd fel a gátlásait!

Az egyik biztos ellazító-gátlásoldó a félhomály – fogadd el, ha eleinte a pasid is a sötétség leplébe burkolózik. Kapcsold le a lámpát és gyújts néhány gyertyát! Ez nemcsak a hangulatot teszi meghittebbé, hanem a gátlásosságról is hamar lerántja a leplet.

Vizuális simogatás

Ne ronts ajtóstól a házba, inkább pörgesd fel egy érzéki sztriptízzel (nem számít, vannak-e rajtad hurkák, vagy mennyire jól tudsz táncolni). Érzékien izgasd a testét, simogasd a lelkét. Ne félj, a tánc művészete mindenkiben benne van, „csak” elő kell csalogatni.

Mindent a szemnek, ugyanannyit a kéznek!

Bizonyára elgondolkodtál már azon, mi lehet a gátlásossága hátterében. A legtöbbször a túl kicsi vagy vékony pénisz okoz a férfiak számára feldolgozhatatlan traumát – sokszor teljesen alaptalanul, rossz példát „mintául véve”. Akár jogos az aggodalma, akár nem, a legfontosabb, hogy meggyőzd arról, nincs miért szégyenkeznie.

Megnő az előjáték szerepe

Ha bátorításról van szó, akkor a hosszabb előjáték sokat segíthet. Oldja a hangulatot, és előhozza azokat a vágyakat, amik közben partnered egyre kevésbé vagy egyáltalán nem fog azzal foglalkozni, hogy „jaj, istenem, mi lesz…”

Egy pasi is lehet szép

Nemcsak te szereted (és vágyod) a dicsérő szavakat. A férfira legalább olyan hatással van egy-egy szívből jövő, elismerő szó – főleg, ha azt egy hozzá igen-igen közel álló személytől hallja. A dicséret csodákra képes, egyik pillanatról a másikra fel tudja oldani a gátlásokat, és hamarabb jön az orgazmus.

Hitesd el vele, hogy profi az ágyban!

Ha akcióra kész, vágjatok bele! Engedd, hogy profi szeretőnek érezze magát! Nem arról van szó, hogy most már mindig el kell játszanod mellette, hogy orgazmusod van! Egyszerűen segítsd, hogy feloldódhasson. Szeretkezz vele úgy, mintha régóta szeretők volnátok, ne figyelmeztesd az esetleges hibáira, ne magyarázd el, mit kell(ene) tennie. Szinte észrevétlenül tereld a helyes útra, és mindig dicsérd meg, ha örömet okoz neked.

Nem baj, ha előbb robban!

A méret- és súlyproblémák mögött a képzeletbeli gátláslista bronzérmes helyét a „túl korán megyek el” érzés birtokolja. Még a legtapasztaltabb pasival is előfordul, hogy nem tudja magát „visszafogni”… Hiába mondják, hogy minden önuralom és jó időzítés kérdése…
Gondolj bele, milyen magas falakat kell átugrania, ha egyfolytában azon görcsöl, hogy nem tudja magát tartani.

Ha aktus közben érzed, hogy elélvezett, vedd át az irányítást! Gyors mozdulattal kerülj felülre, ahol úgy és olyan gyorsan mozoghatsz, ami a kellő izgalmi állapotodhoz és az orgazmusodhoz kell. Ez mindkettőtöknek hasznára válhat: hiszen, mialatt te a csúcsra repítheted magad, neki is erőlködés nélküli, kellemes élményt adhatsz.

Itt is használ a struccpolitika

Szégyenlős a partnered? Sebaj! Csináljátok hátulról, így mialatt ő „homokba dugva a fejét” láthatatlan marad, kedvére gyönyörködhet, a hátsódban (tudod, a férfiak nagy többsége popsi fetisizmusban szenved), és miközben kezével, testével, férfiasságával materiálisan megtapasztalja, szemével mint egy pornófilmbe csöppenve maga előtt látja az egész szeretkezéseteket, ami egyaránt növeli a vágyát és az önbecsülését – sutba dobva ezzel valaha meglévő gátlásosságát.


Központi adminiszrátor (nana)


nyomtatható változat nyomtatható változat ajánlás e-mailben ajánlás e-mailben ugrás a lap tetejére ugrás a lap tetejére
 
Hírek Fórumok Szavazások  
Fülledt erotika 18+
Az erotikus tartalom miatt az oldalt csak 18 éven felüliek látogathatják!
Harcsapörkölt, nem paprikás
Minden édesvízi halak közül a harcsának áll a legjobban a magyar szervesanyagkezelő kreatívitás
Szexfüggőség kontra erős szexuális vágy
A legtöbb függőséghez hasonlóan a szexuális addikció is úgy alakul ki,
A nap képe: Kificamodott tagokkal is szexi Gwyneth Paltrow
Hihetetlen pózban állt a kamera elé az amerikai színésznő Gwyneth Paltrow.
12+1 megdöbbentő divatesemény az elmúlt évtizedből
Kokainbotrányok, táskák, divatirányzatok és ikonok születése.
A hat legdivatosabb fogyókúra
A fogyókúrának  Magyarországon inkább az elméleti jelenléte figyelhető meg,
Miu Miu farmer-kollekció

Farmerből minden, amit csak el tudunk képzelni:

Excentrikus munkahely
Házi nyúl ide vagy oda, sokan találunk a párunkra épp a munkahelyen.
5 tökéletes és 5 borzalmas ruha a 82. Oscar-gálán
Az üde Demi Moore, a tökéletesen elegáns Kate Winslet és Sarah Jessica Parker is elnyerte
Belmondo együttes
Interjú a Belmondo együttessel
Legyen a kezdőlapom | Hozzáadás a kedvencekhez | Médiaajánlat | Impresszum | Felhasználási feltételek | Szerzői jogok
Copyright © 2008. Citistar. - All rights reserved.