Belépés Regisztráció | Elfelejtett jelszó
2018. November 15. Csütörtök, Albert, Lipót
   
SZAKMAI ELIT DÍJÁTADÓ
KITÜNTETÉSEK - DÍJAK 2018
KITÜNTETÉSEK - DÍJAK 2017
KITÜNTETÉSEK - DÍJAK 2016
KITÜNTETÉSEK - DÍJAK 2015
EXKLUZÍV INTERJÚK
PR CÉGBEMUTATÓ
AUTÓ - MOTOR
FASHION
GASZTRONÓMIA - KIVÁLÓ MAGYAR BORÁSZ
FOTÓ
ÉRDEKESSÉGEK - TATTOO
OTTHON
SZÉPSÉG & EGÉSZSÉG

CINESTAR - A CITISTAR.HU videogaléria
a Videótartalmak feltöltése folyamatban, a galéria hamarosan indul...

Hétköznapi szexbalesetek

„Ó, hallottam ilyet, de velem ez nem eshet meg!” – gondoljuk. Pedig nem is hinnénk, mennyi történetük van sebészeknek, fogorvosoknak, urológusoknak akkor kínos és fájdalmas, utólag már érdekes és nevetséges házi szexbalesetekről.

Az orgazmus a franciák szerint nem más, mint a „petit mort”, vagyis „kis halál”, ám olykor tényleg az, és csak kis híja van, hogy a szeretkezők nem halnak bele vagy a fájdalomba, vagy a nevetésbe.

Hétköznapi szexbalesetek– Harminc éve dolgozom, sokat láttam – meséli egy nőgyógyász. – A legemlékezetesebb 1986 szilveszter éjszakája volt. Ügyeltem. Jött egy megszeppent pár, hogy segítsek, mert játszottak kicsit. Hajnali fél kettőtől másnap délelőtt tízig tartott a bajlódás egy matrjoskababával. Nehezebb volt, mint egy szülés. Az emberek baromságának nincs határa – mondja nevetve.

– Törések, zúzódások, kalandok. Több olyan párt láttam el, akik leestek az ágyról. A legkomolyabb az volt, amikor egy férfinak a kulcscsontja és a karja is eltört. Másokra rászakadt az ágy fölötti polc, volt, akinek lexikon törte be a fejét. Dunába csúszott autóból is került hozzánk átfagyott meztelen nő, aki később elárulta: kiengedte a kéziféket, mert nyomta a fenekét. De varrtam vissza leharapott fület, láttam jó néhány végbélsérülést, és szedtem ki teniszlabdát innen is, onnan is – így a sebész.

– Izzasztó munka anyacsavarból kimenteni egy duzzadt hímtagot. De torokba szorult protézis kiemelése, az átharapott nyelv összevarrása is gyakori. Hú, ha fölsorolnám, mi minden volt a praxisomban, nem férne az újságba – nevet a fogorvos.

– Nem akarok versenyezni a kollégákkal, de biztos, hogy az urológusnak jut a legtöbb a szexben használt szervek helyreállításából. Szöveti sérülések, hámsérülések, szakadások férfiaknál és a nőknél egyaránt előfordulnak. És természetesen a szexuális élet színesebbé tételéhez használt eszközök, játékok is gyakran okoznak bajt. Gondolná, hogy az idegen tárgyakon kívül akár egy szex közben, ágyban elfogyasztott étel is elindíthat olyan buja gondolatot, mozdulatot, aminek az lesz az eredménye, hogy a pár az ügyeleten végzi? És ez akkor egyáltalán nem vicces, bár néha mi, orvosok együtt nevetünk a páciensekkel, mert hihetetlen dolgokat képesek produkálni – meséli az urológus.

Szöveti sérülés a péniszben

A történet, amit Zoltán oszt meg velünk, az orvosok szerint nem egyedi.

