Belépés Regisztráció | Elfelejtett jelszó
2017. Október 20. Péntek, Vendel
   
   
SZAKMAI ELIT DÍJÁTADÓ
KITÜNTETÉSEK - DÍJAK 2017
KITÜNTETÉSEK - DÍJAK 2016
KITÜNTETÉSEK - DÍJAK 2015
KITÜNTETÉSEK - DÍJAK 2014
KITÜNTETÉSEK - DÍJAK 2013
KITÜNTETÉSEK - DÍJAK 2012
KITÜNTETÉSEK - DÍJAK 2011
EXKLUZÍV INTERJÚK
PR CÉGBEMUTATÓ
ÉLŐVILÁG - TERMÉSZET
AUTÓ - MOTOR
ESKÜVŐ
FASHION
GASZTRONÓMIA - KIVÁLÓ MAGYAR BORÁSZ
FOTÓ
ÉRDEKESSÉGEK - TATTOO
OTTHON
SZÉPSÉG & EGÉSZSÉG
REG - ENOR INFO

CINESTAR - A CITISTAR.HU videogaléria
a Videótartalmak feltöltése folyamatban, a galéria hamarosan indul...

Interjú Proksa Szandra korábbi Miss Universe Hungary győztesével

Interjú Proksa Szandra korábbi Miss Universe Hungary győztesével

Mondanál néhány szót magadról? Mit érdemes tudni rólad?

Proksa Szandrának hívnak, 33 éves vagyok.

2005-ben megnyertem a Miss Universe Hungary címet, melynek köszönhetően egy gyermekkori vágyam vált valóra, Thaiföldön , Bangkokban képviselhettem Hazánkat a Miss Universe 2005. évi világdöntőjén.


18 éves korom óta modellkedek, több hazai ruhamárkának,kozmetikumnak és termálfürdőknek is voltam/ vagyok az “arca”.


Civil foglalkozásomban jelenleg a Nemzeti Fejlesztési Minisztériumban dolgozok, közgazdász vagyok és vállakozási mérlegképes könyvelő.

A folyamatos tanulás, képzés és fejlődés nagyon sokat jelent számomra, munkám mellett jelenleg a TV2 Akadémia Műsorvezető szakának hallgatója vagyok, illetve magánórákban testbeszédet tanulok.


Mit szeretsz legjobban a munkádban?

Folyamatos kihívás és fejlődés. Úgy gondolom, hogy céljaink eléréséhez legfontosabb 3 tényező: elszántság, alázat, kis elégedetlenség magunkkal szemben, mely a folyamatos fejlődésre ösztökél.


Mikor fotóztak először? Milyen élményed volt?

14 éves koromban fotóztak először, Kaposváron. Somogyi lány vagyok, gyermekéveimet Tabon és Siófokon éltem meg.  A kaposvári Munkácsy Mihály Gimnáziumba jártam, kollégista voltam. Sétáltunk a barátnőmmel a kaposvári sétáló utcán, amikor jött szembe velünk 1 fotós, megállított, és felkért fotózásra. Egy megyei hírlap “Hét szépe” rovatát írta, szerkesztette, és fotózta  - itt kezdődött minden. Természetesen szuper élmény volt, szüleim büszkék voltak rám.

Esetleg van olyan testrészed, amivel elégedett vagy?

Legjobban az arcomat szeretem. A világversenyen, több szavazáson is beválasztottak a legszebb arcú lányok közé.

Egyénként összességében elégedett vagyok magammal, nyilván vannak nekem is “nem tökéletes” testrészeim, de elfogadtam magamat olyannak, amilyen vagyok, hisz ettől vagyok én.

Mindenki jó valamiben, csak mindenki másban. Egyediek vagyunk, mint a gyémántok!

Szerintem a legfontosabb önmagunk elfogadása, megfelelő önkép kialakítása egészséges önkritikával. Fontos, hogy tudjuk mit akarunk, tegyünk érte folyamatosan – értem itt a sportos és egészséges életmódot. Gyakoroljunk önkritikát, és hozzuk ki magunkból a maximumot, majd fogadjuk el önmagunkat, ettől lesz minden teljes és harmónikus. A mai világ hibája, hogy olyanok akarunk lenni, mint a másik vagy, mint amit az aktuális divat trendek diktálnak. Eltűnnek az egyéniségek. Merjünk magunk lenni. Mindenkiben más a szép.


Beszéljünk a sportról, egészségmegőrzésről, alakformálásról! Milyen szerepet kapnak az életedben ezek a tevékenységek?

