Belépés Regisztráció | Elfelejtett jelszó
2018. November 15. Csütörtök, Albert, Lipót
   
SZAKMAI ELIT DÍJÁTADÓ
KITÜNTETÉSEK - DÍJAK 2018
KITÜNTETÉSEK - DÍJAK 2017
KITÜNTETÉSEK - DÍJAK 2016
KITÜNTETÉSEK - DÍJAK 2015
EXKLUZÍV INTERJÚK
PR CÉGBEMUTATÓ
AUTÓ - MOTOR
FASHION
GASZTRONÓMIA - KIVÁLÓ MAGYAR BORÁSZ
FOTÓ
ÉRDEKESSÉGEK - TATTOO
OTTHON
SZÉPSÉG & EGÉSZSÉG

CINESTAR - A CITISTAR.HU videogaléria
a Videótartalmak feltöltése folyamatban, a galéria hamarosan indul...

A tíz legjobb luxusmobil

Összegyűjtöttük a Magyarországon is kapható 10 legjobb luxusmobilt. Nem az ár alapján válogattunk, hiszen akkor kizárólag arannyal, gyémánttal díszített egyedi készülékek kerültek volna listánkra. Így nőies és üzletemberes, műholdas és dizájntermék is van köztük.

A lista összeállításakor a változatosságra törekedtünk, próbáltunk sokféle márkát és irányzatot megjeleníteni. Persze így is sokakban maradhat hiányérzet, hiszen olyan klasszikus mobil-luxusmárkák nem fértek ide, mint a Gresso, a Goldvish, vagy a Mobiado.Tegyük hozzá, hogy bár az internet, vagy független kereskedők jóvoltából ilyen készülékeket is megszerezhetünk, ezek a cégek más (elsősorban az orosz) piacot célozzák.

Vertu Signature- egy luxusmárka csúcskészüléke

A Nokia prémium márkájának összes készülékét kézzel szerelik össze a cég brit központjában, egyes modellek akkumulátora alatt kis táblát találunk az összeszerelő szignójával. Ilyen természetesen a csúcskészülék is, ami többek között az anyaghasználat miatt emelhető ki a többi közül, árulta el kérdésünkre a cég munkatársa. Egyedinek mondható továbbá a Londoni Szimfonikusok által feljátszott (és a sorozatnak írt) csengőhang is.
A Vertu különlegessége továbbá a külön nyomógombbal elérhető Concierge szolgáltatás is. Ha tulajdonosa ezzel a gyorsgombbal tárcsáz, a vonal túloldalán bármilyen kérdésre válaszolnak, és igyekeznek minden extrém kérést teljesíteni. Mint kérdésünkre elmondták, a cég Andrássy úton lévő üzletében a legdrágább, nyolcmilliós Signature készülékeit is keresik a vásárlók.

LG Prada - okos és szép

Néhány éve már követhető az a trend, hogy egyes nagy mobilos márkák ismert divatbrandekkel dolgoznak, fejlesztenek együtt. A technikai tartalmat az egyik cég hozza, az arculatot, patinát, esetleg dizájnt a másik. Ilyen együttműködés eredménye az LG Prada, amely már a második modellnél tart. A kicsúsztatható, teljes billentyűzettel rendelkező érintőképernyős modell meglehetősen sokoldalúan pozicionált telefon. Okos is, divatos is, így a márkára, vagy tudásra éhes férfi és női vevőket egyaránt célozzák vele. Ára mintegy 160 ezer forint.

