Belépés Regisztráció | Elfelejtett jelszó
2018. November 20. Kedd, Jolán
   
SZAKMAI ELIT DÍJÁTADÓ
KITÜNTETÉSEK - DÍJAK 2018
KITÜNTETÉSEK - DÍJAK 2017
KITÜNTETÉSEK - DÍJAK 2016
KITÜNTETÉSEK - DÍJAK 2015
CITISTAR SELENCION 2009 - 2010
EXKLUZÍV INTERJÚK
PR CÉGBEMUTATÓ
AUTÓ - MOTOR
FASHION
GASZTRONÓMIA - KIVÁLÓ MAGYAR BORÁSZ
FOTÓ
ÉRDEKESSÉGEK - TATTOO
OTTHON
SZÉPSÉG & EGÉSZSÉG

CINESTAR - A CITISTAR.HU videogaléria
a Videótartalmak feltöltése folyamatban, a galéria hamarosan indul...

Hisztikrisztik - Mit utálnak a pasik bennünk?

Sok mindent utálhatunk a férfiakban, szidhatjuk is őket, de ne felejtsük el, az ő lelkük is érzékeny, és olykor harapnak arra, ha akarva-akaratlanul csajos hülyeségekkel egrecíroztatjuk őket.

Az álarc gyorsan lehull

Egy jó párkapcsolat alapja, hogy önmagunkat adjuk, és a másik is elfogad minket olyannak, amilyenek vagyunk - mondja a Life.hu szakértője, Gazdag Enikő pszichológus. Ideig-óráig mindenki képes a felszínt mutatni, ám később óhatatlanul megmutatkozik az igazi személyiség, amely a kapcsolatok "szakítópróbája": a másikat teljes valójában szeretjük, vagy csupán elképzelt ideálokat kergetünk. Ezért érdemes a kapcsolat elején a valódi arcunkat mutatni, így elkerülhetjük a játszmákat és azt, hogy feladjuk a személyiségünket. A legőszintébb - legyen szó bármely nemről -, amit tehetünk, ha saját mércéink, értékeink szerint cselekszünk, ismerve erősségeinket és gyengeségeinket. Aki elfogadja és szereti önmagát, az másokhoz is hasonlóan viszonyul, amely a tartós elköteleződéshez vezető út.

Ha nem akarsz elszúrni egy ígéretesnek tűnő kapcsolatot, olvasd végig a legrázósabb női dolgokat, amelyektől a pasik a falra másznak.

1. Könnyű Katát táncba vinni? 

Bár a pasik előszeretettel hangoztatják, tulajdonképpen nem számít, hanyadik alkalomra bújsz velük ágyba, a tények mégsem ezt igazolják. Ha a férfi szándékai komolyak, végzetes hibát követsz el, ha rögtön megadod magad. Így hamar elmúlik nála a vadászösztön és korántsem biztos, hogy lesz kedve a következő találkozáshoz.

Gantner Ádám író, randiguru

"Én nem olyan vagyok, mint a többi" - nyilatkozzák a csajok előszeretettel, különösen az első randin. Ha valaki így kommunikálja az érzelmeit, vajon tisztában van önmagával, vagy azzal, mire törekszik? Minden nő másért szép és szerethető, így felesleges ennek örökösen hangot adni."

2. Nagyjelenetek

A férfiak utálják, ha környezetükben folyton kísért a zöld szemű szörnyeteg. Tévesen kódolsz, ha úgy véled, azért van jóban az exével, hogy kibéküljenek. Sok kapcsolat testileg hűl ki, ám fennmaradnak bizonyos érzelmek, ami bizonyos fokig érthető, ha a felek évekig együtt éltek. Ha el akarod tiltani azoktól, akik számára fontosak, ellenkező hatást érsz el, s így veszélybe sodrod a kapcsolatodat. A féltékenységgel azt is elárulod, hogy gyenge jellem vagy, és ha nem találod meg a belső harmóniád, a párodat sem teheted boldoggá.

Joós István, a Szivesseg.net alapítója

"A nőkben önmagamat utáltam, hogy nem azt csinálom, ami valóban lelkesít, vagy nem úgy, ahogy tudom, hogy jó lenne. Saját magammal nem voltam elégedett, így mindig találtam tetszőleges kifogásokat még a leghelyesebb lányban is (popsi formája, túl erős smink, lehet-e vele bálba menni, stb.) Amióta férfiként fokozatosan kibontakozom, képes vagyok - ezzel arányban - a nőket valóban értékelni."

 

thinkstockphotos.com

3. Hiszti a köbön

A toporzékoló, zokogó, dühös nő egyáltalán nem vonzó, és a hisztizés az egyik legnegatívabb női tulajdonság, amely lerombolja az érzelmeket. Ne engedd, hogy elragadjanak a negatív hullámok, és mielőtt balhézni kezdesz, gondold végig, tulajdonképpen miért borultál ki, illetve milyen árat fizetsz, ha nem tudod kontrollálni a viselkedésedet.

