Belépés Regisztráció | Elfelejtett jelszó
2018. Szeptember 24. Hétfő, Gellért, Mercédesz
   
   
SZAKMAI ELIT DÍJÁTADÓ
KITÜNTETÉSEK - DÍJAK 2018
KITÜNTETÉSEK - DÍJAK 2017
KITÜNTETÉSEK - DÍJAK 2016
KITÜNTETÉSEK - DÍJAK 2015
KITÜNTETÉSEK - DÍJAK 2014
KITÜNTETÉSEK - DÍJAK 2013
KITÜNTETÉSEK - DÍJAK 2012
KITÜNTETÉSEK - DÍJAK 2011
EXKLUZÍV INTERJÚK
PR CÉGBEMUTATÓ
ÉLŐVILÁG - TERMÉSZET
AUTÓ - MOTOR
ESKÜVŐ
FASHION
GASZTRONÓMIA - KIVÁLÓ MAGYAR BORÁSZ
FOTÓ
ÉRDEKESSÉGEK - TATTOO
OTTHON
SZÉPSÉG & EGÉSZSÉG
REG - ENOR INFO

CINESTAR - A CITISTAR.HU videogaléria
a Videótartalmak feltöltése folyamatban, a galéria hamarosan indul...

A csábítás hat trükkjei

Nem kellenek különleges dolgok ahhoz, hogy egy nő igazi hódító legyen. Íme, a csábítás titkai!

MOSZKVA-BUDAPEST - Kedves mosoly és tűsarok: az orosz Pravda című napilap szexológusa szerint ez és még négy apróság kell ahhoz, hogy egy nő behálózza a kiválasztott férfit. A tanulmány érdekes nem extrém, kivitelezhetetlen tippekkel él, Sonya Grim szakértő szerint az egyszerűség és természetesség a legcélravezetőbb. Mindenesetre izgalmas a dolog, hisz szexuális és csábítási trükkökkel eddig csak a „bűnös" Nyugat árasztott el minket, az oroszokról azt sem gondoltuk volna, hogy egyáltalán foglalkoznak ilyesmivel. Pedig Grim kereken tíz éve kutatja az orosz nők szexuális szokásait, és a csábítás során bevetett titkos fogásaikat, hamarosan megjelenő könyvében hatot kötött csokorba a legsikeresebb módszerekből.

- Amikor egy férfi belép egy helyiségbe, biztos, hogy a legmutatósabb, legkihívóbb nőn akad meg először a szeme, de szinte kizárt, hogy vele is távozik - véli Grim. - A férfiaknak a fantasztikus szex ígérete mellett legalább olyan fontos, hogy társra találjon a nőben, még ha csak rövidebb kalandban gondolkodik is. A kihívó, láthatóan férfivadász nők csak magukra gondolnak, tőlük ösztönösen nem várja el a férfi, hogy ő legyen a középpontban. Márpedig ez a teremtés koronáinak még fontosabb is, mint a hölgyeknek. Grim szerint az orosz nők évszázadok óta mesterei a csábításnak, szépek, intelligensek, és kiváló partnerek. Titkuk az, hogy ragaszkodnak hagyományos női szerepeikhez, s ismerik azt a hat apró trükköt, amellyel bármelyik férfit levehetik a lábáról.

1. Mindig hordjunk magas sarkút!

A szexológus szerint a magas sarok a nőiesség jelképe, a férfi számára azt az üzenetet hordja: csábításra készen állok, szépnek akarok látszani, és a kedvedért bármilyen kényelmetlenséget elviselek. Ráadásul régen ismert tény, hogy a tűsarok okozta kény
szertartás karcsúbbá, formásabbá teszi a lábakat, amelyeken így hosszan és élvezettel időzhet a férfitekintet.

2. Használjunk szolid sminket!

Ritka az a férfi, aki a nő alapozójára vagy szemfestékére kíváncsi, hacsak nem valamelyik kozmetikai mamutcég embere. A társkereső férfi a nő arcát akarja látni, így a vastag vakolat szabályos falat képez. Csak annyi festéket vigyünk fel, hogy kiemeljük arcunk előnyeit, és elkendőzzük a hátrányokat. A túlzottan villogó, élénk színű száj - amilyet egyébként korábban sok orosz nő használt szívesen - inkább elriasztja, mint csókra ingerli az urakat. A műszempilla pedig kifejezetten ellenjavallt a randin, a férfi óhatatlanul arra gondol majd, vajon mi nem valódi még?

3. Mosolyogjunk sokat!

A mosoly akkor is lenyűgöző, ha attól bizonyos kor felett már összeszaladnak a ráncok. A mosoly bátorítja a férfit, pozitív visszajelzés neki, azt üzeni, kedveljük, jól halad. A teremtés koronái szeretik nyeregben érezni magukat, és fontos nekik, hogy szórakoztassák, megnevettessék, ellazítsák partnerüket. A nyafogás, a hiszti nem jön be nekik, főként a kapcsolat elején nem, amikor az ismerkedési fázisban még nem tudják, hogyan kezeljék a kiszemelt hölgy hangulatváltozásait.

4. Nem mindegy, milyen az illat!

A kozmetikai cégek a parfümök kifogyhatatlan illatorgiáját kínálják, de tudományos kísérletek bizonyítják, hogy a férfiak leginkább a vanília és a fahéj aromáját kötik a szexuális ingerekhez. Az ámbra - ami egyébként sok kedvelt márka alapillata - felgyorsítja az agy kémiai folyamatait, ami nem kedvez a nemi vágy felkeltésének. Ha otthon fogadjuk az udvarlót, a lakást is illatosíthatjuk fahéjjal, így az aroma szinte körbeöleli és nem ereszti az „áldozatot".

