Belépés Regisztráció | Elfelejtett jelszó
2018. Július 19. Csütörtök, Emília
   
   
SZAKMAI ELIT DÍJÁTADÓ
KITÜNTETÉSEK - DÍJAK 2018
KITÜNTETÉSEK - DÍJAK 2017
KITÜNTETÉSEK - DÍJAK 2016
KITÜNTETÉSEK - DÍJAK 2015
KITÜNTETÉSEK - DÍJAK 2014
KITÜNTETÉSEK - DÍJAK 2013
KITÜNTETÉSEK - DÍJAK 2012
KITÜNTETÉSEK - DÍJAK 2011
EXKLUZÍV INTERJÚK
PR CÉGBEMUTATÓ
ÉLŐVILÁG - TERMÉSZET
AUTÓ - MOTOR
ESKÜVŐ
FASHION
GASZTRONÓMIA - KIVÁLÓ MAGYAR BORÁSZ
FOTÓ
ÉRDEKESSÉGEK - TATTOO
OTTHON
SZÉPSÉG & EGÉSZSÉG
REG - ENOR INFO

CINESTAR - A CITISTAR.HU videogaléria
a Videótartalmak feltöltése folyamatban, a galéria hamarosan indul...

10 tipikus hiba az első randin

A legjobb dolog a rémes randikkal kapcsolatban, hogy legalább lesz mit mesélni a csajoknak. Továbbá egyből kiderül, hogy az illető igazán nem hozzád való. De vajon te tudod, milyen tipikus hibákon tud elúszni a boldogság halvány ígérete?

Az a baj az első randikkal, hogy ha nem tetszik annyira az illető, akkor eleve kudarc a dolog; ha viszont nagyon is tetszik, akkor hatványra emelkedik annak az esélye, hogy te fogod eltolni. Művelődj ki időben, és igyekezz nem elkövetni ezeket a tipikus hibákat:

1. Elkésni
Nem igaz, hogy a nőknek illik kicsit megváratni a férfit. Még öt perc késés is azt okozhatja, hogy a férfiú kissé morcos lesz. Várni, és aggódni azon, vajon tényleg jön-e a másik, nem egy boldogsághormon-gyár. Nem biztos, hogy az első fél órát azzal szeretnéd tölteni, hogy magyarázkodj, és igyekezz feloldani a helyzetet. És ha már eltoltad, és tudod, hogy nem fogsz odaérni időben? Legalább hívd fel. Nem üzenet, hívás. Ez a minimum.

2. Melléöltözni
Ügyelj arra, hogy olyasmit vegyél fel, ami megfelel annak, ahova mentek, és amit csinálni fogtok.
Az alulöltözés inkább a férfiak hiba-listáját szaporítja, a nők viszont képesek kínosan túlöltözni.
És túlsminkelni, természetesen. Rendben van, hogy a legjobb formád szeretnéd hozni, de ha csak egy kávézásról, sétáról van szó, nem kell kisestélyibe bújnod, vagy hordhatatlanul magas sarkú cipőbe.

3. Politikáról vagy vallásról beszélgetni
Sőt, ha sportrajongó vagy, azt a témát is érdemes első alkalommal kerülni. Egyszerűen túl sok lehetőséget ad a nézeteltérésre, és igazán nem ezzel kéne kezdeni az ismerkedést. Jópofa dolog a kedveseddel egy egészségeset vitázni néha az élet fontos dolgain, de ahhoz nem árt, ha előbb kialakul az intimitás és a biztonság érzése a kapcsolatban.

4. Más embereket nézegetni, kritizálni
Szintén a férfiak képesek – önkéntelenül is – úgy megbámulni más csinos nőket, hogy a randi tárgyának azonnal mehetnékje támad. A női szakasz főleg a kritizálásban nagy: a többi embert, párt nézegeti, és megjegyzéseket tesz róluk a partnerének. Néha. Ritkán. Első randin soha.

5. Másokat is elhívni
Igazán illetlen dolog elhívni barátaidat vagy ismerőseidet, ha egy pasi meghív valahova. Ha nem vagy biztos benne, hogy ez egy igazi randi, vagy valami sok-emberes összejövetel, inkább kérdezz rá. Nagy a valószínűsége, hogy ő csak veled szeretne lenni, és elég éretlennek, bizonytalannak tűnhetsz a szemében, ha nem egyedül érkezel.

