Belépés Regisztráció | Elfelejtett jelszó
2018. Április 22. Vasárnap, Csilla, Noémi
   
   
SZAKMAI ELIT DÍJÁTADÓ
KITÜNTETÉSEK - DÍJAK 2017
KITÜNTETÉSEK - DÍJAK 2016
KITÜNTETÉSEK - DÍJAK 2015
KITÜNTETÉSEK - DÍJAK 2014
KITÜNTETÉSEK - DÍJAK 2013
KITÜNTETÉSEK - DÍJAK 2012
KITÜNTETÉSEK - DÍJAK 2011
EXKLUZÍV INTERJÚK
PR CÉGBEMUTATÓ
ÉLŐVILÁG - TERMÉSZET
AUTÓ - MOTOR
ESKÜVŐ
FASHION
GASZTRONÓMIA - KIVÁLÓ MAGYAR BORÁSZ
FOTÓ
ÉRDEKESSÉGEK - TATTOO
OTTHON
SZÉPSÉG & EGÉSZSÉG
REG - ENOR INFO

CINESTAR - A CITISTAR.HU videogaléria
a Videótartalmak feltöltése folyamatban, a galéria hamarosan indul...

A csábítás hat trükkjei

Nem kellenek különleges dolgok ahhoz, hogy egy nő igazi hódító legyen. Íme, a csábítás titkai!

MOSZKVA-BUDAPEST - Kedves mosoly és tűsarok: az orosz Pravda című napilap szexológusa szerint ez és még négy apróság kell ahhoz, hogy egy nő behálózza a kiválasztott férfit. A tanulmány érdekes nem extrém, kivitelezhetetlen tippekkel él, Sonya Grim szakértő szerint az egyszerűség és természetesség a legcélravezetőbb. Mindenesetre izgalmas a dolog, hisz szexuális és csábítási trükkökkel eddig csak a „bűnös" Nyugat árasztott el minket, az oroszokról azt sem gondoltuk volna, hogy egyáltalán foglalkoznak ilyesmivel. Pedig Grim kereken tíz éve kutatja az orosz nők szexuális szokásait, és a csábítás során bevetett titkos fogásaikat, hamarosan megjelenő könyvében hatot kötött csokorba a legsikeresebb módszerekből.

- Amikor egy férfi belép egy helyiségbe, biztos, hogy a legmutatósabb, legkihívóbb nőn akad meg először a szeme, de szinte kizárt, hogy vele is távozik - véli Grim. - A férfiaknak a fantasztikus szex ígérete mellett legalább olyan fontos, hogy társra találjon a nőben, még ha csak rövidebb kalandban gondolkodik is. A kihívó, láthatóan férfivadász nők csak magukra gondolnak, tőlük ösztönösen nem várja el a férfi, hogy ő legyen a középpontban. Márpedig ez a teremtés koronáinak még fontosabb is, mint a hölgyeknek. Grim szerint az orosz nők évszázadok óta mesterei a csábításnak, szépek, intelligensek, és kiváló partnerek. Titkuk az, hogy ragaszkodnak hagyományos női szerepeikhez, s ismerik azt a hat apró trükköt, amellyel bármelyik férfit levehetik a lábáról.

1. Mindig hordjunk magas sarkút!

A szexológus szerint a magas sarok a nőiesség jelképe, a férfi számára azt az üzenetet hordja: csábításra készen állok, szépnek akarok látszani, és a kedvedért bármilyen kényelmetlenséget elviselek. Ráadásul régen ismert tény, hogy a tűsarok okozta kény
szertartás karcsúbbá, formásabbá teszi a lábakat, amelyeken így hosszan és élvezettel időzhet a férfitekintet.

2. Használjunk szolid sminket!

Ritka az a férfi, aki a nő alapozójára vagy szemfestékére kíváncsi, hacsak nem valamelyik kozmetikai mamutcég embere. A társkereső férfi a nő arcát akarja látni, így a vastag vakolat szabályos falat képez. Csak annyi festéket vigyünk fel, hogy kiemeljük arcunk előnyeit, és elkendőzzük a hátrányokat. A túlzottan villogó, élénk színű száj - amilyet egyébként korábban sok orosz nő használt szívesen - inkább elriasztja, mint csókra ingerli az urakat. A műszempilla pedig kifejezetten ellenjavallt a randin, a férfi óhatatlanul arra gondol majd, vajon mi nem valódi még?

3. Mosolyogjunk sokat!

A mosoly akkor is lenyűgöző, ha attól bizonyos kor felett már összeszaladnak a ráncok. A mosoly bátorítja a férfit, pozitív visszajelzés neki, azt üzeni, kedveljük, jól halad. A teremtés koronái szeretik nyeregben érezni magukat, és fontos nekik, hogy szórakoztassák, megnevettessék, ellazítsák partnerüket. A nyafogás, a hiszti nem jön be nekik, főként a kapcsolat elején nem, amikor az ismerkedési fázisban még nem tudják, hogyan kezeljék a kiszemelt hölgy hangulatváltozásait.

4. Nem mindegy, milyen az illat!

A kozmetikai cégek a parfümök kifogyhatatlan illatorgiáját kínálják, de tudományos kísérletek bizonyítják, hogy a férfiak leginkább a vanília és a fahéj aromáját kötik a szexuális ingerekhez. Az ámbra - ami egyébként sok kedvelt márka alapillata - felgyorsítja az agy kémiai folyamatait, ami nem kedvez a nemi vágy felkeltésének. Ha otthon fogadjuk az udvarlót, a lakást is illatosíthatjuk fahéjjal, így az aroma szinte körbeöleli és nem ereszti az „áldozatot".

