Belépés Regisztráció | Elfelejtett jelszó
2019. December 08. Vasárnap, Mária
   
RÓLUNK
DÍJAINK
DÍJAZOTTAK
TÁMOGATÓI SZINTEK
SAJTÓSZOBA
SZTÁRVILÁG
EXKLUZÍV INTERJÚK
PR CÉGBEMUTATÓ
PROGRAMAJÁNLÓ
GASZTRONÓMIA
FASHION
FOTÓ
ÁLTALÁNOS TUDNIVALÓ - ADATKEZELÉS - SZERZŐI JOG

CINESTAR - A CITISTAR.HU videogaléria
a Videótartalmak feltöltése folyamatban, a galéria hamarosan indul...

Interjú Rimóczi Attilával, Forever Living Products Magyarország managerével

Interjú Rimóczi Attilával, a  Forever Living Products Magyarország managerével

Mondanál néhány szót magadról? Mit érdemes tudni rólad?


49 éves vagyok, 2 fiam van, 18 és 25 évesek, második feleségemmel 20 éve élek boldog házasságban. Vidám alkatnak tartom magam. Annak ellenére, hogy nyitott természetű vagyok, kevés igazán közeli barátom van. Rendkívül széles az érdeklődési köröm, akár zenéről, akár tudományos ismeretekről legyen szó. Életem nagy részét vállalkozóként, szabad gondolkodású emberként éltem, főleg a kiskereskedelemben tevékenykedtem.


Hogy kezdtél neki a Foreveres munkádnak?

Egy barátom, Orbán Tamás többszöri meghívásának tettünk eleget párommal. Éreztem a meghívásból, hogy valamilyen üzletet szeretne megmutatni nekünk. Ő is akkor ismerkedett meg a Forever Living Product üzleti lehetőségével. Kipróbáltunk egy-két terméket. A várt hatást értük el velük. Marketing szempontokat figyelembe véve is elégedett voltam az üzleti koncepcióval. Akkoriban életünknek nem a legfényesebb szakaszát éltük, kerestük a lehetőségeket. Nem mi találtuk meg, hanem a lehetőség talált ránk! Elkezdtünk dolgozni benne.


Kiket szólítottatok meg az első körben?

Nagyon szűk volt akkoriban az a kör akivel igazán tartottuk a kapcsolatot. Nem vagyok oda a felszínes kapcsolatokért. Emiatt döcögősen indult az üzletünk. Nem nagyon látszott rajtam, de önbecsülési, önértékelési problémákkal küzdöttem.

Kikből áll most a csapatod? Milyen eredményeket értek el?

Csapatunkba aztán szép lassan jöttek az értékesebbnél értékesebb emberek. Szépen fejlődésnek indult az üzletünk. Végtelenül örülök, hogy egy-két embernek sikerült megváltoztatni a gondolkodásmódját, az életét. Legmarkánsabban egy óvó néni, Dénes Gabriella és lányai élete változott meg , munkánk és az ő munkája eredményeként. Személyiségfejlődés, vállalkozói ismeretek, jövedelemtöbbszörözés. Teljesen új perspektívákat nyitott meg számukra az üzlet. Azóta csatlakozott az élet szinte minden területéről hozzánk partner.


Van köztük három diplomás mérnök, egészségügyi asszisztens, orvos, vendéglátós, nyugállományú rendőr, kommunikációs területről megyei vezető, Ausztriában munkát vállaló, stb. Mindenki dolgozik a saját sikere érdekében. Egy éve értük el a manageri /igazgatói/ üzleti szintet. Amivel már egy erősen közepes nyugat-európai jövedelem érhető el. Természetesen, következetes munkával. A Magyar és Délszláv régió közel 100 ezer regisztráltja közül  munkánk eredményeként ott vagyunk a Forever Living élvonalában.


Ez jelen fejlődési szakaszban nem okvetlenül a több milliós havi keresetet, mint inkább üzletünk fejlődésének dinamikáját jelenti. Ennek eredménye lesz majd a nagyvonalú elismerés. Nagy terveink vannak a jövőt tekintve. Teljesíteni akarunk minden kvalifikációs kiírást, ami kontinentális utazásokat, jogdíjszerű bevételeket, plusz bónuszjövedelmeket tartogat számunkra. Célunk, hogy ezt a folyamatot munkatársainknak is megtanítsuk. Keressük a nálunk sokkal rátermettebbeket, illetve az olyan embereket, akik keresik az életükhöz megfelelő eszközt, és hajlandóak tenni is érte.Melyek a kedvenc Forever termékeid?

Kedvenc termékeim?...Ipari mennyiségben fogyasztok Forever termékeket! Nálunk szinte minden megtalálható a több mint 300-as termékpalettáról. Azért, hogy mégis kiemeljek egypárat, szív és érrendszer védelmére fogyasztok Argi+-t, Artik-Sea-t, /halolaj/, Garlic-Time-t, /szagtalan fokhagymadrazsé/. Ízületeim védelmére  Freedom2Go, Active-HA-t, és a fürdőszobánk is tele van személyi higiéniai termékekkel , a folyékony szappantól, a hajápolási termékeken keresztül a parfümig, minden Forever termék.


Miben kell még fejlődnöd?

Fejlődni mindenben, de ebben az üzletágban mindenképp folyamatosan érdemes. Ez nem azt jelenti, hogy állandóan iskolába járunk és vizsgaidőszakok vannak . Folyamatos önképzés, amivel egyre jobbak lehetünk. Meg kell tanulnia az embernek az egóját kordában tartani, vagy éppen fejleszteni. Mert egészséges egóra szüksége van mindenkinek. Vezetővé kell válni, igazi élenjáró vezetővé. Követhető és követendő példává, a magánéletben, és az üzleti előremenetelben egyaránt. Terveim között szerepel az angol nyelv elsajátítása. Folyamatosan lépést érdemes tartani az online médiával, közösségi médiákkal. Marketing ismeretek is mindig fejlődnek, finomodnak.

