Belépés Regisztráció | Elfelejtett jelszó
2018. Május 20. Vasárnap, Bernát, Felícia
   
   
SZAKMAI ELIT DÍJÁTADÓ
KITÜNTETÉSEK - DÍJAK 2017
KITÜNTETÉSEK - DÍJAK 2016
KITÜNTETÉSEK - DÍJAK 2015
KITÜNTETÉSEK - DÍJAK 2014
KITÜNTETÉSEK - DÍJAK 2013
KITÜNTETÉSEK - DÍJAK 2012
KITÜNTETÉSEK - DÍJAK 2011
EXKLUZÍV INTERJÚK
PR CÉGBEMUTATÓ
ÉLŐVILÁG - TERMÉSZET
AUTÓ - MOTOR
ESKÜVŐ
FASHION
GASZTRONÓMIA - KIVÁLÓ MAGYAR BORÁSZ
FOTÓ
ÉRDEKESSÉGEK - TATTOO
OTTHON
SZÉPSÉG & EGÉSZSÉG
REG - ENOR INFO

CINESTAR - A CITISTAR.HU videogaléria
a Videótartalmak feltöltése folyamatban, a galéria hamarosan indul...

Orgazmussal az egészségért

Az Oxford Egyetem kutatói ezúttal olyan listát állítottak össze, melynek betartásával egészségesebbekké válhatnak a nők, és nagyobb eséllyel szülnek majd egészséges utódokat.

A brit tudósok valószínűleg még hírből sem ismerik az unalmat, hiszen folyamatosan sikerül olyan létfontosságú kérdéseket megválaszolniuk, amelyeket még senkinek nem jutott eszébe feltenni.

Az Oxford Egyetem kutatói ezúttal olyan listát állítottak össze, melynek betartásával egészségesebbekké válhatnak a nők, és nagyobb eséllyel szülnek majd egészséges utódokat. Ha te is várod a megváltást, ide skubizz!
1.    Ne mosakodj túl sokat!

A kutatók szent meggyőződése, hogy a modern nők túl sokat tisztálkodnak, és fölöslegesen sok kozmetikumot használnak. Elméletük szerint a sok mosakodás kiöli az asszonynépség természetes baktériumflóráját, így csökkenti szervezetük ellenálló képességét.

Eddig a pontig nagyjából egyet is értünk a becses szakemberekkel annak ellenére, hogy a tanulmányban elfelejtik meghatározni a „túl sok” fogalmát. Mindezek ellenére, a magunk és porontyaink egészségét kockáztatva, mi továbbra is naponta tisztálkodunk.2.    Igyál minél több teát!

A tea jót tesz a szervezetnek, serkenti a vérkeringést. Ezt már tudtuk. Főként zöld teát ajánlott inni antioxidáns hatása miatt, de fekete teával  pótolhatjuk kávéigényünket is. Ezt is tudtuk.

Mindezek mellett a teafogyasztás a fogyást és a helyes testsúly megtartás is elősegíti, hiszen a gyomorműködést is felgyorsítja. De igazán csak az utolsó mondatnál érzi az olvasó, hogy hülyének nézik: „A teát nem csak melegen, de hűtött állapotban is lehet fogyasztani”.

3.    Szedjél fogamzásgátlókat!

A fogamzásgátló tabletták valóban számos jótékony hatással bírnak: szebbé teszik az aknés bőrt, rendszerezik a menstruációt, ellehetetlenítik a spermiumok törekvését, és megóvnak a szakadt gumi csalódásától. Ugyanakkor a hormontablettákat szedő nőknél 20 százalékkal csökken a petefészekrák kialakulásának lehetősége.

De kifejezetten egészségesnek mégsem neveznénk, hiszen a tabletta szedése sok más problémát von maga után, a használati utasításon felsorolt melléhatásokról nem is beszélve.

