Belépés Regisztráció | Elfelejtett jelszó
2018. Március 18. Vasárnap, Sándor, Ede
   
   
SZAKMAI ELIT DÍJÁTADÓ
KITÜNTETÉSEK - DÍJAK 2017
KITÜNTETÉSEK - DÍJAK 2016
KITÜNTETÉSEK - DÍJAK 2015
KITÜNTETÉSEK - DÍJAK 2014
KITÜNTETÉSEK - DÍJAK 2013
KITÜNTETÉSEK - DÍJAK 2012
KITÜNTETÉSEK - DÍJAK 2011
EXKLUZÍV INTERJÚK
PR CÉGBEMUTATÓ
ÉLŐVILÁG - TERMÉSZET
AUTÓ - MOTOR
ESKÜVŐ
FASHION
GASZTRONÓMIA - KIVÁLÓ MAGYAR BORÁSZ
FOTÓ
ÉRDEKESSÉGEK - TATTOO
OTTHON
SZÉPSÉG & EGÉSZSÉG
REG - ENOR INFO

CINESTAR - A CITISTAR.HU videogaléria
a Videótartalmak feltöltése folyamatban, a galéria hamarosan indul...

Ha te hívod meg a pasit

Randitippek

Természetesnek vesszük, hogy a pasik dolga kényeztetni minket. Néha azonban nem árt a változatosság. Ha felajánlottad kedvesednek, hogy te csengeted ki a következő randi minden költségét, gondold át jól, hova mentek, mit csináltok, hogy a lehető legkevesebb kiadással megúszd. Ne szégyelld magad emiatt. Gondolj csak bele, a nők még mindig alul vannak fizetve a férfiakhoz képest, még ugyanabban a munkakörben is.

Hívd meg vacsorázni!
Felejtsd el az éttermeket, és főzz neki te. Vegyél erőt magadon, még akkor is, ha nem vagy épp született szakácsnő. Szóval hívd meg magadhoz, készíts egy látványos vacsorát. Felejtsd el a lazacot és társait, úgysem bírná a pénztárcád. Válasz valamit az olasz konyha remekei közül, a tészta és hozzávalói ugyanis nem kerülnek sokba. Kápráztasd el egy előétellel, készíts caprese salátát, ami valójában mozzarella paradicsommal, majd például egy tejszínes-gombás spagettit. Ha kedved van, még desszerttel is meglepheted, a tiramisu hozzávalói ugyanis nem drágák. A hatás kedvéért teríts meg látványosan, így már a körítéssel felértékelődik a főztöd. Tuti, hogy leveszed a lábáról! Egyrészt, mert a férfiak értékelik, hogy kitettél magadért az ő kedvükért, másrészt, mert a szívükhöz a hasukon át vezet az út. Azért előtte érdeklődj, hogy mit nem szeret.

Üljetek be egy teázóba!
Nemcsak a fővárosban, már vidéken is számos teázót találsz. Hívd meg egy különleges teára valamelyik este. Nem kerül többe, mintha beülnétek egy pub-ba, ahol mindenféle löttyöt magatokba döntenétek. Sőt, sokkal izgalmasabb és különlegesebb. Keress egy romantikus teázót, ahol kettesben is lehet ülni, feküdni, pihenni puffokon, párnákon, és tanítsd meg neki, hogyan kell a teát profin inni. Válassz helyette te különleges teafüvet, lehetőleg valami serkentő, vágyfokozó hatásút, hogy te járj jól, ha a romantikus este után hazaértek.

Kulturálódjatok!
A mozinál jobb a múzeum. Miért? Mert egyrészt mindketten művelődtök, másrészt kevesebbe kerül a jegy (általában egy felnőtt belépő 500 és 1000 forint között van). Nézz ki valami izgi kiállítást, és már mehettek is. Ha igazán le akarod nyűgözni, vidd el a Szépművészeti Múzeumba, ami újabban csütörtökönként este tízig is nyitva van, és nézzétek meg valamelyik időszaki kiállítást. Az 1400 forintos belépő árában ugyanis nemcsak ez foglaltatik benne, hanem bemehettek a Jazz Szalonba is, ahol fiatal zenészek adnak ilyenkor koncertet, és a hazai művészeti élet kiválóságait felvonultató társművészeti (zene, tánc, irodalom) programokra is bekukkanthattok. Habár ez kicsit több, mint egy mozijegy, gondolj csak bele: nem kell pattogatott kukoricát és kólát fizetned.

Bulizz ingyen!
Nem kell a legfelkapottabb koncertre elhívnod a barátodat, elég, ha kinézel valami jó kis különleges bulit, vagy koncertet. Persze, csak ha tudod, milyen stílusú zene jön be neki. Böngészd át a programmagazinokat, és válassz ki valamilyen ingyenes koncertet, vagy bulit, és csald el magaddal. Hogy az este további kiadásait is lefaragd, aznap legyél te a sofőr, így nem kell fizetned a taxit, és van mentséged, hogy miért csak ásványvizet iszol. Remélhetőleg ő is csak sört kér.

Játsszatok!
Ha megvan benned a kellő játékszellem, jó program az is, ha elhívod magaddal egy játékterembe. Előbb azért tájékozódj az árakról. Egyes helyeken egy óra billiárd 640 forint, a darts pedig szerencsére még mindig 100 forintossal működik. Abban nem lesz hiba, hogy a pasid jól fogja magát érezni, sőt, biztos, hogy értékelni fogja, hogy a kedvéért hajlandó vagy belemenni fiús játékokba. Nem utolsó sorban pedig tesztelheted, hogy viselkedik veled, ha versenyhelyzetbe kerültök.

Központi adminiszrátor (glamouronline)


nyomtatható változat nyomtatható változat ajánlás e-mailben ajánlás e-mailben ugrás a lap tetejére ugrás a lap tetejére
 
Hírek Fórumok Szavazások  
Biztos tippek fájdalom ellen
Lüktető fejfájás, hasogató végtagok és izületek, kellemetlen, fájdalmas görcs
Akt modell 18+
Az erotikus tartalom miatt az oldalt csak 18 éven felüliek látogathatják!
Állati jó
Photoshop
Szex: férfileckék
A férfiak elvárásai teljesen különböznek a nőkétől.
Ételek, melyek ölhetnek

Egy adott ország megismeréséhez hozzátartozik a helyi gasztronómia felfedezése is.

Medencés party szép lányokkal - Képek
Ez egy nagyon kellemes medencés buli!
Nálatok kié a hatalom az ágyban? Vigyázz!
Női emancipáció, férjüknél többet kereső, vezető beosztásban lévő nők, karrierista nők
A 8 legmenőbb macskafajta
Sokan a kutyák helyett inkább macskapártiak,
Új Év -Új fogadalom
Csak a változás állandó az ember életében - tartja a bölcsesség.
Pörögj az egészséges ételektől egész nap!
Nehezen tudsz ébren maradni, mindig kótyagos vagy, és nagy erőfeszítésekbe kerül
Legyen a kezdőlapom | Hozzáadás a kedvencekhez | Médiaajánlat | Impresszum | Felhasználási feltételek | Szerzői jogok
Copyright © 2008. Citistar. - All rights reserved.