Belépés Regisztráció | Elfelejtett jelszó
2018. Október 22. Hétfő, Elöd
   
   
SZAKMAI ELIT DÍJÁTADÓ
KITÜNTETÉSEK - DÍJAK 2018
KITÜNTETÉSEK - DÍJAK 2017
KITÜNTETÉSEK - DÍJAK 2016
KITÜNTETÉSEK - DÍJAK 2015
KITÜNTETÉSEK - DÍJAK 2014
KITÜNTETÉSEK - DÍJAK 2013
KITÜNTETÉSEK - DÍJAK 2012
KITÜNTETÉSEK - DÍJAK 2011
EXKLUZÍV INTERJÚK
PR CÉGBEMUTATÓ
ÉLŐVILÁG - TERMÉSZET
Állatvilág
Kutyák - Kutyakozmetika
Hobbiállatok
Érdekességek
Horgászat
Interjú Both Zoltán hüllőszakértő és vadállatbefogóval
Egyesület
AUTÓ - MOTOR
ESKÜVŐ
FASHION
GASZTRONÓMIA - KIVÁLÓ MAGYAR BORÁSZ
FOTÓ
ÉRDEKESSÉGEK - TATTOO
OTTHON
SZÉPSÉG & EGÉSZSÉG
REG - ENOR INFO

CINESTAR - A CITISTAR.HU videogaléria
a Videótartalmak feltöltése folyamatban, a galéria hamarosan indul...

Kiegészítők a leggazdagabb magyar kutyáknak

Az állatkiegészítők kollekciója folyamatosan bővül, és egyre több neves divatmárka kapcsolódik be ebbe az üzletágba is. Szerencsére, hiszen a dizájntermékek ezen a területen is jóval esztétikusabbak, mint hagyományos társaik.

A kutyaruhák és a különböző kiegészítők kelléktára mára hatalmasra duzzadt, a cipőktől, nyakláncoktól és alsóneműktől kezdve már mindent beszerezhet egy kutyatulajdonos házi kedvencének.

Sokan már túlzásba is viszik a dolgot, és kutyájuk inkább egy cirkuszi majomra hasonlít, mint egy négylábú állatra. Gondoljunk csak Paris Hiltonra, aki kiállítási tárgyként hurcolja magával mindenhová apró ölebét.

Természetesen van pozitív minta is, nem kell lemondani a hordozótáskákról és a különleges nyakörvekről sem, de inkább ajánlottak ebben az esetben is a luxuscégek visszafogott termékei.

A neves divatházak ismerik a mondást: a kevesebb több, és tudják, ha már egy állattal az oldalunk közlekedünk, az elég látványos a rózsaszín, csillogó hordozók nélkül is. A következőkben a divatházak által kínált, ízléses kutyakiegészítők között keresgéltünk.

Luxushordozók

Deluxe.hu
Belülről mindegyik sötét

A kutyahordozóknál van a legkönnyebb dolgunk, hiszen sok olyan márka kínálatában is találhatunk egy-egy darabot, amely amúgy nem szakosodott háziállatokra. Tökéletes példa erre a Burberry, a Louis Vuitton és a Chanel.

Mindhárom divatház termékei között szerepelnek kutyatáskák. A Burberry klasszikus kockás hordozója távol áll a hagyományos táskáktól, az elején felnyitható kis rácsos ablak gondoskodik arról, hogy ne fulladjon meg odabent kedvencünk. Hasonló modellje van a Chanelnek is, talán kicsit masszívabbnak tűnik, sötét steppelt anyagával inkább egy utazóládára emlékeztet.

A Louis Vuitton többféle típust kínál a gazdiknak, egy - az előzőekhez hasonló - bőröndszerű és egy táska fazonú hordozót. Utóbbi akár tényleg lehetne egy egyszerű válltáska is.

A Gucci az a márka, ahol külön "Pet" kollekció is található. A dupla G logó természetesen nélkülözhetetlen eleme a kutyahordozóknak is. Az olasz márka szinté kétfajta válltáskát ajánl, az egyik kicsit férfiasabb, fekete alapon piros-zöld pántú, míg a bézsszínű nagyobb méretű és nőiesebb stílusú. A táska elején kicipzározható résznél tudjuk szabályozni, hogy kedvencünk mennyire láthasson ki a hordozóból.

Logós ágyak

Deluxe.hu
Nem mindegy, miben alszik

Ha valaki azt hiszi, hogy a pedigrés ebek beérik holmi kasmírtakaró fekhellyel, az téved. Tudják ezt a divatházak, illetve az erre szakosodott cégek is. A Gucci-kedvelő gazdik kutyája biztosan G logós matracon fekszik, amit ráadásul össze is lehet tekerni utazás esetén.

A Saks áruházakban kapható Harry Barker termékek között természetesen párnázott kutyafekhelyek is vannak. A szögletes csíkos kicsit fiúsabb darab, míg a halványzöld ágy már unisex, bár hogy meddig marad meg eredeti színe ebben az esős őszben az kérdéses. Egyik nagy kedvencünk egy kicsit színesebb darab, egy pop-art hangulatú párna, amelyen egy jól megtermett kutya található.

És végül azokra az ebekre is gondoltak, akik folyton letornásszák magukat fekhelyükről, így egy háttámlával rendelkező sötétbarna ágyat is vehetünk a kedvencünknek. A praktikus, sötét alapszínre itt is kutyamintákat tettek, amelyek messziről inkább apró csontoknak tűnnek.

Dizájner csecsebecsék

Deluxe.hu
Luxuskiegészítők kutyáknak

Ha nem is mélyen, azért érintenünk kell a kutyáknak szánt kiegészítők hatalmas kínálatát. Itt most nem az extrém kalapokról és nevetséges Halloween-jelmezekről lesz szó, hanem kicsivel hétköznapibb tárgyakról, amelyek nem csinálnak bohócot kedvenceinkből.

