Belépés Regisztráció | Elfelejtett jelszó
2018. November 20. Kedd, Jolán
   
SZAKMAI ELIT DÍJÁTADÓ
KITÜNTETÉSEK - DÍJAK 2018
KITÜNTETÉSEK - DÍJAK 2017
KITÜNTETÉSEK - DÍJAK 2016
KITÜNTETÉSEK - DÍJAK 2015
CITISTAR SELENCION 2009 - 2010
EXKLUZÍV INTERJÚK
PR CÉGBEMUTATÓ
AUTÓ - MOTOR
FASHION
GASZTRONÓMIA - KIVÁLÓ MAGYAR BORÁSZ
FOTÓ
ÉRDEKESSÉGEK - TATTOO
OTTHON
SZÉPSÉG & EGÉSZSÉG

CINESTAR - A CITISTAR.HU videogaléria
a Videótartalmak feltöltése folyamatban, a galéria hamarosan indul...

Tabu téma: Az önkielégítés Vol.1. 18+

Ez olyan izé téma. Senki sem beszél arról, hogyan kell saját magunkat orgazmushoz juttatni, max. a haverokkal, barátnőkkel kódnyelven lehet erről bármit is lekommunikálni. De miért is? Hozzá tartozik az életünkhöz. Akkor mi a baj vele?

Semmi. Az önkielégítés nem csak szükséges, de valamilyen szinten nélkülözhetetlen az egészséges szexuális élethez. Hogy miért? Azért, mert - ahogy már a Segítség! Nincs orgazmusom szex közben című cikkben is leírtuk - hogy várhatnánk el egy másik embertől, hogy nálunk jobban ismerje a saját testünket?

Sehogy. Egy külföldi barátunktól sem várjuk el, hogy igazodjon ki a városban, ahol mi lakunk térkép nélkül. Szóval miért is fontos pontosan az önkielégítés?

szex-01

Csajoknak és pasiknak

Mindkét nem számára ajánlott, íme néhány ok, pontosan miért is.

1. Ha nincs partnered, te is adhatsz magadnak néhány kellemes pillanatot. Nem mindenki él 24/7 párkapcsolatban, nem is várható el. És aki nem híve az alkalmi szexpartnereknek, azoknak sem kell lemondani csak emiatt az élvezetről. Nem szégyen, ha valaki saját magát izgatja. Ha ez a pasiknál elfogadott, akkor a csajoknál már miért ne lenne az.

2. Felfedező körút a saját testeden. Valószínűleg a pasikra kevésbé jellemző - tisztelet a kivételnek -, hogy akár órákig elnyújtaná az önkielégítést, de a csajoknak megfordulhat a fejében, hogy nem akarja 5 perc alatt elintézni, és kipipálni a napi teendők listájából. A hosszúra nyújtott önkielégítés lehetőséget ad arra, hogy megismerd, mitől izgulsz fel, mi kellemes, és mi az, ami kellemetlen. Mitől nő a vágyad, és mitől csökken.

3. Előjátéknak sem rossz. Egyesek kimondottan izgatónak tartják, ha párjuk figyeli, ahogy önkielégítést végez, vagy fordítva, ahogy ő nézi párját. Számukra ez felér egy előjátékkal, és sokkal jobban kívánják egymást szex közben.

szex-02

Saját kezűleg biztosítva

Az egyetlen eszköz, ami mindig kéznél van, ha épp szeretnénk magunkkal tölteni egy kis időt, az a kezünk. Figyelem, nem vicc, moss kezet, mielőtt hozzáfogsz - pasik és csajok. Önkielégítés közben ugyanis észre sem veszed, mi mindent juttathatsz a szervezetedbe. De ennyit a figyelmeztetésekről, nézzük a gyakorlatot.

Pasiknak kicsit könnyebben a kezükre esik a nemi szervük, és egyszerűbben fel tudják magukat izgatni, mint a csajok. De nem csak egyszerűen marokra kell fogni a fegyvert, aztán indulhat a menet. Fokozható az élvezet, ha időről időre engednek a szorításon, majd újra erősebben fogják a péniszüket. Ezzel a mozdulattal ugyanis a női hüvely összehúzódását imitálhatják, így - ha valójában nem is - valósághűbbnek érződik az élvezet. Aki szereti, közben a másik kezével izgathatja a heréket is, hiszen, ha ezt egy csak tenné, valószínűleg ő is játszadozna a golyókkal. Hogy miért egyszerűbb a ti szitutok, srácok? Mert elég egy magányos zug, ahol tuti senki nem nyit rád, és csak a sliccet kell - jobb esetben - lehúzni.

szex-03

A csajok esete picit bonyolultabb. Nekik ugyanis több idő, és egy fokkal több „erőfeszítésre” van szükség - nem beszélve a megfelelő helyszínről - ugyanolyan élvezetekhez. Viszont sokkal több módja van annak, hogy a csúcsra jusson. A legegyszerűbb mód, ha a csiklót izgatják az ujjukkal. Van, aki két ujja közé fogja, és óvatosan úgymond morzsolgatja. Hangsúlyoznánk óvatosan, nem kell agyongyötörni szerencsétlent. Ha így nem megy, van más módszer. Mások egyszerűen csak körkörösen dörzsölik, simogatják - kinek mennyire érzékeny. A csajok fokozhatják az élvezetet, ha közben a mellbimbójukat is izgatják, vagy ha ujjukkal kicsit tovább is merészkednek a csiklónál.


Központi adminiszrátor (neon)


nyomtatható változat nyomtatható változat ajánlás e-mailben ajánlás e-mailben ugrás a lap tetejére ugrás a lap tetejére
 
Hírek Fórumok Szavazások  
Hogyan ments meg egy romokban levő házasságot?
Mindenhonnan van visszaút – csak sajnos kevesen veszik a fáradságot,
Interjú Muraközy Adrienn modellel
Exkluzív interjú
Tökéletes harmónia - Nissan Murano
A Nissan Murano második generációja végre megérkezett hazánkba.
Jordan Carver legújabb fotói
Vegyünk egy pillantást Jordan Carver legújabb képeire.
Adventi készülődés - első hét
Már a karácsonyt megelőző négy hétben, az advent idején is dekorálhatjuk lakásunkat.
Fertőzést okoz a csapolt sör?
Az embernek már semmi öröme nem marad: komoly betegségeket okozhat a csapolt sör, derült ki egy hazai felmérésből.
Vidám gumicsizmák esős napokra
A sárban tocsogó, eső áztatta, hideg, nyákos napokon nem csak a praktikusság miatt álmodunk színes gumicsizmákról.
Felpörgeti a kávé a férfiakat
Kevésbé hat a női szervezetre a koffein
Hét új-régi csoda

A világ új hét csodájának ötlete Bernard Weber kezdeményezéséből vált világméretű felhívássá.

A tíz legjobb luxusmobil
Összegyűjtöttük a Magyarországon is kapható 10 legjobb luxusmobilt.
Legyen a kezdőlapom | Hozzáadás a kedvencekhez | Adatkezelési tájékoztató | Impresszum | Felhasználási feltételek | Szerzői jogok
Copyright © 2008. Citistar. - All rights reserved.