Belépés Regisztráció | Elfelejtett jelszó
2018. Szeptember 20. Csütörtök, Friderika
   
   
SZAKMAI ELIT DÍJÁTADÓ
KITÜNTETÉSEK - DÍJAK 2018
KITÜNTETÉSEK - DÍJAK 2017
KITÜNTETÉSEK - DÍJAK 2016
KITÜNTETÉSEK - DÍJAK 2015
KITÜNTETÉSEK - DÍJAK 2014
KITÜNTETÉSEK - DÍJAK 2013
KITÜNTETÉSEK - DÍJAK 2012
KITÜNTETÉSEK - DÍJAK 2011
EXKLUZÍV INTERJÚK
PR CÉGBEMUTATÓ
ÉLŐVILÁG - TERMÉSZET
AUTÓ - MOTOR
ESKÜVŐ
FASHION
DIVAT HÍREK
TOP MODELL
FÉNYKÉPEZ
INTERJÚ
GASZTRONÓMIA - KIVÁLÓ MAGYAR BORÁSZ
FOTÓ
ÉRDEKESSÉGEK - TATTOO
OTTHON
SZÉPSÉG & EGÉSZSÉG
REG - ENOR INFO

CINESTAR - A CITISTAR.HU videogaléria
a Videótartalmak feltöltése folyamatban, a galéria hamarosan indul...

A legjobb napszemüvegek tavaszra

A tavaszi és a nyári öltözék elengedhetetlen kelléke a napszemüveg. A legnagyobb divatházak és napszemüvegmárkák kollekcióinak segítségével bemutatjuk az idei trendeket.

A melegebb idő beköszöntével a mindennapi életünk részévé válnak a napszemüvegek, amelyek óvnak a naptól, és természetesen stílusossá is varázsolják a külsőt. Sokféle szempontnak kell megfelelni egy jó napszemüvegnek, így nem árt, ha igazán minőségi kollekciók között válogatunk. A lehetőségek ma már kifogyhatatlanok, hiszen minden magára valamit is adó híres divatház jelentkezik napszemüvegekkel is. Lássuk most az idei trendeket a nagy napszemüvegmárkák között.

Jellegzetes Alexander McQueen stílus

Anglia elsőszámú divatmárkája a napszemüvegek terén is ugyanolyan népszerűségnek örvend, mint a ruhadarabok esetében. Főként aviátor fazonú napszemüvegek között válogathatunk, amik hagyományos vékony és egyedi, vastag kerettel is kaphatóak. A márka ragaszkodik a tavaly elhunyt divattervező egyéni stílusához, így az ikonikusnak számító aranyszínű koponyái diszkréten ugyan, de a napszemüvegeken is megjelennek. A Lee McQueen napszemüvegek ára 230 és 265 font (71 és 82 ezer forint) között ingadoznak.

Sikkes Bulgari megjelenés

Ha drámai, ugyanakkor nőies megjelenést szeretnénk, akkor alapvető kelléke külsőnknek egy Bulgari napszemüveg. A márka kiegészítői igazán exkluzívak, a francia sikk megszemélyesítői.

Elsősorban nagyméretű, vastagabb keretes napszemüvegek közül válogathatunk a Bulgari kollekciójában. A különböző színű lencséken kívül a szárak alakja, illetve az azokon található kövek azok, amik még különlegesebbé tesznek egy-egy darabot. A francia márka modelljeiért 123 és 381 font (38 és 118 ezer forint) között juthatunk hozzá.

Klasszikus és újító Chanel stílus

Nehezen találunk a világon a Chanelnél stílusosabb és exkluzívabb napszemüvegeket. A divatház - ahogy a ruhák terén is - a folyamatos divatkövetés mellett igyekszik időtálló darabokat tervezni. A 2011-es tavaszi napszemüveg kollekcióban is érezhető egyfajta kettősség, egyrészt a visszanyúlás a gyökerekhez az állandó kísérletező, újító szándék mellett. Ennek fényében a kollekcióban találhatunk igazi vintage stílusú aviátor napszemüvegeket, nagyméretű "légyfazonokat" és kicsivel visszafogottabb, de erőteljes keretű modelleket. Chanel napszemüvegeket 75 és 310 font (23 és 96 ezer forint) között rendelhetünk.

Hagyománytisztelő D&G napszemüvegek


Dél-olasz hangulat

Az olasz tervezőpáros, Domenico Dolce és Stefano Gabbana napszemüveg-kollekcióikba is beleviszik a tradicionális dél-olasz hangulatot, amihez sokszor egyik legjobb barátjuk, Madonna nyújt segítséget. A pophercegnő olyannyira belefolyik a munkálatokba, hogy már saját kollekciója is megjelent a divatháznál.

A kifinomult olasz stílus a férfi és a női darabokon is érezhető, mindkét nemnél megjelenik a vékony keretes aviátor forma, a túlméretezett fazonok és a vintage jegyében a felfelé szélesedő, "cicás" napszemüvegek. D&G napszemüvegeket már 45 és 102 font (14 és 31 ezer forint) között kaphatunk.