Hogyan telik a munkahét, miként osztjátok meg a feladatokat?

Rendkívül szétszórt ember vagyok! Tipikus szangvinikus. Nehezen teszem helyre az agyamat, hogy igazán egy adott területre tudjak koncentrálni. Amikor viszont sikerül, más dologra nem tudok figyelni, férfi tulajdonság. Cetlizős típus vagyok. A határidőnaplómat alig használom, tehát ezen a területen is van hova fejlődnöm. Szerencsére vannak munkatársak akitől elsajátíthatom ezeket az apró, de az eredményeket növelő szokásokat. Naponta kb. 4-6 órát dolgozom aktívan. Ez megoszlik a reggel 8-9 és az este 17-20 óra között. Egyéb időben az önképzésemmel foglalkozom. Párom termékismeretben, magam inkább az emberek motiválásában vagyok jó. Szervezem a csapat utazásait a képzésekre, buszbérlés, szállásfoglalás, stb. Általában havi egy rendezvényünk van a fővárosban. A Papp László Aréna ad helyet ezeknek a nagyszabású összejöveteleknek. Összességében nem vagyok elégedett a saját munkámmal, hozzáállásommal. Vannak részterületek amit elég sikeresen végzek, de rendszerességre, következetességre kell neveljem magam.


Mik benned azok a tulajdonságok, amik segítenek elérni a céljaidat?

Kitartó vagyok! Gyakorlatias,  probléma megoldás centrikus. Nincsenek érzelmi kilengéseim. Munkatársaim nyugodt természetűnek ismernek, és valójában az is vagyok. Nem tudok igazán felszabadultan örülni sem, de nem esek kétségbe az akadályok láttán sem. Amolyan ,,befelé pezsgőt bontó,, típus vagyok. Feltalálom magam szélsőséges körülmények között. Egy kicsit fonákán látom a világot.

A manageri minősülés mérföldkő. Változtatott a szemléletmódodon?

A manageri szint elérése anyagiakban jelentett mérföldkövet. Belül mi már a supervisori szinten is igazgatónak éreztük magunkat. Csapatunkban igyekeztünk ,,kulcsemberként,, viselkedni. A kulcsember kifejezés azokat a sarkalatos pontokat tartalmazza, amit ha betartasz, a siker nem fog elkerülni. Soha nem volt kétségünk az iránt, hogy nekünk ez sikerülhet e. Ez nem volt opció az életünkben. Ha valaki megkérdezné, mi a legfontosabb egy network-marketing üzlet felépítésében? Egy rövid mondattal jellemezhetném:Kitartás, rendszeresség, és a többi jön magától!


Merre tovább? Mi a Te „álmod”?

Az előzőekben már említettem, hogy nagy terveink vannak, magán és üzleti szinten egyaránt. Jelenlegi lakhelyünktől 130 km-re található egy vízparti település, ahonnan Bécs és Pozsony 40-50 km, 2 órán belül elérhető autópályán Budapest. Lakhelyül ezt a célt tűztük ki magunknak. Mivel imádom a klasszikus autókat, ezen belül a Mercedes a kedvencem, tervbe van véve egy kisebb műhely komplexum kialakítása, ahol ezeket a modelleket varázsolnánk újjá. A remekművekből a legjobbakat természetesen megtartanám. Üzleti célunk a kvalifikációs lehetőségek kiaknázása, utazások, autóösztönző program, stb., jelenlegi remek munkatársi körünket szélesítsük, nemzetközi és egyben online üzletünket növeljük. Jelenleg 6 országban vannak partnereink, de ez rohamos fejlődésnek fog indulni az internetes lehetőségek kiaknázásával.


Köszönöm szépen az interjút, sok sikert kíván a továbbiakban is a Citistar csapata!

Központi adminiszrátor


nyomtatható változat nyomtatható változat ajánlás e-mailben ajánlás e-mailben ugrás a lap tetejére ugrás a lap tetejére
 
Hírek Fórumok Szavazások  
Interjú dr. Bodri Istvánnal, a szekszárdi Bodri pincészet borászával

Kiváló magyar borász - Interjú dr. Bodri Istvánnal,

Anja Rubik topmodell
Anja Rubik igazi topmodellé nőtte ki magát.
Punkanimals
Photoshop 
Interjú Polgár Ildikóval, a 2008-as év Miss Hungary győztesével
Szépségkirálynő
Phillip Lim - amerikai divattervező
Phillip Lim kínai származású amerikai divattervező, jelenleg a 3.1. Phillip Lim divatház vezetője.
Interjú Pirner Almával, a 2006-2007-es sztriptíz VB győztesével
A nemzetközi Rúdtánc Sport Világszövetségnek magyarországi exkluzív licensz tulajdonosával beszélgettünk.
Interjú Karász Rolanddal, az első freestyle foci világbajnokság negyedik helyezettjével
You Tube videók a világbajnokságról
Heidi Blair Montag
Heidi Blair Montag amerikai valóságshow-sztár
Bruce Brandon Photography
Ragyogásfényképészetre specializálódott,
Imogen Thomas bikinis képei
Imogen Mary Thomas, brit színésznő, modell, szépségkirálynő és valóságshow szereplő.
Legyen a kezdőlapom | Hozzáadás a kedvencekhez | Adatkezelési tájékoztató | Impresszum | Felhasználási feltételek | Szerzői jogok
Copyright © 2008. Citistar. - All rights reserved.