Belépés Regisztráció | Elfelejtett jelszó
2018. November 15. Csütörtök, Albert, Lipót
   
SZAKMAI ELIT DÍJÁTADÓ
KITÜNTETÉSEK - DÍJAK 2018
KITÜNTETÉSEK - DÍJAK 2017
KITÜNTETÉSEK - DÍJAK 2016
KITÜNTETÉSEK - DÍJAK 2015
EXKLUZÍV INTERJÚK
PR CÉGBEMUTATÓ
AUTÓ - MOTOR
FASHION
GASZTRONÓMIA - KIVÁLÓ MAGYAR BORÁSZ
FOTÓ
ÉRDEKESSÉGEK - TATTOO
A világ legérdekesebb tetoválásai
Exclusive női tetoválások
Tudta?
Érdekes fotók
Őrület
Miami Tattoo Expo 2009 - Stephanie Fleischman - Női tetoválás
Piercings :: Max Brand
Érdekes tetoválások
Piercings :: Jonny Needles
Sexy-Tattoo-Girls
Tattoo érdekességek
Testékszerezés
Idiot Tattoos
Női tetoválások
Piercingek és tágítók
Hülye piercing
Sexy-Tattoo-Girls 18+
Bizarr party (Usa) 18+
OTTHON
SZÉPSÉG & EGÉSZSÉG

CINESTAR - A CITISTAR.HU videogaléria
a Videótartalmak feltöltése folyamatban, a galéria hamarosan indul...

16 éves lányát botoxozza a Barbie-vá műtött nő

A háromgyerekes Sarah Burge eddig több százezer fontot költött plasztikai műtétekre, nem meglepő, hogy 16 éves lánya meg már botoxoztat. Az anya azt mondja, nem akart álszent lenni, és eltiltani lányát a beavatkozásoktól, sőt, ő maga adja be gyermekének az injekciókat.

Anya és lánya úgy véli, ez a megoldás sokkal jobb, mintha a tinédzser sok kortársához hasonlóan, szülei tudta nélkül vágna bele plasztikai beavatkozásokba. A szakértők szerint ugyanakkor a túlzásba vitt botoxhasználat, valamint az internetről vásárolt anyagok komoly veszélyt rejtenek magukban.

Tavaly augusztusban számoltunk be arról a háromgyermekes brit édesanyáról, aki összesen ötszázezer fontot (kb. 147 millió forintot) költött arra, hogy elérje az általa tökéletesnek tartott külsőt, a Barbie-babáét . Ilyen családi háttérrel nem csoda, ha tizenhat éves lánya lett a legfiatalabb brit, aki botoxot használ - számol be róla a Daily Mail.

masons youngest botox 050030476

Hannah Burge arcába először tizenöt éves korábban injekcióztak a ránctalanító idegméregből egy spanyol klinikán. Édesanyjának természetesen nem volt kifogása a beavatkozás ellen, sőt, azóta két alkalommal ő maga vette kezelésbe lánya arcát. Igaz, a felnőtteknek szánt adagnak csak a felét kapja egyelőre. Hiszen még gyerek.

Idegesítő vonalak

A brit tinédzser állítása szerint két okból vágyott a botoxra: egyrészt a ránctalanító hatása miatt, másrészt mert az iskolájában mindenki arról beszélt, hogy ki akarják próbálni ezt a beavatkozást.

masons youngest botox 120030483
Hannah Burge (16) és édesanyja Sarah Burge (49)

„A szájam körül és a homlokomon volt pár vonalka, ami nagyon zavart. A külső nagyon fontos számomra, és nem szeretném, ha 25 évesen csúnya és elgyötört lennék. Pár barátom azt állította, hogy felnőttkorban annál kevesebb ránca lesz az embernek, minél hamarabb botoxoztatni kezdi az arcát” – nyilatkozta Hannah Burge.