5. A ruha azért van, hogy takarjon!

Ínyencek azt vallják, a szarvasgomba azért a legfinomabb és persze legdrágább csemege, mert több lépcsőben fejti ki ízét, fokozva ezzel az élvezetet. A csábítás egyik alapszabálya a szexben is, hogy ne fedjünk fel azonnal mindent. A férfi nemcsak a vadászatot élvezi, hanem a kicsomagolást is, amikor egy sokat sejtető toalettből végre kifejtheti az ajándékát.

6. Hallgassunk, ne fecsegjünk!

A legtöbb férfi az első randikon csak udvariasságból hallgatja meg a nőt, a legfontosabb számára az, hogy magáról beszélhessen, megalapozva ezzel pozícióját. Hallgassuk végig figyelmesen, ha van miért, nézzünk rá csodálattal, és ne uralkodjunk el a beszélgetésen. A férfiak szerint a nők sokat csacsognak, de valójában nem az a bajuk, hogy beszél a nő, hanem az, ha többet beszél, mint ők. Grim szerint a csábítás hat trükkjének bevetésével már biztos a siker, a többi úgyis a kémián - és persze a szexen - múlik. Utóbbiról azt vallja: egy nő egyszerre legyen szemérmes és követelőző, önző és kiszolgáló az ágyban, de ehhez már nem kell orosznak lenni.

Akik orosz nőt szerettek

Rákosi Mátyás (†78) talán nem él a legjobb emlékezetünkben, de a nők terén ízlése egyezett az orosz szexológusnőével. A háború utáni személyi kultusz kialakítója a Szovjetunióban töltött évei alatt ismerte meg Fenya Kornyilavát, a fiatal jakut nőt, aki aztán élete párja lett. Hogy őt mi fogta meg Fenyában, azt sosem tudjuk meg, mindenesetre kapcsolatuk legendásan szoros és kiegyensúlyozott volt. Az asszony igazi hátországot biztosított a koncepciós perek császárának, és gyakran kísérte nyilvános megjelenésein is.


Mel Gibson (53) három évtizedes házasságot és hét gyermeket hagyott hátra orosz szerelméért, Okszana Grigorjeváért (39). Az Oscar-díjas színész ugyan sosem nyilatkozik magánéletéről, barátainak azonban sokat mesélt a későn jött nagy szerelemről. Egyikük ki is kotyogta egy amerikai magazinnak, hogy Gibson nem elsősorban Okszana szépségébe, hanem bölcsességébe és visszafogottságába habarodott bele. A sztár immár nyolcadszor lesz apa, hisz nem sokkal feleségétől, Robyntól való válása után kiderült: az orosz szépség gyermeket vár Gibsontól.


Ronnie Wood (62), a Rolling Stones gitárosa szintén idős fejjel ismerkedett meg az orosz nők ellenállhatatlan csáberejével. Kedvese, Jekatyerina Ivanova (20) a hat trükkön kívül azért még jó pár módszert bevetett, hogy a milliárdos rockert elszeresse feleségétől. Jekatyerina attól sem riadt vissza, hogy összerúgja a port a volt hitvessel, Jóval, aki 23 évig bírta Wood mellett. A zenész állítja, az orosz modell fiatalsága, életereje és nőiessége fogta meg leginkább, amit Jekatyerina állítólag az ágyban is kamatoztat.

 Központi adminiszrátor (blikk)


nyomtatható változat nyomtatható változat ajánlás e-mailben ajánlás e-mailben ugrás a lap tetejére ugrás a lap tetejére
 
Hírek Fórumok Szavazások  
A tavasz slágere: a fagyismink
A tavasz gyorsan belibbent, de ne aggódj, nem késtél el semmivel!
Sexi 18+
Az erotikus tartalom miatt az oldalt csak 18 éven felüliek látogathatják!
Mutasd a szemed! - Megmondom, ki vagy
Amikor beszélgetsz valakivel, a szemébe nézel, és figyelsz rá, érezteted vele, hogy érdekel az, amit mond.
Fülledt erotika 18+
Az erotikus tartalom miatt az oldalt csak 18 éven felüliek látogathatják!
Az öltönyetikett
Egy férfi öltözködésének egyik legfontosabb darabja az öltöny.
Egészséges barnulás külső és belső bőrvédelemmel
Strandszezon van, nem csoda hát, hogy mindenki szeretne szebb és egészségesebb bőrszínt,
Charlize Theron a világ 30 női csodáinak egyike
Charlize Theron (1975. augusztus.7.) Oscar-díjas színésznő, aki a dél-afrikai Benoniban született.
Sexi 18+
Az erotikus tartalom miatt az oldalt csak 18 éven felüliek látogathatják!
A londoni Black Cab - a világ legjobb taxija
London "s fekete taxik első helyen végeztek minőségi felmérés szerint taxi szolgáltatásban.
Sexi 18+
Az erotikus tartalom miatt az oldalt csak 18 éven felüliek látogathatják!
Legyen a kezdőlapom | Hozzáadás a kedvencekhez | Médiaajánlat | Impresszum | Felhasználási feltételek | Szerzői jogok
Copyright © 2008. Citistar. - All rights reserved.