Belépés Regisztráció | Elfelejtett jelszó
2023. Január 29. Vasárnap, Adél
   
   
RÓLUNK
DÍJAZOTTAK
DÍJAINK
A CLUB
EXKLUZÍV INTERJÚK
PR CÉGBEMUTATÓ
TÁMOGATÓI SZINTEK
GASZTRONÓMIA
FOTÓ
ÁLTALÁNOS TUDNIVALÓ - ADATKEZELÉS - SZERZŐI JOG

CINESTAR - A CITISTAR.HU videogaléria
a Videótartalmak feltöltése folyamatban, a galéria hamarosan indul...

Timea Majorova többszörös világbajnok fitneszmodell

A Citistar-t az a megtiszteltetés érte, hogy interjút készíthetett korunk egyik legnagyobb fitnesz modelljével, Timea Majorovával!

Amerika egyik legnépszerűbb fitnesz modellje vagy! Honnan indult a pályád?

A pályám Pozsony városából indult. Odakerültem mivel a fővárosban akartam tanulni és utána kijutni Amerikába.


Mivel foglalkoztál mielőtt elragadott a fitnesz világa?

Rehabilitációs nővérnek tanultam, de ahogy elvégeztem az iskolát egy ügyvédnél dolgoztam Pozsonyban. Az első versenyem megnyerése után a TV-ben kezdő színésznő és bemondó voltam egy gyerekműsorban.


Milyen volt az első versenyed, érdekes élmények?

Fiatalon, 19 évesen kezdtem versenyezni a Szlovákia bajnokságon és mindjárt második lettem. Nagyon örültem, mert egy Malorca-i utat nyertem és egy hétig nyaraltam a tengernél. Utána meg 4 évig amatőrként versenyeztem addig, amíg '97-ben világbajnokként Los Angelesbe költöztem.


Azt tudjuk, hogy széles eredmény palettával büszkélkedhetsz. Felsorolnád eddigi legjobb eredményeidet? Melyikre vagy a legbüszkébb?

Eredményeim: Világbajnok '97-ben, Atlantic City bajnokság 1. hely,  Arnold Classic 2., Fitness Olympia 4., IFBB Profi Fitness Európa kupa 1. hely. Volt sok verseny ahol második vagy harmadik lettem ,de ezekre vagyok a legbüszkébb. Az Európa kupa volt a legutolsó profi versenyem. Mivel Budapesten nyerhettem, a csúcson hagytam abba, elbúcsúztam a versenyzéstől, ez maradt  meg a legjobban az emlékeimben. Magyar közönség és a családom előtt nyerni, ez felejthetetlen élmény volt.


Segített valaki a felkészüléseidben, akár szakmailag, akár erkölcsileg?

Amatőrként egyedül készültem a versenyeimre. Profiként korábbi férjem Jozef készített fel. Őt akkor már Los Angeles egyik legjobb edzőjeként ismerték. Jozef ma is több Hollywood-i mozisztárt és profi amerikai sportolót is tréningeztet. Akkoriban Ő volt a szponzorom is az elején, de nagyon hamar kaptam már szerződéseket.


Mit gondolsz a fitnesz sport jelenlegi helyzetéről? Szerinted jó irányba haladnak a dolgok?

Már nem versenyzem 2001-től, de azóta a világon a legtöbb fotózásra felkért fitnesz modell vagyok. Hála Istennek hetente több fotózásom is van, így egész évben formában vagyok.

Az IFBB-ben a fitnesz versenyeken főleg a profiknál a lányok már kezdenek túl izmosak lenni. Örülök, hogy már nem versenyzem, mert ez az irányzat már nem áll közel hozzám.

A Tímea Majorova Fit Model World versenyt a saját szempontjaim szerint alakítottuk ki. Itt a lányok szépek, atletikusak és sportosan "feszes" izomzatúak a nőiességük megtartása mellett. A legjobbat Los Angelesbe visszük fotózásra, ami által bekerülhet a legnagyobb amerikai magazinokba. Ezzel tudom leginkább a magyar lányokat segíteni, mert tudom,hogy mennyire jól jött volna nekem is annak idején a segítség.


Beszéljünk a sportról, egészségmegőrzésről, alakformálásról! Milyen szerepet kapnak az életedben ezek a tevékenységek?

Fontos, hogy edzünk, mozogjunk és egészségesen táplálkozzunk. Sok lányt látok, akik miután befejezik a versenyzést, elhíznak és  nem törődnek magukkal. Ezt az életmódot valóban nem könnyű betartani, hiszen figyelni kell az étkezésre, és valójában ritkán engedhetünk meg magunknak egy kis lazítást. Szóval ez nem csak a versenyzésről szól, hanem arról, hogy pozitívan motiváljunk másokat is.


