Belépés Regisztráció | Elfelejtett jelszó
2018. Október 22. Hétfő, Elöd
   
   
SZAKMAI ELIT DÍJÁTADÓ
KITÜNTETÉSEK - DÍJAK 2018
KITÜNTETÉSEK - DÍJAK 2017
KITÜNTETÉSEK - DÍJAK 2016
KITÜNTETÉSEK - DÍJAK 2015
KITÜNTETÉSEK - DÍJAK 2014
KITÜNTETÉSEK - DÍJAK 2013
KITÜNTETÉSEK - DÍJAK 2012
KITÜNTETÉSEK - DÍJAK 2011
EXKLUZÍV INTERJÚK
PR CÉGBEMUTATÓ
ÉLŐVILÁG - TERMÉSZET
AUTÓ - MOTOR
ESKÜVŐ
FASHION
GASZTRONÓMIA - KIVÁLÓ MAGYAR BORÁSZ
FOTÓ
ÉRDEKESSÉGEK - TATTOO
A világ legérdekesebb tetoválásai
Exclusive női tetoválások
Tudta?
Érdekes fotók
Őrület
Miami Tattoo Expo 2009 - Stephanie Fleischman - Női tetoválás
Piercings :: Max Brand
Érdekes tetoválások
Piercings :: Jonny Needles
Sexy-Tattoo-Girls
Tattoo érdekességek
Testékszerezés
Idiot Tattoos
Női tetoválások
Piercingek és tágítók
Hülye piercing
Sexy-Tattoo-Girls 18+
Bizarr party (Usa) 18+
OTTHON
SZÉPSÉG & EGÉSZSÉG
REG - ENOR INFO

CINESTAR - A CITISTAR.HU videogaléria
a Videótartalmak feltöltése folyamatban, a galéria hamarosan indul...

Mire költenek a magyar gazdagok?

Utánajártunk, mire költenek a magyar gazdagok. Belsőépítész, testőr, pszichológus, plasztikai sebész és life coach is szerepel a listán. Rácz Zsuzsa, a Coaching for You vezetője, Szurdi Linda belsőépítész és Dr. Lázár László személyvédelmi szakember számolt be a tapasztalatokról.Coaching vezetőknek, médiaszereplőknek

"Akik hozzám fordulnak, zömükben éppen azért keresnek, mert tudják, hogy ki vagyok, és azt is tudják, miben tudok segíteni" - mondja Rácz Zsuzsa. "Mivel a coaching maximálisan a bizalmon és diszkréción alapul, a szájhagyomány - vagyis az elégedett ügyfél - hozza az újabb ügyfelet"- mondja a Coaching for You vezetője, aki íróként is ismert.


Az üzleti coaching mellett személyi felkészítésre is költünk

Jellemzően középkorúak, vagy egy kicsit fiatalabbak, elsősorban vezető szerepben lévő nők és férfiak keresik Magyarországon a life coaching szolgáltatást. Természetesen a médiából ismert arcok közül is érkeznek kliensek, hiszen ebben a szférában dolgozóknak még jobban oda kell figyelniük a munka-magánélet egyensúlyának megteremtésére vagy megtartására, mondja Rácz Zsuzsa.

"Mindig konkrét problémával keresnek fel, és ezek a problémák általában összefüggenek a vezető szerepükkel vagy a karrierjükben történő változásokkal, amelyek meghatározzák a magánéletüket is. Komoly, tudatos munkába kerül, hogy vezetőként a családjukra, társukra és mindenekelőtt önmagukra is megfelelő figyelmet tudjanak fordítani" - teszi hozzá.

Természetesen akadnak jellegzetesen közép-kelet-európai problémák, amelyeknek társadalmi gyökereik vannak. Alapvetően azonban a vezető szerepben lévő embereknek hasonló problémáik vannak Európában és Amerikában is, bár a problémákra adott válaszok kultúra- és személyfüggőek - magyarázza a coach. Éppen az ideális, de egyben reális, szervezetre és személyre szabott megoldások megtalálásában tud segíteni a coaching.


A viszonylag új szolgáltatás költségei változók. Vannak a coachingban képzett és járatos szakemberek, akik egy átlagos pszichológusi vagy pszichiáteri óradíj másfél-kétszereséért már minőségi coaching szolgáltatást nyújtanak, ez az óradíj a magánszemélyként érkező ügyfeleknél értendő. Ennek az óradíjnak a sokszorosa is lehet a coaching díja, amennyiben a megbízó hazai nagyvállalat vagy multinacionális cég top menedzsere, mondja Rácz Zsuzsa. Tehát ezen szolgáltatás díjai körülbelül óránkét tízezer forintról indulnak, a felső határ nehezebben meghatározható. 


Együtt dolgozni a megrendelővel


Ha megtetszik egy dizájn, otthonra is akarják

Szurdi Linda belsőépítész tapasztalata szerint egyre többen veszik igénybe szakember segítségét életterük kialakításában. Az ésszerű érvek mellett nyilván szerepet játszik ebben az is, hogy a sok lakberendezési, életmód magazinban mindenki látja, hogyan csinálják ezt gazdagabb országokban.

"Vannak olyan ügyfelek, akik hozzák kedvenc lapjukat, és mutatják, pontosan milyen tereket szeretnének"- meséli Szurdi Linda. Ennyire nincs kőbe vésve mindenki elképzelése, de akinek sok pénze van, az általában tudja, mit szeretne otthonában látni. Azonban mindenki meggyőzhető valamennyire, és általában a megrendelő és a szakember közös ötleteléséből, munkájából szerencsés kompromisszum születik - meséli a tervező.

A belsőépítész munkájának ára sok összetevőtől függ, például attól, hogy teljesen új berendezés kerül az adott térbe, vagy csak "felfrissítik" azt. Körülbelül ötezer forintos négyzetméterárról indul a tarifájuk, a felső határ nincs megszabva.