A sport mindig is nagyon fontos szerepet töltött be az életemben. Nekem a sport a szabadság és a kiteljesülés. Heti 3-4 alkalommal sportolok, nem tudnám az életemet sport és mozgás nélkül elképzelni. Sokan idő hiányára hivatkozva nem sportolnak, de észre sem veszik,hogy napközben is lehet “sportolni”. Gondolok itt, hogy az emberek a munkahelyükön az 1. emeletre is lifttel járnak fel. Nem sétálnak, inkább tömegközlekednek.

Én nagyon szeretek sétálni, egyrészt mert mozgok, másrészt pedig kikapcsol. Szeretek ilyenkor a jelenben élni, nézni az embereket és épületeket, melyekkel találkozok utam során. Igyekszem a mozgás mellett is egészégtudatosan élni. Figyelek a táplálkozásomra, nem eszek húst. Nekem a hús nem hiányzik az étrendemből, sokkal fittebbnek érzem magam ,mióta (3,5 éve) nem eszek húst. Az vallom, hogy bármit, amit kíván az ember meg lehet enni, kulcsszó a mértékletesség és az aktív életmód.

Mondanál 3 edzést pár mondatban, amit magad is nagyon szeretsz és tudsz ajánlani másoknak is!

futás- minden izomcsoportra jó, tökéletes a tüdőnek, érrendszernek és szívnek is.


kick-box- tökéletes állóképesség érhető el a sportággal, nem mellesleg az önvédelem is megtanulható a megfelelően kivitelezett ütés-rugás kombinációkkal. Tökéletes feszültségoldó és csapatépítő sport.


Salsa fitness, zumba – a tánc szerelemeseinek a legjobb sportág, megtanulható vele a tökéletes testtartás, szép táncmozdulatok. Én imádom a latin zenét és a latin életérzést. Éld úgy az életed, hogy élvezd és táncolj! Egyébként a tánc szépen formázza a csípőt, lábat és a feneket. Szerintem az összes sportoló nő közül a legszebb alakja a verseny táncos nőknek van, nem véletlen. Tánc maga a nőiesség.


Beszélnél az étkezési szokásaidról? Melyik táplálkozási forma áll hozzád a legközelebb?

Ahogy említettem a fentiekben húst nem eszek. Én azt vallom, amit az ember megkíván azt meg kell enni, hisz a szervezet jelzi pontosan mikor mire van szüksége. Csak a mértékletessség a lényeg. Nem vagyok semmilyen diéta mellett elkötelezett. Egészséges életmódot kell élni, akkor nincs szükség diétára.


Hogy állsz a konyhával? Mi a kedvenc ételed?

Ritkán főzök, mert nem igazán van rá időm. Nagyon szeretem a tengeri dolgokat, hal, rák, kagyló…imádom a tenger gyümölcseit.  Kedvencem a tonhal és a lazac. Szeretem a magyar és az olasz konyhát, a fűszeres és csípős ételeket egyaránt. Nagyon szeretem a leveseket,főzelékeket szinte mindig eszek.

Milyen szépségtippjeid vannak?

Sok alvás, sport és a legfontosabb a boldogság.


Hogyan szoktál feltöltődni, mivel kapcsolódsz ki?

Szeretek a szabadban lenni, wellnessezni, imádom a “vidéki termálfürdőket”.  Szeretem a gyerekeket, állatokat és imádok társaságba, barátok közé járni.


Milyen álmaid férfija?

Álmaim férfija a párom. Vonzó, sármos, sportos és nagyon okos és kiegyensúlyozott. Sikeres a szakmájában. Felnézek Rá, példaértékű, amit ennyi idősen elért. Szellemes, mindig nevetünk. Figyelmes, nagyon szeret engem, ahogy én is őt. Mindenben támogat, ami nekem nagyon fontos. Tökéletes egység vagyunk. Számomra ő jelenti a boldogságot.

Mit jelent számodra a pénz?

A pénz nem minden, mégis mindennek az alapja. Pontosan tudom milyen az mikor nincs, és milyen ha van. Sosem a sok pénz volt a célom, hanem, hogy az legyek aki szeretnék. Sosem a pénz motivált, pedig én nem gazdag családba születtem.

De sajnos a pénz irányít mindent, ez örök törvény.


Mi az az öt kifejezés, amivel mostani Önmagadat jellemeznéd?

Erős, kitartó, céltudatos, szorgalmas és vidám.

Mi volt a legjobb tanács életedben, amit kaptál?

Fogadjam el magamat annak és olyannak,aki vagyok. Nem kell többnek lennem, többnek mutatnom magamat. Ne befolyásoljanak mások, saját utamat járjam. Tudatosítani kell magamban, senkinek sincs hatalma felettem, (rosszindulatú, irigy emberekre gondolva), magam ura vagyok. Járjam a magam útját, amit kitűztem, és annyit tegyek mindig bele, amennyit éppen kell, se többet, se kevesebbet.  Éljem meg a “mát”!

