Belépés Regisztráció | Elfelejtett jelszó
2017. December 11. Hétfő, Árpád
   
   
SZAKMAI ELIT DÍJÁTADÓ
KITÜNTETÉSEK - DÍJAK 2017
KITÜNTETÉSEK - DÍJAK 2016
KITÜNTETÉSEK - DÍJAK 2015
KITÜNTETÉSEK - DÍJAK 2014
KITÜNTETÉSEK - DÍJAK 2013
KITÜNTETÉSEK - DÍJAK 2012
KITÜNTETÉSEK - DÍJAK 2011
EXKLUZÍV INTERJÚK
PR CÉGBEMUTATÓ
ÉLŐVILÁG - TERMÉSZET
AUTÓ - MOTOR
ESKÜVŐ
FASHION
GASZTRONÓMIA - KIVÁLÓ MAGYAR BORÁSZ
GASZTRO ÉRDEKESSÉGEK
KIVÁLÓ MAGYAR BORÁSZOK, PINCÉSZETEK
VILÁGHÍRŰ SZAKÁCSOK
DESSZERTEK
VASI GASZTRO
INTERJÚ
Ferences söröző
FOTÓ
ÉRDEKESSÉGEK - TATTOO
OTTHON
SZÉPSÉG & EGÉSZSÉG
REG - ENOR INFO

CINESTAR - A CITISTAR.HU videogaléria
a Videótartalmak feltöltése folyamatban, a galéria hamarosan indul...

A whiskyszakértő, akinek félmilliárdot ér az orra

Richard Paterson harmadik generációs whiskyszakértő, aki ugyan már a hatvanas éveiben jár,mégis nyitott az újdonságok felé. Kihasználja a webkettő nyújtotta lehetőségeket, blogot ír, és nem veti meg a whiskykoktélt sem. Az orra viszont olyan érzékeny, hogy félmilliárd forintnyi összegre biztosították.

Richard Paterson 8 évesen kezdett ismerkedni a whiskyvel, édesapja üzemében. A hivatalos titulusa ma már master blender, és a Lloyd’s of London 2,6 millió dollárra, 506 millió forintra biztosította az orrát.

wired.com
Kóstol az orr

Noha "az orr" becenévre hallgató szakértő már több mint 40 éve mestere a szakmájának, és a 60-as évei tapossa, egyáltalán nem unt bele a munkájába. Sőt, nyitott az új technológiák felé, blogot ír, podcasteket tesz közzé, élőben kóstol a UStream szolgáltatásának segítségével, videóit pedig a Youtube-on is megtalálhatjuk.

Saját bevallása szerint nagyobb szenvedéllyel dolgozik ma, mint fiatalon, hiszen, mint mondta, az emberek végre időt szakítanak arra, hogy tanuljanak az italról. Az az elitista felfogás pedig, ami szerint a whiskyt csak a gazdag, idős fehér emberek élvezhetik egy puccos étteremben, mára szinte teljesen kiveszett.

wired.com
Küldetéstudata ma erősebb, mint negyven éve

Ideje legnagyobb részében Paterson a világot járja, és speciális blendeket készít. Jelenleg a Whyte and Mackay megbízásából koreai és japán párlatokat kóstol, ebből is látszik, hogy nyitott az újdonságokra, ha azok igazi minőséget képviselnek.

A mostanában divatos whiskykoktélokat is megkóstolja, és szerinte egyáltalán nem baj az ilyen irányú kísérletezés, persze csak bizonyos keretek között. "Finomak, de a többi hozzávalónak nem szabad elnyomnia a whiskyt" - mondta. Még egy fontos kikötése van ezzel kapcsolatban: "20 ezer dollárt (4 millió forintot) elkölteni egy üvegre, hogy aztán whiskykoktélt készítsünk, egyértelműen szentségtörés lenne".

 



Központi adminiszrátor (deluxe)


nyomtatható változat nyomtatható változat ajánlás e-mailben ajánlás e-mailben ugrás a lap tetejére ugrás a lap tetejére
 
Hírek Fórumok Szavazások  
Bizarr: 12 évesen lett apa a kisfiú!
Dolce & Gabbana kampány - 2012 tavasz/nyár

A Dolce & Gabbana 2012-es tavaszi/nyári kampányának képei olyanok,

Antioxidánsok – a nagyobb mennyiség árt izmainknak
Az antioxidánsok – mint például a C- és E-vitamin
Megdöbbentő felfedezés!
Amerikai kutatók megállapították, hogy a strandolók bőréről vett vízminták 37 százaléka
Prada "Print Collection"
Már kapható a Prada nyomott mintás kollekciója,
Gisele Bündchen fehérneműt népszerűsít
Gisele Bündchen az arca egy dél-koreai fehérneműcég, a Fidelia legfrissebb kampányának.
Punkanimals
Photoshop 
Egészséges étrend tippek
Az egészséges étrend alapja a változatos, vegyes, kiegyensúlyozott táplálkozás.
Harcsapörkölt, nem paprikás
Minden édesvízi halak közül a harcsának áll a legjobban a magyar szervesanyagkezelő kreatívitás
2010 legvadítóbb ruhakölteményei - fotókkal
Megmutatjuk, hogy mik voltak azok a ruhaköltemények a vörös szőnyegen az elmúlt egy évben,
Legyen a kezdőlapom | Hozzáadás a kedvencekhez | Médiaajánlat | Impresszum | Felhasználási feltételek | Szerzői jogok
Copyright © 2008. Citistar. - All rights reserved.