– Egyszerű esti összebújásnak indult a szeretkezésünk, ám a korábban elfogyasztott üveg bor megtette hatását. Hevesen, energikusabban szexeltünk, az agyam kikapcsolt, az irányítás a férfiasságomé volt. Egy hirtelen mozdulat után nem sikerült a behatolás, helyette egy roppanást hallottam, és iszonyú fájdalmat éreztem. Könny szökött a szemembe, csillagokat láttam a fájdalomtól. Fogalmam nem volt arról, mi történt, de éreztem, nagy a baj. Mire ki bírtam nyitni a szemem, már kékült és dagadt a péniszem. Rettegtem, hogy örökre elvesztem a férfiasságom. A barátnőm jégért szaladt, mentőt hívott, pánikba estünk. A kórházban megnyugtattak, nem kell operálni, mert a húgyvezeték nem sérült, csak a szövetek károsodtak, megtört a merev szerv. A doktor elmagyarázta, heves aktus során előfordul, hogy a kicsúszó péniszt rossz szögben löki vissza a férfi, és a nő medencecsontjának vagy szeméremcsontjának ütközik – magyarázza a harminckét éves fiatalember, aki mára meggyógyult, és mint mondja, óvatosabb lett.

Nehéz elképzelni, hogy ez a rugalmas szerv, amely képes igen ernyedt és igen merev állapotra, szinte eltörhet. Márpedig a szakemberek szerint maximális erekciónál ez lehetséges. És bár a balesetet törésnek nevezik, ez valójában egyfajta szövetkárosodás.

Akit efféle baleset ér, az roppanást hall, és azt tapasztalja, gyorsan kékül, többszörösére dagad a nemi szerve. Ilyenkor borogassa, jegelje, és azonnal menjen orvoshoz! A szövetkárosodás mellett sérülhet a húgyvezeték is, ami csak operációval rendezhető. A kisebb sérülés spontán gyógyul, ám a kezeletlen eseteknek lehetnek szövődményei, ilyen a maradandó merevedési zavar.

Elszakadt kantár

Klára és László nyolc év házasság után már nevetnek a velük történteken.

– Az első szeretkezésünk balul sült el. Szorongtam, tapasztalatlan és béna voltam, de azt akartam, hogy jó legyen – kezdi a feleség.

– Valóban, ügyetlenek és fiatalok voltunk. Klárit kértem, használja a kezét. Jót akart, és nagy vehemenciával látott neki a kényeztetésemnek. Egy gyors, erőteljes mozdulat után fájdalmat érzetem, vérezni kezdtem. Megijedtünk, és mivel nem csillapodott a vérzés, kötést rögtönöztünk, és a szomszédban lévő kórház ügyeletére rohantunk. Kantárszakadás, mondta hidegen a doktor, s nekem azonnal eszembe jutott, hogy erről olvastam valahol. Egy csinos öltést kaptam, és hazamentünk. Időbe telt, mire ismét rászántuk magunkat egy óvatos, finom szeretkezésre – mondja László, majd hozzáteszi, ma már nevetnek ezen a baleseten.

Kantárnak nevezik azt a feszes bőrt, amely a fitymát rögzíti a makk mögött. Ennek hosszúsága, feszessége minden férfinál más és más. A túl rövid kantár nem csupán fájdalmat okoz szeretkezés közben, de könnyen el is szakadhat.

Mivel a vérzés erős, és nehezen áll el a kantár szakadását követően, a baleset orvosi ellátást igényel. Legtöbb esetben összeöltik a bőrvégeket úgy, hogy közben meghosszabbítják a kantárt.

Együtt maradva

Sokat megélt mentőorvos mesélte el az alábbi történetet, hozzátéve, máig előtte van a két rémült arc.

– A nyolcvanas évek végén a tokaji szőlőhegyre hívtak autót egy fülkéből. A bejelentő annyit mondott: buliztak, és egy barátjukat és egy lányt baj ért, siessünk. Nehezen találtuk meg a házat, amelyben ott volt egy fiatal lány, a fölötte terpeszben guggoló férfival. Azonnal tudtam, hogy hüvelygörcse van a lánynak, ami ritka, de előfordul. Betakartam, megnyugtattam őket, egy órán át magyaráztam, mi ez, hogy nem kell pánikba esni, előfordul az ilyen, és egy kis idő múlva oldódni fog, és megszabadul a srác, nincs mit szégyellni ezen. Közben kiderült, elsőéves orvostanhallgatók, leendő kollégák, és az is, hogy társaik rájuk nyitották az ajtót, az okozta a bajt. Több órába telt, mire sikerült megszabadulniuk egymástól, ám ez az élmény máig összeköti őket, férj és feleségként. Sebészként és kardiológusként dolgoznak, olykor viszek hozzájuk beteget. Jókat beszélgetünk, és szerintem mindig eszünkbe jut az a szőlőhegyen hármasban töltött éjszaka.

