Belépés Regisztráció | Elfelejtett jelszó
2022. Január 27. Csütörtök, Angelika
   
RÓLUNK
DÍJAINK
DÍJAZOTTAK
TÁMOGATÓI SZINTEK
SAJTÓSZOBA
SZTÁRVILÁG
EXKLUZÍV INTERJÚK
PR CÉGBEMUTATÓ
PROGRAMAJÁNLÓ
LUXUS
GASZTRONÓMIA
FASHION
FOTÓ
SZÉPSÉG
ÁLTALÁNOS TUDNIVALÓ - ADATKEZELÉS - SZERZŐI JOG

CINESTAR - A CITISTAR.HU videogaléria
a Videótartalmak feltöltése folyamatban, a galéria hamarosan indul...

Timea Majorova többszörös világbajnok fitneszmodell

A Citistar-t az a megtiszteltetés érte, hogy interjút készíthetett korunk egyik legnagyobb fitnesz modelljével, Timea Majorovával!

Amerika egyik legnépszerűbb fitnesz modellje vagy! Honnan indult a pályád?

A pályám Pozsony városából indult. Odakerültem mivel a fővárosban akartam tanulni és utána kijutni Amerikába.


Mivel foglalkoztál mielőtt elragadott a fitnesz világa?

Rehabilitációs nővérnek tanultam, de ahogy elvégeztem az iskolát egy ügyvédnél dolgoztam Pozsonyban. Az első versenyem megnyerése után a TV-ben kezdő színésznő és bemondó voltam egy gyerekműsorban.


Milyen volt az első versenyed, érdekes élmények?

Fiatalon, 19 évesen kezdtem versenyezni a Szlovákia bajnokságon és mindjárt második lettem. Nagyon örültem, mert egy Malorca-i utat nyertem és egy hétig nyaraltam a tengernél. Utána meg 4 évig amatőrként versenyeztem addig, amíg '97-ben világbajnokként Los Angelesbe költöztem.


Azt tudjuk, hogy széles eredmény palettával büszkélkedhetsz. Felsorolnád eddigi legjobb eredményeidet? Melyikre vagy a legbüszkébb?

Eredményeim: Világbajnok '97-ben, Atlantic City bajnokság 1. hely,  Arnold Classic 2., Fitness Olympia 4., IFBB Profi Fitness Európa kupa 1. hely. Volt sok verseny ahol második vagy harmadik lettem ,de ezekre vagyok a legbüszkébb. Az Európa kupa volt a legutolsó profi versenyem. Mivel Budapesten nyerhettem, a csúcson hagytam abba, elbúcsúztam a versenyzéstől, ez maradt  meg a legjobban az emlékeimben. Magyar közönség és a családom előtt nyerni, ez felejthetetlen élmény volt.


Segített valaki a felkészüléseidben, akár szakmailag, akár erkölcsileg?

Amatőrként egyedül készültem a versenyeimre. Profiként korábbi férjem Jozef készített fel. Őt akkor már Los Angeles egyik legjobb edzőjeként ismerték. Jozef ma is több Hollywood-i mozisztárt és profi amerikai sportolót is tréningeztet. Akkoriban Ő volt a szponzorom is az elején, de nagyon hamar kaptam már szerződéseket.


Mit gondolsz a fitnesz sport jelenlegi helyzetéről? Szerinted jó irányba haladnak a dolgok?

Már nem versenyzem 2001-től, de azóta a világon a legtöbb fotózásra felkért fitnesz modell vagyok. Hála Istennek hetente több fotózásom is van, így egész évben formában vagyok.

Az IFBB-ben a fitnesz versenyeken főleg a profiknál a lányok már kezdenek túl izmosak lenni. Örülök, hogy már nem versenyzem, mert ez az irányzat már nem áll közel hozzám.

A Tímea Majorova Fit Model World versenyt a saját szempontjaim szerint alakítottuk ki. Itt a lányok szépek, atletikusak és sportosan "feszes" izomzatúak a nőiességük megtartása mellett. A legjobbat Los Angelesbe visszük fotózásra, ami által bekerülhet a legnagyobb amerikai magazinokba. Ezzel tudom leginkább a magyar lányokat segíteni, mert tudom,hogy mennyire jól jött volna nekem is annak idején a segítség.


Beszéljünk a sportról, egészségmegőrzésről, alakformálásról! Milyen szerepet kapnak az életedben ezek a tevékenységek?

