Belépés Regisztráció | Elfelejtett jelszó
2018. Szeptember 24. Hétfő, Gellért, Mercédesz
   
   
SZAKMAI ELIT DÍJÁTADÓ
KITÜNTETÉSEK - DÍJAK 2018
KITÜNTETÉSEK - DÍJAK 2017
KITÜNTETÉSEK - DÍJAK 2016
KITÜNTETÉSEK - DÍJAK 2015
KITÜNTETÉSEK - DÍJAK 2014
KITÜNTETÉSEK - DÍJAK 2013
KITÜNTETÉSEK - DÍJAK 2012
KITÜNTETÉSEK - DÍJAK 2011
EXKLUZÍV INTERJÚK
PR CÉGBEMUTATÓ
ÉLŐVILÁG - TERMÉSZET
AUTÓ - MOTOR
ESKÜVŐ
FASHION
GASZTRONÓMIA - KIVÁLÓ MAGYAR BORÁSZ
GASZTRO ÉRDEKESSÉGEK
KIVÁLÓ MAGYAR BORÁSZOK, PINCÉSZETEK
VILÁGHÍRŰ SZAKÁCSOK
DESSZERTEK
VASI GASZTRO
INTERJÚ
Ferences söröző
FOTÓ
ÉRDEKESSÉGEK - TATTOO
OTTHON
SZÉPSÉG & EGÉSZSÉG
REG - ENOR INFO

CINESTAR - A CITISTAR.HU videogaléria
a Videótartalmak feltöltése folyamatban, a galéria hamarosan indul...

A whiskyszakértő, akinek félmilliárdot ér az orra

Richard Paterson harmadik generációs whiskyszakértő, aki ugyan már a hatvanas éveiben jár,mégis nyitott az újdonságok felé. Kihasználja a webkettő nyújtotta lehetőségeket, blogot ír, és nem veti meg a whiskykoktélt sem. Az orra viszont olyan érzékeny, hogy félmilliárd forintnyi összegre biztosították.

Richard Paterson 8 évesen kezdett ismerkedni a whiskyvel, édesapja üzemében. A hivatalos titulusa ma már master blender, és a Lloyd’s of London 2,6 millió dollárra, 506 millió forintra biztosította az orrát.

wired.com
Kóstol az orr

Noha "az orr" becenévre hallgató szakértő már több mint 40 éve mestere a szakmájának, és a 60-as évei tapossa, egyáltalán nem unt bele a munkájába. Sőt, nyitott az új technológiák felé, blogot ír, podcasteket tesz közzé, élőben kóstol a UStream szolgáltatásának segítségével, videóit pedig a Youtube-on is megtalálhatjuk.

Saját bevallása szerint nagyobb szenvedéllyel dolgozik ma, mint fiatalon, hiszen, mint mondta, az emberek végre időt szakítanak arra, hogy tanuljanak az italról. Az az elitista felfogás pedig, ami szerint a whiskyt csak a gazdag, idős fehér emberek élvezhetik egy puccos étteremben, mára szinte teljesen kiveszett.

wired.com
Küldetéstudata ma erősebb, mint negyven éve

Ideje legnagyobb részében Paterson a világot járja, és speciális blendeket készít. Jelenleg a Whyte and Mackay megbízásából koreai és japán párlatokat kóstol, ebből is látszik, hogy nyitott az újdonságokra, ha azok igazi minőséget képviselnek.

A mostanában divatos whiskykoktélokat is megkóstolja, és szerinte egyáltalán nem baj az ilyen irányú kísérletezés, persze csak bizonyos keretek között. "Finomak, de a többi hozzávalónak nem szabad elnyomnia a whiskyt" - mondta. Még egy fontos kikötése van ezzel kapcsolatban: "20 ezer dollárt (4 millió forintot) elkölteni egy üvegre, hogy aztán whiskykoktélt készítsünk, egyértelműen szentségtörés lenne".

 



Központi adminiszrátor (deluxe)


nyomtatható változat nyomtatható változat ajánlás e-mailben ajánlás e-mailben ugrás a lap tetejére ugrás a lap tetejére
 
Hírek Fórumok Szavazások  
Szexuális problémák dohányossal vagy dohányosként
A dohányzásra sajnos sokan éppen azért szoknak rá, mert úgy gondolják,
A sajt csíziója
Az emberi társadalom kialakulása idején történhetett – amint azt svájci kőkorszaki leletek bizonyítják
A mértéktelen kólafogyasztás veszélyei
A napi több liternyi kólafogyasztás görög kutatóorvosok szerint krónikus káliumhiányt okozhat
20 trendi farmer tavaszra - A kedvenc darabok
A farmerdivat valósággal kényezteti a nőket.
Paris Hilton új projektje

Paris Hilton ismét új fába vágta képzeletbeli fejszéjét.

Fülledt erotika 18+
Az erotikus tartalom miatt az oldalt csak 18 éven felüliek látogathatják!
Kiadó az Edge Cián Yacht-ja
Bemutatnánk David Evans (művésznevén Edge) U2 gitárosának 12 méteres, 140 láb hosszú luxusjachtját
Öt tévhit a női testről
Bár a nagyobb klinikai tanulmányok közül egyre több koncentrál már csak és kizárólag a nőkre,
Tudtad a kutyákról?

Érdekességek

Egészséges a forralt bor, vagy csak jó?
Nincs csábítóbb a fahéj, a szegfűszeg, a kardamom és a narancs illatánál.
Legyen a kezdőlapom | Hozzáadás a kedvencekhez | Médiaajánlat | Impresszum | Felhasználási feltételek | Szerzői jogok
Copyright © 2008. Citistar. - All rights reserved.