A hüvely ijedtség, stressz, lelki problémák és bizonyos betegségek következtében begörcsölhet. Ha ez szeretkezés közben történik, képes olyan szorítást produkálni, hogy a partner képtelen a hímvessző kihúzására. Az izomzat a legtöbb esetben spontán elernyed, ám nem ritka, hogy orvosi segítségre, izomlazítóra van szükség.

Már-már hihetetlen!

* A túl vad csók süketté tehet, figyelmeztetnek a szakemberek. Csókolózás közben vákuum keletkezhet a szájüregben, ami a vele kapcsolatban lévő belső fül nyomását megváltoztathatja. A fülben fellépő nyomásingadozás képes a dobhártya sérülését, rosszabb esetben átszakadását okozni. Ez halláskárosodást, átmeneti siketséget okozhat.

* Tévhit, hogy a szexbalesetek extrém helyeken történnek. A legtöbb ilyen sérülést otthonainkban szenvedjük el, a játék, a hevesség, a bódulat és az esztelenség következtében. Nemrégiben egy találékony középkorú pár férfi tagja vesztette el két lábujját, miután az éppen centrifugázó mosógépen szerelmeskedtek. A férfi a műtét után a sebésznek nevetve azt mondta: megérte.

* A baleseti helyszínelők, a tűzoltók számára nem számít unikumnak, ha egy sérült gépkocsiból anyaszült meztelen fiatalokat kell kimenteni. Nem ritka ugyanis, hogy a fiatalok vezetés közben szexelnek, mígnem a sofőr egy fának, oszlopnak nem vezeti az autót.Központi adminiszrátor (nlcafe)


nyomtatható változat nyomtatható változat ajánlás e-mailben ajánlás e-mailben ugrás a lap tetejére ugrás a lap tetejére
 
Hírek Fórumok Szavazások  
Vidám gumicsizmák esős napokra
A sárban tocsogó, eső áztatta, hideg, nyákos napokon nem csak a praktikusság miatt álmodunk színes gumicsizmákról.
Kávéfogyasztással megelőzhető a cukorbetegség
Újabb pozitív hatás derült ki a kávéról: egy friss ausztrál tanulmány szerint jelentősen csökkenti
Szemet gyönyörködtető desszertek az asztalokon
Szóval, ha ön tervez egy elegáns esküvőt, egy furcsa születésnapot, vagy egy elegáns eljegyzést,
Alessandra Ambrosio
Alessandra Ambrósio, brazil szupermodell 1981 április 11-én született Erechimben, Rio Grande do Sul tartományban.
Megéri-e a flört és ami utána jöhet?
Huncutságra készülve, vagy előrelátó óvatossággal mérlegelheted: kikerülhető a flört az életedben,
Piercings :: Jonny Needles
Hét új-régi csoda

A világ új hét csodájának ötlete Bernard Weber kezdeményezéséből vált világméretű felhívássá.

Az immunrendszer gyengülésének jelei
Egyes emberek a hideg időszak kezdetétől tavasz végéig meg vannak fázva,
A pánszexuálisoknak nem számít a nem 18+
A pánszexualitást gyakran a biszexualitással keverik össze, pedig a kettő nem ugyanaz.
Bizarr: 12 évesen lett apa a kisfiú!
Legyen a kezdőlapom | Hozzáadás a kedvencekhez | Adatkezelési tájékoztató | Impresszum | Felhasználási feltételek | Szerzői jogok
Copyright © 2008. Citistar. - All rights reserved.