6. Túl sok alkohol
Hálás dolog oldani kicsit a feszültséget az első randin, és erre egy pohár bor kiválóan alkalmas. Ennél több azonban valami egész más énedet hozhatja ki – és nem biztos, hogy a partnered egyből erre az énedre lesz kíváncsi. Hagyd, hogy előbb megismerjen józanul.7. Túl sok nyomulás
Túlságosan kacérnak lenni (vagy férfiak esetében túlságosan rámenősnek) nem egy bizalomgerjesztő dolog a bimbózó kapcsolat hajnalán. Egy vacsorameghívás nem egyenlő a szexre való felhívással. Első randin sokkal elegánsabb dolog némi távolságtartás. Ráadásul, ha lesz második randi is, ez csak növeli a vágyat.

8. Túl kevés nyomulás
Ha egyszer elhívott randira, nyilván tetszel neki. Ha nem adod jelét annak, hogy ő is tetszik neked, elbizonytalanítod, és talán teljesen visszavonult fúj. Fontos, hogy azért némi lelkesedést érezzen felőled, különben sosem lesz második randi.

9. Lemondani az utolsó pillanatban
Mindenkivel megesik, hogy valami közbejön. Nem szép dolog randit lemondani (és nagyban csökkenti az esőnap előfordulási esélyét), de legalább időben tedd meg. Tiszteld annyira a másik idejét, hogy átszervezhessék az estéjüket, ha te nem tudsz elmenni. Ha pedig meggondoltad magad, ez különösen igaz. Nem kell hazudni, csak mondd, hogy nem tudsz menni. De hagyni, hogy valaki elmenjen a megbeszélt találkozóra, talpig reményben és vágyakozva, az nagyon csúnya dolog.

10. A domináns beszélő
Próbálj meg néha levegőt venni a mondatok között. Értjük, hogy annyi mindent szeretnél elmondani neki, és hát ő kérdezget olyan sokat, de eszedbe jutott már, hogy te is kérdezhetnél? Egymást akarjátok épp megismerni, nem? Ne vágj a szavába, mert épp eszedbe jutott neked is egy sztori, ne fejezd be a mondatait, és ha férfi vagy, ne rendelj a nő helyett. Tiszteljétek egymás gondolatait, közlési sebességét.

Központi adminiszrátor (kiskegyed)


nyomtatható változat nyomtatható változat ajánlás e-mailben ajánlás e-mailben ugrás a lap tetejére ugrás a lap tetejére
 
Hírek Fórumok Szavazások  
Sztár akarok lenni, tehát az leszek! Az évtized új sztártípusai
Bár Jacko halála után sokszor leírták, hogy ilyen hatalmas STÁR már nem is lesz többet,
Velünk pörög az élet!
A gőzszauna elűzi a feszültséget és a stresszt
Úgy tűnhet, hogy a gőzszaunák a legújabb hóbort tárgyai, azonban az igazság,
Szinglik, irány Amerika!
Az angol kutatók nemrég azt vizsgálták, hogy a britek szerint hol élnek a legvonzóbb emberek.
Bar Refaeli
Az izraeli szupermodell Bar Refaeli fehérneműs képei
Edzésterv az intim részekre
Sokan viszonylag korán megtapasztalják az inkontinenciát
Sexi 18+
Az erotikus tartalom miatt az oldalt csak 18 éven felüliek látogathatják!
Akt modell 18+
Az erotikus tartalom miatt az oldalt csak 18 éven felüliek látogathatják!
Gyakran kinyírjuk a biológiai óránkat
Alvási zavarainkat könnyű a környezetre fogni, de vajon figyelünk-e a rendszerességre,
Szép keblek 18+
Az erotikus tartalom miatt az oldalt csak 18 éven felüliek látogathatják!
Legyen a kezdőlapom | Hozzáadás a kedvencekhez | Médiaajánlat | Impresszum | Felhasználási feltételek | Szerzői jogok
Copyright © 2008. Citistar. - All rights reserved.