Az őszinteség fontos

Örülök annak, hogy Hannah őszintén beszélt velem erről a témáról. Nem szeretném, ha a tudtom nélkül vállalkozna ilyesmire. Mindent elmeséltem neki a beavatkozásról, és úgy érzem, hogy igazán felelősségteljesen viselkedtem. Tudom, hogy ezen sok szülő elszörnyed, de ezzel megóvni próbálom a lányom attól, hogy valami hentes kezei közé kerüljön. Másrészt nekem is nagyon sok szépészeti beavatkozásom volt, így igen álszent lennék, ha a lányomnak megtiltanám, hogy kövesse a példámat” – nyilatkozta a felelősségteljes anya, Sarah Burge, akinek egyébként szám szerint száz beavatkozása volt; többek közt implantátumokat ültettek be az arcába és az állába, végeztek rajta némi zsírleszívást is, és háromszor varratta fel az arcát.

Veszélyes is lehet

Fazel Fatah, a Plasztikai Sebészek Brit Szövetségének elnöke megdöbbentőnek találja, hogy valaki az internetről vásárol botoxot, és azt beadja saját, tizenhat éves lányának. Hozzátette, hogy igen káros következményei lehetnek annak is, ha valaki túl sokszor injekcióztat botoxot az arcába; könnyen előfordulhat, hogy egy idő után a kezelés nem lesz elég hatásos, vagy eltorzul a páciens arca, esetleg bénulás, kettős látás lép fel.

Ilyen volt és ilyen lett Sarah Burge, aki élő Barbie-babává műttette magát

Úgy tűnik, hogy ezek a kellemetlen mellékhatások nem igazán zavarják a tizenéves lányt, aki most azt tervezi, hogy édesanyja közreműködésével az ajkait is feltölteti. „Több olyan lányt is ismerek, akik a szüleik tudta nélkül vállalkoztak ilyen beavatkozásokra, és szerintem ez igen veszélyes. Édesanyám segítségével biztos, hogy nem lesz kifejezéstelen, porcelánbaba-szerű arcom idősebb koromban, és nem kell majd aggódnom a ráncok miatt sem” – véli Hannah Burge.


Központi adminiszrátor (velvet)


nyomtatható változat nyomtatható változat ajánlás e-mailben ajánlás e-mailben ugrás a lap tetejére ugrás a lap tetejére
 
Hírek Fórumok Szavazások  
Interjú Horacsek Ági sminkmesterrel

Exkluzív interjú

A legdurvább japán szépségtrükkök
Az elmúlt évtizedekben számos egészséges életmódra irányuló módszert köszönhettünk Japánnak.
A világ legérdekesebb tetoválásai
Az Alcatraz története
Minden idők leghírhedtebb börtöne a San Franciscói öbölben fekvő Alcatraz.
Megdöbbentő felfedezés!
Amerikai kutatók megállapították, hogy a strandolók bőréről vett vízminták 37 százaléka
Mi a különbség a nők és a férfiak között?
A nők és a férfiak különböznek egymástól, ez vitathatatlan és szemmel látható tény.
Szemet gyönyörködtető desszertek az asztalokon
Szóval, ha ön tervez egy elegáns esküvőt, egy furcsa születésnapot, vagy egy elegáns eljegyzést,
A skót whisky története
Összefoglaljuk, mit érdemes tudni a whiskyről,
Veszélyes-e a mikrohullámú sütő?
A mikrohullámú sütőben elkészített élelmiszer ugyanolyan ízletes,
Úszógumi és fürdőruhaszezon
Lassan beköszönt a fürdőruhaszezon, aminek teljes szívből csak azok tudnak örülni, akik lelkiismeretesen végigsportolták a telet
Legyen a kezdőlapom | Hozzáadás a kedvencekhez | Adatkezelési tájékoztató | Impresszum | Felhasználási feltételek | Szerzői jogok
Copyright © 2008. Citistar. - All rights reserved.