5. A ruha azért van, hogy takarjon!

Ínyencek azt vallják, a szarvasgomba azért a legfinomabb és persze legdrágább csemege, mert több lépcsőben fejti ki ízét, fokozva ezzel az élvezetet. A csábítás egyik alapszabálya a szexben is, hogy ne fedjünk fel azonnal mindent. A férfi nemcsak a vadászatot élvezi, hanem a kicsomagolást is, amikor egy sokat sejtető toalettből végre kifejtheti az ajándékát.

6. Hallgassunk, ne fecsegjünk!

A legtöbb férfi az első randikon csak udvariasságból hallgatja meg a nőt, a legfontosabb számára az, hogy magáról beszélhessen, megalapozva ezzel pozícióját. Hallgassuk végig figyelmesen, ha van miért, nézzünk rá csodálattal, és ne uralkodjunk el a beszélgetésen. A férfiak szerint a nők sokat csacsognak, de valójában nem az a bajuk, hogy beszél a nő, hanem az, ha többet beszél, mint ők. Grim szerint a csábítás hat trükkjének bevetésével már biztos a siker, a többi úgyis a kémián - és persze a szexen - múlik. Utóbbiról azt vallja: egy nő egyszerre legyen szemérmes és követelőző, önző és kiszolgáló az ágyban, de ehhez már nem kell orosznak lenni.

Akik orosz nőt szerettek

Rákosi Mátyás (†78) talán nem él a legjobb emlékezetünkben, de a nők terén ízlése egyezett az orosz szexológusnőével. A háború utáni személyi kultusz kialakítója a Szovjetunióban töltött évei alatt ismerte meg Fenya Kornyilavát, a fiatal jakut nőt, aki aztán élete párja lett. Hogy őt mi fogta meg Fenyában, azt sosem tudjuk meg, mindenesetre kapcsolatuk legendásan szoros és kiegyensúlyozott volt. Az asszony igazi hátországot biztosított a koncepciós perek császárának, és gyakran kísérte nyilvános megjelenésein is.


Mel Gibson (53) három évtizedes házasságot és hét gyermeket hagyott hátra orosz szerelméért, Okszana Grigorjeváért (39). Az Oscar-díjas színész ugyan sosem nyilatkozik magánéletéről, barátainak azonban sokat mesélt a későn jött nagy szerelemről. Egyikük ki is kotyogta egy amerikai magazinnak, hogy Gibson nem elsősorban Okszana szépségébe, hanem bölcsességébe és visszafogottságába habarodott bele. A sztár immár nyolcadszor lesz apa, hisz nem sokkal feleségétől, Robyntól való válása után kiderült: az orosz szépség gyermeket vár Gibsontól.


Ronnie Wood (62), a Rolling Stones gitárosa szintén idős fejjel ismerkedett meg az orosz nők ellenállhatatlan csáberejével. Kedvese, Jekatyerina Ivanova (20) a hat trükkön kívül azért még jó pár módszert bevetett, hogy a milliárdos rockert elszeresse feleségétől. Jekatyerina attól sem riadt vissza, hogy összerúgja a port a volt hitvessel, Jóval, aki 23 évig bírta Wood mellett. A zenész állítja, az orosz modell fiatalsága, életereje és nőiessége fogta meg leginkább, amit Jekatyerina állítólag az ágyban is kamatoztat.

 Központi adminiszrátor (blikk)


nyomtatható változat nyomtatható változat ajánlás e-mailben ajánlás e-mailben ugrás a lap tetejére ugrás a lap tetejére
 
Hírek Fórumok Szavazások  
Sültpaprikás rétes
A kilencvennapos diéta folytatódik, már a férj is beszállt, de megígérjük, vége lesz, mielőtt a gyerekeket is érdekelni kezdené.
Phillip Lim - amerikai divattervező
Phillip Lim kínai származású amerikai divattervező, jelenleg a 3.1. Phillip Lim divatház vezetője.
A legnagyobb tévedések, amit a megbízók elkövetnek...
Megkérdeztük a lakberendező szakma legnagyobbjait (külföldi híres sztár-dizájnereket),
A világ legdrágább szobája a hétmilliárdos házban
Eladó az Egyesült Államok egyik leghivalkodóbb kúriája, a házért hétmilliárd forintot kérnek.
A nap képe: Kificamodott tagokkal is szexi Gwyneth Paltrow
Hihetetlen pózban állt a kamera elé az amerikai színésznő Gwyneth Paltrow.
Miss Új meló - Titkos fegyverek az állásinterjúhoz
Ezernyi tanácsot meghallgattál már az állásinterjúid előtt, de mégis hibádzik valami?
Medencés party szép lányokkal - Képek
Ez egy nagyon kellemes medencés buli!
Pörögj az egészséges ételektől egész nap!
Nehezen tudsz ébren maradni, mindig kótyagos vagy, és nagy erőfeszítésekbe kerül
Nagy buli, de a fogyasztás csak hordóból
Mindenki szereti a jó  bulit. És nincs jobb módja a túlzott fogyasztásnak,mint hordóból.
Interjú Pirner Almával, a 2006-2007-es sztriptíz VB győztesével
A nemzetközi Rúdtánc Sport Világszövetségnek magyarországi exkluzív licensz tulajdonosával beszélgettünk.
Legyen a kezdőlapom | Hozzáadás a kedvencekhez | Médiaajánlat | Impresszum | Felhasználási feltételek | Szerzői jogok
Copyright © 2008. Citistar. - All rights reserved.