Belépés Regisztráció | Elfelejtett jelszó
2018. Május 27. Vasárnap, Hella
   
   
SZAKMAI ELIT DÍJÁTADÓ
KITÜNTETÉSEK - DÍJAK 2018
KITÜNTETÉSEK - DÍJAK 2017
KITÜNTETÉSEK - DÍJAK 2016
KITÜNTETÉSEK - DÍJAK 2015
KITÜNTETÉSEK - DÍJAK 2014
KITÜNTETÉSEK - DÍJAK 2013
KITÜNTETÉSEK - DÍJAK 2012
KITÜNTETÉSEK - DÍJAK 2011
EXKLUZÍV INTERJÚK
PR CÉGBEMUTATÓ
ÉLŐVILÁG - TERMÉSZET
AUTÓ - MOTOR
ESKÜVŐ
FASHION
GASZTRONÓMIA - KIVÁLÓ MAGYAR BORÁSZ
FOTÓ
ÉRDEKESSÉGEK - TATTOO
OTTHON
SZÉPSÉG & EGÉSZSÉG
REG - ENOR INFO

CINESTAR - A CITISTAR.HU videogaléria
a Videótartalmak feltöltése folyamatban, a galéria hamarosan indul...

Úszógumi és fürdőruhaszezon

Lassan beköszönt a fürdőruhaszezon, aminek teljes szívből csak azok tudnak örülni, akik lelkiismeretesen végigsportolták a telet és nem engedték meg maguknak azt a luxust, hogy pocakot eresszenek és úszógumit növesszenek. Mindenki másnak igazi rémálom, legalábbis az első pár hét, ameddig vissza nem nyerik a formájukat, mert nem elég, hogy a szőrtelenítéssel és a narancsbőrrel is meg kell küzdeni, de a nem lehet figyelmen kívül hagyni, az esetleges nagy vagy kicsi mellett és a nem kívánatos pocakot sem. Borsastylist ezért ezt a hetet a fürdőruhaszezonnak szenteli, átrágjuk magunkat, hogy mit tehet az, akinek kicsi és az akinek nagy a melle, és arról sem feledkezünk meg akinek a téli felesleg a hastájékra költözött.

Megoldások kis mellre

Nem árulunk el titkot, hogy a lapos mellkason csak a szivacsbetét segíthet kellő hatékonysággal. Aki csalni szeretne, mert valamiért nem bírja elfogadni a kisebb mellett, bármilyen betéttel ellátott felsőrésszel próbálkozhat, ha nem kényelmetlen az neki. A legújabb, legtrendibb fürdőruhákban már - a melltartókhoz hasonlóan - egy kis zseb is található, ahova bekerülhet egy speciális szilikonbetét is, ami legalább egy méretet dob a mellünkön. Kétség kívül ez a lehető leghatékonyabb megoldás, azonban csak akkor válik be, ha nem a parton frizbizős, medencébe ugrálós nyaralók közé tartozol, ugyanis hiába tűnik bombabiztosnak a gondosan elhelyezett szilikonbetét, egy óvatlan pillanatban simán a homokban landolhat a dekoltázstuning.A másik lehetőség a Baywatchból ismert háromszögmelltartó, de senki ne a Pamela Anderson által viselt falatnyi darabra gondoljon, ugyanis az csak szilikonmellen áll jól, kis mellű csajoknak jöhet a háromszög felsőrész de kizárólag akkor, ha szivacsbetéttel van megvastagítva. (Szerintünk ez a kis erősítés a fentiekkel ellentétben még simán bevállalható.) Kis mellre a pánt nélküli felsőrész is alkalmazható, hiszen ebben az esetben nincs sok tartani való...

Lehetőségek nagy mellre

Ha valakinek nagy a melle, és áll, mint a cövek, akkor egyrészt kezdjen el szépen lassan örülni magának, másrészt válasszon hagyományos, szigorúan betét nélküli háromszög melltartót. Azonban, ha a gravitáció miatt már elkezdtek megereszkedni a mellek, akkor csak a merevítős megoldások jöhetnek szóba, ezek ugyanúgy néznek ki, mint egy hagyományos melltartó, csak az anyaga más. Az is fontos, hogy a melltartó pántja kellően erős és vastag legyen, ugyanis egy vékony megkötő nem sokat segít a helyzeten.Ha nagy mellre keresünk fürdőruhát, akkor az a legfontosabb, hogy megfelelően tartsa a kebleket, ez nemcsak esztétikai, de kényelmi szempontból is fontos. Mivel a fürdőruhafelső még a nagyobb mellek tekintetében is apró ruhadarabnak számít, bármi szóba jöhet, a  minták nem nehezítik meg a döntést.

