Belépés Regisztráció | Elfelejtett jelszó
2018. Október 22. Hétfő, Elöd
   
   
SZAKMAI ELIT DÍJÁTADÓ
KITÜNTETÉSEK - DÍJAK 2018
KITÜNTETÉSEK - DÍJAK 2017
KITÜNTETÉSEK - DÍJAK 2016
KITÜNTETÉSEK - DÍJAK 2015
KITÜNTETÉSEK - DÍJAK 2014
KITÜNTETÉSEK - DÍJAK 2013
KITÜNTETÉSEK - DÍJAK 2012
KITÜNTETÉSEK - DÍJAK 2011
EXKLUZÍV INTERJÚK
PR CÉGBEMUTATÓ
ÉLŐVILÁG - TERMÉSZET
AUTÓ - MOTOR
ESKÜVŐ
FASHION
GASZTRONÓMIA - KIVÁLÓ MAGYAR BORÁSZ
FOTÓ
ÉRDEKESSÉGEK - TATTOO
OTTHON
SZÉPSÉG & EGÉSZSÉG
REG - ENOR INFO

CINESTAR - A CITISTAR.HU videogaléria
a Videótartalmak feltöltése folyamatban, a galéria hamarosan indul...

6 hely, ahol találkozhatsz az igazival

Hol ismerheted meg az igazit? Bárhol, a világ tele van lehetőségekkel. De ahhoz, hogy megtaláld a párodat, a véletlennek, a sorsnak, és a szerencsének is melléd kell szegődnie. Segítsünk egy kicsit Cupidónak: összegyűjtöttünk néhány helyet, ahol garantáltan összefuthattok!

Ahhoz, hogy megtaláld azt a bizonyos herceget, jókor kell a jó helyen lenned - tartják. És csak idő kérdése, hogy rád találjon a nagy szerelem. Ezért ne csak ülj otthon és várj a sorsdöntő találkozásra, hanem tegyél is valamit.

1. Instant szerelem

Ha nem vagy az a kimondottan izgő-mozgó típus, mert például egész nap a gép előtt ülsz, akkor is van esélyed megtalálni az Igazit. Az internet számtalan lehetőséget kínál az ismerkedésre. Chat- szobák, partnerkeresők… csupán beírod az elképzelt férfi paramétereit, és máris millió potenciális férjjelölt adatlapja tárul a szemed elé. S ha gondban vagy azzal, hogy jellemzést írj saját magadról, már van néhány olyan oldal is, ahol még ezt is megoldják helyetted.

2. Lakossági tájékoztatón

A szokásos havi gyűléseken is megismerheted a nagy Ő-t. Ez jó alkalom, hogy megismerd a szomszédaidat, és legyen kihez fordulni, ha elfogyott otthon a cukor vagy a vegeta, és nincs a közelben kisbolt. És lehet az is, hogy akit keresel, éppen most költözött a melletted lévő lakásba.

3. Kölcsön kutya visszajár

„A barátnőm egy hétre elutazott, és megkért, hogy viseljem gondját házi kedvencének. A kutyus már az első napon barátságot kötött egy kis Labrador lánnyal. Én pedig a gazdájával” – meséli Panni.

A kutyasétáltatás jó indok arra, hogy kimozdulj, és ne otthon gubbassz a tévé előtt. Az ismerkedés ezen módjánál egyszerűbb szinte nincs is, hiszen a kutya megteszi helyetted az első lépést:  összebarátkozik egy hasonszőrűvel, s innentől már csak egy hajszál (vagy szőrszál?) választ el attól, hogy a srác elkérje a telefonszámodat.

4. Kávé és szerelem

Anna egy kávézóban ismerte meg a nagy Ő-t: „Minden reggel egy - a munkahelyemhez közeli - kávézóban iszom meg a fketémet. Itt találkoztam Norbival is: a velem szemben lévő asztalnál ült, és le sem bírtuk venni a szemünket egymásról. Magas volt, jóképű és nagyon csinos. Néhány napon át szemezgettünk, mígnem egyszer összegyűjtötte a bátorságát, odajött hozzám, és megkérdezte, leülhet-e mellém. Mondanom sem kell, aznap nagyon elkéstünk mindkettten.  Egy hónapja összebútoroztunk, és azt hiszem a lánykérés sem sokáig várat már magára!”

5. Ebéd a parkban

De ha reggel nincs időd beülni sehova, az ebédszünet is jó megoldás lehet. Kivételesen ne a gép előtt fogyaszd el az ebédedet, hanem mozdulj ki!  Egyrészt hasznos, mert friss levegőn vagy, másrészt ez is egy lehetőség arra, hogy találkozzatok. Ülj le egy padra a közeli parkban, vagy engedj meg magadnak egy rövid pikniket. Ha minden percben rohansz, lehet, hogy elszalasztod azt a bizonyos nagy találkozást.

6. Egyszemélyes vacsora

A helyi kisközért is tartogathat számodra meglepetéseket, de ha mindig instant ételt rendelsz, ráadásul telefonon, nemigen adod meg az esélyt a találkozásra. Ha egyedül vagy, főzz magadnak egy finom vacsorát estére, és lehet, hogy éppen a zöldségespult mellett találod meg a nagy Ő-t.

„Életemben először tévedtem be abba a boltba, ahol Zoltán volt az egyik pénztáros - meséli Maja. - Kicsit elmosolyodtam, mert női kasszásokhoz voltam szokva. Vettem mindenféle finomságot: sajtot, bort, csokoládét, és egy filmet. Romantikus estének ígérkezik… - mondta. Egyedül leszek – válaszoltam, s innen már minden ment a maga útján: másnap este betértem a boltba, s összeszedve minden bátorságomat megkérdeztem, hogy mikor végez. Zárás után feljött hozzám, és azóta tőlem jár dolgozni…”Központi adminiszrátor (nana)


nyomtatható változat nyomtatható változat ajánlás e-mailben ajánlás e-mailben ugrás a lap tetejére ugrás a lap tetejére
 
Hírek Fórumok Szavazások  
A japán konyha
Sehol nem fordítanak olyan nagy gondot az ételek felszolgálására, mint Japánban.
Barnító diéta
Ábrándozol a barna bőrről, de félted? Nem akarsz foltosan barnulni, félsz az egyre vékonyodó ózonrétegtől?
20 trendi farmer tavaszra - A kedvenc darabok
A farmerdivat valósággal kényezteti a nőket.
Britney Spears Covers V Magazine
Nyilvánosságra került néhány kép a hamarosan megjelenő V magazinról,
Jól fizetett profik voltak a római gladiátorok
Az ókori Róma amfiteátrumaiban harcoló gladiátorok
Otthon japán szellemben
A távol-keleti hagyományoknak megfelelően emeltette ezt a budai házat korábbi tulajdonosa.
Fürdőszoba
A fürdő ma már nem csupán a tisztálkodás, de a kikapcsolódás, az ellazulás színtere is.
Megéri-e a flört és ami utána jöhet?
Huncutságra készülve, vagy előrelátó óvatossággal mérlegelheted: kikerülhető a flört az életedben,
Nyárias és szexi! Halle Berry mintás maxiruhában járta Los Angeles utcáit
A dögös sztármami kislányával, Nahlával vásárolgatott, mindketten lenge, nyárias ruhát viseltek.
Candice Swanepoel bikinis fotói
Candice Swanepoel(született 1988.október 20-án) dél-afrikai topmodell,
Legyen a kezdőlapom | Hozzáadás a kedvencekhez | Médiaajánlat | Impresszum | Felhasználási feltételek | Szerzői jogok
Copyright © 2008. Citistar. - All rights reserved.