Belépés Regisztráció | Elfelejtett jelszó
2018. Október 22. Hétfő, Elöd
   
   
SZAKMAI ELIT DÍJÁTADÓ
KITÜNTETÉSEK - DÍJAK 2018
KITÜNTETÉSEK - DÍJAK 2017
KITÜNTETÉSEK - DÍJAK 2016
KITÜNTETÉSEK - DÍJAK 2015
KITÜNTETÉSEK - DÍJAK 2014
KITÜNTETÉSEK - DÍJAK 2013
KITÜNTETÉSEK - DÍJAK 2012
KITÜNTETÉSEK - DÍJAK 2011
EXKLUZÍV INTERJÚK
PR CÉGBEMUTATÓ
ÉLŐVILÁG - TERMÉSZET
AUTÓ - MOTOR
ESKÜVŐ
FASHION
GASZTRONÓMIA - KIVÁLÓ MAGYAR BORÁSZ
FOTÓ
ÉRDEKESSÉGEK - TATTOO
OTTHON
SZÉPSÉG & EGÉSZSÉG
REG - ENOR INFO

CINESTAR - A CITISTAR.HU videogaléria
a Videótartalmak feltöltése folyamatban, a galéria hamarosan indul...

Flörtölni mindenkinek szabad?!

Nem tudod, mitévő légy, ha a párod flörtölget? Vagy talán azért van ez így, mert magadból indulsz ki? Most bemutatunk neked pár működőképes hozzáállást – férfi - és női oldalról.

Jócskán együtt vagy már a szerelmeddel, és tökéletes a harmónia köztetek, amikor egyszer csak azon kapod a kis drágát, hogy más lányoknak teszi a szépet… méghozzá az orrod előtt, nem is zavartatva magát. Vagy éppen te vagy az, aki elcsábulsz némi szemezésre a szomszéd asztalnál ülő sráccal? Hát igen, a flört életünk része. Akár elismerjük, akár nem, tény: mindenkinek szüksége van bizonyos fokú pozitív visszajelzésre, még akkor is, ha már elkelt, magyarul párkapcsolatban él. Ugyanakkor ne legyünk naivak! Azzal is mindannyian tisztában vagyunk, hogy a kapcsolatok pontosan az ártatlan flörtökkel, játszmákkal indulnak, tehát akár aggódhatsz is, ha párod másoknak csapja a szelet.

A nő szemszögéből
Jól kijelölt határok, szigorú szabályok

Játék a javából
Balogh Zita
nem veti meg a flörtöt, szeret játszadozni, és ennek az sem vethetett véget, hogy elkötelezte magát. „Egy intelligens kapcsolatba bele kell férnie időnként a flörtnek. Ha egy jó humorú, férfias, női barátokat maga köré gyűjtő pasi lesz a nagy Ő, akkor mindenképp tanulni kell a határokat. Pontosabban az engedem-csinálom  határt. Mert a férfi flörtöl. Én ilyen társra leltem. Szerencsére ő épp olyan nyíltan és egy bizonyos határt betartva műveli ezt, hogy még ne legyen sértő rám nézve. De őszintén szólva szoknom kellett a helyzetet." Persze mindenki mást visel el flört címszó alatt, Zitában is kialakultak a határok. „Ha nem vonul félre láthatatlan helyre beszélgetni, ha nem tesz pajzán megjegyzéseket a frissen bemutatott lánynak, illetve ha nem érinti meg, akkor még szemet hunyok a dolog felett. Mert ha párkapcsolatban élsz, akkor a flört játéka alább kell, hogy hagyjon, akár tetszik, akár nem. Hisz közöttünk érzelmileg is szoros a kötelék, ami sérülhet, ha ez a játék egyéb érzékeket is kiszolgál. Szóval mindent a szemnek, de semmit a kéznek!"

A szakértő óva int
Bár korántsem reprezentatív mintánk azt mutatja, valamilyen szinten mindenki flörtöl, Detre Annamária pszichológus óva int mindannyiunkat az ilyen kis játszmáktól. „Egy ártatlannak induló flört könnyen átcsaphat olyan helyzetbe, amikor már megcsalásról beszélünk. Ilyenkor igazából nemcsak a másikat áruljuk el, hanem saját magunkat is. Mindenesetre el kell gondolkoznunk azon, hol tart a kapcsolatunk, hogy ez egyáltalán megtörténhetett velünk." A pszichológus arra is felhívja a figyelmet, hogy létezik a flörtölésnek egy olyan foka, ami rávezet bennünket arra, hogy baj van jelenlegi kapcsolatunkkal. „Ilyenkor őszintén kell beszélnünk a párunkkal arról, mi hiányzik vagy mi tűnt el a kapcsolatunkból." És hogy mi a legfőbb mozgatórugónk, ha flörtbe kezdünk? „Ha az ember nem egészen biztos saját magában, az értékeiben, akkor állandóan külső megerősítést keres önbizalmának növelésére – ezért kezdeményezünk játszmákat."