Itt vannak például a nyakörvek és a pórázok. A Gucci termékei között találhatunk bőrből készült pórázt is, a táskáknál már említett zöld-piros színkombinációval. Ha ennél "lányosabb" darabot szeretnénk kutyánknak, akkor választhatunk Gucci logós nyakörvet, ahol a "G" betűk szívvé fonódnak össze.

Minden háziállatnak szüksége van egy medálra, amelyen szerepelnek az adatai, a Gucci egy exkluzív, csont alakú nyakbavalót álmodott meg Swarovski kristályokkal kirakva.

Roberto Cavalli ennél sokkal feltűnőbb kollekciót ajánl nekünk. A királykék lakk és a párducminta párosításával készült póráz nem hétköznapi darab, és még ehhez hozzávehetjük a zöld lakk nyakörvet is, amelyen hatalmas aranymasni található. Azonban nem minden Cavalli kutya kiegészítő ilyen feltűnő, visszafogottabb, fekete ruhát is vehetünk kisebb termetű háziállatunknak.

Kétségtelen, hogy ma már számos olyan kutyafajta létezik, amely megbetegedne, illetve elpusztulna a téli hidegben, így muszáj ruhát adni rá. Ez a Cavalli logós darab a használható fazonok között van, ami nemcsak jól néz ki, hanem véd is a hűvös idő ellen.

A Gucci online butikjában mindent megtalálhatunk, 1430 dollárért (265 ezer forintért) vehetünk logós bézs kutyatáskát, de egy férfiasabb darab csak 895 dollár (176 ezer forint).

A többi márka hordozóival bajban vagyunk, hiszen nem lehet a hivatalos honlapokon kapni, a legtöbbet licitálós oldalakon találni, ilyen a Chanel bőrönd, amelynek kikiáltási ára 160 dollár (31 ezer forint), a Burberry hordozóé pedig 105 dollár (21 ezer forint). Természetesen ezek az árak folyamatosan változnak, érdemes nyomon követni őket, mivel hazánkból is rendelhetünk. A Louis Vuitton merev bőröndszerű hordozó 225 dollár (44 ezer forint), a kutyatáskáért 237 dollárt (47 ezer forintot) kell fizetnünk. Minden hasonló licitálós rendelésnél érdemes meggyőződni a termék valódiságáról, hiszen nagyon sok utánzat található az interneten.

A fekvőhelyek már könnyebben elérhetőek, a Gucci ára a hivatalos weboldalon 295 dollár (58 ezer forint). A Harry Barker kutyaágyak az amerikai Saks áruházaknál rendelhetőek meg, a csíkos 26 ezer forint, a kör alakú halványzöld pedig 14 ezer forint. A pop-art, színes és sötétbarna kutyáknak készült fekhelyeket egy háziállatokra specializálódott oldalon szerethetőek be, a színes darab ára 126 dollár (25 ezer forint), a háttámlás, kör alakú ágy pedig 259 dollárba (51 ezer forintba) kerül.

A kiegészítők terén is az internetes rendelésekre kell támaszkodnunk. A Gucci fiús bőr póráza 450 dollár (89 ezer forint), a masnis nyakörv 270 dollár (53 ezer forint), a Swarovski medál pedig 140 dollár (28 ezer forint). A feltűnőbb, Roberto Cavalli királykék lakk póráz 160 euró (44 ezer forint), a zöld nyakörv 190 euró (52 ezer forint). Ha Cavalli ruhát szeretnénk kedvencünknek, az 220 euróba (60 ezer forintba) kerül. Szintén a Sakstól lehet rendelni kicsivel lányosabb, Juicy Couture pórázt 11 ezer forintért.

Központi adminiszrátor (deluxe)


nyomtatható változat nyomtatható változat ajánlás e-mailben ajánlás e-mailben ugrás a lap tetejére ugrás a lap tetejére
 
Hírek Fórumok Szavazások  
Partizz a kutyáddal!
Amerikában megnyílt az első klub, amelyet kimondottan kutyák számára terveztek.
A világ legnagyobb kártyavára! Fotó, videó!
Az amerikai Bryan Berg saját rekordját megdöntve felépítette a világ legnagyobb kártyavárát,
12+1 megdöbbentő divatesemény az elmúlt évtizedből
Kokainbotrányok, táskák, divatirányzatok és ikonok születése.
Moszkvai autók retusálva
Auto Graffiti
Mint hal a vízben: egészség és halfogyasztás
A táplálkozási trendek világszerte megfigyelhető változása (a szükségesnél több energia- és kevesebb rostbevitel)
Sexy 18+
Az erotikus tartalom miatt az oldalt csak 18 éven felüliek látogathatják!
Sokkoló luxusautók Genfben
Bizonyos értelemben sokkoló hatású az idei Genfi Autószalon,
Aria beach szépe 18+
Az erotikus tartalom miatt az oldalt csak 18 éven felüliek látogathatják!
Döbbenetes: zenelejátszó a magzatoknak!
Kanadai találmány az az iPod, amelyet övként a kismama a hasára csatol, s így a magzat kellemes zenét hallgathat még mielőtt a gyerek megszületne.
Lakhely: Stúdió 804 Off-Grid House galériája
Kép: 3716 Springfield, LEED platinalakhely, Előre gyártott , Studio 804,-rácsháló
Legyen a kezdőlapom | Hozzáadás a kedvencekhez | Médiaajánlat | Impresszum | Felhasználási feltételek | Szerzői jogok
Copyright © 2008. Citistar. - All rights reserved.