Motorola Aura- inkább nőkre hat

A Motorola legújabb, kiforgatható készüléke egy igen komolyan megépített kis ékszer, amelyet női kezekbe szántak. Az Aura se nem csúszkás, se nem kagyló, hanem kiforgatható mobil, aminek a mechanikája sem a szokványos módon épül fel. A fogaskerekek Svájcból származnak, 130 golyóscsapágy került bele, ezeket a többi alkatrésszel együtt különleges, a versenyautók motorjában is használt anyaggal vonták be a kopás ellen. A gyártás sem hagyományos módon és technikával zajlik, a mintás felületeteket savmaratással és kézi csiszolással készítik el, egy telefon legyártásához három hétre van szükség, hiszen teljesen kézzel szerelik össze. A telefon több mint hétszáz alkatrészből áll, a burkolat rozsdamentes acél, a csavarok titán bevonatot kapnak, a kijelző a világon először fizikailag is kör alakú LCD. Megjelenésekor félmillió forint fölötti ára ma mintegy négyszázezerre csökkent.

Amosu iPhone - gyémánttal tuningolva

Ez a mobil azon kisszériás és egyedi telefonok sorába tartozik, amelyeket ékszerként aranyba és drágakőbe öltöztetnek. Megjelenése pillanatában ez volt a legdrágább iPhone a piacon, amely egyben a gyártó legmagasabb áron kapható modellje is. Az 527 gyémánttal feldíszített, 16 gigabájtos iPhone fémburkolatát fehér, vagy sárga arannyal vonják be. A gyémántok összkarátszáma 5,65, az arany 18 karátos.

 Többféle verzió készül a telefonból, a fenti modell ára mintegy hétmillió forint, és az interneten érdemes keresni.

Tag Heuer Meridiist- mobil órás felfogásban


Meridiist a műszerfalon: bőr a bőrön


A méregdrága Tag Heuer Meridiist mobilokat olyan gondossággal tervezték és szerelték össze, ahogy az egy patinás svájci óragyártól elvárható.

A zafír kristálylappal védett kijelző, a készülék tetejébe épített óra, a rozsdamentes acél tok, a krokodilbőrrel bevont hátlap mind az eleganciát és az órákkal való rokonságot jeleníti meg. A közelmúltban kizárólagos kereskedelmi joggal bolt nyílt Budapesten, ahol majd a legdrágább készülék is megvásárolható lesz. Ezt a telefont 1232 darab (7,43 összkarátszámú) gyémánt díszíti, az ára kilencmillió forint lesz.


Központi adminiszrátor (deluxe)


nyomtatható változat nyomtatható változat ajánlás e-mailben ajánlás e-mailben ugrás a lap tetejére ugrás a lap tetejére
 
Hírek Fórumok Szavazások  
Árverésen sem kelt el a milliárdos gondokkal küzdő sztár villája (fotók)
Senki sem tett ajánlatot Nicolas Cage Los Angeles-i házára
Elképesztő tünemény! A szakemberek tanácstalanok! Nézze meg!
Az utóbbi években olyan felhőformációra lettek figyelmesek a meteorológusok,
Készüljünk fel a kullancsokra!

Egy jó kirándulás az egész családnak örömet és kikapcsolódást szerezhet.

A design “bohóca” – Jaime Hayon
Bár a spanyol művész napjaink egyik legfelkapottabb designere,
Interjú Kolesza Edit fotóssal
Divat a pink smink, segítünk viselni
Tavaly divat lett, és azóta is erősen tartja magát a pink szín,
Timea Majorova többszörös világbajnok fitneszmodell
A Citistar-t az a megtiszteltetés érte,
220 ikerszülés eddig az indiai faluban!
Az Ikervárosnak emlegetett helyen 2000 családban eddig 220 alkalommal született ikerpár!
Magyarország legjobb strandjai

Teljesíthetetlenül nehéz feladatba fogtunk: Magyarország legjobb strandját keressük.

Az idei őrület

Minden éveben van valami, amit először csak kevesen hordanak, a többiek pedig nem értik, hogyan is lehet az ominózus darabot viselni.

Legyen a kezdőlapom | Hozzáadás a kedvencekhez | Adatkezelési tájékoztató | Impresszum | Felhasználási feltételek | Szerzői jogok
Copyright © 2008. Citistar. - All rights reserved.