Belépés Regisztráció | Elfelejtett jelszó
2018. November 15. Csütörtök, Albert, Lipót
   
SZAKMAI ELIT DÍJÁTADÓ
KITÜNTETÉSEK - DÍJAK 2018
KITÜNTETÉSEK - DÍJAK 2017
KITÜNTETÉSEK - DÍJAK 2016
KITÜNTETÉSEK - DÍJAK 2015
EXKLUZÍV INTERJÚK
PR CÉGBEMUTATÓ
AUTÓ - MOTOR
FASHION
GASZTRONÓMIA - KIVÁLÓ MAGYAR BORÁSZ
FOTÓ
ÉRDEKESSÉGEK - TATTOO
OTTHON
SZÉPSÉG & EGÉSZSÉG

CINESTAR - A CITISTAR.HU videogaléria
a Videótartalmak feltöltése folyamatban, a galéria hamarosan indul...

Szex, nyár, parák

Összeszedtük mindazt, amire szex dolgában a vakáció idején nem árt odafigyeli. Lesz szó a homokban hempergés veszélyeiről, a tengeri alámerülésről, az  időeltolódás okozta galibákról, és arról, milyen hatással van a magas hőmérséklet a gumira.


Tessék vigyázni, nyakunkon a nyár, tombolnak a hormonok, erotika lopakodik a levegőben, beindul az alhasi vérbőség. Mielőtt azonban mindez bekövetkezne, gyorsan szeretnénk egy kis vágyölést elkövetni, és bemutatni, mire figyelj oda, ha intim területen is gondtalan nyaralást akarsz.

Nyár meg a tabletta

A nők legnagyobb százaléka tablettával védekezik a terhesség ellen, azt azonban nem mindenki tudja, hogyan kell szedni a gyógyszert időeltolódás esetén. Amennyiben az időeltolódás kevesebb, mint tizenkét óra, úgy a tablettát mindenki ugyanúgy szedheti, mint itthon, nem kell új időben bevenni. A lényeg, amire figyelni kell, a két tabletta bevétele között nem telhet el több, mint harminchat óra. Aki ennek ellenére bizonytalan, hogyan szedje tablettáját, utazás előtt tegyen egy látogatást a nőgyógyászánál, vagy ejtsen meg egy telefonhívást.

A nyári vakáció egyik további gyakori és kellemetlen mellékhatása, ha az ember benyal valamilyen nyavalyát, ami miatt aztán napokon keresztül nem tud elmozdulni a mellékhelyiség mellől. Sajnos ez a tabletta hatását is befolyásolja, amennyiben a hányás és/vagy a hasmenés a tabletta bevételét követő három órán belül lép fel, úgy a védekezés nem száz százalékos, ilyenkor nem árt az odafigyelés. Ilyen esetben 12 órán belül mindenképp be kell venni a következő tablettát. Aki meleg országba utazik, figyeljen oda arra is, hogy a fogamzásgátló tablettáját hűvös helyen tárolja, a magas hőmérséklet hatására ugyanis a hormonok elveszítik hatásukat, a védelem megint csak nem száz százalékos.

A tabletta és külföld kapcsán fellépő gyakori para, hogy elfogy a tabletta, vagy az elveszett csomagok miatt kerül szorult helyzetbe a nő. Ilyenkor természetesen első út a gyógyszertárba vezet, ahol azonban óriási a kínálat, és egyáltalán nem biztos, hogy adott országban is forgalmazzák a keresett fogamzásgátlót. Ezt elkerülendő, fontos volna, ha mindenki feljegyezné tablettájának a hatóanyagát, annak összetételét, ezek segítségével külföldi országban is be lehet szerezni egy hasonló gyógyszert.

Nyári gumigondok

A gumióvszer kapcsán alapvető probléma, hogy gyakran elfelejtik felhúzni, a használaton kívül mindössze egyetlen fontos tudnivalóra hívnánk fel a figyelmet, a gumi, akár a fogamzásgátló tabletta, magas hőmérséklet hatására elveszíti ellenálló képességét, jóval könnyebben szakad – a  csomagoláson feltüntetik, a hatvanöt fok az igazán kritikus pont. Gyakori nyári tanács, melegben a gumit a hűtőben kell tárolni, senki ne vetemedjen azonban arra, hogy a mélyhűtőbe rakja, a mínuszok ugyancsak nem tesznek jót az óvszer szerkezetének.