“ A Hídon akkor kell átmenni,mikor odaérünk”


Mikor először hallgattad meg a Forever üzletet, mi volt az első benyomásod?

Széles termékkínálat, természetes alapanyagok. ALOE alapú termékeket szeretem, nekem beválltak.


A föld legcsodálatosabb helyére varázsolnád el magad, hol lenne az?

Kuba és Maldív- szigetek

Mit szeretnél mindenképpen elérni az életedben?

Magánélet: Számomra a legfontosabb a család. Szeretnék egy boldog, egészséges családot, 2 gyermeket és 2 kutyát.

Karrierben : A folyamatos tanulás, képzés és fejlődés nagyon sokat jelent számomra, munkám mellett a TV2 Akadémia Műsorvezető szakának hallgatója vagyok, illetve magánórákban testbeszédet tanulok.

Szeretnék a későbbiekben kommunikáció, média területén is dolgozni, nagy vágyam, hogy egyszer televíziós műsorvezető legyek, illetve szóvívői feladatokat is szívesen ellátnék a jövőben.


Nagyon szeretem a gyerekeket. Célom, a beteg gyerekek érdekeinek képviselete, szeretnék a jövőben is minél több beteg,illetve egyéb okok miatt rászoruló gyereken segíteni.

Kérdezz-felelek:

Csillagjegy: ikrek

Étel: édesség, tenger gyümölcsei

Ital: chardonnay bor

Illat: édes illatok

Színek: fehér, pink

Hobbi: sport

Állat: kutya

Virág: tulipán

Autó: Porsche

Sport: futás, tánc és box

Zene: latin salsa, bachata, reggaeton, Romeo Santos, Nicky Jam

Színész: Robert De Niro

Modell: Irina Shayk

Férfi ideáll: Párom

Ami fontos: család, boldogság és egészség

Ami kiborít: rosszindulat/ irigység és butaság

Mit üzensz az interjú olvasóinak:

A CFCW Nemzetközi bizottságánál úgy gondoljuk, hogy az elhízás kezelésének legígéretesebb módja a közösségi elérésen keresztül lehetséges, az összes érintett mozgósításával, a közösségtől a privát szféráig, a politika képviselőitől a hétköznapi szereplőkig.

Örülünk, hogy egyéni és csapatversennyel támogathatjuk a CFCW projektet és így segíthetünk abban, hogy 2016-ra több százezer ember egészséges, aktív életet éljen.
A világbajnokság jótékonysági program keretében a„Testsúlyából egy időben legtöbb kilót veszítő nemzetközi közösség ” Guinness-rekord megdöntését tűztük ki.

Ha részt veszel a Citistar Fit Challenge World Models Championship meghirdetett kihívásain, egészségesebb leszel, formálódik az alakod, fejlődik az akaraterőd, kitartóbbá válsz az élet minden területén és nagyobb lesz önbecsülésed is! Tarts velünk! 


Arra kérlek Benneteket. hogy a csapatépítés szellemében csatlakozzatok hozzám érjük el a sikereket.

Kattints a képre és regisztráljKözponti adminiszrátor


nyomtatható változat nyomtatható változat ajánlás e-mailben ajánlás e-mailben ugrás a lap tetejére ugrás a lap tetejére
 
Hírek Fórumok Szavazások  
A férfi erogén zónái
30 erogén zóna a férfi testén
Lakástrend&Dizájn kiállítás - Képekkel

Továbbra sem kell lemondani az otthoni fényűzésről,

Szenvednek a hipochonderek
Súlyosabb betegségről van szó, mint ahogy azt az ember gondolná.
Jessica White még mindig ellenállhatatlanul szexi! - fürdőruhás fotók
Egy percig sem volt kérdéses, hogy Jessica White is szerepelni fog a Sports Illustrated fürdőruha kiadásában.
Ha te hívod meg a pasit
Randitippek
Őrült ugrás
Megdöbbentő videó
Divatfüggők lóháton
Néhány évtizeddel ezelőtt még nem az volt a legfontosabb a magyarországi lovassport résztvevőinek,
Otthon japán szellemben
A távol-keleti hagyományoknak megfelelően emeltette ezt a budai házat korábbi tulajdonosa.
Hol rontják el a lottónyertesek?
Érett személyiség szükségeltetik ahhoz, hogy egy lottónyertes átgondoltan, nyugodtan legyen képes rendelkezni
Lara Stone januárban
Lara Stone-ról ezúttal két fotósorozatot is szemügyre vehetünk,
Legyen a kezdőlapom | Hozzáadás a kedvencekhez | Médiaajánlat | Impresszum | Felhasználási feltételek | Szerzői jogok
Copyright © 2008. Citistar. - All rights reserved.