4.    Ne legyél túl sovány!

Ez így lényegében értelmetlen, hiszen a „túl sovány” fogalma már megint nem behatárolt. Legbiztonságosabb úgy fogalmazni, hogy a normális testtömeg arányunkat próbáljuk megtartani életünk során, hiszen az egészséges nők esnek legkönnyebben teherbe. Viszont a megtermékenyülés szempontjából a súlyfölösleg is problémának számíthat, nemcsak az alultápláltság.5.    Napi 20 percet tölts a napon!

Ebben az esetben a szoliban töltött hosszú percek nem számolandók. A húszperces napozás elősegíti a szervezetbe bevitt D-vitamin lekötését, amely az egészséges csontozat szempontjából fontos. Tekintve, hogy a napi D-vitamin adagot elég nehézkesen lehet táplálkozással fedezni, C-vitamin vagy kálcium társaságában szokás azt tabletta formájában beszedni. 

Habár a napi félórás rutin kicsit meredeknek tűnik, hébe-hóba mégis süttessük magunkat egy kicsit, a sokfaktoros napozókrémet viszont ne hagyjuk otthon.

6.    Egyél sok banánt!

Habár perverz formájú gyümölcs nem a legegészségesebb fajtája között, viszont kifejezetten tápláló. A banán sok káliumot és többféle aminosavat is tartalmaz, ugyanakkor magas cukortartalma miatt az egyik legjobb antidepresszáns.

Legalább heti négy banánt ajánlott magunkba tömni, hogy garantáltan a hetedik mennyországban érezzük magunkat, de a tudósok arra is figyelmeztetnek, hogy 11 darabnál többet semmiképp ne együnk meg.

7.    Évente legalább 200-szor szexelj!

Ez utóbbi szabály az Oprah-showból ismert Mehmet Oz professzor agyából pattant ki. A doki állítása szerint az évi 200 vagy több orgazmust átélő nők lélekben 6 évvel fiatalabbak, mint kevesebbet élvező társaik. A feltevésben csupán az evidens paradoxon böki a csőrünket, hogy akkor 200 orgazmus vagy 200 coitus szükséges lelkünk üdvösségéhez.

A sokak által varázslónak tartott Ozt mi inkább Nagy szélhámosnak titulálnák tekintve, hogy a szexuális aktusok és a női orgazmusok száma  közé már a 90-es évek elejétől nem illik egyenlőségjelet tenni.


Központi adminiszrátor (manna.ro)


nyomtatható változat nyomtatható változat ajánlás e-mailben ajánlás e-mailben ugrás a lap tetejére ugrás a lap tetejére
 
Hírek Fórumok Szavazások  
Lord együttes

Interjú a Lord együttessel

Ajándékozás az üzleti életben
Az üzleti ajándék olyan figyelmességből adott dolog, amely kifejezi a két cég közötti üzleti barátságot
Megdöbbentő felfedezés!
Amerikai kutatók megállapították, hogy a strandolók bőréről vett vízminták 37 százaléka
Szexi kocsimosás
Az autómosók sokkal hatékonyabb, ha a nők igen kevés ruhát viselnek.
Golden Globes Awards 2013 - Hölgyek natúr színű ruhában

Végezetül a díjátadó legnépszerűbb színei,

Paris Hilton új projektje

Paris Hilton ismét új fába vágta képzeletbeli fejszéjét.

Legújabb közösségi őrületek – planking és owling
Az köztudott, hogy az emberi hülyeség határtalan,
A „hogyan utazz nővel autóban, ha ő vezet” tízparancsolata

Most térjünk vissza egy gondolat erejéig a legálisan „okos”, komoly vezetői tapasztalattal rendelkező fiúkra.

Sztárok- Pinocchio
Photoshop trükkök
A világ egyik legdrágább táskája: a Birkin
A celebek ruhatárának egyik kiegészítő darabja
Legyen a kezdőlapom | Hozzáadás a kedvencekhez | Médiaajánlat | Impresszum | Felhasználási feltételek | Szerzői jogok
Copyright © 2008. Citistar. - All rights reserved.