Szeretsz edzőterembe járni? Milyen edzés beosztás szerint végzed a gyakorlataidat?

Szeretek edzőterembe járni és a kültéri sportokat is kedvelem. Háromszor egy héten erősítek és ötször egy héten pedig cardio (futás,sztepper...). Ha erősítek akkor 45 percig tornázom és átmozgatom az egész testemet. A kis izmokra egy gyakorlatot végzek és a nagy izmokra kettőt -hármat. A lábaimra 4 különböző gyakorlatot csinálok és a hasra pedig három gyakorlatot. 3 szériában 15-20 szettet csinálok.


Milyen diétás szempontok szerint étkezel?

50% protein,30% szénhidrát és 20% az egészséges zsírra van felosztva az ételeimben. Főleg fehér húst eszem, halat és csirkemellet. Szeretem a salátákat és a gyümölcsöket.

Mi a véleményed a táplálékkiegészítőkről? Használsz ilyeneket?

A táplálékkiegészítőkből a protein italokat szeretem, ha lefagyasztom olyan mint egy finom fagyi. Valamikor versenyzéshez a zsírégetők segítettek, mivel több energiát adtak és nem voltam éhes. Most már főleg C-vitamin -os multivitamint fogyasztok.

Ha már itt tartunk, tetszenek a testépítő fizikummal rendelkező férfiak?

Nem szeretem a nagyon izmos férfiakat, a formásan  kisportolt test jobban tetszik.


Mivel töltöd a szabadidődet? Mivel szeretsz foglalkozni, amikor pihensz?

A szabadidőmet utazással, sportolással töltöm. Új kedvencem a szörfözés, és a snowboardozás. Ha időm engedi moziba,színházba, múzeumokba járok.

Milyen terveid vannak a jövőt illetően?

A jövőt illetően mik a terveim? Első életrajzi könyvemen dolgozom, lesz benne fitnesz, titkok és sok-sok gyönyörű kép is. Emellett  a Timea line termékeivel foglalkozom. A termék fejlesztésben hasznosítom végre a saját tapasztalataimat. 


A natúr kozmetikai termékeim által könnyebben lesz megőrizhető bőrünk rugalmassága. Érthető,hogy leginkább  a kozmetikai ipar érdekel és saját termékekre vágyom. Vitamin komplexumaim előkészítésébe több mint 13 év konkrét tapasztalatait sűrítjük bele. Emellett pedig élvezem a single létet és ahova csak lehet elutazom. A testépítést elismerem, rengeteg munka és lemondás van egy testépítő életében. A magánéletemben soha nem volt ebből a világból párom, nőként a harmóniát keresem nem a tökéletességet.

Tímea Majorova Fitmodel World versenyről aktuális képek  (2009 október 17).
Helyszín: Budapest - Hegyvidéki Fitparádé.

A lányok: fekete hajú Rékasi Anikó (3.), Szőke egyenes hajú arany fürdőruhában Toldi Zsuzsanna (2.), fekete-ezüst bikiniben Oláh Noémi (1.).


A versenyen a képeket Botka Zsolt készítette.

Köszönöm szépen az interjút, sok sikert kíván a továbbiakban is a Citistar csapata!

                                                                                                                                                

Központi adminiszrátor


nyomtatható változat nyomtatható változat ajánlás e-mailben ajánlás e-mailben ugrás a lap tetejére ugrás a lap tetejére
 
Hírek Fórumok Szavazások  
Phillip Lim - amerikai divattervező
Phillip Lim kínai származású amerikai divattervező, jelenleg a 3.1. Phillip Lim divatház vezetője.
Candice Swanepoel bikinis fotói
Candice Swanepoel(született 1988.október 20-án) dél-afrikai topmodell,
Interjú Miskolczi Ágnessel, a 2008-as Miss Szegedi Egyetem szépe győztesével
Szépségkirálynő
Citistar Selencion 2010
Képek a bálról
Bruce Brandon Photography
Ragyogásfényképészetre specializálódott,
Interjú Marjai Judit fotóművésszel
Exkluzív interjú
Olcsóbbak lettek a topmodellek
Interjú Horváth Zoltánnal, a Nyugat Rádió ügyvezető igazgatójával
Citistar Selencion - Média a Társadalomért díjazottja
Citistar Selencion 2010
Citistar Selencion 2010 díjazottak
Interjú Horacsek Ági sminkmesterrel

Exkluzív interjú

Legyen a kezdőlapom | Hozzáadás a kedvencekhez | Adatkezelési tájékoztató | Impresszum | Felhasználási feltételek | Szerzői jogok
Copyright © 2008. Citistar. - All rights reserved.