Belépés Regisztráció | Elfelejtett jelszó
2018. Május 20. Vasárnap, Bernát, Felícia
   
   
SZAKMAI ELIT DÍJÁTADÓ
KITÜNTETÉSEK - DÍJAK 2017
KITÜNTETÉSEK - DÍJAK 2016
KITÜNTETÉSEK - DÍJAK 2015
KITÜNTETÉSEK - DÍJAK 2014
KITÜNTETÉSEK - DÍJAK 2013
KITÜNTETÉSEK - DÍJAK 2012
KITÜNTETÉSEK - DÍJAK 2011
EXKLUZÍV INTERJÚK
PR CÉGBEMUTATÓ
ÉLŐVILÁG - TERMÉSZET
AUTÓ - MOTOR
ESKÜVŐ
FASHION
GASZTRONÓMIA - KIVÁLÓ MAGYAR BORÁSZ
FOTÓ
ÉRDEKESSÉGEK - TATTOO
OTTHON
SZÉPSÉG & EGÉSZSÉG
REG - ENOR INFO

CINESTAR - A CITISTAR.HU videogaléria
a Videótartalmak feltöltése folyamatban, a galéria hamarosan indul...

A véletlenek fontossága

Ha valamit nem tudunk megmagyarázni, ráfogjuk, hogy véletlenül történik. És meg is történik, mert a véletlenek ilyenek, jönnek-mennek, és hatnak a világunkra.Annak ellenére, hogy az a világ rendje, hogy minden mindennel összefügg, de a véletlen általában akaratlanul esik meg egy illetővel, aki rendszerint nem szándékosan kerül bele a helyzetébe. Viszont nagy szerencsénkre a véletlen bárkivel, bármikor, bárhol megtörténhet. És még a tudomány is felfigyelt arra az egyszerű tényre, hogy például az emberek - még ha háttal állnak is egymásnak, egy tömegben -, akkor is afelé fordulnak, aki komoly, mély érdeklődéssel nézi őket. Ennek ellenére nincs meg még a tudományos recept arra, hogy hogyan kell első látásra szerelembe esni.A véletlennel még a tudomány is foglalkozik. Ennek ellenére még a legmenőbb fizikus sem tudja mindig megmondani, hogy a százszor feldobott pénzérme hányszor esik a fejére vagy az írására. Bármennyire is unalmas, de igaz, hogy véletlenek nincsenek, maximum az okait nem ismerjük a véletlenjeinknek. Ha valamit nem tudunk megmagyarázni, akkor ráfogjuk, hogy véletlenül történik. Például általában véletlenül esünk szerelembe első látásra, vagy véletlenül vesszük fel a pólónkat fordítva. Annak ellenére, hogy nem érdemes vitatkozni azon, hogy egy véletlen lehet-e direkt, a véletlenben az is jó, hogy bárhol, bármikor, bárkivel megtörténhet. És meg is történik, mert a véletlenek ilyenek, jönnek-mennek, és hatnak a világunkra. Megtördelik a szerszámgépelemek egyenletes mozgását, megtréfálják a szív elektromos tevékenységét mérő EKG-jeleket, hatnak az egyedszámra, a gazdasági folyamatokra, a meteorológiára, a labdajátékokra, és akkor még nem is beszéltünk az interaktív pillangókról.Mindenki ismeri Platónnak, a világ egyik ókori görög bölcselőjének a sztoriját, hogy az emberek az ősidőkben kétarcú, négykezű, négylábú lények voltak, de olyan erősek, hogy az istenek féltek tőlük, ezért kettévágták őket. Így keletkezett a férfi és a nő. Az isteneknek már nem kellett félniük, az ember nem gondolt a világ uralmára, mert egész életében levágott másik felét kereste. Ennek ellenére senki sem tudja összeszámolni, hogy hány szerelem szökkent szárba, hány házasság köteléke fonódott egy véletlen első találkozás után.

Nagy szerencsénkre élnek a Földön nemzetközi hírű tudósai a szerelemnek. Például Anthony Walsh hivatásos tudományos szakértő a biológiára fogja az első látásra szerelemet. Persze nemi ösztön, hormonok meg minden, de szerinte olyanok vagyunk, mint a mágnesek és az iránytűk egyben, vagyis mindenkinek megvan az ideális partnere, csak meg kell találnia őt. John Money - aki egyike a jeles, társadalmat kutató tudósoknak - szerint a gyerekek kilencéves korukig nagyjából kialakítják magukban az ideális szerelmespár képét. Harville Hendrix egyetért a fenti tudományos illetékesekkel, csak annyival egészíti ki munkatársait, hogy a párkapcsolati ismereteket legtöbben a szüleiktől sajátítják el, és vannak például olyan illetők is, akik olyan alapon választanak párt maguknak, hogy bármi jöhet, csak ne olyanok legyenek, mint a szüleik.A szerelemben viszont nagyszerű, hogy, ha egy illető meghív valakit az életébe, akkor megadja magának és partnerének az esélyt arra, hogy levetkőzze a szüleitől tanult mintákat. És ha az egyikük egy kicsit is változni kezd, akkor a másikuk reagál, ami változásokat idézhet elő bennük, és újra és újra, kiszámíthatatlanul.

Mindenki tudja, hogy egy élő sejtet vagy egy szervezetet csak változó ingerek képesek életben tartani, és így van ez a szerelmi kapcsolatokkal is, meg hogy az első látásra szerelmesek bizonyos idő elteltével általában végzetesen megunják egymást, mert a szerelmükből elmaradoznak a szenzációk. És az is alap, hogy az első látásra szerelem legalább olyan rossz előfeltétele egy stabil kapcsolatnak, mint egy fészekrakó hitelkérelmezőnek a munkanélkülisége.


Központi adminiszrátor (borsa)


nyomtatható változat nyomtatható változat ajánlás e-mailben ajánlás e-mailben ugrás a lap tetejére ugrás a lap tetejére
 
Hírek Fórumok Szavazások  
Sexi 18+
Az erotikus tartalom miatt az oldalt csak 18 éven felüliek látogathatják!
A világ legszebb akváriumai
A tenger titkai mindig érdekelték az embereket.
Kutyadivat halloweenre
Kutya modell a legújabb Halloween stílusban.
Kemoterápia nélkül a rák ellen
Ma már talán nem eretnekség azt állítani: a kemoterápián kívül léteznek más,
Hogyan szépülnek kés nélkül a sztárok?

A plasztikai műtét egyre kevésbé divat a sztároknál, inkább kevésbé drasztikus,

Las Vegas egyik legújabb óriás szállodája: Wynn Las Vegas
Las Vegas egyik legújabb óriás szállodája az 50 emelet magas elbűvölő Wynn Las Vegas
Fehérnemű angyal Adriana Lima legújabb képei
A brazil szépség Victoria's Secret új vonalas fehérneműiben
Belmondo együttes
Interjú a Belmondo együttessel
A csillagok kampányolnak az állatokért
Képek
Akt modell 18+
Az erotikus tartalom miatt az oldalt csak 18 éven felüliek látogathatják!
Legyen a kezdőlapom | Hozzáadás a kedvencekhez | Médiaajánlat | Impresszum | Felhasználási feltételek | Szerzői jogok
Copyright © 2008. Citistar. - All rights reserved.