Belépés Regisztráció | Elfelejtett jelszó
2018. Október 23. Kedd, Gyöngyi
   
   
SZAKMAI ELIT DÍJÁTADÓ
KITÜNTETÉSEK - DÍJAK 2018
KITÜNTETÉSEK - DÍJAK 2017
KITÜNTETÉSEK - DÍJAK 2016
KITÜNTETÉSEK - DÍJAK 2015
KITÜNTETÉSEK - DÍJAK 2014
KITÜNTETÉSEK - DÍJAK 2013
KITÜNTETÉSEK - DÍJAK 2012
KITÜNTETÉSEK - DÍJAK 2011
EXKLUZÍV INTERJÚK
PR CÉGBEMUTATÓ
ÉLŐVILÁG - TERMÉSZET
AUTÓ - MOTOR
ESKÜVŐ
FASHION
GASZTRONÓMIA - KIVÁLÓ MAGYAR BORÁSZ
FOTÓ
ÉRDEKESSÉGEK - TATTOO
OTTHON
SZÉPSÉG & EGÉSZSÉG
REG - ENOR INFO

CINESTAR - A CITISTAR.HU videogaléria
a Videótartalmak feltöltése folyamatban, a galéria hamarosan indul...

Egyszerű, mégis nagyszerű: Keira Knightley frizurái

A hollywoodi sztárok gyakrabban váltogatják a frizurájukat, mint ahogyan egy átlag ember kiviszi a szemetet. Közülük sokan gyakran mellé is nyúlnak, ám ez alól szerencsés kivételt jelent Keira Knightley. Lássuk, milyen frizurákkal hódított eddig a színésznő!

Rövid és tépett
Keira szerencsére nem csak egy színnel, hosszúsággal vagy formával próbálkozott az évek során, így lehet mit tanulni tőle. Először is nem fél változtatni: 2005-ben megvált azelőtt hosszabb fürtjeitől a Domino című film kedvéért, bevállalva a rövid, szőkésbarna, melírozott tincseket. Ezeket vagy homlokába seperve viselte, bájosabb kinéztet kölcsönözve magának, vagy kissé felállítva, és hajlakkal, illetve zselével rögzítve vagányabbra vette a figurát.

                         

Az egyik nagy trend: a bubi frizura
Ebben az évben bubi frizurát vágatott magának, amely elől az álláig ér, hátul kicsit rövidebb. Ennek a stílusnak nagy előnye, hogy nem csak egyenesen hordhatja, mint a fenti rövidet, hanem hullámosan is, ráadásul idén félig neki köszönhetően újra divatba jött.

                        

Lépcsőzetes-fokozatos
Hosszabb tincsekre evezve láthattuk az évek óta közkedvelt, kicsivel váll alá érő, tépett-lépcsőzetes frizurával is. Ennél a borzolt hatás volt a cél: bár egyszerűnek látszik, és megfelelő hajtípusból (egyenes, ugyanakkor erős szálú és dús) talán az is, másoknak okozhat gondot az elkészítése. Miután a megfelelő formára vágattad, érdemes úgy beszárítani magadnak, hogy előre veted a fejed, így a meleg levegő megemeli tincseid. Utána már csak borzolj bele, és nehogy csinálj választékot!

                                           


Romantikus hullámok
Hosszú, hullámos hajával volt a legnőiesebb a szó romantikus értelmében. Ha hasonlóan puha fürtöket szeretnél, kisebb tincseket csavarj fel a hajsütővasra, hagyd rajtuk néhány másodpercig, óvatosan engedd le, majd hagy kihűlni. Ez után ujjaiddal válaszd szét őket, hogy természetesebbnek tűnjenek. Van egy másik, egyszerűbb, ugyanakkor kockázatosabb módszer is: miután hajat mostál, készítsd el a választékot úgy, hogy minél kevesebb rész simuljon ki, majd hagyd, hogy magától megszáradjon. Az emberek egy részének így hullámosra szárad be a haja, lehet, hogy te is közéjük tartozol.

                    

Frufruk
Keira természetesen a frufru mindkét variációját is kipróbálta. Volt neki tömött, egyenes, illetve tépett, ritka, valamint oldalra sepert, és a szokásosnál kicsivel hosszabb is. Ezeket többnyire hosszú haj mellett vágatta, általában hullámosítva azt, bár hordta teljesen egyenesen is. Nagy előnye, hogy egyaránt jól mutat feltűzött és leengedett frizurával is.

     

Feltűzött frizurák
Ez egy-egy „vörös szőnyeges” esemény alkalmával jól is jön: Knightley ilyenkor inkább hullámos hajjal kísérletezik, és apró csatokkal rögzíti azt. Természetesen a laza konty is jól mutat: ennek lényege, hogy nem szorosan tűzi csigába loboncát, hanem néhány hajszálat hagy kicsit kilógni, és elől sem hagyja, hogy a fejére lapuljon.Ha igazán romantikus frizurát szeretnél, akkor pedig szintén hullámos tincseid hátul, a tarkód aljánál rögzítsd, ám ne konkrétan kontyba, hanem csak egyszerűen tűzd vissza, ezek után pedig apró hajdíszeket, például virágokat vagy csillagokat rakj bele. 

                      

Mi lesz a következő?
Mint láthatod, Keira a kísérletezés és változatosság híve, amit munkája, a színészet meg is követel, hiszen minden szerep más és más stílust jelent. És bár gyakran variálja haját, néhány egyszerű fogással mindig ki tudja hozni magából a maximumot. Jelen sorok írója már csak egy dologra kíváncsi: vajon mikor láthatjuk végre a színésznőt vörös hajjal?


Központi adminiszrátor


nyomtatható változat nyomtatható változat ajánlás e-mailben ajánlás e-mailben ugrás a lap tetejére ugrás a lap tetejére
 
Hírek Fórumok Szavazások  
Erdő szélén jó lakni
A városi otthonok híven tükrözik a városi életformának mindkét oldalát.
Bikinis szépségek kézenállása - Képek

Nézd meg a lányokat kézenállás formában.

A legtutibb sportok nyárra
Ha küzdöttél, hogy a bikiniszezonra formába hozd magad,
Új Év -Új fogadalom
Csak a változás állandó az ember életében - tartja a bölcsesség.
Akt modell 18+
Az erotikus tartalom miatt az oldalt csak 18 éven felüliek látogathatják!
A szépülés kockázata

Egy plasztikai műtét vagy beavatkozás sikeressége és tartóssága a felhasznált anyagok minőségétől is függ,

Celebrity Cyborgs
Photoshop
Fokhagyma
A történelem folyamán sokan vélték úgy, hogy a sátán illatát terjeszti,
Őrült ugrás
Megdöbbentő videó
Alternative Hair Show 2010 London
Akkor most egy kicsit hagyjuk ott az ExCel Exhibition Centert és a Salon Internationalt,
Legyen a kezdőlapom | Hozzáadás a kedvencekhez | Médiaajánlat | Impresszum | Felhasználási feltételek | Szerzői jogok
Copyright © 2008. Citistar. - All rights reserved.