Szex a parton

Izgalmas tengerpart, naplemente, a partot finoman simogató hullámok, hosszasan tudnánk sorolni a filmvászonra illő kísértő pillanatokat, egyáltalán nem csoda, ha elönti az ember agyát a vér, és a védekezés meg a biztonság kérdése fölött könnyen átsíklik. Éppen ezért szeretnénk jó előre szólni, és felhívni a nyári szerelmeskedők figyelmét pár fontos körülményre:

Bár a filmvászonról egészen más jön le, és a fantáziában sincs helye a kiábrándító elemeknek, az igazi homokos tengerpartos szexelésnek is megvan a maga árnyoldala. A dolog egyik legnagyobb hátulütője maga a homok, az apró alattomos – és nem feltétlenül tiszta - homokszemcsék a test legapróbb nyílásaiba is bekerülhetnek, a nemi szervekre tapadhat, a hüvelybe is bekerülhet, a homok irritációt okoz, dörzsölheti a hüvely falát, nem beszélve a fertőzésveszélyről, legsúlyosabb esetben a petefészek gyulladásáról. A homok ellen a gumi sem nyújt biztonságot, arra szintén jó eséllyel tapadnak rá a homokszemcsék - a mesebeli pillanat, no meg a védekezés egy szempillantás alatt derékba törhet. Ennek ellenére senkit nem szeretnénk lebeszélni a tengerparti szerelemről, a spontán megtörve, érdemes egy kicsit előre gondolkodni, egy strandlepedő például jó szolgálatot tehet a homokkal szemben.

A további vágyrombolás kedvéért következő lépésben a tengervíz veszélyeire térnénk ki, a homok után/mellett a szexuális fantáziák toplistáján ugyanis ez is az egyik kedvenc. Mielőtt azonban bárki alámerülne, jó, ha tudja, bár maga a só fertőtlenít, a vízben található szennyeződésnek, szemétnek köszönhetően fertőzés veszélye ismét csak fennáll. Az édesvíz sem jobb, a benne található mikroorganizmusok, szennyeződések nagy galibát tudnak okozni. (Hasznos tipp: az utazótáskában nem árt, ha helyet kap a hüvelyöblítő berendezés).

Egy kis szívroham meg tripper

A magas hőmérséklet nemcsak a libidót tornássza magasra, de a szívrohamok statisztikáját is, aki esetleg már benne van a korban, vagy szívpanaszai vannak, a szeretkezést halassza későbbi órákra, vagy csinálja klimatizált helyiségben. És hogy a vágyölés, a cikk végére, teljes legyen, ejtsünk még pár szót a nemi betegségekről. Nyáron a legkülönfélébb vírusok is sokkal jobban érzik magukat melegben, mint a dermesztő mínuszokban, statisztikai adatok támasztják alá, a tripper és a többi nemibetegség áldozatainak száma a nyári időszakban rekordokat dönt, gyakoribbak az orális és anális úton begyűjtött gombás, vírusos megbetegedések. Aki mindenképp fergeteges nyári kalandra vágyik, tegye, amit tennie kell, de első lépésben saját és a másik testi épségét tartsa szem előtt.


Központi adminiszrátor (divany)


nyomtatható változat nyomtatható változat ajánlás e-mailben ajánlás e-mailben ugrás a lap tetejére ugrás a lap tetejére
 
Hírek Fórumok Szavazások  
Bosszankodás a boltban, avagy küzdelem a ruhákért
Vásárláskor sok aprósággal lehet a vevőket felbosszantani, mi türelmesen várunk, aztán elszakad a cérna.
Leánybúcsúk a tűréshatár küszöbén
Miért akkora kihívás leánybúcsút organizálni
Szép brazil popsik
Gyönyörű brazil popsik- Képek
A világ legérdekesebb tetoválásai
Mítosz a G-pont brit kutatók szerint 18+
A G-pontnak nevezett erogén zóna valószínűleg mítosz - állítják brit kutatók.
Biztos tippek fájdalom ellen
Lüktető fejfájás, hasogató végtagok és izületek, kellemetlen, fájdalmas görcs
Sztárok luxusautói
A hírességek közül sokan szeretik luxusautókra költeni pénzüket,
Mi a különbség a nők és a férfiak között?
A nők és a férfiak különböznek egymástól, ez vitathatatlan és szemmel látható tény.
Tengerpart szépségei 18+
Beach mix
Kiadó az Edge Cián Yacht-ja
Bemutatnánk David Evans (művésznevén Edge) U2 gitárosának 12 méteres, 140 láb hosszú luxusjachtját
Legyen a kezdőlapom | Hozzáadás a kedvencekhez | Adatkezelési tájékoztató | Impresszum | Felhasználási feltételek | Szerzői jogok
Copyright © 2008. Citistar. - All rights reserved.