Belépés Regisztráció | Elfelejtett jelszó
2018. Június 18. Hétfő, Arnold, Levente
   
   
SZAKMAI ELIT DÍJÁTADÓ
KITÜNTETÉSEK - DÍJAK 2018
KITÜNTETÉSEK - DÍJAK 2017
KITÜNTETÉSEK - DÍJAK 2016
KITÜNTETÉSEK - DÍJAK 2015
KITÜNTETÉSEK - DÍJAK 2014
KITÜNTETÉSEK - DÍJAK 2013
KITÜNTETÉSEK - DÍJAK 2012
KITÜNTETÉSEK - DÍJAK 2011
EXKLUZÍV INTERJÚK
PR CÉGBEMUTATÓ
ÉLŐVILÁG - TERMÉSZET
AUTÓ - MOTOR
ESKÜVŐ
FASHION
GASZTRONÓMIA - KIVÁLÓ MAGYAR BORÁSZ
FOTÓ
ÉRDEKESSÉGEK - TATTOO
OTTHON
SZÉPSÉG & EGÉSZSÉG
REG - ENOR INFO

CINESTAR - A CITISTAR.HU videogaléria
a Videótartalmak feltöltése folyamatban, a galéria hamarosan indul...

Frizura trend 2010

2010 frizuratrend: Vissza a '80-as évekbe

Alapjaiban változik meg a 2010-es évben a frizuratrend: ahogy a divat területén, a divatos hajviseletek közé is visszatérnek a '80-as évek.

Mindenki, aki divatos kíván lenni, eldobhatja hajvasalóját, kisimító samponjait és spray-jeit, és előveheti a hajsütővasat és a fémcsavarókat.

"Körülbelül négy éve tart már az egyenes szálú frizurák divatja, amit most teljesen felváltanak a göndör, illetve hullámos hajak" - meséli Kosztyu György fodrász és szalontulajdonos. Tehát négy év beidegződését kell feladnia azoknak, akik mindig a legdivatosabb sérót vágatják maguknak. A fodrász hozzátette: a '80-as évek fazonjai kerülnek idén előtérbe.

Természetes hullámok

"Alapvetően kétféle irányvonal lesz divat - nem csak az idén, hanem az elkövetkezendő egy-két évben - a természetes hatású hullámos haj és a szép csigákba rendeződött göndör haj" - világosít fel bennünket a szakember. Azok, akik divatos hullámokat szeretnének és hosszú hajjal rendelkeznek, egészen egyszerűen ne fésülködjenek meg, ugyanis a természetes hatású hajra leginkább a kuszaság lesz jellemző, a hajszálak össze-vissza tekerednek majd. Akinek ez nem opció, ezt a hatást hajcsavarókkal is elérheti, amelyeket függőlegesen kell feltennie, így spirál hullámokat kap végeredményképpen.

Ha valamennyire természetes hullámos a hajad - és csak az utóbbi években kényszerítetted egyenesre -, könnyebb a dolgod: göndörítő habbal, tárcsás hajszárítóval könnyebben és egyszerűbben tudod elérni a kívánt hatást. A hosszúság tulajdonképpen teljesen mindegy, hiszen a félhosszú hajból is ki lehet hozni hullámosságot, csakúgy, mint a hosszú hajzuhatagból. "Ehhez a hullámos hajhoz bár még mindig divatban maradnak a tömött frufruk, leginkább az oldalra fésült verziói lesznek divatosak, szintén a természetesség jegyében" - meséli György, úgyhogy legalább ez marad tavalyról.

A '80-as évek göndörsége

"A göndör hajak egy az egyben a '80-as évek stílusában térnek vissza, össze lehet hasonlítani az akkori képekkel, szinte nem változtattak rajta semmit" - tudjuk meg a fodrásztól, aki szerint ez a divat biztosan kitart majd néhány évig. Lehet szabályos göndör, vagy kicsit lazább szerkezetű a frizura, a lényeg, hogy ne egyenes legyen. És hogy hogyan lehet göndör valakinek a haja? "Kétféle módszer áll rendelkezésünkre: vagy a dauer, amivel tartós eredményt érünk el, vagy pedig a napi szintű formázás, nevezetesen a csavarók és a hajsütővas. Mindegyik módszer igénybe veszi a hajat, ezért az a szerencsés, akinek már természetéből fakadóan göndörödésre hajlamos a frizurája, így kevesebb külső hatás is elegendő."Az, hogy rövid-e a haj, vagy hosszú, itt is lényegtelen, akármilyen hosszúsággal divatos lehetsz, az utóbbi egy-két évben azonban felkapott lett a rövid haj, ami tovább vonul a göndör divatban is. Talán mindenki emlékszik azokra a régi képekre, amelyeken a modellnek hátul felnyírt haja volt, a fejtetőn pedig göndör csigákban omlott az arcába a haj - nos, ez vár ránk 2010-ben is.


"Az elmúlt évek gyakorlatával ellentétben most a nagy térfogatú, dús hajak jönnek divatba, nem pedig az egyszerűen lelógó, simára fésült frizurák. A dús hatást pedig a tépett vágással érik el, ahol a haj rétegei külön-külön formázva nyerik el tömött formájukat" - mondja el végezetül a fodrász. Ennek megfelelően fontos a precíz hajszárítás, nem elég, ha csak simán megszárítod a hajad, hanem körkefékkel kell formába igazítanod. Ilyenkor jöhet még a fejjel lefelé való hajszárítás, ahol alulról szárítod a hajadat - ez a módszer hatalmas oroszlánsörényt csinál a legkisebb hajból is. Szóval, idén is macera a trendi frizura elkészítése, de akit ez érdekel, azt így is érdekli.

Kérem szánjon egy-két percet kérdőívünk kitöltésére, melyben az Önök fogyasztói szokásukat vizsgáljuk.

Fogyasztó felmérés
Központi adminiszrátor (origonoilapozó)


nyomtatható változat nyomtatható változat ajánlás e-mailben ajánlás e-mailben ugrás a lap tetejére ugrás a lap tetejére
 
Hírek Fórumok Szavazások  
Már egy szál cigaretta is káros az egészségre - Videóval!
Nem kell erős dohányosnak lenni ahhoz, hogy részesülj a dohányzás káros hatásaiból.
Szép keblek 18+
Az erotikus tartalom miatt az oldalt csak 18 éven felüliek látogathatják!
Albert Einstein életre kelt
Bizarr robotot készített a Science and Technology
Sexi 18+
Az erotikus tartalom miatt az oldalt csak 18 éven felüliek látogathatják!
A kínai konyha
Kína hatalmas ország, így éghajlati sokszínűségének köszönhetően az élelmiszerek széles tárházát megtalálhatjuk.
Fülledt erotika 18+
Az erotikus tartalom miatt az oldalt csak 18 éven felüliek látogathatják!
London – a városok városa
Londonba utazni nem mindennapi esemény. De évente egyszer: miért ne?
Men In Black - Sötét zsaruk 3
Mozipremier: 2012. május 24.
Mítosz a G-pont brit kutatók szerint 18+
A G-pontnak nevezett erogén zóna valószínűleg mítosz - állítják brit kutatók.
Eladó Gianni Versace miami villája
Százmillió dollárért kínálják megvételre a néhai Gianni Versace miami villáját,
Legyen a kezdőlapom | Hozzáadás a kedvencekhez | Médiaajánlat | Impresszum | Felhasználási feltételek | Szerzői jogok
Copyright © 2008. Citistar. - All rights reserved.