Belépés Regisztráció | Elfelejtett jelszó
2018. Június 23. Szombat, Zoltán
   
   
SZAKMAI ELIT DÍJÁTADÓ
KITÜNTETÉSEK - DÍJAK 2018
KITÜNTETÉSEK - DÍJAK 2017
KITÜNTETÉSEK - DÍJAK 2016
KITÜNTETÉSEK - DÍJAK 2015
KITÜNTETÉSEK - DÍJAK 2014
KITÜNTETÉSEK - DÍJAK 2013
KITÜNTETÉSEK - DÍJAK 2012
KITÜNTETÉSEK - DÍJAK 2011
EXKLUZÍV INTERJÚK
PR CÉGBEMUTATÓ
ÉLŐVILÁG - TERMÉSZET
AUTÓ - MOTOR
ESKÜVŐ
FASHION
GASZTRONÓMIA - KIVÁLÓ MAGYAR BORÁSZ
FOTÓ
ÉRDEKESSÉGEK - TATTOO
OTTHON
SZÉPSÉG & EGÉSZSÉG
REG - ENOR INFO

CINESTAR - A CITISTAR.HU videogaléria
a Videótartalmak feltöltése folyamatban, a galéria hamarosan indul...

Tabu téma: Az önkielégítés Vol.1. 18+

Ez olyan izé téma. Senki sem beszél arról, hogyan kell saját magunkat orgazmushoz juttatni, max. a haverokkal, barátnőkkel kódnyelven lehet erről bármit is lekommunikálni. De miért is? Hozzá tartozik az életünkhöz. Akkor mi a baj vele?

Semmi. Az önkielégítés nem csak szükséges, de valamilyen szinten nélkülözhetetlen az egészséges szexuális élethez. Hogy miért? Azért, mert - ahogy már a Segítség! Nincs orgazmusom szex közben című cikkben is leírtuk - hogy várhatnánk el egy másik embertől, hogy nálunk jobban ismerje a saját testünket?

Sehogy. Egy külföldi barátunktól sem várjuk el, hogy igazodjon ki a városban, ahol mi lakunk térkép nélkül. Szóval miért is fontos pontosan az önkielégítés?

szex-01

Csajoknak és pasiknak

Mindkét nem számára ajánlott, íme néhány ok, pontosan miért is.

1. Ha nincs partnered, te is adhatsz magadnak néhány kellemes pillanatot. Nem mindenki él 24/7 párkapcsolatban, nem is várható el. És aki nem híve az alkalmi szexpartnereknek, azoknak sem kell lemondani csak emiatt az élvezetről. Nem szégyen, ha valaki saját magát izgatja. Ha ez a pasiknál elfogadott, akkor a csajoknál már miért ne lenne az.

2. Felfedező körút a saját testeden. Valószínűleg a pasikra kevésbé jellemző - tisztelet a kivételnek -, hogy akár órákig elnyújtaná az önkielégítést, de a csajoknak megfordulhat a fejében, hogy nem akarja 5 perc alatt elintézni, és kipipálni a napi teendők listájából. A hosszúra nyújtott önkielégítés lehetőséget ad arra, hogy megismerd, mitől izgulsz fel, mi kellemes, és mi az, ami kellemetlen. Mitől nő a vágyad, és mitől csökken.

3. Előjátéknak sem rossz. Egyesek kimondottan izgatónak tartják, ha párjuk figyeli, ahogy önkielégítést végez, vagy fordítva, ahogy ő nézi párját. Számukra ez felér egy előjátékkal, és sokkal jobban kívánják egymást szex közben.

szex-02

Saját kezűleg biztosítva

Az egyetlen eszköz, ami mindig kéznél van, ha épp szeretnénk magunkkal tölteni egy kis időt, az a kezünk. Figyelem, nem vicc, moss kezet, mielőtt hozzáfogsz - pasik és csajok. Önkielégítés közben ugyanis észre sem veszed, mi mindent juttathatsz a szervezetedbe. De ennyit a figyelmeztetésekről, nézzük a gyakorlatot.

Pasiknak kicsit könnyebben a kezükre esik a nemi szervük, és egyszerűbben fel tudják magukat izgatni, mint a csajok. De nem csak egyszerűen marokra kell fogni a fegyvert, aztán indulhat a menet. Fokozható az élvezet, ha időről időre engednek a szorításon, majd újra erősebben fogják a péniszüket. Ezzel a mozdulattal ugyanis a női hüvely összehúzódását imitálhatják, így - ha valójában nem is - valósághűbbnek érződik az élvezet. Aki szereti, közben a másik kezével izgathatja a heréket is, hiszen, ha ezt egy csak tenné, valószínűleg ő is játszadozna a golyókkal. Hogy miért egyszerűbb a ti szitutok, srácok? Mert elég egy magányos zug, ahol tuti senki nem nyit rád, és csak a sliccet kell - jobb esetben - lehúzni.

szex-03

A csajok esete picit bonyolultabb. Nekik ugyanis több idő, és egy fokkal több „erőfeszítésre” van szükség - nem beszélve a megfelelő helyszínről - ugyanolyan élvezetekhez. Viszont sokkal több módja van annak, hogy a csúcsra jusson. A legegyszerűbb mód, ha a csiklót izgatják az ujjukkal. Van, aki két ujja közé fogja, és óvatosan úgymond morzsolgatja. Hangsúlyoznánk óvatosan, nem kell agyongyötörni szerencsétlent. Ha így nem megy, van más módszer. Mások egyszerűen csak körkörösen dörzsölik, simogatják - kinek mennyire érzékeny. A csajok fokozhatják az élvezetet, ha közben a mellbimbójukat is izgatják, vagy ha ujjukkal kicsit tovább is merészkednek a csiklónál.


Központi adminiszrátor (neon)


nyomtatható változat nyomtatható változat ajánlás e-mailben ajánlás e-mailben ugrás a lap tetejére ugrás a lap tetejére
 
Hírek Fórumok Szavazások  
Friscoi otthonok
Nekünk európaiaknak, ha az Egyesült Államokban egyik nagyvárosából átutazunk egy másik metropoliszába,
Fiatalabb pasival a szex is jobb - cseréld le a régit!
Számtalan filmvászonról, televízióból és való életből vett példa bizonyítja;
Állati jó
Photoshop
Bringás csajok 18+
Fiatalok, szépek és szexisek - kerékpáros csajok képei.
Ami a Csajokat zavarja szex közben 18+
Szerinted mi a legidegesítőbb egy szeretkezés alkalmával?
A 8 legmenőbb macskafajta
Sokan a kutyák helyett inkább macskapártiak,
Hírességek divatbolondságai
Divatcsatár vagy jelmez?
Az idei őrület

Minden éveben van valami, amit először csak kevesen hordanak, a többiek pedig nem értik, hogyan is lehet az ominózus darabot viselni.

Punkanimals
Photoshop 
A gőzszauna elűzi a feszültséget és a stresszt
Úgy tűnhet, hogy a gőzszaunák a legújabb hóbort tárgyai, azonban az igazság,
Legyen a kezdőlapom | Hozzáadás a kedvencekhez | Médiaajánlat | Impresszum | Felhasználási feltételek | Szerzői jogok
Copyright © 2008. Citistar. - All rights reserved.