Fontos, hogy edzünk, mozogjunk és egészségesen táplálkozzunk. Sok lányt látok, akik miután befejezik a versenyzést, elhíznak és  nem törődnek magukkal. Ezt az életmódot valóban nem könnyű betartani, hiszen figyelni kell az étkezésre, és valójában ritkán engedhetünk meg magunknak egy kis lazítást. Szóval ez nem csak a versenyzésről szól, hanem arról, hogy pozitívan motiváljunk másokat is.


Szeretsz edzőterembe járni? Milyen edzés beosztás szerint végzed a gyakorlataidat?

Szeretek edzőterembe járni és a kültéri sportokat is kedvelem. Háromszor egy héten erősítek és ötször egy héten pedig cardio (futás,sztepper...). Ha erősítek akkor 45 percig tornázom és átmozgatom az egész testemet. A kis izmokra egy gyakorlatot végzek és a nagy izmokra kettőt -hármat. A lábaimra 4 különböző gyakorlatot csinálok és a hasra pedig három gyakorlatot. 3 szériában 15-20 szettet csinálok.


Milyen diétás szempontok szerint étkezel?

50% protein,30% szénhidrát és 20% az egészséges zsírra van felosztva az ételeimben. Főleg fehér húst eszem, halat és csirkemellet. Szeretem a salátákat és a gyümölcsöket.

Mi a véleményed a táplálékkiegészítőkről? Használsz ilyeneket?

A táplálékkiegészítőkből a protein italokat szeretem, ha lefagyasztom olyan mint egy finom fagyi. Valamikor versenyzéshez a zsírégetők segítettek, mivel több energiát adtak és nem voltam éhes. Most már főleg C-vitamin -os multivitamint fogyasztok.

Ha már itt tartunk, tetszenek a testépítő fizikummal rendelkező férfiak?

Nem szeretem a nagyon izmos férfiakat, a formásan  kisportolt test jobban tetszik.


Mivel töltöd a szabadidődet? Mivel szeretsz foglalkozni, amikor pihensz?

A szabadidőmet utazással, sportolással töltöm. Új kedvencem a szörfözés, és a snowboardozás. Ha időm engedi moziba,színházba, múzeumokba járok.

Milyen terveid vannak a jövőt illetően?

A jövőt illetően mik a terveim? Első életrajzi könyvemen dolgozom, lesz benne fitnesz, titkok és sok-sok gyönyörű kép is. Emellett  a Timea line termékeivel foglalkozom. A termék fejlesztésben hasznosítom végre a saját tapasztalataimat. 


A natúr kozmetikai termékeim által könnyebben lesz megőrizhető bőrünk rugalmassága. Érthető,hogy leginkább  a kozmetikai ipar érdekel és saját termékekre vágyom. Vitamin komplexumaim előkészítésébe több mint 13 év konkrét tapasztalatait sűrítjük bele. Emellett pedig élvezem a single létet és ahova csak lehet elutazom. A testépítést elismerem, rengeteg munka és lemondás van egy testépítő életében. A magánéletemben soha nem volt ebből a világból párom, nőként a harmóniát keresem nem a tökéletességet.

Tímea Majorova Fitmodel World versenyről aktuális képek  (2009 október 17).
Helyszín: Budapest - Hegyvidéki Fitparádé.

A lányok: fekete hajú Rékasi Anikó (3.), Szőke egyenes hajú arany fürdőruhában Toldi Zsuzsanna (2.), fekete-ezüst bikiniben Oláh Noémi (1.).


A versenyen a képeket Botka Zsolt készítette.

Köszönöm szépen az interjút, sok sikert kíván a továbbiakban is a Citistar csapata!

                                                                                                                                                

Központi adminiszrátor


nyomtatható változat nyomtatható változat ajánlás e-mailben ajánlás e-mailben ugrás a lap tetejére ugrás a lap tetejére
 
Hírek Fórumok Szavazások  
Interjú Prancz Petrával, a 2009-es Miss Kalocsa győztesével
Szépségkirálynő
Kakas Detty - modell, műkörömépítő

Exkluzív interjú

Candice Swanepoel topmodell képei
Candice Swanepoel szupermodell szexis képei.
Bruce Brandon Photography
Ragyogásfényképészetre specializálódott,
Anja Rubik topmodell
Anja Rubik igazi topmodellé nőtte ki magát.
Velünk pörög az élet!
Citistar Selencion 2010
Képek a bálról
Lord együttes

Interjú a Lord együttessel

Punkanimals
Photoshop 
Interjú Márkus Erzsébet olimpiai ezüstérmes súlyemelővel

Exkluzív interjú

Legyen a kezdőlapom | Hozzáadás a kedvencekhez | Adatkezelési tájékoztató | Impresszum | Felhasználási feltételek | Szerzői jogok
Copyright © 2008. Citistar. - All rights reserved.