Szabolcs (29)

"Ha SMS-t írok neki, de nem válaszol, ha látványosan szenved, és azt hiszi, kitalálom a titkos gondolatait, vagy helyettem gondolkodik, kinyílik a a bicska a zsebemben. De tény, amit a legjobban utálok a nőben, azt szeretem benne a legjobban."

4. Locsogás-fecsegés

A férfiak többsége sem a pletykákat, sem a vég nélküli monológokat nem tolerálja. Ezért is fontos, hogy a kettőtök közti kommunikáció mindig egyensúlyban legyen, és igenis tanulj meg hallgatni akkor, amikor kell. Vannak olyan témák, amelyek a barátnőkre tartoznak, ahogy téged sem feltétlenül köt le egy focimeccs eredménye.

Gábor (32)

"Mindig megmosolyogtatnak a rólunk szóló általánosítások vagy a 'Minden férfi ugyanolyan...' kezdetű szólamok - mondja Gábor. Számomra a barátnők viszonya a legiszonyatosabb, mert pletykáikba, csevegéseikbe sokszor felületesen engednek be minket. A beszélgetésekbe inkább eltűrnek, mint bevonnak, és a másiknak ilyenkor alig értett, leplezett szemlélődés marad."

5. Tiltólistán a szex

A szeretkezést fegyverként használni a legrosszabb dolog, ami nyilván nem azt jelenti, hogy kutya kötelességed akkor is ágyba bújni, ha nincs kedved, vagy bánt valami. A férfiak többsége rendkívül érzékeny a szexre, és ha megvonással bünteted a pasit, súlyos következményekre számíthatsz.

Olivér (34)

"Teljesen kiakaszt, amikor szemérmetesen alakítja nekem a szende szüzet, közben pedig provokál, tüzel, biztat, hogy hozzam ki belőle az állatot."

6. Mocskos szavak

A trágár beszédnek ritkán van létjogosultsága, ez alól talán egyedüli kivétel, ha azt a gyönyör pillanatában teszed. A férfi számára a káromkodás kiábrándító, taszító női magatartás, és ha mások előtt teszed, szégyellni fog téged. Fékezd a nyelved, és igyekezz nőként viselkedni minden élethelyzetben.

7. Habos-babos álmok

Ha szeretnéd kihúzni a gyufát, szövögess nászterveket, bogarászd lelkesen az utónévnaptárt, és biztosítsd párodat arról, életed legnagyobb álma, hogy végre feleség lehess. Sok pasi fejében a házasság gondolata a függetlenség elvesztésével egyenlő, ezért is félnek annyira a lánykéréstől, a tartós elköteleződéstől. Soha ne példálózz másokkal, ne kérd számon, hogy "húzza az idődet", mert minél inkább feszíted a húrt, annál jobban fog eltávolodni tőled. 

thinkstockphotos.com

 10 tuti tipp, amivel igazán kiboríthatod a pasit!

1. Vesd be a sírást

2. Fogalmazz homályosan

3. Mesélj az exekről

4. Késs rendszeresen

5. Vond sűrűn kérdőre

6. Neveld az anyja helyett

7. Dobálj szerteszét mindent

8. Féltékenykedj

9. Telepedj rá, ha teheted

10. Vond meg tőle a szexet

Központi adminiszrátor (life)


nyomtatható változat nyomtatható változat ajánlás e-mailben ajánlás e-mailben ugrás a lap tetejére ugrás a lap tetejére
 
Hírek Fórumok Szavazások  
Az Alcatraz története
Minden idők leghírhedtebb börtöne a San Franciscói öbölben fekvő Alcatraz.
Interjú Strammer Zsaklin modellel, fotóssal
Exkluzív interjú
Az immunrendszer gyengülésének jelei
Egyes emberek a hideg időszak kezdetétől tavasz végéig meg vannak fázva,
12 férfi titok
Fedezd fel mit gondolnak a férfiak valójában a szexről, kapcsolatról, rólad.
Körözés Top 100: őket keresi a rendőrség
Gyilkosok, rablók a körözött bűnözők százas listáján. Nézze meg a "rosszarcokat"!
Lakástrend&Dizájn kiállítás - Képekkel

Továbbra sem kell lemondani az otthoni fényűzésről,

5 dizájnos beltéri kert
Ha nem kertes házban élünk, mit több, még erkélyünk sincs, attól még lehet saját kertünk akár
A legnagyobb tévedések, amit a megbízók elkövetnek...
Megkérdeztük a lakberendező szakma legnagyobbjait (külföldi híres sztár-dizájnereket),
Pörögj az egészséges ételektől egész nap!
Nehezen tudsz ébren maradni, mindig kótyagos vagy, és nagy erőfeszítésekbe kerül
5 pác grillezéshez

A kerti sütögetés jó lehetőség a kreatívkodásra. A grillezett hús lelke a pác,

Legyen a kezdőlapom | Hozzáadás a kedvencekhez | Adatkezelési tájékoztató | Impresszum | Felhasználási feltételek | Szerzői jogok
Copyright © 2008. Citistar. - All rights reserved.