A pasi szemszögéből
Csak lazán, csak kötetlenül

Része az életnek
Baranyai Krisztiánnak
meggyőződése, hogy normális, ha flörtöl az ember, még akkor is, ha van párkapcsolata. „Szerintem a flört egy szintig elfogadható, sőt kell is az ember lelkének. Ha éppen van barátnőm, akkor is jól jön néha egy kis változatosság. Nem beszélve arról, hogy némi önbizalmat, pluszenergiát adhat egy kis játszadozás. Bizony egy-egy helyzetben pedig furdal a kíváncsiság is, hogy mi lenne ha… Ettől ez még nem azt jelenti, hogy nem szeretem a barátnőmet, de szükségem van erre is. Kerültem már kellemetlen helyzetbe flörtölés miatt. Tavaly nyáron vízibicikliztünk Tihanynál, és a két barátom meg a barátnőm hátul guggoltak, éppen bevizezték magukat, miközben én tekertem. Hirtelen felfigyeltem három lányra egy közeli vízibicajon. Egyikük igencsak vonzotta a tekintetemet, összemosolyogtunk, és közben nem tudtam az irányításra figyelni: rámentünk egy fémbójára, ami megdobta a járgányunkat, és az utasaim beleestek a vízbe. Mikor visszamásztak, és megkérdezték, mi történt, nem sikerült értelmes magyarázatot adnom." Azért persze Krisznél is van egy bizonyos határ, ahonnan már nem lép tovább, ám a kapcsolattól, az aktuális kedvestől függ, meddig megy el egy fl örtben. „A szemezés a buszon vagy egy csinos lány megnézése még simán belefér, de persze ez is inkább csak addig, amíg nem tűnik fel a barátnőmnek. Mert én nem ismertem még olyan lányt, aki jó szemmel nézte volna az ilyesmit. Ugyanakkor azt gondolom, el kell fogadni: az embert akkor is irányítják a hormonjai, ha kapcsolatban él, de természetesen nem muszáj egymás orra előtt flörtölni. Ha a barátnőm incselkedik valakivel, az természetesen nekem sem tetszik."Központi adminiszrátor (maxima)


nyomtatható változat nyomtatható változat ajánlás e-mailben ajánlás e-mailben ugrás a lap tetejére ugrás a lap tetejére
 
Hírek Fórumok Szavazások  
Calliope kampány - 2011 tavasz
A Calliope tavaszi kollekcióját Masha Novoselova és Tobias Sørensen próbálják megszerettetni velünk.
A véletlenek fontossága

Ha valamit nem tudunk megmagyarázni, ráfogjuk, hogy véletlenül történik.

16 éves lányát botoxozza a Barbie-vá műtött nő
A háromgyerekes Sarah Burge eddig több százezer fontot költött plasztikai műtétekre,
Kutyadivat halloweenre
Kutya modell a legújabb Halloween stílusban.
George Hoffman
George Hoffman - Onyx Photography igazi művész, aki hozza a kreativitás és a képzeletet.
Szép keblek 18+
Az erotikus tartalom miatt az oldalt csak 18 éven felüliek látogathatják!
Mit főzzek ma - Bakonyi sertésszelet
Bakonyi sertésszelet
Közzétették a legdrágább világvárosok listáját
Már nem Moszkva a világ legdrágább városa, legalábbis a Mercer Human Resource Consulting szakemberei szerint,
Sammy nagy kalandja - a Titkos átjáró
Sammy nagy kalandja - A titkos átjáró
Nagy szeretettel ajánlom kicsiknek és nagyoknak egyaránt Sammy a kis teknős nagy kalandját!
Tudtad a kutyákról?

Érdekességek

Legyen a kezdőlapom | Hozzáadás a kedvencekhez | Médiaajánlat | Impresszum | Felhasználási feltételek | Szerzői jogok
Copyright © 2008. Citistar. - All rights reserved.