Pocakra és úszógumira

Bár erre a két problémára kétség kívül a torna a legjobb megoldás, azonban ha hirtelen kell orvosolni a dolgot, akkor csak a fürdőruhafazonokkal lehet trükközni. Akin a téli felesleg még megmaradt, az válasszon egyrészes, vagy hosszított felsőrészes fürdőruhát. Az egyrészes darabok közül mindenképpen a hagyományos fazonok jöhetnek csak szóba, az itt-ott kivágott aszimmetrikus darabok a látszat ellenére megkövetelik a tökéletes alkatot. Az is fontos szempont, hogy kellően vastag anyagból készüljön a fürdőruha, ugyanis a vékony, nyúlós anyagok nem sokat segítenek a helyzeten.A másik megoldás viszonylag új keletű, mostanában egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek a hosszított felsőrészes fürdőruhák, ezeket nagyjából úgy kell elképzelni, mint egy hagyományos bugyit és egy melltartórésszel ellátott trikót. Ez ugyan nem annyira hatékony, mint egy egyrészes fürdőruha, de a kisebb pocakot eltakarhatja. A minták tekintetében arra kell figyelni, hogy a keresztirányú csíkozás a hatalmas virágok nem számítanak előnyösnek.

A minőségről

A legtöbben minden szezonban veszünk egy újabb fürdőruhát, ezért felesleges megvenni a legdrágább darabot, ugyanis a nap és a sós víz ugyanúgy kifejti a hatását a méregdrága fazonokra is. Próbáljunk a közép árkategóriájú fürdőruhák között válogatni, és mindig nézzük meg, hogy elég jó minőségű anyagból készült-e az adott darab. Ha túl vékony a kelme, vagy nem tűnik elég rugalmasnak, akkor jobb lesz otthagyni, de akkor sem szabad megvenni, ha a rajta található kapcsok első ránézésre nem tűnnek elég masszívnak.Akkor tudjuk a legtovább megőrizni a fürdőruha minőségét, ha a gépi mosás helyett inkább kézzel öblítjük át, ugyanis a gumis anyagok nincsenek nagy barátságban a mosógépekkel. Valamint az sem árt, ha a programból kihagyjuk a köztudottan fürdőruhagyilkos csúszdázást.

Központi adminiszrátor (borsa)


nyomtatható változat nyomtatható változat ajánlás e-mailben ajánlás e-mailben ugrás a lap tetejére ugrás a lap tetejére
 
Hírek Fórumok Szavazások  
A legjobb csajok mindig szinglik – avagy mitől fél a srác?
Tegyük fel, hogy mindent megtettél azért, hogy felhívd magadra az erősebbik nem figyelmét.
Legapróbb autó a világban
Perr Vatkins 47 éves angol létrehozta az egyedülálló autót
Éjszakai élet - Mértéktelen italfogyasztás 18+
A cél az ivás . Erre a legjobb helyek nyaraláskor,egy jó partin, legjobb barátok hálószobájába.
Hisztikrisztik - Mit utálnak a pasik bennünk?

Sok mindent utálhatunk a férfiakban, szidhatjuk is őket, de ne felejtsük el,

Citistar Selencion 2010
Citistar Selencion 2010 díjazottak
Magyarország legjobb strandjai

Teljesíthetetlenül nehéz feladatba fogtunk: Magyarország legjobb strandját keressük.

Női szemmel: Titkos szexuális fantáziáink
Mindannyian gondolunk a szexre. Egyes felmérések szerint mi nők, pont ugyanannyit, mint férfitársaink.
A tavasz slágere: a fagyismink
A tavasz gyorsan belibbent, de ne aggódj, nem késtél el semmivel!
Hair stylist
Képek
Barnító diéta
Ábrándozol a barna bőrről, de félted? Nem akarsz foltosan barnulni, félsz az egyre vékonyodó ózonrétegtől?
Legyen a kezdőlapom | Hozzáadás a kedvencekhez | Médiaajánlat | Impresszum | Felhasználási feltételek | Szerzői jogok
Copyright © 2008. Citistar. - All rights reserved.