Sokszínű Dior kollekció


Nagy hangsúly a különleges szemüvegszárakon

Az utóbbi időben a Dior kapcsán csak John Galliano botránya merült fel, de az ügy talán lassan feledésbe merül, és figyelmünket a tavaszi kollekciónak szentelhetjük. A Dior napszemüvegek viselése szintén egyfajta presztízst jelent, hiszen hihetetlenül aprólékos tervezésűek. A kollekcióra leginkább az eklektikus vonások jellemzőek, az oversize fazonok jól megférnek az aviátor és a hagyományosabb modellek mellett.

Ami megfigyelhető, hogy a francia divatház nagy hangsúlyt fektet a különleges szemüvegszárakra, illetve előszeretettel használja a párducmintát. Dior napszemüvegeket 119 és 396 font (37  ezer és 122 ezer forint) közötti összegért vásárolhatunk meg.
 
Sportos Gucci modellek


Címlapfoglalók

A Gucci a tavaszi és a jövő téli kollekciói egyaránt taroltak a kifutókon és a magazinok hasábjain. Régen volt már olyan divatmárka, ami ennyire elfoglalta volna a címlapokat. Érdekes módon a nőies kollekció ellenére a napszemüvegek terén kicsit sportos stílusra váltott az olasz divatház. Természetesen itt is megtalálható a szezon összes divatos fazonja, összességében azonban elmondható, hogy csak pár igazán nőies napszemüveget találunk. Nagy hangsúlyt fektettek a keretekre, amik vastagságuk ellenére mégis légiesnek tűnnek. A Gucci napszemüvegek ára széles skálán mozog 85 és 295 font (26 és 91 ezer forint) közöttiek.

Vintage Marc by Marc Jacobs kollekció


Egy szó: vintage

Napjaink egyik legkiválóbb divattervezője a Louis Vuitton mellett saját márkáját is igazgatja. A Marc by Marc Jacobs 2011-es tavaszi napszemüveg-kollekciója kapcsán csak egy szó juthat eszünkbe: vintage. A modellek nagy része olyan, mintha egyenesen a ’60-as, ’70-es évekből kerültek volna a 21. századba. A füstszínű, bézs és párducmintás napszemüvegek komolyságát azért oldja a cicás, vagy túlméretezett keret, illetve néhol megjelenik egy-egy élénk színárnyalat is. Az aktuális trendeket bemutató Marc by Marc Jacobs kollekció darabjai 80 és 97 font (24 ezer  és  30 ezer forint) között vásárolhatóak meg.

Police - a klasszikus


Leegyszerűsített fazonok

Kevés olyan napszemüvegmárka van, amelyik képes felvenni a versenyt a nagynevű divatházak kiegészítőivel. A Police egyértelműen a ritka kivételek közé tartozik, hiszen az egyik vezető márkáról van szó. Az olasz urbánus stílusjegyeket magán viselő 2011-es kollekcióval hűek maradtak az eredeti elképzeléshez, azaz elsősorban a vékony keretek és férfias, leegyszerűsített fazonok uralkodnak. A Police napszemüvegek ára 40 és 105 font (12 és 32 ezer forint) között alakul.

Az ikonikus Ray-Ban

A Ray-Ban a világ egyik legikonikusabb napszemüvegmárkája. Az utóbbi években főleg, hiszen mindent elsöprő népszerűséggel tért vissza a klasszikus, műanyagkeretes Ray-Ban fazon, azaz a Wayfarer.

Idén azonban új irányvonalak felé megy el kollekció, egyrészt nagy hangsúlyt kapnak a sportos aviátor szemüvegek, illetve a "cicás", felfelé szélesedő fazonok. Mindezek mellett gondoltak a keskenyebb arcú fogyasztókra is, a Wayfarer egy lekerekített verzióját készítették el, melyet előszeretettel használ Kylie Minogue is. Az ikonikus napszemüvegekhez 63 és 131 font (19 és 40 ezer forint) között lehet hozzájutni.Központi adminiszrátor (deluxe)


nyomtatható változat nyomtatható változat ajánlás e-mailben ajánlás e-mailben ugrás a lap tetejére ugrás a lap tetejére
 
Hírek Fórumok Szavazások  
Császároknak is főzött a francia mesterszakács
Yves Thuriès szerint a szakácsművészetben nagyon kevés szabály van, ha ismerjük az alapokat.
Dolce & Gabbana kampány - 2012 tavasz/nyár

A Dolce & Gabbana 2012-es tavaszi/nyári kampányának képei olyanok,

Halászlé
Menüajánlat
Néhány ok, amiért nem éri meg rámenősködni a nőnek
Ha egy nő túl zárkózottan reagál a közeledésre, azzal könnyen zavarba hozhatja a férfiakat.
Ajakvariációk

Ahány ember, annyiféle szájforma.

A hízott libamájnál nincs jobb zsír
Csak liba, csak liba
Akt modell 18+
Az erotikus tartalom miatt az oldalt csak 18 éven felüliek látogathatják!
Interjú Kirschner Anna fotóssal, az Anna Kirschner Photostudio vezetőjével
Interjú Kirschner Anna fotóssal, az Anna Kirschner Photostudio vezetőjével
20 trendi farmer tavaszra - A kedvenc darabok
A farmerdivat valósággal kényezteti a nőket.
H1N1- beoltatod magad?
Ezt az anyagot egy kanadai állatorvos küldte e-mailben.
Legyen a kezdőlapom | Hozzáadás a kedvencekhez | Médiaajánlat | Impresszum | Felhasználási feltételek | Szerzői jogok
Copyright © 2008. Citistar. - All rights reserved.