Belépés Regisztráció | Elfelejtett jelszó
2018. Március 18. Vasárnap, Sándor, Ede
   
   
SZAKMAI ELIT DÍJÁTADÓ
KITÜNTETÉSEK - DÍJAK 2017
KITÜNTETÉSEK - DÍJAK 2016
KITÜNTETÉSEK - DÍJAK 2015
KITÜNTETÉSEK - DÍJAK 2014
KITÜNTETÉSEK - DÍJAK 2013
KITÜNTETÉSEK - DÍJAK 2012
KITÜNTETÉSEK - DÍJAK 2011
EXKLUZÍV INTERJÚK
PR CÉGBEMUTATÓ
ÉLŐVILÁG - TERMÉSZET
AUTÓ - MOTOR
ESKÜVŐ
FASHION
GASZTRONÓMIA - KIVÁLÓ MAGYAR BORÁSZ
FOTÓ
ÉRDEKESSÉGEK - TATTOO
OTTHON
SZÉPSÉG & EGÉSZSÉG
REG - ENOR INFO

CINESTAR - A CITISTAR.HU videogaléria
a Videótartalmak feltöltése folyamatban, a galéria hamarosan indul...

Ami a Csajokat zavarja szex közben 18+

Szerinted mi a legidegesítőbb egy szeretkezés alkalmával? Bármikor becsúszhat egy-két baklövés, de vannak elkerülhetők is. Nézzük ezeket a Csajok szemszögéből!

Az első és legfontosabb a higiénia. Evidens, mégis az egyik legidegesítőbb dolog ha a partnered nem fordít kellő figyelmet a higiéniára. A jó illat és az ápoltság még a forró nyári éjszakákon sem hanyagolható el. Nincs kiábrándítóbb, mint egy izzadságfoltos ing. Az italt vagy más szájhigiéniailag nem túl kedvező ételeket szintén érdemes kerülni az együttlétek előtt, vagy akkor legyen kéznél egy tartalék rágó is! Elvégre egy borosüveggel vagy hamutartóval senki sem szeret csókolózni.

pasi arcSzintén vágyölő hatást kelthet amikor a párod nem fogadja el az elutasításod. Előfordulhat olyan szituáció, amit abban a pillanatban nem szívesen próbálnál ki. Szerencsés esetben megtaláljátok a középutat, de rákényszeríteni valakire valamit az hosszú távon nem vezet semmire. Ha belső tiltakozásod ellenére belemész egy olyan dologba amit nem szeretnél, fájdalmas élmények érhetnek. Érdemes sok mindent kipróbálnotok de nem bármi áron. Kedvesen beszéld le a párod az eltúlzott gondolatairól, ajánlj fel néhány olyat amit te is bevállalnál, és szívesen kipróbálnál.

Sok férfi, mint az élet legfőbb területén, így az ágyban is domináns fél akar lenni, de sokszor túl durván, agresszívan teszik ezt. Vannak helyzetek, amikor jól esik ha határozott egy férfi, de nem minden alkalommal. Amikor a nő gyengédségre vágyik tudjon olyan is lenni.

A pasik általában szeretik, ha a nők vágyakozva sóhajtanak, nyögdécselnek szex közben, de a nagy sikítozás már enyhén túlzásnak számít. Ugyanez igaz fordítva is, kiábrándító lehet, ha egy pasi kutya módjára a fülünkbe liheg, és közben még a nyálát is csorgatja. Persze nem kell síri csendben lennetek, de az sem jó, ha a szomszédok is részesei a produkciótoknak.

szexHarapdálni egymást szexi és érzéki lehet, de ha ezt túlzásba viszi a partnered, annak maradandó nyoma lesz. Ugyanilyen kellemetlen lehet a bőr kiszívása, ami szeretkezés közben ugyan kellemes, de már csak tini korban érdemes vele dicsekedni.

Szintén kicsit paródiás, ha a pornófilmeken látottakat próbálja „eljátszani” a partnered vagy ha megjátssza magát. Próbáld meg lebeszélni őt az automatikus mozdulatokról, elvégre ő nem egy automata de még csak színész sem.

A felsorolt hibák bárkivel bármikor megeshetnek és a legtöbbjükért nem szabad hibáztatni a partnered. Ha becsúszott mégis pár baklövés akkor beszéljetek róla, így sok kellemetlenségtől óvhatjátok meg egymást és a kapcsolatotokat.


Központi adminiszrátor (csakcsajoknak)


nyomtatható változat nyomtatható változat ajánlás e-mailben ajánlás e-mailben ugrás a lap tetejére ugrás a lap tetejére
 
Hírek Fórumok Szavazások  
Lexus kontra BMW - Mire indulnak be az amerikaiak?
Nyerő szériába került a BMW az amerikai luxusautók piacán. A német vállalat kilenc év után először vette át a vezetést a Lexustól.
Celebrity Cyborgs
Photoshop
Titkokat árulnak el gazdáikról a luxusautók
Százszázalékos biztonsággal soha nem működhet a statisztika, az átlagot mégis jól le lehet írni számokkal.
Jordan Carver legújabb fotói
Vegyünk egy pillantást Jordan Carver legújabb képeire.
Sexi 18+
Az erotikus tartalom miatt az oldalt csak 18 éven felüliek látogathatják!
A világ legmagasabb spája
Nincs a világon magasabban fekvő spa a hongkongi Ritz-Carlton
Szép keblek 18+
Az erotikus tartalom miatt az oldalt csak 18 éven felüliek látogathatják!
Sexy-Tattoo-Girls 18+
Tattoo
Hol a piercing? – fotókkal
Aki megkedveli a piercinget, nem elégszik meg az orrba vagy köldökbe tehető testékszerrel.
5 nőtípus..
Aki tönkreteheti párkapcsolatodat
Legyen a kezdőlapom | Hozzáadás a kedvencekhez | Médiaajánlat | Impresszum | Felhasználási feltételek | Szerzői jogok
Copyright © 2008. Citistar. - All rights reserved.