Annak, akinek soknak tűnik egy száz négyzetméteres lakás újragondolásáért félmillió forintot kiadni, érdemes átgondolnia néhány dolgot. Azt, hogy akár több hónapot is dolgozik a terveken a dizájner, vagy azt, hogy a szakember hasznos ötleteivel, trükkjeivel sokat spórol a tulajdonosnak.

A profi védelem ára


Profi felszereléssel több kerül

"A védelem nem olcsó, hiába keres meg valaki azzal, hogy óránként 650 forintból szeretné megoldani, mert ennyit fizetnek egy biztonsági őrnek" - mondja Dr. Lázár László személyvédelmi szakember. Ez egyébként ritkaság, a kuncsaftok általában tisztában vannak azzal, hogy a komoly szolgáltatásnak ára van.

Az ár alapvetően két összetevőn múlik, az élő erőn és a technikai felszereltségen, és 4500 forint/fő/óráról indul. Akár óránként 100 ezer forint is lehet, ha jól felszerelt, kisebb csapat vigyáz valakire, amelynek tagjai felderítik, előkészítik és biztosítják a terepet.

Általában üzletemberek, csoportok és hazánkban tartózkodó külföldiek veszik igénybe a profi védelmi szolgáltatást. Egy saját csapattal érkező szaúdi herceg itteni, helyi viszonyokat ismerő védelme napi öt-nyolcmillió forint volt, emellett fizette saját embereit is.

Nincs mindenkinek igazán szüksége a védelemre, van olyan, aki csak nagyzási hóbortból fogad fel embereket maga mellé, meséli Dr. Lázár László. És vannak furcsa esetek is, ilyen azé az üzletemberé, aki a tárgyalások utáni éjszaka a feleségének kért védelmet. Így bulizhatott szabadon (igaz, testőrök nélkül), és attól sem kellett tartania, hogy az asszony megzavarja.

Az új orr és a lelki egyensúly

A plasztikai sebész kiválasztásában anyagiak és az orvos ismertsége is szerepet játszik, derül ki egy korábbi cikkünkből. Az anyagokról és eljárásokról való tájékozódásnak is legalább ilyen fontos szerepe van, mielőtt valaki műtétre szánná el magát.


Ha a méret a lényeg

Thaiföldön egy szimpla mellnagyobbítás ára 300 ezer forint körül alakul, ami körülbelül az itthoni ár fele, mondta el a Deluxe-nak Dr. Sashegyi Mihály plasztikai sebész. Testünkön azonban nem érdemes spórolni, az ottani anyagok minősége kérdéses, és arra sincs garancia, hogy probléma esetén tudunk kihez fordulni.

Míg egy orrplasztika átlagos ára Nagy-Britanniában 3-4 ezer font (mintegy egymillió forint), addig Horvátországban 1500 fontba (440 ezer forintba), Indiában 850 fontba (250 ezer forintba) kerül, nálunk negyed- és félmillió forint között alakul az ára. A mellnagyobbítás 700-900 ezer, az arcplasztika 500-700 ezer forint Magyarországon.

"Ha valaki nyitott és hajlandó együtt dolgozni a probléma megoldásán, akár három hónap is elég, hogy megfelelő szintre kerüljön a lelki egyensúlya" - nyilatkozta Janovszki István pszichológus lapunknak egy korábbi cikkünkkel kapcsolatban. A találkozások heti egy alkalommal történnek, ezek alatt az ügyfél a pszichológus kérdésein keresztül szembesül saját hibás viselkedésével, amiket magának kell megoldania, hogy átértékelhesse az eddigi életét, cselekvéseit.

Az árak 5-15 ezer forint között mozognak terápiás ülésenként. De egy szép új autó, vagy a lakás berendezésének lecserélése is segíthet a szakember szerint. Utóbbi esetben számolnunk kell egy belsőépítész díjával is.

Központi adminiszrátor (deluxe)


nyomtatható változat nyomtatható változat ajánlás e-mailben ajánlás e-mailben ugrás a lap tetejére ugrás a lap tetejére
 
Hírek Fórumok Szavazások  
Porszívó és gázolaj - 5 bizarr vágykeltő módszer
Nemcsak házi sztriptízzel és internetes pornóval csigázhatjátok fel egymást.
Ki vigyáz a férfiakra?
Ki más tenné ezt meg, mint a nők? Hiszen a teremtés koronáját legfeljebb csak az influenza
Escada őszi kollekció
Klasszikus, nőies, ám túlontúl szürke (szó szerint és átvitt értelemben egyaránt) az Escada őszi kollekciója.
Fehér fogak, természetesen

Gondolta volna, hogy a legjobb fogfehérítő a zöld?

A férfi erogén zónái
30 erogén zóna a férfi testén
Nem csak prostik hobbija - Ügyvédnők és könyvvizsgálók a rúdon
Egyre nagyobb rajongótábora van Magyarországon is a rúdtáncnak, a poledance-nek.
A világ legfurcsább kávézói
Ön megkóstolná a világ legdrágább kávéját,
Sexi 18+
Az erotikus tartalom miatt az oldalt csak 18 éven felüliek látogathatják!
Veszélyben a Föld? Az oroszok űrhajót küldenének egy aszteroida ellen + Képek
Oroszország kész űrprogramot indítani annak érdekében,
Fülledt erotika 18+
Az erotikus tartalom miatt az oldalt csak 18 éven felüliek látogathatják!
Legyen a kezdőlapom | Hozzáadás a kedvencekhez | Médiaajánlat | Impresszum | Felhasználási feltételek | Szerzői jogok
Copyright © 2008. Citistar. - All rights reserved.