Belépés Regisztráció | Elfelejtett jelszó
2018. November 15. Csütörtök, Albert, Lipót
   
SZAKMAI ELIT DÍJÁTADÓ
KITÜNTETÉSEK - DÍJAK 2018
KITÜNTETÉSEK - DÍJAK 2017
KITÜNTETÉSEK - DÍJAK 2016
KITÜNTETÉSEK - DÍJAK 2015
EXKLUZÍV INTERJÚK
PR CÉGBEMUTATÓ
AUTÓ - MOTOR
FASHION
GASZTRONÓMIA - KIVÁLÓ MAGYAR BORÁSZ
FOTÓ
ÉRDEKESSÉGEK - TATTOO
OTTHON
SZÉPSÉG & EGÉSZSÉG
Kéz és lábápolás - Műkörömépítés
Haj
Smink
Szépség hírek
Egészség
Szépség titkai - Csillagok
SPA ellátás
Szépségkirálynők és udvarhölgyek
Szépségszalonok

CINESTAR - A CITISTAR.HU videogaléria
a Videótartalmak feltöltése folyamatban, a galéria hamarosan indul...

A legdurvább japán szépségtrükkök

Az elmúlt évtizedekben számos egészséges életmódra irányuló módszert köszönhettünk Japánnak. Most olyan szépségápolási trükköket mutatunk be, amelyek a távol-keleti országban már nagyon népszerűek, nálunk viszont kevésbé ismertek.

A japánok szerint a bársonyos hang ugyanúgy hozzátartozik a szépséghez, mint a feszes bőr. Találmányuk egy elmés műanyag szerkezet, amely olyan pozícióba helyezi a nyelvet, hogy a torok kinyíljon, ez pedig hasi légzésre ösztönöz. Naponta elég mindössze 5 percet használni ezt a "trénert", és hangunk erőteljesebb, szebb lesz. Európában valószínűleg nem fog osztatlan sikert aratni a találmány, hiszen itt még mindig a ránctalanító eljárásokat előnyben részesítő nők vannak többségben a tökéletes hangra törekvőkkel szemben.

dailymail.co.uk
Egy a japán módszerek közül: nagy koncentráltságú oxigénfürdő

Ha felpezsdül fejbőrünk vérkeringése, felfrissülünk, és elillan a stressz. Egy alapos fejmasszázs állítólag csodákra képes, és most már megszületett az az eszköz is, amely kiváltja a masszőrt, vagyis saját magunkat részesíthetjük ebben a felüdülésben. A készülék kinézete meglehetősen furcsa, hiszen négy darab fejpántra szerelt keféről van szó - olyasmiről, mint amit a lovak fésüléséhez használnak -, ezek pedig arra hivatottak, hogy a felületükön található 234 stimuláló ponttal masszírozzanak, és serkentsék a vérkeringést.

japantrendshop.com
Jól hangzik, de kétséges a módszer

A lustaság fél egészség, tartja a mondás, hiszen az alakformálás egyik legjobb módja a fekvés, legalábbis a japánok szerint. Az viszont egyáltalán nem mindegy, hogy min pihenünk meg. A derékformáló párna szív alakú, ergonómiailag pedig úgy alakították ki, hogy a legoptimálisabb pózt vegye fel a test, amikor maximálisan feszülnek az izmok. Valóban ez lenne az ideális alak titka? Erősen kételkedünk abban, hogy a tökéletes vonalvezetés egy párnán múlik, így hát szinte biztos, hogy nem ettől lesz darázsderekuk a mozgásszegény életmódban szenvedőknek.

japantrendshop.com
Kézi hajtású arcmasszőr

A ráncok elleni harcra is találtak ki a japánok egy szerkezetet. Az Akaishi arcmasszírozó állítólag a ráncok és a megereszkedett bőr nagy ellensége. A tíz perces masszázs után állítólag jóval kipihentebbnek tűnünk majd. Ha azonban az ujjainkkal masszírozzuk át az arcunkat, ugyanezt a hatást érhetjük el. A szem körüli érzékeny bőrt hagyjuk ki, mert annak nem tesz jót ez a fajta masszázs.

A férfiak egy formás, feszes domborulatban is szívesen gyönyörködnek, nemcsak az arc bársonyos bőrében. A japán mellnövesztő csoda hordozható, elemmel működik, pink görgőjének fémlemezein keresztül elektromos stimuláló technológia segítségével teszi a melleket feszessé és méretesebbé. Utóbbival kapcsolatban szkeptikusak vagyunk, azt viszont lehetségesnek tartjuk - hiszen ez már a japán találmány előtt is bizonyított tény volt -, hogy a mellizmokat az ilyen fajta elektromos szerkezet alaposan megdolgoztatja, erősíti.

A gép mellé kapunk mellfeszesítő krémet és egy ábrát, amiről leolvashatjuk, milyen irányban mozgassuk a görgőfejet, hogy a legideálisabb hatást érjük el. A gyártó szerint a gépet nyugodtan használhatjuk a fürdőkádban is, ám mi azt tanácsoljuk, hogy az elektromos szerkezeteket tartsuk távol a víztől.

Az arcszépítő praktikák másik eszköze az alumínium arc spa, amely olyan, mint egy arcra csatolható mini szauna. Mielőtt azonban a "fémsisakot" feltennénk, egy rózsaszín fóliát az arcunkra kell hajtogatni, majd a nyakunknál lefixálni. A fémek gyógyító ereje csodákra képes, az alumíniumé viszont kétséges. A gőz szépítő, bőrpuhító hatása szinte ősidők óta ismert, azonban jobban járunk, ha egy tál forró kamillás víz fölé hajolunk, mint alumínium maszk alatt próbálunk megszépülni.

 Központi adminiszrátor (deluxe)


nyomtatható változat nyomtatható változat ajánlás e-mailben ajánlás e-mailben ugrás a lap tetejére ugrás a lap tetejére
 
Hírek Fórumok Szavazások  
Szex, nyár, parák

Összeszedtük mindazt, amire szex dolgában a vakáció idején nem árt odafigyeli.

Sokk teória magyarázza az orgazmust? 18+
A bonyolult rendszerek kutatásai minden tudományágban teret nyertek.
Justin Price
Justin Price's Photos
Ártalmas lehet a túl sok gondolkodás
Sem a gépeknek, sem a különböző műszaki eszközöknek nem tesz jót az állandó használat.
Interjú Sebestyén Gáborral, a Szombathelyi Haladás Fan törzsszurkolójával
Interjú Sebestyén Gáborral, a Citistar Selencion díjas  Haladás Fan törzsszurkolóval
Fiatalító táplálkozás

Szeretné minél tovább megőrizni fiatalságát, lassítani az öregedés folyamatát

Interjú Danis Grétával, egy fiatal, tehetséges modellel
Topmodell
Mindennapi örömök
Bár egyre többet olvashatunk, hallhatunk a médiában a szexről,
Antioxidánsok – a nagyobb mennyiség árt izmainknak
Az antioxidánsok – mint például a C- és E-vitamin
5 "természetes" barnító eljárás
A szolárium, a napozás nem tesz jót a bőrnek, mit tehetnek mégis azok a nők,
Legyen a kezdőlapom | Hozzáadás a kedvencekhez | Adatkezelési tájékoztató | Impresszum | Felhasználási feltételek | Szerzői jogok
Copyright © 2008. Citistar. - All rights reserved.